2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gece emmeyi biraktiginda bende bıraktım. ayrica sagim yapinca meme uclarimda kaniyordu. 30 cc anca çıkıyordu

Benim 30 cc çıkıyordu canim sonra Ekin hiç istememeye baslayinca 10-15 cc anca çıkıyordu mememi sıka sıka, ben de sağmayi bıraktım artık
Benim de yavaştan bırakma zamanım gelmiş demek ki kızlar Şu an miktar olarak o seviyelerdeyim, 15-35 cc arası değişiyor, günde 3- 4 sağım yapıyorum toplayınca 90-100cc sadece bir öğününü anne sütü içmiş oluyor faydası vardır diye zorluyorum kaç haftadır ama çok zorlanıyorum. Kanama yok ama acıyor tabi.
Kızlar ciddili bir şey soracağım,Ali dönmüyor ve dönmeyede hiç niyeti yok gibi Endişelenmeli miyim?Çoğu yerde okudum gerçi beşinci aya kadar bekleyin vs diye ama benzer durumda olan bebelerimiz var mı?
Canım benimki de daha bir kere yarım dönüş yaptı mesela karın üstü zaman geçirmeyi de sevmiyor ama doktor kontrolümüzde bilinç seviyesi bir ay önden gidiyor demişti doktor tepkilerinden, demek ki dönmelerin zamanının çok da bir önemi yok

Canım ya ebeveynler için en zor sıçrama 4 müş çok geçmiş olsun sen başarıyla üstesinden geldin Gelişmelerini görmek de çok heyecanlandırıyor bu sabah mesela yüksek sesle kahkaha ve sohbet güncellemesiyle uyandı bir anda Benim takvimde bugün 4.sıçramaya giriyor görünüyor dualarınıza talibim

Kızlar bir kaç gündür giremedim buraya kurban kestik et vs falan. Nasıl geçiyor bayram nasılsınız bebişler nasıl Biz piknik yaptık günü birlik tatilede gittik iyi geçti çok şükür Siz neler yaptınız

Canim jeller önerilmiyor bir işe de yaramiyormus açıkçası kullanan arkadaslarim hep öyle diyor. Karanfili ezip zeytinyağında bekletip sürmeyi öneriyor dr lar Rheaa da onu söylemişti
Zeytinyağı karanfil şuan çok iyi geliyor. Biraz daha büyüdüklerinde tatagil toz da kullanılıyor. Ama daha küçükler tetagil için.

Sidefer verdi bize doktor içinden bir toz çıkıyor suyuna katiyorsun içindeki kırmızı bile değil kabız yapmıyor dişleri boyamiyor
Ben de sidefer alicam Ekin'in de kakasi katilasti ve az yapıyor kan damlasından sonra
Kızlar ciddili bir şey soracağım,Ali dönmüyor ve dönmeyede hiç niyeti yok gibi Endişelenmeli miyim?Çoğu yerde okudum gerçi beşinci aya kadar bekleyin vs diye ama benzer durumda olan bebelerimiz var mı?
Bende bu durumdayım canım
Kızlar 5-6 aya kadar normal endişelenecek bi durum yok hatta belki direk döndükleri gibi emekler sizin bebisler
Ay maşallah subhanallah ne kadar güzel gelişmeler Level atlamış, tam sevilmelik dedikleri kıvama gelmiş akıllı bıdık
Evet teyzesi ya
Ben de veriyorum canim inşallah düzelir haber et
Bizim 25 gün civarı sürdü kuzum. Tam olarak anlattıklarını yaşadık biz de işte. Dün gece ilk kez 8.40 gibi uyudu ve uyanmadi. Cidden zor bir atakti
Evet her anne öyle diyor inşallah sonraki ataklar bu kadar uzun sürmez yaaa yerim kahkahasini Ekin de 3 aylikken başlamıştı kıkır kıkır gülmeye
Zeytinyağı karanfil şuan çok iyi geliyor. Biraz daha büyüdüklerinde tatagil toz da kullanılıyor. Ama daha küçükler tetagil için.
Aynen canım ben de bunu uygulucam

Ayy bizimde sanırım diş zorluyo Dr dişten bu ara çok salya bırakabilir demişti parmağa geçirilen kasiyiciyla yapıyorum bı sure hoşuna gidiyo sonra bı çıldırma geliyo. Burda da okumuştum daha önce İnstada da gördüm jeller onerilmiyo canım. Bn meyve filesi alicam ona süt sağıp dondurucam onunla rahatlatirim biraz. Tetagil var ama onun için erken demiş arkadaşlar
Benimki de 12 gündür sürekli böyle, resmen katılıyor çocuk ağlamaktan nefessiz kalıyor. Aniden bi ağlama geliyor kıpkırmızı olup. Sakinlesmeside zor. Neden bilmiyorum
Atak bnce ya hep bı şüphe ediyorum başka bı yerine mi bişi oldu diye ama yok yok kesin atak afsfafahaj
Bizimki yatarken kafayı sirtiyla birlikte kaldiriyo yatmak istemiyo resmen ama dönme işine henüz girmedik sadece geçen alt açma örtüsüyle yuvarladim güzelce yüzüstü durdu önceden yaptığımda gömülüyodu siz atak gecirdiniz mi bak minseo atlattı bebe bı dolu şey kazanmış herşey 4.ay atagindan sonra yuklenicek merak etme Allah'ım amin
Off okurken yüzümde bı gülümseme kocaman maşallah prensese sana da geçmiş olsun atlattin çok şükür önden gidip bize yol gösterdiğin için çok teşekkür ederiz valla
Çağan şuan yatarken ssirtini kafayla kaldiriyo eline ne geçerse ağzına götürüyo bn bişey yerken heyecanla cirpinip bakiyo ayaklarla dik duruyo hatta 1 saniye falan tutmayı bırakıyorum o kadar sert ve sağlam basiyo ki Allah'ım bizde atlatalim şunu artık amin
Bizimki de dönmüyor canım zamanla geliyo güncellemeler beklemek lazım
Canım bnce kendine çok yüklenme zaten alacağını almıştır emin ol. Ben şuan emzirriyorum ama bazen Allah affetsin emzirmemi sorguluyorum. Tabi emsin sakinlessin falan ama bu atak dönemleri büyüdükçe yaptıkları valla bni zorluyor. Ağlaması acliktan mi başka bişey mi diye ordan oraya çözüm bulmaya çalışıyorum sağ veriyorum almiyo o zaman solu vereyim diyorum memeler lacka oldu bnim psikolojim de pert. Ne tam emiyo doydu diyorum bazen bı tutuyo birakmiyo agzinda bı emip tutuyo geçen banyodan çıktım üstümü nasi giyindim bilmiyorum yine su gibi oldum aglamam geldi artık bıraksın diye eşim de bana üzüldü resmen sakin ol diyip . Her ikisi de çok zor ama kendine yüklenme süt gelmiyosa çok şükür mama yiyo onu ver sn mutlu bebek mutlu
Hadi etkilerini görmediğin bol bol yeni guncellemelerin olduğu bı atak olsun
Allah kabul etsin canım herkes bı atakta bana pek bayram değil

Amin inşallah canım teşekkür ederim Bizim atak ilk haftada çok kötüydü şuan seyreldi iyiyiz biraz dışarısı bize çok iyi geliyor deneyin İnşallah geçer sizinde bir an önce Bizimki birde öğlen uykusunda direniyor uyumamak için yoruluyor ama uyumuyor

Muhteşem ya çoğu bizdede var çok şükür sadece destekli oturmayı doktor 4 te önerdi o kadar geri kalan herşeyi yapıyoruz çok hoşuma gidiyor. Artık büyüyorlar mutluyum Kendisini döndermesi o kadar komik ki oda mutlu oluyor dönünce

Dışarısı mii bizimki bizi pert ediyo dışarıda arabada durmuyo kucakta durmuyo bı yere gidip gelmek zulüm gibi bişey. Beyefendi huzurlu olursa bı 15 dk lik alıştırmalar yapicam pek çıkmadık dışarıya. İlk hafta zor demek ki sevindim snn adina biz de atlatalim inşallah. Ya bnim deli bebe her uykuya direniyo ayakta sallıyorum biraz tempolu sonra yatiyo dün de ayakta sallama nin zararlı olduğunu falan okudum korktum açıkçası şimdi meme de uyusun bari yeter diyorum bn pert oluyorum ama ona zarar gelmesindense bana gelsin

Yaa sevmiyor demekki keşke alıştırsaydınız canım gün içinde çıkmaya çalışın. Hava çok iyi geliyor bebişlere Biz sürekli çıkıyoruz dolaşmaya bizede iyi geliyor hem. İnşallah geçerde biraz sende rahatlar dinlenirsin canım. Yıpratma kendini bu kadar bende bazen çok yoruluyorum. Kendimi geçecek diye teselli ediyorum İnşallah düzelir canım ataklar bizide mahvediyor maalesef

Benim oglumda boyleydi. Tatilde alisti. Ilk bir gun rezillikti agladi Vs ama almadik kucaga. Arabada iken sevdik iletisim kurduk sonra anladi. Cok sevdi hep uyudu. Pea etmeyin alisir daha kucuk ...

Çıkmaya çalışacagim bakalım. Sağol canım benim bende hep teselli modundayim

Benim oglumda boyleydi. Tatilde alisti. Ilk bir gun rezillikti agladi Vs ama almadik kucaga. Arabada iken sevdik iletisim kurduk sonra anladi. Cok sevdi hep uyudu. Pea etmeyin alisir daha kucuk ...
Puset kullandınız mı? Bizim burası çok esiyo hep rüzgar var. Pusetin gunesligini ortuyorum diye pusetsiz kullanmıyorum belki diğer türlü daha hoşuna gidecek

Puset kullandınız mı? Bizim burası çok esiyo hep rüzgar var. Pusetin gunesligini ortuyorum diye pusetsiz kullanmıyorum belki diğer türlü daha hoşuna gidecek
Puset kullandık bizde canım. Ama artık pusete sığmıyor bizim oğlan öbür aparata geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…