Ağzından bal damliyor çok sağolAynen kesinliklehem gelisim kilodan ibaret degil sizin bebek her seyi yapiyor masallah
Yaa dimi 3 saat fazla bencede. Valla bende öyle yapıyorum canım.Umarım işe yaramıştır. Şifa olsun bebelere3 saat çok fazla geliyor benim oğluma. Saatli emzirdiğim ay kilo 300 gram almıştı. Ben de gak deyince meme guk dedikçe meme verdim
Ne bilim ben de anlamadim daha ne yapabilirim zorla besleyemem ki mamasini değistirmemi söyledi benim kullandiklarim hakkinda bir bilgisi yokmuş ben de değiştirdim bakalim ne fark edecekSoyleseydin senin istemenle olmaz bu işler tuaf bu doktorlar ya 2600 dogmus bebekten ne bekliyorlar zsten fazlasini bile almis.
Yeterli gelmiyorsa kilodan anlarsin ona göre mama teklif edersin olmadi emzirdikten sonra 1 2 ölçek bir teklif et bakalim içecek mi. Içmezse zaten doyuyordur mamaya gerek kalmazAyy inşallah öyledir emsin yeterki düzgünce kilo alsında emziririm tabiki. Emiyorlar ki veriyoruz. Vermesek açmı bu emzirsene derlerKorkuyorum tartıya çıkmaya ya almamışsa diye Bi tuhaf oluyorum
Benim oglum gunduz 3 saat dursa yikar ortaligiYaa dimi 3 saat fazla bencede. Valla bende öyle yapıyorum canım.Umarım işe yaramıştır. Şifa olsun bebelere
Evde zaten tartım yok canım pazartesi günü anlıycaz bakalım almışmı. Ona göre yol çizeriz artık.Yeterli gelmiyorsa kilodan anlarsin ona göre mama teklif edersin olmadi emzirdikten sonra 1 2 ölçek bir teklif et bakalim içecek mi. Içmezse zaten doyuyordur mamaya gerek kalmaz
Inşallah bol bol aliyordurEvde zaten tartım yok canım pazartesi günü anlıycaz bakalım almışmı. Ona göre yol çizeriz artık.
Öyle valla dediğin gibi canım o yüzden 1 saati geçmiyor bizdeBenim oglum gunduz 3 saat dursa yikar ortaligigece uykuya gecmeden de cok uzun emiyor. Az emdimi mutlaka uyaniyor. Atak yuzunden geceleri cok emiyor 3 gundur ama insallah sonrasinda utanmazsa ben uyurken beslicem. Atakta sonra yatagina alistircam zaten...simdi ufaktan zaman geciriyor yataginda...
Bir de kizlar uyaninca cok sirin oluyorlae hemen kucaga aliyoruz ya, aslinda hemen gulucuk verip biraz konusup sert zemine koymak lazim. Ilk uyandiklarinda tek baslarina kalabilme zamanlari fazla...
İnşallah canım benim inşallahInşallah bol bol aliyordur
Hangi mamayi kullaniyordun cnmNe bilim ben de anlamadim daha ne yapabilirim zorla besleyemem ki mamasini değistirmemi söyledi benim kullandiklarim hakkinda bir bilgisi yokmuş ben de değiştirdim bakalim ne fark edeceknişastasiz mamadan nişastaliyi geçtim bence çok faydali bir durum değil
Ama çok ağladı canım acı çektirmek içime sinmiyor daha çok küçük bi de 8-9 aylik olsa neyse dicemCanim ne yapsan da cekecek bunu. Bence cok mudahale etme alissin bunyesi ki oteki dislerde rahat et. Hep ilac vermek durumunda kalirsin... Aci esigi guclenir hem ..
Biliyorum canim cok zor ..kolay mi bebek daha sert bir yeri yarip cikiyor... Tavsiye iste benimki de uzaktan ...Ama çok ağladı canım acı çektirmek içime sinmiyor daha çok küçük bi de 8-9 aylik olsa neyse dicem
Kıyamam ya çok zor onlar içinKaç gündür giremedim buraya Alp sürekli ağlıyor sürekli kucak istiyor o kadar yoruluyorum ki anlatamam. Damakları aşırı kaşınıyor ve çok huzursuz sürekli ığıldama huysuzlanma ağlama memede kalmak istiyor bide sürekliDişten dolayı böyle olduğunu düşünüyorum başka bişey gelmiyor aklıma
Ahahahahah bu gidişle imam hatip zorunlu olur zaten kaçış yokBüyüyünce din bilgisi öğretmeni oluyormuş bir de
Atağın da güzel yönleri varKizlar oglum bugun dondu masallah2 gundur ne ugrasti ama Atagi bu yuzden sevebilirim
Şu ikisini doktora giderken yeşiline başlamıştımHangi mamayi kullaniyordun cnm
Ben annemle almanyaya gönderdim orda futbol sahasina gömmüş hwhdhej okula gömeyim dedi eşim tutturdu futbolcu olacak diye 2jdjej doğduğunda da bebegi odaya getirdiklerinde kulagina 3 kere futbolcu diye seslendim diyor 3hdj2jdj2jdKıyamam ya çok zor onlar için
Ahahahahah bu gidişle imam hatip zorunlu olur zaten kaçış yokkayinbabam Almanya'ya gidecek bu ay onla göndereyim bi okula gömsün diyorun sonra ben çocuğumu alamanyalara yollayamam diyorum vazgeçiyorum
Atağın da güzel yönleri var
Eyüp Sabri tuncerin bebekler için olan sıvı deterjanını aldım canım güzel baya beğendim. Onun dışında just green kullanmıştım o da baya güzeldiKızlar selam arya için green clean deterjan kullanıyodum ama bitti sipariş vermeyi
Unutmuşum o kadar beklicel vaktim yok e bebekten alıcam akşam siz e bebekten ne alıyorsujuz memnun olduğunuz deterjanlar neler
Canım Çınar ağacının altına gömmek iyiymiş diye duydum ben haftasonu gömücez hattaKizlar bebeklerin göbek bağını nerelere gömdünüz
Canim bu kiloya mama tavsiye eden doktora pes derim kilo derdine dusup birakmiyorlar anneler ilk 6 ay anne sutu versinler. Tamam sutun olmaz doymaz anlarim da doktorlar bebeklikten basliyorlar normal olan cocuga dayatmaya sonra bu obezite nerden cikti derler. Ben senin yerinde olsam mama vermezdim. Sutun var bebegin emiyor yani red etse emmese vs anlarim daNe bilim ben de anlamadim daha ne yapabilirim zorla besleyemem ki mamasini değistirmemi söyledi benim kullandiklarim hakkinda bir bilgisi yokmuş ben de değiştirdim bakalim ne fark edeceknişastasiz mamadan nişastaliyi geçtim bence çok faydali bir durum değil
Ben de pdf leri var henüz incelemedim bundan gönderilebilir mi bilmiyorumKızlar su kitaplar sizde var mi tavsiye ediyor musunuz
Bana da çok kilo çok sağlıklı gelmiyor bana gayet normal geliyor oğlum. önceden gittiğim bir doktor vardi her çocuk ayni olamaz diyordu, dün evin dibindeki devlet hastanesine götürdüm verdiğim ilaclari da pek begenmedi wjdjei içerik olarak temizler ama devletin verdiği gibi değerleri yüksek değil bunlarin dediCanim bu kiloya mama tavsiye eden doktora pes derim kilo derdine dusup birakmiyorlar anneler ilk 6 ay anne sutu versinler. Tamam sutun olmaz doymaz anlarim da doktorlar bebeklikten basliyorlar normal olan cocuga dayatmaya sonra bu obezite nerden cikti derler. Ben senin yerinde olsam mama vermezdim. Sutun var bebegin emiyor yani red etse emmese vs anlarim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?