2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
peki üç aylık bebek için de yapılıyor mu bu uygulama?
Doktor önerirse kullan canım kendi kendine kullanma. Gerekli durumlarda evet kullanılıyor ama her bebeğe kabız teşhisi konmuyor. Her gün dışkı yapıp kabız dedikleri bebişler de var önemli olan karnı şiş mi, sancısı var mı ve kakası katı mı kıvamı nasıl? Yoksa 10 güne kadar normal 10günden sonra da doktor onay verirse kullanabiliyoruz. Gereksiz yere sık sık vermek bağırsak tembelliği yapar bir de çok küçük sabîler

Havalar bu kadar sıcak olmasa belki vermezdim ama mecbur çok çok sıcak sürekli de terliyorlar yani aç kalmiyor idrarinin rengi de koyulasti. Normal yetiskin insan bile düzgün su icmediginde idrari koyulasiyor bak 2 gündür veriyorum idrarin rengi normale döndü demek ki vücudu istiyor ne diyim doktora söylesem kesin verme dicek

Her zamankinden farklı bir sey yediysen o da yapabilir

5te başlarım ben tadımlara
Ela iyiden iyiye diş patlatacak gibi. Ağız deli gibi akıyor,eller ağızda, ne bulduysa ağzına götürüyor, huysuz… diş kaşıyıcı var evde silikon ama bilemedim kullansam mı?
İçi suluysa soğuk soğuk güzel olur, dolapta bekleyip
Yuz gunlukken mi basladi 4.ay atagi? Benimki de kapida da tam ful uyumaya baslamisti... Acaba atagin ters etki yapma ihtimali var mi ki? Cok uyuma, cok yeme gibi ...
Oğlumun hep doğum tarihine Göre başlıyor atak dönemi

Benimki de böyle. Yüzüstü koyunca dönüyor ama sırt üstü olduğu zaman zorluyor kendini ama daha dönemedi. O uğraştıkca ben nefesimi tutuyorum oldu olacak diye. Bi kere yapsa devamı gelecek bakalım

O zaman burayla aynı fiyata denk geliyor gerek yok desene
Eskiden olsa çok iyiydi. Gerçekten de çok güzel ve değişik ürünler var orada. Maksimum 3 hafta içinde geldi bana her şey

Doktoruna ulaşamadım ki 8 gün oldu öncesinde de bezi çok az boyadı gibi onu da saymazsan 11-12 gün olacak. Yarın götüreceğim acile.

Maşallah canım, daha ne olsun valla bizimki geçen hafta 5100 gr 61 cm di. Boya gitmiş dedi dr daha sık emzir biraz toparlasın bi 6 olsun istiyorum falan dedi. Canımı sıkmadım buna da şükür sağlıklı diyorum etraftan da bana hiç yorum gelmiyor
İyi bayramlar canım Demire daha geçmedik ama kabız yaptığı söyleniyor ilaç değiştirmek işe yarayabilir her ilaç her bünyeye iyi gelmiyor canım mesela Bu hafta bende iştahı artsın diye dr verdiği vitasanol u kullandım kabız yaptı kaka yapmadı hiç yedi gün bugün yaptı ama neler cektim ben bilirim yani ilacını değiştirdim ocean a geri döndüm düzeldi. Takipteyim şimdi bakalım nasıl olacak

Merhaba kızlar, kızım bir haftayı geçti kakasını yapamıyor, böyle bi durum yaşayan var mı?
Biz yaşadık canım yedi gün yapmadı d vitaminin değiştrimişti doktoru geçen gün bence o yaramadı geri ocean a döndük ertesi günü yaptı.
Sürekli karnına masaj yaptım bacaklarını ileri geri ve daire şeklinde hareket ettirdim sıcak duşa soktum çok su içtim ve sık emzirdim. Karnı şiş mi? Zorlanıp ıkınıyor mu? İnşallah hemen yarına yapar minikkuş

Kızlar suyla alaklı şöyle bişey oldu bizde de aryanın idrarda koyulaşma falan yok ben günde hiç içmesem 4 lt su içiyorum. Ama arya beni su içerken görüncs deliriyo resmen gülüyo heyecanlanıto bugün çay kaşığıyla verdim çocuk adeta mutluluk krizleri geçirdi hava çok sıcak bende artık hafif hafif vericem. Ve ben bugün peynire parmağımı sürüp dudağına diline deydirdim mutlu gibiydi hayırlısı allahtan bence em güzel süreç ek gıda süreçleri olucak totilerini yediklerim

Tesekkur ederim bence hepsi iyi. Anornal bir durum olsa Dr soyler. Ne guzel gereksiz yorumlar gelmiyormus...

Kızlar sizin bebeklerinizde sırtüstü yatarken hızlı hızlı koşar tarzda hareket ediyor mu? Eli kolu hızlı hızlı sallıyor, Sanki anlık o hareketlenme sırasında seğirme gibi hareketleri var bizim oğlanın anlamaya çalışıyorum. Anlık el kol titreme geliyor gibi. Ya da çok mu hareketli de böyle yapıyor bilmiyorum. Daha önceden demiştim etafımda çocuğu olan tek kişi benim, tek çocuğum. Hiç sorup danışabileceğim kimse de yok.

Benimkide oyle nefes nefese eller ve kollar hareket ediyor asagi yukari yuzundeki mimikler bile degisiyor sanki boyle asiri heyecanli gibi

Kızlar alinin ensesi böyle kızarmış ne olabilir bu

Eklentiler

• IMG_8382.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 80
Benim oğlan da öyle canım nefes nefese kalıyor sanki bir yere yetişir gibi heyecanlı heyecanlı ama çok mutlu oluyor

Benimkide oyle nefes nefese eller ve kollar hareket ediyor asagi yukari yuzundeki mimikler bile degisiyor sanki boyle asiri heyecanli gibi

Benim oğlan da öyle canım nefes nefese kalıyor sanki bir yere yetişir gibi heyecanlı heyecanlı ama çok mutlu oluyor
Ya kızlar benim oğlanda hareket çok ama istemsiz el kol ayak kasılıyor gibi. Çok huzursuz bir de bu ara anlamıyorum ben neyi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…