2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de o aparata geçmek istiyorum acaba rahat eder mi diye endişeliyim çünkü henüz beş buçuk kg

Kizlar ben uzak kaldim. Ne kadar buyumus bebekler masallah yeni yeni gelisim gorevleri tamamlanmis. Ozellikle minseo masallah canim hizli buyuyorlar...

Benim oglumda 2 gundur uyanmadan uyuyor arkadaslar cok sukur ne guzel ne rahatlikmis... Insallah boyle gider

Sabir kuzum bol sabır çek başka çare yok insallah daha erken biter bazi bebeklerin daha kısa sürüyormuş
Dün akşamdan beri suyu arttırıp verdim sonunda tertemiz bezle karsılastim demek ki suya da ihtiyaçları var hava 40 derece off şimdi de susuz bıraktım diye vicdan azabi çekiyorum
Yaaaaa şaka Ben de derhal düzenli vericem demek ki yetmiyor aldıkları su bu cehennem sicaklarinda zaten sürekli terliyorlar

Merhabalar herkese, acil yorumlarınıza ihtiyacım var. Kızım bugün 3. Kez kakasını yaptı az önce. İlk ikisi iyiydi ama sonuncusu çok sulu ve mukusluydu. İnternette yazanlar korkutucu. Malum bayram tatili doktor yok telefonunu da kapatmış. Ne yapsam beklesem mi pazartesiyi bilemedim. Var mı böyle kaka goren

maşallah ona uykunun tadına vardi demek ki tosuncuk

Evet ya sürekli terliyorlar o suyun bir şekilde vücuda girmesi lazim sütle mamayla vücuda su giriyor tamam ama, biz de çay kahve içiyoruz hangisi suyun yerini tutuyor ki su verince çocuk rahatliyor resmen. Yani yetersiz beslenme diye çıkıyor ama daha ne yapabilirim cocuk 7 kg olmus 2600dü. Emziriyorum belki doymamistir diye mama da teklif ediyorum 2 ölçek anca içiyor zorla da tıkayamam ki agzina

Kızlar ciddili bir şey soracağım,Ali dönmüyor ve dönmeyede hiç niyeti yok gibi Endişelenmeli miyim?Çoğu yerde okudum gerçi beşinci aya kadar bekleyin vs diye ama benzer durumda olan bebelerimiz var mı?
Benim oğlum 5. aya girecek 8 temmuzda hala sırt üstüyken dönemiyor canım biz kendimiz yüz üstü ceviriyoruz o kendini sırt üstü döndürüyor hemen. Ama sırt üstüyken dönmeye çalışmıyor bile. Hiç istekli değil gibi. Doktorumuz da sorun olarak görmedi gelişimi iyi dedi bize.

Merhaba kızlar 3 4 gündür annemdeyim tatile gelmiş gibiyim gerçekten o kadar dinlendim ki anlatamam. Annem hem oğluma bakıyor hem yemekleri ben yaparım sen dinlen diye diye beni hiç ayağa kaldırmadı bile. Kardeşimle beraber bakıyorlar 1 buçuk ay daha buradayım sizde durumlar nasıl?

Bugün kaşığın ucuyla yoğurt verdik yemek yerken yalana yalana çok güzel yedi. İnşallah ek gıda sürecinde bizi zorlamaz minikler. Ben 2 3 haftaya kadar tadımlara başlamayı düşünüyorum kızlar siz ne zaman başlayacaksınız?

Ela iyiden iyiye diş patlatacak gibi. Ağız deli gibi akıyor,eller ağızda, ne bulduysa ağzına götürüyor, huysuz… diş kaşıyıcı var evde silikon ama bilemedim kullansam mı?

Bizimki de öyle sayılır pusetsiz rahat edecek de rüzgarı engellemeliyim. Tek sorun puset bnce iki büklüm oluyolar sonuçta

Zeytinyağı karanfil şuan çok iyi geliyor. Biraz daha büyüdüklerinde tatagil toz da kullanılıyor. Ama daha küçükler tetagil için.
Tam olarak tarif nasıl
Kaç gün sürdü canım atak, benim pilim bitmek üzere

Benimki de yan dönüyor ayağıyla itiyor kendini ama daha dönemedi. Abisi tam 4 aylıkken dönmüştü bakalım bu ne yapacak

Bizim de 7 temmuz da 4. Ay
Oyyy yerim ben onu teyzesi aralarında bir gün var Bende merakla bekliyorum ne zman dönecek diye ,sabah dönmesi için ben yuvarlanıyordum yerlerde belki taklit eder anasını

Ahahh bizimkinde de yok o istek yerim onun isteksizliğini

Ela iyiden iyiye diş patlatacak gibi. Ağız deli gibi akıyor,eller ağızda, ne bulduysa ağzına götürüyor, huysuz… diş kaşıyıcı var evde silikon ama bilemedim kullansam mı?
Ayyy bakalım ilk inci hangi bebeden gelecek Bir belirti oluyor mu salyalar ve huysuzluk dışında Ağız içinde filan gözle görünür bir belirti var mi?

Bende istiyorum bunun aynısından

Yok yok canim tamamen katılıyorum artik yenidoğan değiller ve kesinlikle yetersiz kaliyor artık su vermek lazim bence de nasıl veriyorsun suluk ile mi yoksa kaşıkla mı canım kaç kaşık verdin bugün?

Ohh güzel olmuş benim annem 2 sokak altimda zor zamanlarda hemen ona kaçıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…