2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benım bebeğim genel anlamda maşallah uslu bir bebiş cok sukur yormuyor beni bu nedenle atagı ile karsılasmadım hiç ,uykuya gecişte az bir huzursuzlanır okadar ama cok sukur dönme dısında her seyi guzel gelişimi

Amin canimmm Atak sancılı ama sonradi güneşli cidden bugün çok mutlu herkese gülücükler saçıyor ne uslu ne uysal bebek diyorlar siz bi de onu atak haftası görseydiniz diyorum
Ben de 3.5 aydan beri oturtuyorum kuzum artik kafasini tutarak oturabiliyor hatta kendini öne atıp desteksiz oturmaya çalışıyor dönmeleri cidden çok komik ya Ekin yatakta dönüp bakınıyor şaşkın şaşkın sabah bi uyanıyorum yatakta sevimli bir şey bakınıp gülüyor

Ekintoş süper ya maşallah kuzuma Geçen tam bezlerken Bi döndü bezden de kaçabiliyor artık dedim Asla yalnız bırakamıyorum döndüğü için

minseo Canım ya karanfil zeytinyağı denedin mi iyi geliyor mu denemek istiyorum. Alp fena bir şekilde damaklarını kaşımak istiyor bazen deliriyor tam yapamadığı için. Çok üzülüyorum öyle olunca. Birde şu parmağa geçirmeli kaşıyıcı dan alıcam umarım iyi gelir

Kaç gün sürdü canım atak, benim pilim bitmek üzere
Kızlar ciddili bir şey soracağım,Ali dönmüyor ve dönmeyede hiç niyeti yok gibi Endişelenmeli miyim?Çoğu yerde okudum gerçi beşinci aya kadar bekleyin vs diye ama benzer durumda olan bebelerimiz var mı?
Benimki de yan dönüyor ayağıyla itiyor kendini ama daha dönemedi. Abisi tam 4 aylıkken dönmüştü bakalım bu ne yapacak
Doğum tarihlerimiz de çok yakın sanırım bizim 6 temmuzda 4.ayına giriyor.Peki neleri yapıyor senin kuzu, gelişiminde neleri gözlemliyorsun dikkatini çeken
Bizim de 7 temmuz da 4. Ay

Benimki de öyle, ağzına götürüp hurharca dişlerine sürtüyor ne bulursa,tabi o ara üst baş hep salya

Benimki de öyle, ağzına götürüp hurharca dişlerine sürtüyor ne bulursa,tabi o ara üst baş hep salya
Ay hep aynılar Kehribar kolye iyi geliyor diyorlar ama İnternetten orijinali bulmakta zor. Bir araştırıp bakacağım inşallah.

Yok kuzum daha yapamadim bayramdan sonra eşim alacak karanfil ama deneyen arkadaşlarım işe yaradığını söylüyordu bi dene evde varsa ne kaybedersin ki soğuk soğuk iyi gelir

Yok kuzum daha yapamadim bayramdan sonra eşim alacak karanfil ama deneyen arkadaşlarım işe yaradığını söylüyordu bi dene evde varsa ne kaybedersin ki soğuk soğuk iyi gelir
Alıp yapayım bari bende umarım iyi gelir kuzuma

Yaa iyi bari sustıysa hemen dışarı çıkın bari
Çok esiyo burası rüzgarlığı da yok pusette agliyo yani çıkamadık
Bizde ona tutunuyoruz işte gunesli günler bizi bekler diye diye dolanıyorum
Bebeler zaten uysal onları bu hale getiren ataklar

Çok esiyo burası rüzgarlığı da yok pusette agliyo yani çıkamadık

Bizde ona tutunuyoruz işte gunesli günler bizi bekler diye diye dolanıyorum
Bebeler zaten uysal onları bu hale getiren ataklar
Anladım canım benim. Hepimize sabırlar güzel günler diliyorum

Bu kadar aldığı anne sütünün bile vardır illaki faydası. Sıkma canını.
Uygulama ile mi takip ediyorsun canım
Benimki de pek sevmiyor bebek arabasını ama ben uyandıktan sonra karnı doyunca çıkıyorum öyle öyle biraz alıştı
Kızlar aliexpressten alışveriş yapan var mı? Güvenilir bir site mi acaba?
Eskiden çok alıyordum, 20 gün içinde geliyordu. Ama şimdi ekstra gümrük ücreti falan eklenmiş almayali uzun zaman oldu

25 gün kadar canım ne durumdasiniz
13. Gündeyiz. Gece uykusu yok denecek kadar az. Hiç bir şey yokken aniden katıla katıla ağlıyor. Ben odadan çıksam bas bas bağırıyor. Bizim de 25 de biter inşallah az kaldı diyelim geçici günler bunlar inşallah. sonrası daha güzel

Dün akşamdan beri suyu arttırıp verdim sonunda tertemiz bezle karsılastim demek ki suya da ihtiyaçları var hava 40 derece off şimdi de susuz bıraktım diye vicdan azabi çekiyorum

Bizde hep karnı tok uykudan uyanmış şekilde dışarı çıkıyoruz ama yok alistiracagim bı şekilde mecbur

Puset kullandınız mı? Bizim burası çok esiyo hep rüzgar var. Pusetin gunesligini ortuyorum diye pusetsiz kullanmıyorum belki diğer türlü daha hoşuna gidecek
Hayir hic kullanmadik biz. Oglum iri bi bebek pusette hic rahat edemedi. Dogrudan normal yatak gibi genis olani kullandik. Bizimki ayarlanabikiyor. Boyle oturmali gibi basi kalkik ayaklari sarkik bir ayara getirdi esim. Kullandigimizda fotograf atayim size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…