2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
O zaman burayla aynı fiyata denk geliyor gerek yok desene

Canım ben büyük çocukları diş hekimine götürdüm bayramdan önce. Bebekle ilgili kafama takılan bazı şeyleri sordum, mesela bu jeller. Ben önermiyorum, alerjik etkileri var dedi. Çocuk doktorları yazıyor dedim, bilinçli olanlar yazmıyor; kalın ve buzdolabında bekletilen soğan pırasa sapı çok güzel iş görür dedi. Ben diş hekimini dinlemeyi düşünüyorum inşallah

Yuz gunlukken mi basladi 4.ay atagi? Benimki de kapida da tam ful uyumaya baslamisti... Acaba atagin ters etki yapma ihtimali var mi ki? Cok uyuma, cok yeme gibi ...

Kizlar bebegim uyurken cok sicriyor neden sizce? Annem3 kalirsa nazar degmismis okurken esnemekten cenesi cikacakmis:)))
ben pek inanmam.ama bole seylere. Bisiden korkar gibi uyanio garibim.
tekrar geri uyutmak zorunda kaliyoruz kendi kendinede dalmiyor.

Yok yok canim tamamen katılıyorum artik yenidoğan değiller ve kesinlikle yetersiz kaliyor artık su vermek lazim bence de nasıl veriyorsun suluk ile mi yoksa kaşıkla mı canım
Valla 7 8 kasik vermişimdir, birkac saatte bir verdim. Elleri rahat durmadigi icin biberona koydum biberonla vermeye başladim. Daha suluğa geçmedim aslinda onunla da içer ama ben koliye kaldirmistim daha zaman var diye

Valla 7 8 kasik vermişimdir, birkac saatte bir verdim. Elleri rahat durmadigi icin biberona koydum biberonla vermeye başladim. Daha suluğa geçmedim aslinda onunla da içer ama ben koliye kaldirmistim daha zaman var diye
Tatilde cok sicak diye bir kac damla verdim o kadar sevindi ki ... Cidden istiyorlar artik bu sicakta. Sonra dudagini ara ara islattim rahatladi ...

Her bebek farkli. Ihtiyacina gore gitmek lazim... Biz anneler neye ihtiyaci varsa bence hissediyoruz

Tam olarak tarif nasıl
1 avuç karanfili hafif ezdirdim. Kavanoza koydum üzerine gelecek kadar zeytinyağı koyup karıştırıp 1 gece dolapta bekletiyorum. Ertesi gün buu silikon parmak kasiyicisiyla sadece yag kısmına bandirip damaklarini kasiyorum. Buzdolabında karışım 1 ay kalabilir. 1 ay sonra yeniden yapıyorsun. Bu kadar canım.

Ben de vermek isterim ama nasıl verilir ölçü nasıl olur bilmiyorum bizim sulardan mı ayrı su mu ayy

Kızlar bikac gündür giremedim biriken sayfaları okudum ama aklım kalmasın gelişmelerden diye herkes iyi çok şükür ben yazlıkta annemin yanındayım ne kadar büyük rahatlikmis çocuğumun bile hal ve hareketleri değişti kalabalıkta algıları açıldı keşke her çocuk kalabalıkta büyüse. Benim de elim kolum dinlendi bazen bebeği olan ben değilmişim gibi rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…