Yaa ek gıda için bir şeyler alacaktım ne kadar geç mesela ağustosa yetişirse sıkıntı yokÇok Geç geliyor diye biliyorum o yüzden pek bişey almaya cesaret etmemiştim
O zaman burayla aynı fiyata denk geliyor gerek yok deseneBu kadar aldığı anne sütünün bile vardır illaki faydası. Sıkma canını.
Uygulama ile mi takip ediyorsun canım
Benimki de pek sevmiyor bebek arabasını ama ben uyandıktan sonra karnı doyunca çıkıyorum öyle öyle biraz alıştı
Eskiden çok alıyordum, 20 gün içinde geliyordu. Ama şimdi ekstra gümrük ücreti falan eklenmiş almayali uzun zaman oldu
Yaa yetişir 1 ay falan sürüyor diye biliyorumYaa ek gıda için bir şeyler alacaktım ne kadar geç mesela ağustosa yetişirse sıkıntı yok
Sagol canimmaşallah ona uykunun tadına vardi demek ki tosuncuk
Canim seffaf koruyucular var ya komple kapatiyor onlardan alBizimki de öyle sayılır pusetsiz rahat edecek de rüzgarı engellemeliyim. Tek sorun puset bnce iki büklüm oluyolar sonuçta
Bende 5 aylik olunca baslicam insallahBen de 5 ayda başlıcam canım
Kızlar dişi kaşınan bebelere sürdüğünüz ağız içi bir ürün jel var mı? Annem diş hazırlanıyor alın bir jel diyor eli sürekli ağzında öfkeyle kaşımaya çalışıyor diyor da bana öyle gelmiyor bu dönem hepsi elini emiyor salyaları akıyor diş durumu yok bence.
Yuz gunlukken mi basladi 4.ay atagi? Benimki de kapida daKaç gün sürdü canım atak, benim pilim bitmek üzere
Benimki de yan dönüyor ayağıyla itiyor kendini ama daha dönemedi. Abisi tam 4 aylıkken dönmüştü bakalım bu ne yapacak
Bizim de 7 temmuz da 4. Ay
Valla 7 8 kasik vermişimdir, birkac saatte bir verdim. Elleri rahat durmadigi icin biberona koydum biberonla vermeye başladim. Daha suluğa geçmedim aslinda onunla da içer ama ben koliye kaldirmistim daha zaman var diyeYok yok canim tamamen katılıyorum artik yenidoğan değiller ve kesinlikle yetersiz kaliyor artık su vermek lazim bence de nasıl veriyorsun suluk ile mi yoksa kaşıkla mı canım
Tatilde cok sicak diye bir kac damla verdim o kadar sevindi ki ... Cidden istiyorlar artik bu sicakta. Sonra dudagini ara ara islattim rahatladi ...Valla 7 8 kasik vermişimdir, birkac saatte bir verdim. Elleri rahat durmadigi icin biberona koydum biberonla vermeye başladim. Daha suluğa geçmedim aslinda onunla da içer ama ben koliye kaldirmistim daha zaman var diye
1 avuç karanfili hafif ezdirdim. Kavanoza koydum üzerine gelecek kadar zeytinyağı koyup karıştırıp 1 gece dolapta bekletiyorum. Ertesi gün buu silikon parmak kasiyicisiyla sadece yag kısmına bandirip damaklarini kasiyorum. Buzdolabında karışım 1 ay kalabilir. 1 ay sonra yeniden yapıyorsun. Bu kadar canım.Tam olarak tarif nasıl
Ben de vermek isterim ama nasıl verilir ölçü nasıl olur bilmiyorum bizim sulardan mı ayrı su mu ayyTatilde cok sicak diye bir kac damla verdim o kadar sevindi ki ... Cidden istiyorlar artik bu sicakta. Sonra dudagini ara ara islattim rahatladi ...
Her bebek farkli. Ihtiyacina gore gitmek lazim... Biz anneler neye ihtiyaci varsa bence hissediyoruz
Bizim doktor 10 güne kadar normal dediMerhaba kızlar, kızım bir haftayı geçti kakasını yapamıyor, böyle bi durum yaşayan var mı?
10 günü geçince ne yapıyorlar acaba ?Bizim doktor 10 güne kadar normal dedi
Biz pediatri kliniğinde fitil uyguluyorduk gliserin10 günü geçince ne yapıyorlar acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?