2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Valla ben icme suyunu isitip ilik halde 10 cc verdim kana kana icti yazlik yerdeyiz bide keske daha once aklima gelseydi
Ben vermiyorum da sadece antalyada vermistim. Cok sicakti. Suan iyi hava. Zaten 3.5 aylik oldu insallah 5.ay ek gida Ile baslarim. Susadiginda da anne sutu icsin.

Bu arada kizlar bugun de sabaha kadar uyudu. Masallah sanirim artik birlestirdi uykularini. Tabii benim alismis memeler sut dolu hatta kitle olusmus oluyor. Insallah bi kac gune sut uretimi de uyum saglar da rahatlarim...

Anne sütü olsa vermemde su bizde mama forever ahahahahaha

Kizlar herkes iyidir umarim coktandir yazamadim yogunluktanBebislerimiz her gecen buyuyorlar buyudukce daha da sevimli oluyorlar yaSabah kahvalti hazirlarken Yigit i oyun halisina atmistim arkami bir.dondum ki kendini dondermis yuz ustu pozisyona gecmis onceleri yarim donuyordu simdi tam donmeye basladi bugunu not almaliyim gorunce cok sevindim

Ben rüzgar ve güneş için zuppers ın ürününü almıştım. En memnun kaldığım şeylerden biri oldu.
O sanırım sadece puset için ben komple araba için şeffaf olandan bahsediyorum annem getirirse ablamdan inşallah getirmezse de alicam artık

Ya kızlar benim oğlanda hareket çok ama istemsiz el kol ayak kasılıyor gibi. Çok huzursuz bir de bu ara anlamıyorum ben neyi var
Bizimki de aynı titrek titrek hareketler yapiyo atak döneminde olabilir bizim ki de huzursuz hele uykuya geçişleri çok kafana takiliyosa videosunu çek Dr a göster canım ama bnce bişey yoktur bebek daha bizim gibi hareketlerini kontrol edemezler

Ben de kendimi öyle telkin ediyorum arkadaşım, kontrol edemiyorlar vs diye. Bir de gaz sancısı sıkıştırıyordur diyorum. Ama bilmiyorum baya takılmaya başladım ben gittiğimde göstermek için çektim bir video bakalım inşallah sorun yoktur. İnternetten nefret ettim ama şu süreçte her seferinde araştırmayacağım diyorum yine yapıyorum tüm moralim çöküyor

Ben sadece mana veriyorum o yüzden şu veriyorum hergün 5 cc içiyor bazen günde 2 defa veriyorum. Canım. Bu arada benimki 8 şubatta doğdu haftaya 5 aylık olavak tam ek gıdaya geçsem mi diyorum yavaş yavaş çünkü doktorum 5,5 aylıkken geç yavaş yavaş demişti. Oturtmaya ne zaman başlayacağız

Yaa maşallah paşamıza. Valla ben atıyorum Halıya ters dönen hamam böceği gibi çırpınıyor. Hiç döneceğini sanmıyorum haftaya 5 aylık olavak benimki hala tık yok 1,5 aydır sadece başını yana doğru iyice arıyor geriye geriye gidiyor. Ama dönmüyor

Destekli oturtmuyor musun canim ben 3,5 ayliktan beri destekli oturtuyorum kucağımda koltukta ya da minderi var onda

Eklentiler

• IMG_20230701_115001.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 88
Benim cocuklar kuduruk oluyorlarbazi bebekler daha agir oluyor canim. Saglikli olsunlar da doktor bir anormallik gormedikce eni sonu her seyi de yapiyorlar. Buyuk oglum mesela hic emeklemedi yurumeye 1 hafta kala totosunun ustunde surundu 11.5 aylikken de yurudu ama yurumek denilirse kosmali bir yurumeO gunden beri kosmaya devam. Acikcasi Yigit biraz daha yavas olsa da olur

Çok geçmiş olsun canım hayırdır noldu üşüttü mü bebiş
Aslında büyük den bulaştı o ce bana geçti boğaz ağrısı eklem ağrısı ateş ve çok inatçı bı ates vardı bana antibiyotik vermedi doktor serum taktı ve haladir geçmedi

Aman aman intte araştırma hastalık hastası oluyorsun. Dr una danış o zaten genel bı bilgilendirme de yapar. Bak burda bile aynı şeyi yaşayan bebeler var ki sanmıyorum titrek olmayan bebek olsun bı kaç aya iyice kontrolü sağlarlar merak etme.

Benim büyük kızımda ne döndü ne emekledi 8 aylıkken destekli yürümeye başladı 11.ayına girdiğimiz zaman desteksiz yürümeye başladı. Yürümeye başladıktan sonra dönmeye başladı yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…