Ben vermiyorum da sadece antalyada vermistim. Cok sicakti. Suan iyi hava. Zaten 3.5 aylik oldu insallah 5.ay ek gida Ile baslarim. Susadiginda da anne sutu icsin.Valla ben icme suyunu isitip ilik halde 10 cc verdim kana kana icti yazlik yerdeyiz bide keske daha once aklima gelseydi
Anne sütü olsa vermemde su bizde mama forever ahahahahahaBen vermiyorum da sadece antalyada vermistim. Cok sicakti. Suan iyi hava. Zaten 3.5 aylik oldu insallah 5.ay ek gida Ile baslarim. Susadiginda da anne sutu icsin.
Bu arada kizlar bugun de sabaha kadar uyudu. Masallahsanirim artik birlestirdi uykularini. Tabii benim alismis memeler sut dolu hatta kitle olusmus oluyor. Insallah bi kac gune sut uretimi de uyum saglar da rahatlarim...
O sanırım sadece puset için ben komple araba için şeffaf olandan bahsediyorum annem getirirse ablamdan inşallah getirmezse de alicam artıkBen rüzgar ve güneş için zuppers ın ürününü almıştım. En memnun kaldığım şeylerden biri oldu.
Kızlar sizin bebeklerinizde sırtüstü yatarken hızlı hızlı koşar tarzda hareket ediyor mu? Eli kolu hızlı hızlı sallıyor, Sanki anlık o hareketlenme sırasında seğirme gibi hareketleri var bizim oğlanın anlamaya çalışıyorum. Anlık el kol titreme geliyor gibi. Ya da çok mu hareketli de böyle yapıyor bilmiyorum. Daha önceden demiştim etafımda çocuğu olan tek kişi benim, tek çocuğum. Hiç sorup danışabileceğim kimse de yok.
Bizimki de aynı titrek titrek hareketler yapiyo atak döneminde olabilir bizim ki de huzursuz hele uykuya geçişleriYa kızlar benim oğlanda hareket çok ama istemsiz el kol ayak kasılıyor gibi. Çok huzursuz bir de bu ara anlamıyorum ben neyi var
Ben de kendimi öyle telkin ediyorum arkadaşım, kontrol edemiyorlar vs diye. Bir de gaz sancısı sıkıştırıyordur diyorum. Ama bilmiyorum baya takılmaya başladım benO sanırım sadece puset için ben komple araba için şeffaf olandan bahsediyorum annem getirirse ablamdan inşallah getirmezse de alicam artık
Bizimki de aynı titrek titrek hareketler yapiyo atak döneminde olabilir bizim ki de huzursuz hele uykuya geçişleriçok kafana takiliyosa videosunu çek Dr a göster canım ama bnce bişey yoktur bebek daha bizim gibi hareketlerini kontrol edemezler
Ben sadece mana veriyorum o yüzden şu veriyorum hergün 5 cc içiyor bazen günde 2 defa veriyorum. Canım. Bu arada benimki 8 şubatta doğdu haftaya 5 aylık olavak tam ek gıdaya geçsem mi diyorum yavaş yavaş çünkü doktorum 5,5 aylıkken geç yavaş yavaş demişti. Oturtmaya ne zaman başlayacağızBen vermiyorum da sadece antalyada vermistim. Cok sicakti. Suan iyi hava. Zaten 3.5 aylik oldu insallah 5.ay ek gida Ile baslarim. Susadiginda da anne sutu icsin.
Bu arada kizlar bugun de sabaha kadar uyudu. Masallahsanirim artik birlestirdi uykularini. Tabii benim alismis memeler sut dolu hatta kitle olusmus oluyor. Insallah bi kac gune sut uretimi de uyum saglar da rahatlarim...
Yaa maşallah paşamıza. Valla ben atıyorum Halıya ters dönen hamam böceği gibi çırpınıyor. Hiç döneceğini sanmıyorum haftaya 5 aylık olavak benimki hala tık yok 1,5 aydır sadece başını yana doğru iyice arıyor geriye geriye gidiyor. Ama dönmüyorKizlar herkes iyidir umarim coktandir yazamadim yogunluktanBebislerimiz her gecen buyuyorlar buyudukce daha da sevimli oluyorlar ya Sabah kahvalti hazirlarken Yigit i oyun halisina atmistim arkami bir.dondum ki kendini dondermis yuz ustu pozisyona gecmis onceleri yarim donuyordu simdi tam donmeye basladi bugunu not almaliyim gorunce cok sevindim
Destekli oturtmuyor musun canim ben 3,5 ayliktan beri destekli oturtuyorum kucağımda koltukta ya da minderi var ondaBen sadece mana veriyorum o yüzden şu veriyorum hergün 5 cc içiyor bazen günde 2 defa veriyorum. Canım. Bu arada benimki 8 şubatta doğdu haftaya 5 aylık olavak tam ek gıdaya geçsem mi diyorum yavaş yavaş çünkü doktorum 5,5 aylıkken geç yavaş yavaş demişti. Oturtmaya ne zaman başlayacağız
Benim cocuklar kuduruk oluyorlarYaa maşallah paşamıza. Valla ben atıyorum Halıya ters dönen hamam böceği gibi çırpınıyor. Hiç döneceğini sanmıyorum haftaya 5 aylık olavak benimki hala tık yok 1,5 aydır sadece başını yana doğru iyice arıyor geriye geriye gidiyor. Ama dönmüyor
Bu tospige bak senDestekli oturtmuyor musun canim ben 3,5 ayliktan beri destekli oturtuyorum kucağımda koltukta ya da minderi var onda
Aslında büyük den bulaştı o ce bana geçti boğaz ağrısı eklem ağrısı ateş ve çok inatçı bı ates vardı bana antibiyotik vermedi doktor serum taktı ve haladir geçmediÇok geçmiş olsun canım hayırdır noldu üşüttü mü bebiş
Ya bu grip gibi ama uzun sürüyor Türkiye geldik hastalandik boğaz burun vücut kırgınlığı iştah kaybuGeçmiş olsun canim nesi var
Sağol cnm grip gibi ateş boğaz büyükten bana benden kucugegucik bişey varOyy ateş zor ya çok geçmiş olsun nesi var bebişin.
Çok sağol cnm grip gibi ama inatçı ateş bende çok kötüyüm eklem ağrısı baş boğaz heryerim resme'Çok geçmiş olsun canımneyi var minnoşun
Aman aman intte araştırma hastalık hastası oluyorsun. Dr una danış o zaten genel bı bilgilendirme de yapar. Bak burda bile aynı şeyi yaşayan bebeler var ki sanmıyorum titrek olmayan bebek olsun bı kaç aya iyice kontrolü sağlarlar merak etme.Ben de kendimi öyle telkin ediyorum arkadaşım, kontrol edemiyorlar vs diye. Bir de gaz sancısı sıkıştırıyordur diyorum. Ama bilmiyorum baya takılmaya başladım bengittiğimde göstermek için çektim bir video bakalım inşallah sorun yoktur. İnternetten nefret ettim ama şu süreçte her seferinde araştırmayacağım diyorum yine yapıyorum tüm moralim çöküyor
Tüm aileyi dolaşmış yani şimdi nasılsınız atlattiniz mi birazSağol cnm grip gibi ateş boğaz büyükten bana benden kucugegucik bişey var
Yok canım doktora 4 aylıkken söyledim şimdi oturtma dedi bana bende oturtmadım hiçDestekli oturtmuyor musun canim ben 3,5 ayliktan beri destekli oturtuyorum kucağımda koltukta ya da minderi var onda
Yerim ben onu yaaaa ne güzelde oturtmuş yavrumDestekli oturtmuyor musun canim ben 3,5 ayliktan beri destekli oturtuyorum kucağımda koltukta ya da minderi var onda
Benim büyük kızımda ne döndü ne emekledi 8 aylıkken destekli yürümeye başladı 11.ayına girdiğimiz zaman desteksiz yürümeye başladı. Yürümeye başladıktan sonra dönmeye başladı yerdeBenim cocuklar kuduruk oluyorlarbazi bebekler daha agir oluyor canim. Saglikli olsunlar da doktor bir anormallik gormedikce eni sonu her seyi de yapiyorlar. Buyuk oglum mesela hic emeklemedi yurumeye 1 hafta kala totosunun ustunde surundu 11.5 aylikken de yurudu ama yurumek denilirse kosmali bir yurume O gunden beri kosmaya devam. Acikcasi Yigit biraz daha yavas olsa da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?