Canim ihtiyaci ise her durumda verilmeli tabii ...Anne sütü olsa vermemde su bizde mama forever ahahahahaha
Canim ben olsam baslarim. Oturma 6.ayda basliyor 8.aya kadar gider... Ama 3 aylik olunca destekli baslamak lazimdi. Ben kucagima bazen de koltuga destekle oturtuyorum. Sen oturt destekle canim hemen alisir 6.aya kadar zaten... Donuyor dimi kızın? Bir de basini kaldirma hareketi var, o da sirtlarini guclendirmek icin...destekleyerek elinden tutarak oturma pozisyonuna getir, bu sekilde gunde 4 -5 set egzersiz yaptir hemen otururBen sadece mana veriyorum o yüzden şu veriyorum hergün 5 cc içiyor bazen günde 2 defa veriyorum. Canım. Bu arada benimki 8 şubatta doğdu haftaya 5 aylık olavak tam ek gıdaya geçsem mi diyorum yavaş yavaş çünkü doktorum 5,5 aylıkken geç yavaş yavaş demişti. Oturtmaya ne zaman başlayacağız
Çok tospik teyzesi şimdi kendi kendine oturmaya çalışıyor atlıyor öneBu tospige bak sen
Çok geçmiş olsun canim hava değişimi çarptı demek kiYa bu grip gibi ama uzun sürüyor Türkiye geldik hastalandik boğaz burun vücut kırgınlığı iştah kaybu
Yok canım doktora 4 aylıkken söyledim şimdi oturtma dedi bana bende oturtmadım hiç
Aaa çok şaşırdım osman gönülal 3 ayliktan itibaren destekli oturtun diyor benim dr um da oturtabilirsin gelişimi için çok önemli ihmal etme dedi ben hep oturttum bir sorun yaşamadık hatta şimdi kendini öne atarak oturmaya çalışıyor canımYerim ben onu yaaaa ne güzelde oturtmuş yavrum
Dönmüyor canım 1 kez olsa bile dönmedi hiç. Dönmeye niyeti yok zaten bunu anladım. Hiç çabalamıyor dönmek için. Ben burda yazınca kızlar koltukta oturttum destekli bir şekilde oturdu 5/10 dk arası. Başını dik tutuyor bayadır zaten türüyor dik. Katı gıdaya da 5,5 aylıkken geçeyim diyorum mama reddi yaşıyormuş bu sefer çocuklar. Emmedpi için zaten mamasını da zor içiriyorum uyku sersermiyken. Katıya geçersem büyük ihtimalle hemen bırakır diye düşünüyorum. 2 hafta sonra başlarım yavaş yavaş.burda süt ve süt ürünleri satanlar var onlardan 1 litre süt alıp küçül kavanozlarda yoğurt yaparım onları yedirmeye başladım meyveli sebze çorbasına geçerim. Kahvaltıda ıhlamur kaynatıp suyuna yumurta haşlıyordun peynir bebek ekmeği 1 kaşık pekmez koyup robota vuruyordum büyük kızımda buna da aynısını yaparım. İnşallah ablası gibi güzel güzel yer. Bu şimdiden tükürüyor mamasını en korktuğım çocuk tipiCanim ihtiyaci ise her durumda verilmeli tabii ...
Canim ben olsam baslarim. Oturma 6.ayda basliyor 8.aya kadar gider... Ama 3 aylik olunca destekli baslamak lazimdi. Ben kucagima bazen de koltuga destekle oturtuyorum. Sen oturt destekle canim hemen alisir 6.aya kadar zaten... Donuyor dimi kızın? Bir de basini kaldirma hareketi var, o da sirtlarini guclendirmek icin...destekleyerek elinden tutarak oturma pozisyonuna getir, bu sekilde gunde 4 -5 set egzersiz yaptir hemen oturur
Ben de şimdi başladım valla canım siz yazınca. Oturttum az önce oturdu da. Annemlerde çok baskı yaptı 6 aydan önce oturtma kemikleri birbirine girer bilmem ne. Korkuttular. Ablamızda kalçaları çıkmıştı bebekken ya bende hep tedirgin oldum büyük kızım ne zaman oturtur hatırlamıyorum herhalde onunda 5.ayı dolmaya başladığı zaman oturtmuştumÇok tospik teyzesi şimdi kendi kendine oturmaya çalışıyor atlıyor öne
Çok geçmiş olsun canim hava değişimi çarptı demek ki
Aaa çok şaşırdım osman gönülal 3 ayliktan itibaren destekli oturtun diyor benim dr um da oturtabilirsin gelişimi için çok önemli ihmal etme dedi ben hep oturttum bir sorun yaşamadık hatta şimdi kendini öne atarak oturmaya çalışıyor canım
Bi sey olmaz artik canim, tam tersi oturtmazsan olur. Cunku vakti... Hadi sevindim insallah hizlica kavrarBen de şimdi başladım valla canım siz yazınca. Oturttum az önce oturdu da. Annemlerde çok baskı yaptı 6 aydan önce oturtma kemikleri birbirine girer bilmem ne. Korkuttular. Ablamızda kalçaları çıkmıştı bebekken ya bende hep tedirgin oldum büyük kızım ne zaman oturtur hatırlamıyorum herhalde onunda 5.ayı dolmaya başladığı zaman oturtmuştum
Benim oglumda kucakta durmuyor hep oturmak istiyor ama cevrem de hep erken.oturtma beli agirir 4. Aydan itibaren otur derlerdi bilmiyorum ben de korkumdan 1 kac dakika harici oturtmuyorumÇok tospik teyzesi şimdi kendi kendine oturmaya çalışıyor atlıyor öne
Çok geçmiş olsun canim hava değişimi çarptı demek ki
Aaa çok şaşırdım osman gönülal 3 ayliktan itibaren destekli oturtun diyor benim dr um da oturtabilirsin gelişimi için çok önemli ihmal etme dedi ben hep oturttum bir sorun yaşamadık hatta şimdi kendini öne atarak oturmaya çalışıyor canım
Alakasi bile yok canim tamamen uydurma şeyler batsa Ekin'in batardi emin ol bütün gün oturuyor nerdeyse. Bi de ek gıdaya geçmesi için oturma becerisini kazanmış olması gerekiyor bu videoyu izleBen de şimdi başladım valla canım siz yazınca. Oturttum az önce oturdu da. Annemlerde çok baskı yaptı 6 aydan önce oturtma kemikleri birbirine girer bilmem ne. Korkuttular. Ablamızda kalçaları çıkmıştı bebekken ya bende hep tedirgin oldum büyük kızım ne zaman oturtur hatırlamıyorum herhalde onunda 5.ayı dolmaya başladığı zaman oturtmuştum
Az önce paylaştığım videoyu izle canımBenim oglumda kucakta durmuyor hep oturmak istiyor ama cevrem de hep erken.oturtma beli agirir 4. Aydan itibaren otur derlerdi bilmiyorum ben de korkumdan 1 kac dakika harici oturtmuyorum
Canim bosver etrafi. Bebeginin motivasyonunu dikkate al benceBenim oglumda kucakta durmuyor hep oturmak istiyor ama cevrem de hep erken.oturtma beli agirir 4. Aydan itibaren otur derlerdi bilmiyorum ben de korkumdan 1 kac dakika harici oturtmuyorum
Valla adam hakli yani ben buyuk oglumu baya gec oturtum mama sandalyesine de 6. Ayda oturtmadim yani bakalim Yigit i baslarim artikAz önce paylaştığım videoyu izle canım
Yani benim ki dogdu dogali oturmak istiyor etraftan ziyade yanlis bir sey yapmamak istedigimden canimCanim bosver etrafi. Bebeginin motivasyonunu dikkate al benceben 3 aylik oldugunda kucagimda otirtmaya basladim simdi gorsen cin gibi oturmak istiyor hep
Kusum zaten beline guc vermeden destekle oturtuyorum. Guc bende oluyor. Destekli yani...Yani benim ki dogdu dogali oturmak istiyor etraftan ziyade yanlis bir sey yapmamak istedigimden canim
İnşallah canımBi sey olmaz artik canim, tam tersi oturtmazsan olur. Cunku vakti... Hadi sevindim insallah hizlica kavrar
İzledim canım geç bile kaldım neyse ben de bugünden itibaren oturtmaya başlayacağım 5 aylık oldu artık zatenAlakasi bile yok canim tamamen uydurma şeyler batsa Ekin'in batardi emin ol bütün gün oturuyor nerdeyse. Bi de ek gıdaya geçmesi için oturma becerisini kazanmış olması gerekiyor bu videoyu izle
Evet bnde öyle istiyorum ama 14 ünde tam 4 aylık olucak bı de aşıları var öncesinde yaptırayım dedimBiz de 4 aylik olmadan yaptirtalim dedik... Medipolde yaptirtacagiz cocuk cerrahina
Aynen ben de oyle yapacagim az birsz yapiyordum ama artik tam olrak yapacagim.Kusum zaten beline guc vermeden destekle oturtuyorum. Guc bende oluyor. Destekli yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?