2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet bnde öyle istiyorum ama 14 ünde tam 4 aylık olucak bı de aşıları var öncesinde yaptırayım dedim
Ben de 2 haftaya falan yaptiracagim canim 4 aylik olmadan bu sunnet işini de bir atlatsaydik. Bebekler icin olan sunnet.kiyafeti giydirecek misiniz

Evet bnde öyle istiyorum ama 14 ünde tam 4 aylık olucak bı de aşıları var öncesinde yaptırayım dedim
Bizim doktor 3 Ile 6 ay arasinda yaptirin dedi. Asilardan sonra tabii mantikli sizin... Belki bizimki de oyle olur...

Ben de 2 haftaya falan yaptiracagim canim 4 aylik olmadan bu sunnet işini de bir atlatsaydik. Bebekler icin olan sunnet.kiyafeti giydirecek misiniz
Biz istemiyoruz. Kp seneye dugun yapalim dedi. Esim istemiyor. Takilarini milletten toplamak icin istiyor kp de

Ay yok ya giydirmem hatta düğün falan da istemem çok saçma bnce hayırlısıyla atlatalim canım. Karar verdiniz mi nerede yaptiracaksiniz

Biz istemiyoruz. Kp seneye dugun yapalim dedi. Esim istemiyor. Takilarini milletten toplamak icin istiyor kp de
Ben sadece fotosunu cekmek icin alsam mi diye dusundum de cok tatli oluyorlar. Yoksa sunnet dugunu yapmam hic sevmiyorum

Ay yok ya giydirmem hatta düğün falan da istemem çok saçma bnce hayırlısıyla atlatalim canım. Karar verdiniz mi nerede yaptiracaksiniz
Sunnet dugunlerini ben de hic sevmem canim. Sadece bebekken kiyafet giydiren oluyor foto falan tatli oluyorlar. Ozel klinigi olan bir doktor var baya alaninda basarili ona yaptiracagim 2.5 tu en son fiyat olrak

Teşekkürler bende yapimmm

Kusum zaten beline guc vermeden destekle oturtuyorum. Guc bende oluyor. Destekli yani...
Ben de o şekilde oturtuyorum epey zamandır ama artık kendini doğrultmak istiyor kafasını ileri doğru atıyor. Yanlış bir hareket olur diye korkuyorum açıkçası

Bir kere sırf bu yüzden çocuğu üç kez arka arkaya uyuttum uyanır gibi olunca tekrar uyutuyordum
Ya varya girdi odasina zorla uyandirdi ya bole bisi olamaz sinir olmamak icin cayimi aldim balkona ciktim. Cocuk esniyor geriniyor uyandi dio hayir belki geri uyicak ay bide paşam diye seviyor allam yareppim:))))

Ben de o şekilde oturtuyorum epey zamandır ama artık kendini doğrultmak istiyor kafasını ileri doğru atıyor. Yanlış bir hareket olur diye korkuyorum açıkçası
Benimkide ayaklariyla ittiriyor kendini devamli erken mi yurucek acaba daha oturmadan yürümesini konusuoz ahahahaha

Sunnet dugunlerini ben de hic sevmem canim. Sadece bebekken kiyafet giydiren oluyor foto falan tatli oluyorlar. Ozel klinigi olan bir doktor var baya alaninda basarili ona yaptiracagim 2.5 tu en son fiyat olrak
Bende gördüm bildiğin minik sünnet kıyafeti ama hiç hevesim yok fiyat iyiymiş baktım da şimdi sn zaten Elazığ daymissin İstanbul da sandım sağlıkla atlatsin bebik inşallah
Evet canım medicalparkta yaptırdık ödemeyi eşim yapmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam 4-5 bin civarıydı
Memnun muydunuz peki kimisi yanlis dikiş yapıyormuş . Benim arkadaş ilk oglundan memnun kalmış ama ikinciye yaptırdığı Dr yanlış yamuk mu ne dikiş atmış.

En korktugum sey ya malum erkekler icin pipileri pek bi önemli. Ankarada onerebileceginiz iyi bi sunnetci varmi bizde 4 aylikken yaptiralim diyoruz

Ya varya girdi odasina zorla uyandirdi ya bole bisi olamaz sinir olmamak icin cayimi aldim balkona ciktim. Cocuk esniyor geriniyor uyandi dio hayir belki geri uyicak ay bide paşam diye seviyor allam yareppim:))))
Allah'ım ne saçma bı hareket ya bu bebek uyandiranlarin kafa nasi calisiyo anlamıyorum. Benim ablamla arkadasim aynı şeyi yaptılar çocuk huysuzlandi hop annesi al al oluyo. Keşke uyandırma huysuzlaniyo deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…