2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Soyleseydin senin istemenle olmaz bu işler tuaf bu doktorlar ya 2600 dogmus bebekten ne bekliyorlar zsten fazlasini bile almis.
Ne bilim ben de anlamadim daha ne yapabilirim zorla besleyemem ki mamasini değistirmemi söyledi benim kullandiklarim hakkinda bir bilgisi yokmuş ben de değiştirdim bakalim ne fark edecek nişastasiz mamadan nişastaliyi geçtim bence çok faydali bir durum değil

Ayy inşallah öyledir emsin yeterki düzgünce kilo alsında emziririm tabiki. Emiyorlar ki veriyoruz. Vermesek açmı bu emzirsene derlerKorkuyorum tartıya çıkmaya ya almamışsa diye Bi tuhaf oluyorum
Yeterli gelmiyorsa kilodan anlarsin ona göre mama teklif edersin olmadi emzirdikten sonra 1 2 ölçek bir teklif et bakalim içecek mi. Içmezse zaten doyuyordur mamaya gerek kalmaz

Kızlar gaz sıkıntılarınız ne zaman geçti? 3 ay 6 günlük olduk bitsin diye dua ediyorum.

Yaa dimi 3 saat fazla bencede. Valla bende öyle yapıyorum canım.Umarım işe yaramıştır. Şifa olsun bebelere
Benim oglum gunduz 3 saat dursa yikar ortaligi gece uykuya gecmeden de cok uzun emiyor. Az emdimi mutlaka uyaniyor. Atak yuzunden geceleri cok emiyor 3 gundur ama insallah sonrasinda uyanmazsa ben uyurken beslicem. Atakta sonra yatagina alistircam zaten...simdi ufaktan zaman geciriyor yataginda...

Bir de kizlar uyaninca cok sirin oluyorlae hemen kucaga aliyoruz ya, aslinda hemen gulucuk verip biraz konusup sert zemine koymak lazim. Ilk uyandiklarinda tek baslarina kalabilme zamanlari fazla...

Yeterli gelmiyorsa kilodan anlarsin ona göre mama teklif edersin olmadi emzirdikten sonra 1 2 ölçek bir teklif et bakalim içecek mi. Içmezse zaten doyuyordur mamaya gerek kalmaz
Evde zaten tartım yok canım pazartesi günü anlıycaz bakalım almışmı. Ona göre yol çizeriz artık.

Öyle valla dediğin gibi canım o yüzden 1 saati geçmiyor bizde Gece uyanmıyor çok şükür uyuyarak emiyor. Kendi beşiğine yatıyor zaten. Kesinlikle katılıyorum bende farkettim onu ilk uyandığında kendi kendine kalabiliyor o süreyi iyi değerlendirmek lazım ben kahvaltımı yapıyorum. Gün içinde zaten sürekli ilgi ve kucak istiyor.

Hangi mamayi kullaniyordun cnm

Canim ne yapsan da cekecek bunu. Bence cok mudahale etme alissin bunyesi ki oteki dislerde rahat et. Hep ilac vermek durumunda kalirsin... Aci esigi guclenir hem ..
Ama çok ağladı canım acı çektirmek içime sinmiyor daha çok küçük bi de 8-9 aylik olsa neyse dicem

Kıyamam ya çok zor onlar için
Büyüyünce din bilgisi öğretmeni oluyormuş bir de
Ahahahahah bu gidişle imam hatip zorunlu olur zaten kaçış yok kayinbabam Almanya'ya gidecek bu ay onla göndereyim bi okula gömsün diyorun sonra ben çocuğumu alamanyalara yollayamam diyorum vazgeçiyorum
Kizlar oglum bugun dondu masallah 2 gundur ne ugrasti ama Atagi bu yuzden sevebilirim
Atağın da güzel yönleri var

Ben annemle almanyaya gönderdim orda futbol sahasina gömmüş hwhdhej okula gömeyim dedi eşim tutturdu futbolcu olacak diye 2jdjej doğduğunda da bebegi odaya getirdiklerinde kulagina 3 kere futbolcu diye seslendim diyor 3hdj2jdj2jd

Kızlar selam arya için green clean deterjan kullanıyodum ama bitti sipariş vermeyi
Unutmuşum o kadar beklicel vaktim yok e bebekten alıcam akşam siz e bebekten ne alıyorsujuz memnun olduğunuz deterjanlar neler
Eyüp Sabri tuncerin bebekler için olan sıvı deterjanını aldım canım güzel baya beğendim. Onun dışında just green kullanmıştım o da baya güzeldi
Kizlar bebeklerin göbek bağını nerelere gömdünüz
Canım Çınar ağacının altına gömmek iyiymiş diye duydum ben haftasonu gömücez hatta

Canim bu kiloya mama tavsiye eden doktora pes derim kilo derdine dusup birakmiyorlar anneler ilk 6 ay anne sutu versinler. Tamam sutun olmaz doymaz anlarim da doktorlar bebeklikten basliyorlar normal olan cocuga dayatmaya sonra bu obezite nerden cikti derler. Ben senin yerinde olsam mama vermezdim. Sutun var bebegin emiyor yani red etse emmese vs anlarim da

Bana da çok kilo çok sağlıklı gelmiyor bana gayet normal geliyor oğlum. önceden gittiğim bir doktor vardi her çocuk ayni olamaz diyordu, dün evin dibindeki devlet hastanesine götürdüm verdiğim ilaclari da pek begenmedi wjdjei içerik olarak temizler ama devletin verdiği gibi değerleri yüksek değil bunlarin dedi doktor da çok kibardi aslinda kötülemek istemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…