- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Ben de o aparata geçmek istiyorum acaba rahat eder mi diye endişeliyim çünkü henüz beş buçuk kgHayir hic kullanmadik biz. Oglum iri bi bebek pusette hic rahat edemedi. Dogrudan normal yatak gibi genis olani kullandik. Bizimki ayarlanabikiyor. Boyle oturmali gibi basi kalkik ayaklari sarkik bir ayara getirdi esim. Kullandigimizda fotograf atayim size...
Eder, hem de cok ...deneyin derimBen de o aparata geçmek istiyorum acaba rahat eder mi diye endişeliyim çünkü henüz beş buçuk kg
Sabir kuzum bol sabır çek başka çare yok13. Gündeyiz. Gece uykusu yok denecek kadar az. Hiç bir şey yokken aniden katıla katıla ağlıyor. Ben odadan çıksam bas bas bağırıyor. Bizim de 25 de biter inşallah az kaldı diyelimgeçici günler bunlar inşallah. sonrası daha güzel
Yaaaaa şakaDün akşamdan beri suyu arttırıp verdim sonunda tertemiz bezle karsılastim demek ki suya da ihtiyaçları var hava 40 derece off şimdi de susuz bıraktım diye vicdan azabi çekiyorum
maşallah ona uykunun tadına vardi demek ki tosuncukKizlar ben uzak kaldim. Ne kadar buyumus bebeklermasallah yeni yeni gelisim gorevleri tamamlanmis. Ozellikle minseo masallah canim hizli buyuyorlar...
Benim oglumda 2 gundur uyanmadan uyuyor arkadaslarcok sukur ne guzel ne rahatlikmis... Insallah boyle gider
Evet ya sürekli terliyorlar o suyun bir şekilde vücuda girmesi lazim sütle mamayla vücuda su giriyor tamam ama, biz de çay kahve içiyoruz hangisi suyun yerini tutuyor kiSabir kuzum bol sabır çek başka çare yokinsallah daha erken biter bazi bebeklerin daha kısa sürüyormuş
Yaaaaa şakaBen de derhal düzenli vericem demek ki yetmiyor aldıkları su bu cehennem sicaklarinda zaten sürekli terliyorlar
Benim oğlum 5. aya girecek 8 temmuzda hala sırt üstüyken dönemiyor canım biz kendimiz yüz üstü ceviriyoruz o kendini sırt üstü döndürüyor hemen. Ama sırt üstüyken dönmeye çalışmıyor bile. Hiç istekli değil gibi. Doktorumuz da sorun olarak görmedi gelişimi iyi dedi bize.Kızlar ciddili bir şey soracağım,Ali dönmüyor ve dönmeyede hiç niyeti yok gibiEndişelenmeli miyim?Çoğu yerde okudum gerçi beşinci aya kadar bekleyin vs diye ama benzer durumda olan bebelerimiz var mı?
5 aylıkken başlarım heralde ufak ufakBugün kaşığın ucuyla yoğurt verdik yemek yerken yalana yalana çok güzel yedi. İnşallah ek gıda sürecinde bizi zorlamaz minikler. Ben 2 3 haftaya kadar tadımlara başlamayı düşünüyorum kızlar siz ne zaman başlayacaksınız?
Bizimki de öyle sayılır pusetsiz rahat edecek de rüzgarı engellemeliyim. Tek sorun puset bnce iki büklüm oluyolar sonuçtaHayir hic kullanmadik biz. Oglum iri bi bebek pusette hic rahat edemedi. Dogrudan normal yatak gibi genis olani kullandik. Bizimki ayarlanabikiyor. Boyle oturmali gibi basi kalkik ayaklari sarkik bir ayara getirdi esim. Kullandigimizda fotograf atayim size...
Tam olarak tarif nasılZeytinyağı karanfil şuan çok iyi geliyor. Biraz daha büyüdüklerinde tatagil toz da kullanılıyor. Ama daha küçükler tetagil için.
Oyyy yerim ben onu teyzesi aralarında bir gün varKaç gün sürdü canım atak, benim pilim bitmek üzere
Benimki de yan dönüyor ayağıyla itiyor kendini ama daha dönemedi. Abisi tam 4 aylıkken dönmüştü bakalım bu ne yapacak
Bizim de 7 temmuz da 4. Ay
Ahahh bizimkinde de yok o istek yerim onun isteksizliğiniBenim oğlum 5. aya girecek 8 temmuzda hala sırt üstüyken dönemiyor canım biz kendimiz yüz üstü ceviriyoruz o kendini sırt üstü döndürüyor hemen. Ama sırt üstüyken dönmeye çalışmıyor bile. Hiç istekli değil gibi. Doktorumuz da sorun olarak görmedi gelişimi iyi dedi bize.
Ayyy bakalım ilk inci hangi bebeden gelecekEla iyiden iyiye diş patlatacak gibi. Ağız deli gibi akıyor,eller ağızda, ne bulduysa ağzına götürüyor, huysuz… diş kaşıyıcı var evde silikon ama bilemedim kullansam mı?
Bende istiyorum bunun aynısındanMerhaba kızlar 3 4 gündür annemdeyim tatile gelmiş gibiyim gerçekten o kadar dinlendim ki anlatamam. Annem hem oğluma bakıyor hem yemekleri ben yaparım sen dinlen diye diye beni hiç ayağa kaldırmadı bile. Kardeşimle beraber bakıyorlar 1 buçuk ay daha buradayım sizde durumlar nasıl?
Yok yok canim tamamen katılıyorum artik yenidoğan değiller ve kesinlikle yetersiz kaliyor artık su vermek lazim bence de nasıl veriyorsun suluk ile mi yoksa kaşıkla mı canım kaç kaşık verdin bugün?Evet ya sürekli terliyorlar o suyun bir şekilde vücuda girmesi lazim sütle mamayla vücuda su giriyor tamam ama, biz de çay kahve içiyoruz hangisi suyun yerini tutuyor kisu verince çocuk rahatliyor resmen. Yani yetersiz beslenme diye çıkıyor ama daha ne yapabilirim cocuk 7 kg olmus 2600dü. Emziriyorum belki doymamistir diye mama da teklif ediyorum 2 ölçek anca içiyor zorla da tıkayamam ki agzina
Ben de 5 ayda başlıcam canımBugün kaşığın ucuyla yoğurt verdik yemek yerken yalana yalana çok güzel yedi. İnşallah ek gıda sürecinde bizi zorlamaz minikler. Ben 2 3 haftaya kadar tadımlara başlamayı düşünüyorum kızlar siz ne zaman başlayacaksınız?
Ohh güzel olmuş benim annem 2 sokak altimda zor zamanlarda hemen ona kaçıyorum ben deMerhaba kızlar 3 4 gündür annemdeyim tatile gelmiş gibiyim gerçekten o kadar dinlendim ki anlatamam. Annem hem oğluma bakıyor hem yemekleri ben yaparım sen dinlen diye diye beni hiç ayağa kaldırmadı bile. Kardeşimle beraber bakıyorlar 1 buçuk ay daha buradayım sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?