Ben de 2 haftaya falan yaptiracagim canim 4 aylik olmadan bu sunnet işini de bir atlatsaydik. Bebekler icin olan sunnet.kiyafeti giydirecek misinizEvet bnde öyle istiyorum ama 14 ünde tam 4 aylık olucak bı de aşıları var öncesinde yaptırayım dedim
Bizim doktor 3 Ile 6 ay arasinda yaptirin dedi. Asilardan sonra tabii mantikli sizin... Belki bizimki de oyle olur...Evet bnde öyle istiyorum ama 14 ünde tam 4 aylık olucak bı de aşıları var öncesinde yaptırayım dedim
Biz istemiyoruz. Kp seneye dugun yapalim dedi. Esim istemiyor. Takilarini milletten toplamak icin istiyor kp deBen de 2 haftaya falan yaptiracagim canim 4 aylik olmadan bu sunnet işini de bir atlatsaydik. Bebekler icin olan sunnet.kiyafeti giydirecek misiniz
Ay yok ya giydirmem hatta düğün falan da istemem çok saçma bnceBen de 2 haftaya falan yaptiracagim canim 4 aylik olmadan bu sunnet işini de bir atlatsaydik. Bebekler icin olan sunnet.kiyafeti giydirecek misiniz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunDualarım sizinle
Ben sadece fotosunu cekmek icin alsam mi diye dusundum de cok tatli oluyorlar. Yoksa sunnet dugunu yapmam hic sevmiyorumBiz istemiyoruz. Kp seneye dugun yapalim dedi. Esim istemiyor. Takilarini milletten toplamak icin istiyor kp de
Sunnet dugunlerini ben de hic sevmem canim. Sadece bebekken kiyafet giydiren oluyor foto falan tatli oluyorlar. Ozel klinigi olan bir doktor var baya alaninda basarili ona yaptiracagim 2.5 tu en son fiyat olrakAy yok ya giydirmem hatta düğün falan da istemem çok saçma bncehayırlısıyla atlatalim canım. Karar verdiniz mi nerede yaptiracaksiniz
Teşekkürler bende yapimmm1 avuç karanfili hafif ezdirdim. Kavanoza koydum üzerine gelecek kadar zeytinyağı koyup karıştırıp 1 gece dolapta bekletiyorum. Ertesi gün buu silikon parmak kasiyicisiyla sadece yag kısmına bandirip damaklarini kasiyorum. Buzdolabında karışım 1 ay kalabilir. 1 ay sonra yeniden yapıyorsun. Bu kadar canım.
Ben de o şekilde oturtuyorum epey zamandır ama artık kendini doğrultmak istiyor kafasını ileri doğru atıyor. Yanlış bir hareket olur diye korkuyorum açıkçasıKusum zaten beline guc vermeden destekle oturtuyorum. Guc bende oluyor. Destekli yani...
Bir kere sırf bu yüzden çocuğu üç kez arka arkaya uyuttumBizde kayganalara geldik kizlar uyansinda sevelim diyolar basladik gene ahahahahaha sabir yukleniyor......
Ya varya girdi odasina zorla uyandirdi ya bole bisi olamaz sinir olmamak icin cayimi aldim balkona ciktim. Cocuk esniyor geriniyor uyandi dio hayir belki geri uyicak ay bide paşam diye seviyor allam yareppim:))))Bir kere sırf bu yüzden çocuğu üç kez arka arkaya uyuttumuyanır gibi olunca tekrar uyutuyordum
Benimkide ayaklariyla ittiriyor kendini devamli erken mi yurucek acaba daha oturmadan yürümesini konusuoz ahahahahaBen de o şekilde oturtuyorum epey zamandır ama artık kendini doğrultmak istiyor kafasını ileri doğru atıyor. Yanlış bir hareket olur diye korkuyorum açıkçası
Bende gördüm bildiğin minik sünnet kıyafeti ama hiç hevesim yokSunnet dugunlerini ben de hic sevmem canim. Sadece bebekken kiyafet giydiren oluyor foto falan tatli oluyorlar. Ozel klinigi olan bir doktor var baya alaninda basarili ona yaptiracagim 2.5 tu en son fiyat olrak
Memnun muydunuz peki kimisi yanlis dikiş yapıyormuş . Benim arkadaş ilk oglundan memnun kalmış ama ikinciye yaptırdığı Dr yanlış yamuk mu ne dikiş atmış.Evet canım medicalparkta yaptırdık ödemeyi eşim yapmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam 4-5 bin civarıydı
En korktugum sey ya malum erkekler icin pipileri pek bi önemli. Ankarada onerebileceginiz iyi bi sunnetci varmi bizde 4 aylikken yaptiralim diyoruzBende gördüm bildiğin minik sünnet kıyafeti ama hiç hevesim yokfiyat iyiymiş baktım da şimdi sn zaten Elazığ daymissin İstanbul da sandım sağlıkla atlatsin bebik inşallah
Memnun muydunuz peki kimisi yanlis dikiş yapıyormuş . Benim arkadaş ilk oglundan memnun kalmış ama ikinciye yaptırdığı Dr yanlış yamuk mu ne dikiş atmış.
Allah'ım ne saçma bı hareket ya bu bebek uyandiranlarin kafa nasi calisiyo anlamıyorum. Benim ablamla arkadasim aynı şeyi yaptılar çocuk huysuzlandi hop annesi al al oluyo. Keşke uyandırma huysuzlaniyo deseydinYa varya girdi odasina zorla uyandirdi ya bole bisi olamaz sinir olmamak icin cayimi aldim balkona ciktim. Cocuk esniyor geriniyor uyandi dio hayir belki geri uyicak ay bide paşam diye seviyor allam yareppim:))))
E yani büyük önem taşıyoEn korktugum sey ya malum erkekler icin pipileri pek bi önemli. Ankarada onerebileceginiz iyi bi sunnetci varmi bizde 4 aylikken yaptiralim diyoruz
Hehehehe az once kaygananin ustune kustu kopuom:))))Allah'ım ne saçma bı hareket ya bu bebek uyandiranlarin kafa nasi calisiyo anlamıyorum. Benim ablamla arkadasim aynı şeyi yaptılar çocuk huysuzlandi hop annesi al al oluyo. Keşke uyandırma huysuzlaniyo deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?