Benım bebeğim genel anlamda maşallah uslu bir bebiş cok sukur yormuyor beni bu nedenle atagı ile karsılasmadım hiç ,uykuya gecişte az bir huzursuzlanır okadar ama cok sukur dönme dısında her seyi guzel gelişimiBen de sidefer alicam Ekin'in de kakasi katilasti ve az yapıyor kan damlasından sonra
Kızlar 5-6 aya kadar normal endişelenecek bi durum yok hatta belki direk döndükleri gibi emekler sizin bebisler
Evet teyzesi ya
Ben de veriyorum canim inşallah düzelir haber et
Bizim 25 gün civarı sürdü kuzum. Tam olarak anlattıklarını yaşadık biz de işte. Dün gece ilk kez 8.40 gibi uyudu ve uyanmadi. Cidden zor bir atakti
Evet her anne öyle diyor inşallah sonraki ataklar bu kadar uzun sürmezyaaa yerim kahkahasini Ekin de 3 aylikken başlamıştı kıkır kıkır gülmeye
Aynen canım ben de bunu uygulucam
Yaa iyi bari sustıysa hemen dışarı çıkın bariBizim oğlan puset sigiyo da sevmiyo heralde şimdi ağlama tuttu arabaya bu şekil koydum sustu
Amin canimmmOff okurken yüzümde bı gülümsemekocaman maşallah prensese sana da geçmiş olsun atlattin çok şükür önden gidip bize yol gösterdiğin için çok teşekkür ederiz valla
Çağan şuan yatarken ssirtini kafayla kaldiriyo eline ne geçerse ağzına götürüyo bn bişey yerken heyecanla cirpinip bakiyo ayaklarla dik duruyo hatta 1 saniye falan tutmayı bırakıyorum o kadar sert ve sağlam basiyo kiAllah'ım bizde atlatalim şunu artık amin
Ben de 3.5 aydan beri oturtuyorum kuzum artik kafasini tutarak oturabiliyor hatta kendini öne atıp desteksiz oturmaya çalışıyorMuhteşem ya çoğu bizdede var çok şükür sadece destekli oturmayı doktor 4 te önerdi o kadar geri kalan herşeyi yapıyoruz çok hoşuma gidiyor. Artık büyüyorlar mutluyumKendisini döndermesi o kadar komik ki oda mutlu oluyor dönünce
Ekintoş süper ya maşallah kuzumaAmin canimmmAtak sancılı ama sonradi güneşli cidden bugün çok mutlu herkese gülücükler saçıyor ne uslu ne uysal bebek diyorlar siz bi de onu atak haftası görseydiniz diyorum
Ben de 3.5 aydan beri oturtuyorum kuzum artik kafasini tutarak oturabiliyor hatta kendini öne atıp desteksiz oturmaya çalışıyordönmeleri cidden çok komik ya Ekin yatakta dönüp bakınıyor şaşkın şaşkın sabah bi uyanıyorum yatakta sevimli bir şey bakınıp gülüyor
Evet fır diye dönüyorlarEkintoş süper ya maşallah kuzumaGeçen tam bezlerken Bi döndü bezden de kaçabiliyor artık dedim Asla yalnız bırakamıyorum döndüğü için
Benim ısırasım geliyor valla zor tutuyorum kendimi artıkEvet fır diye dönüyorlaro anda totosunu mincirasim geliyor
Kaç gün sürdü canım atak, benim pilim bitmek üzereKızlar bu gece Ekin 8.45 te uyudu ve bir daha uyanmadi. Bitti mi bu atak Allah'ım olabilir mi böyle bişey lütfen olsun
Atak sonucu kazanimlarimiz:
360 derece dönme
Nesnelere uzanıp tutma
Çıngırak sallama
İsmini öğrenme,ismini duyunca bakması
Destekli oturma
Mama istemediğinde biberonu eliyle itme
Nesneleri ağzına götürme
Gel dediğimizde heyacanlanip kalkmaya çalışmasi
Yüz üstü dururken ellerinden destek alma popoyu kaldırma
Kitap okurken heyecanlı tepkiler vermesi
Yemeklere karşı yalanma
Şimdilik gözlemlerim bunlar bakalım devamı nasıl olacak
Benimki de yan dönüyor ayağıyla itiyor kendini ama daha dönemedi. Abisi tam 4 aylıkken dönmüştü bakalım bu ne yapacakKızlar ciddili bir şey soracağım,Ali dönmüyor ve dönmeyede hiç niyeti yok gibiEndişelenmeli miyim?Çoğu yerde okudum gerçi beşinci aya kadar bekleyin vs diye ama benzer durumda olan bebelerimiz var mı?
Bizim de 7 temmuz da 4. AyDoğum tarihlerimiz de çok yakın sanırım bizim 6 temmuzda 4.ayına giriyor.Peki neleri yapıyor senin kuzu, gelişiminde neleri gözlemliyorsun dikkatini çeken
Benimki de öyle, ağzına götürüp hurharca dişlerine sürtüyor ne bulursa,tabi o ara üst baş hep salyaminseo Canım ya karanfil zeytinyağı denedin mi iyi geliyor mu denemek istiyorum. Alp fena bir şekilde damaklarını kaşımak istiyor bazen deliriyor tam yapamadığı için. Çok üzülüyorum öyle olunca. Birde şu parmağa geçirmeli kaşıyıcı dan alıcam umarım iyi gelir
Ay hep aynılarBenimki de öyle, ağzına götürüp hurharca dişlerine sürtüyor ne bulursa,tabi o ara üst baş hep salya
Yok kuzum daha yapamadim bayramdan sonra eşim alacak karanfil ama deneyen arkadaşlarım işe yaradığını söylüyordu bi dene evde varsa ne kaybedersin ki soğuk soğuk iyi gelirminseo Canım ya karanfil zeytinyağı denedin mi iyi geliyor mu denemek istiyorum. Alp fena bir şekilde damaklarını kaşımak istiyor bazen deliriyor tam yapamadığı için. Çok üzülüyorum öyle olunca. Birde şu parmağa geçirmeli kaşıyıcı dan alıcam umarım iyi gelir
25 gün kadar canımKaç gün sürdü canım atak, benim pilim bitmek üzere
Alıp yapayım bari bende umarım iyi gelir kuzumaYok kuzum daha yapamadim bayramdan sonra eşim alacak karanfil ama deneyen arkadaşlarım işe yaradığını söylüyordu bi dene evde varsa ne kaybedersin ki soğuk soğuk iyi gelir
Çok esiyo burası rüzgarlığı da yok pusette agliyo yani çıkamadıkYaa iyi bari sustıysa hemen dışarı çıkın bari
Bizde ona tutunuyoruz işte gunesli günler bizi bekler diye diye dolanıyorumAmin canimmmAtak sancılı ama sonradi güneşli cidden bugün çok mutlu herkese gülücükler saçıyor ne uslu ne uysal bebek diyorlar siz bi de onu atak haftası görseydiniz diyorum
Ben de 3.5 aydan beri oturtuyorum kuzum artik kafasini tutarak oturabiliyor hatta kendini öne atıp desteksiz oturmaya çalışıyordönmeleri cidden çok komik ya Ekin yatakta dönüp bakınıyor şaşkın şaşkın sabah bi uyanıyorum yatakta sevimli bir şey bakınıp gülüyor
Anladım canım benim. Hepimize sabırlar güzel günler diliyorumÇok esiyo burası rüzgarlığı da yok pusette agliyo yani çıkamadık
Bizde ona tutunuyoruz işte gunesli günler bizi bekler diye diye dolanıyorum
Bebeler zaten uysal onları bu hale getiren ataklar
Bu kadar aldığı anne sütünün bile vardır illaki faydası. Sıkma canını.Benim de yavaştan bırakma zamanım gelmiş demek ki kızlarŞu an miktar olarak o seviyelerdeyim, 15-35 cc arası değişiyor, günde 3- 4 sağım yapıyorum toplayınca 90-100cc sadece bir öğününü anne sütü içmiş oluyor faydası vardır diye zorluyorum kaç haftadır ama çok zorlanıyorum. Kanama yok ama acıyor tabi.
Canım benimki de daha bir kere yarım dönüş yaptı mesela karın üstü zaman geçirmeyi de sevmiyor ama doktor kontrolümüzde bilinç seviyesi bir ay önden gidiyor demişti doktor tepkilerinden, demek ki dönmelerin zamanının çok da bir önemi yok
Uygulama ile mi takip ediyorsun canımCanım ya ebeveynler için en zor sıçrama 4 müş çok geçmiş olsun sen başarıyla üstesinden geldinGelişmelerini görmek de çok heyecanlandırıyor bu sabah mesela yüksek sesle kahkaha ve sohbet güncellemesiyle uyandı bir anda Benim takvimde bugün 4.sıçramaya giriyor görünüyor dualarınıza talibim
Benimki de pek sevmiyor bebek arabasını ama ben uyandıktan sonra karnı doyunca çıkıyorum öyle öyle biraz alıştıDışarısı mii bizimki bizi pert ediyo dışarıda arabada durmuyo kucakta durmuyo bı yere gidip gelmek zulüm gibi bişey. Beyefendi huzurlu olursa bı 15 dk lik alıştırmalar yapicam pek çıkmadık dışarıya. İlk hafta zor demek ki sevindim snn adina biz de atlatalim inşallah. Ya bnim deli bebe her uykuya direniyo ayakta sallıyorum biraz tempolu sonra yatiyo dün de ayakta sallama nin zararlı olduğunu falan okudum korktum açıkçası şimdi meme de uyusun bari yeter diyorum bn pert oluyorum ama ona zarar gelmesindense bana gelsin
Eskiden çok alıyordum, 20 gün içinde geliyordu. Ama şimdi ekstra gümrük ücreti falan eklenmiş almayali uzun zaman olduKızlar aliexpressten alışveriş yapan var mı? Güvenilir bir site mi acaba?
13. Gündeyiz. Gece uykusu yok denecek kadar az. Hiç bir şey yokken aniden katıla katıla ağlıyor. Ben odadan çıksam bas bas bağırıyor. Bizim de 25 de biter inşallah az kaldı diyelim25 gün kadar canımne durumdasiniz
Dün akşamdan beri suyu arttırıp verdim sonunda tertemiz bezle karsılastim demek ki suya da ihtiyaçları var hava 40 derece off şimdi de susuz bıraktım diye vicdan azabi çekiyorumBen de sidefer alicam Ekin'in de kakasi katilasti ve az yapıyor kan damlasından sonra
Kızlar 5-6 aya kadar normal endişelenecek bi durum yok hatta belki direk döndükleri gibi emekler sizin bebisler
Evet teyzesi ya
Ben de veriyorum canim inşallah düzelir haber et
Bizim 25 gün civarı sürdü kuzum. Tam olarak anlattıklarını yaşadık biz de işte. Dün gece ilk kez 8.40 gibi uyudu ve uyanmadi. Cidden zor bir atakti
Evet her anne öyle diyor inşallah sonraki ataklar bu kadar uzun sürmezyaaa yerim kahkahasini Ekin de 3 aylikken başlamıştı kıkır kıkır gülmeye
Aynen canım ben de bunu uygulucam
Bizde hep karnı tok uykudan uyanmış şekilde dışarı çıkıyoruz ama yok alistiracagim bı şekilde mecburBu kadar aldığı anne sütünün bile vardır illaki faydası. Sıkma canını.
Uygulama ile mi takip ediyorsun canım
Benimki de pek sevmiyor bebek arabasını ama ben uyandıktan sonra karnı doyunca çıkıyorum öyle öyle biraz alıştı
Eskiden çok alıyordum, 20 gün içinde geliyordu. Ama şimdi ekstra gümrük ücreti falan eklenmiş almayali uzun zaman oldu
Hayir hic kullanmadik biz. Oglum iri bi bebek pusette hic rahat edemedi. Dogrudan normal yatak gibi genis olani kullandik. Bizimki ayarlanabikiyor. Boyle oturmali gibi basi kalkik ayaklari sarkik bir ayara getirdi esim. Kullandigimizda fotograf atayim size...Puset kullandınız mı? Bizim burası çok esiyo hep rüzgar var. Pusetin gunesligini ortuyorum diye pusetsiz kullanmıyorum belki diğer türlü daha hoşuna gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?