Hahahaha Alman ligine transfer mi oluyor KuzeyBen annemle almanyaya gönderdim orda futbol sahasina gömmüş hwhdhej okula gömeyim dedi eşim tutturdu futbolcu olacak diye 2jdjej doğduğunda da bebegi odaya getirdiklerinde kulagina 3 kere futbolcu diye seslendim diyor 3hdj2jdj2jd
ya evet dun kontrolde telefonda birine bilgi veriyordu asistani. Bexeroya 1200 fiyat verdinimenrix kimi kaç paradır.
Bu hpv aşısı için dava acilmisti yaücret iadesi yapilmisti. Acaba diyorum menenjit aşıları içinde benzer dava açılabilinir mi? Valla düşünmedim değil yani.
Canım ben böyle durumlarda gözüne serum fizyolojik damlayip göz kapağından sağ sol hafif hafif ovuyorum. Serumla birlikte akıp gidiyor genelde.
Kızım hiçbir dönem ayak parmağını emmedio yüzden büyük beklentilere girme canim çocuktan cocuga değişiyor yani
umarım faydası olur canm
Canım hep olacak o doktora ne gerek var benimki hep oluyor açapıya indiğinde ben parmağımın ucuyla alıyorum ya da kulak pamuğu ile hemen alıyorum.
Uyyi teşekkürler kızlar, daha çıkmadı ama bakalım takipteyimCanim bende pdf leri var mail adresi yolla özelden göndereyim sana
Birsey olmaz canım hastanelik bi durum değil çıkar o gözü kapalı iken hafif ovuştur ağladığında çıkıyor
Aaaa bunu ilk kez duydum Ekin uyaninca bakayim bi
Sanmam 5 li karmada menenjit var ya biz zaten ücretsiz vuruyoruz der devlet
Evet canım çok sert zaten damaklari hemen patlasa bari de rahatlasa çocuklar
Ben emzirsem beklerdim ama mama yiyor zaten. Yoğurt+kabak+havuç+patates+kapya biber+tatlı patates+avokado ilk etapta ayri ayri tattirip alerji olmazsa tattirdigim besinlerle karışım yapip vericem canım mesela kabak havuç reaksiyon göstermezse bi sonraki öğünde havuç kabak karışımı yaparim.Rheaa bu arada soğan ve sarımsak için kural var mi biliyor musun özellikle sarımsak yemeklere çok lezzet veriyor damak tadı gelişsin diye zamanla az az koymak istiyorum. Corbalarina da ayni şekilde soğan sarımsak hem faydalı
Ay benim Koca çanta eve gidince bosalticam ben de ceyizleri bakalım ne var ne yok
Insallah olur da ilerde batman yerine amerika'dan atarim mesajlarimi buraya wjdjejHahahaha Alman ligine transfer mi oluyor KuzeyValla inşallah olur futbolda deli para var çocuğun ilk adi futbolcu olmuş
Alemsin taa oralara yolladin demekBen annemle almanyaya gönderdim orda futbol sahasina gömmüş hwhdhej okula gömeyim dedi eşim tutturdu futbolcu olacak diye 2jdjej doğduğunda da bebegi odaya getirdiklerinde kulagina 3 kere futbolcu diye seslendim diyor 3hdj2jdj2jd
Nerdeeeeen nereyeeeeeInsallah olur da ilerde batman yerine amerika'dan atarim mesajlarimi buraya wjdjej
Eşyaları sağlam miydi kiGobek gomme vs deyince kizlar kvler esimin abisinin evini ihtiyac sahiplerine dagittilar o sira kv kuran i kerimi dr camiye bagislayayim demis içini acmis bakmislar ki eşimin yigeninin gobegi kuran in icinde. 8 yil boyunca orada kalmis annesi oraya koymus
Canim iki evleri vardi birini tatillerde kullanirlardi dayali doseli yeni gelin evi gibiydi hepsi sapasaglam hepsini verdiler. Kizinin bir suru oyuncaklari falan. Hatta balkonda kullandigi salincagi varmis kv bir ara bize.ayrimayi.dusunmus sonra icinden gelmemis gerekirse yenisini aliriz demis. Ben de soyledim zsten ayirsaydinda alamazdim icim elvermezdi baktikca uzulurdum diyeEşyaları sağlam miydi kiEkin'in de Kur'anin içinde tüylerim diken diken oldu insan küçük bi çocuğun ölmüş olabileceğini kabullenemiyor ya
Gerçekten benımde anlamlandıramadıgım birmkobu boyle yapınca oğullarıda soguyor gitmek istemiyor felan yani ilginç gerçekten ben cok sukur bir ülke kadar uzagım dönüşümüzde edirneye onlar ankarada süper uzak olacagız cok sukur zaten kayınbabamda bir ömür uzak kalacaksın görürsen senede 1-2 onada he he de gec demişti yasadıgım problemleri görünceBen anlamıyorum evladın kiminle mutluysa onunla evlenecek. Hayır sanki kendisi evleniyor. Benim arkadaşımda da vardı böyle kv o level atlamıştı. Nikahta Kiza süpürgeyle vurmuştutövbe şimdi gülüyoruz ama gerçekten çok kötü. Kızın bütün arkadaşlarını evden kovuyordu. Bi bebi kovmuyordu çünkü ben ilk oğluyla tanışmıştım biliyor birde aynı evde yaşıyorlar. Dedim arkaşsıama yat kalk karına şükret ben olsam değil aynı ev. Senin ananla aynı mahallede bile oturmazdım dedim. Hatta arkadaşım kendisi diyemıyor ağzı var dili yok bana dedi iyi ki söyledin yoksa ben diyemezsin dedi.
Yani gerçekten bu kv ler beden oğullarını kıskanıyor ki
Çok üzücü gercektenCanim iki evleri vardi birini tatillerde kullanirlardi dayali doseli yeni gelin evi gibiydi hepsi sapasaglam hepsini verdiler. Kizinin bir suru oyuncaklari falan. Hatta balkonda kullandigi salincagi varmis kv bir ara bize.ayrimayi.dusunmus sonra icinden gelmemis gerekirse yenisini aliriz demis. Ben de soyledim zsten ayirsaydinda alamazdim icim elvermezdi baktikca uzulurdum diye
Senin doktor alini görse diplomayı yırtarNe bilim ben de anlamadim daha ne yapabilirim zorla besleyemem ki mamasini değistirmemi söyledi benim kullandiklarim hakkinda bir bilgisi yokmuş ben de değiştirdim bakalim ne fark edeceknişastasiz mamadan nişastaliyi geçtim bence çok faydali bir durum değil
Ben de pdf leri var henüz incelemedim bundan gönderilebilir mi bilmiyorum
Üzgünüm bütün bebekler 4 aylikken 7 kg olmak zorunda 7 kg olmayan bebrkler 4 aylik olma hakkini kazanamiyor malesef elendik bizSenin doktor alini görse diplomayı yırtarçocuğum max 6 kilo gelir su an napiyim anası minyon kızı minyon doktorlara bakacak olursak çocuğa pirinç ununu dayamam lazım
minseo cum yolladı canım teşekkür ederim
Hey maşallah kiz o ne öyle 1 yasina gelince senin bebek beni geçer kesin bu hızlaKızlar doktora gittik asımızı olduk gercekten aşıları devletin karsılaması muhtesem cunku 1 aşıya 2000-3000 tl arası verıyoruz daha sonra faturalandırdıgımız için devlet ödüyor bize fakat 2 ay sonra felan ödeme cıkıyor. Doktor dişi için jel verdi hazırlık asamasında dedi yalnızca anne sütğ verıyordum buranın cok sıcak olması nedeniyle 1-2 kaşık su verebılırsın dedi denize soktugumu soyledım sokabılırsın devam et dedi , dönmeme olayını sordum olabılır dedi kalca ultrasonunada cektirdik her sey normal cok sukurkilomuz 8700 gr boyumuz 70 cm olmus
Ya canım masallah ama kolaarım koptu 58 kilo oldum mekik cekıyor gıbıyım her gun masallahHey maşallah kiz o ne öyle 1 yasina gelince senin bebek beni geçer kesin bu hızla
Offf alin anca iki aylık olur o zamanÜzgünüm bütün bebekler 4 aylikken 7 kg olmak zorunda 7 kg olmayan bebrkler 4 aylik olma hakkini kazanamiyor malesef elendik biz
Allah yattıkları yerde dinlendirsin inşallah kötü bir kader, kalana da zor gidene de allah anne babalarina sabır versinCanim iki evleri vardi birini tatillerde kullanirlardi dayali doseli yeni gelin evi gibiydi hepsi sapasaglam hepsini verdiler. Kizinin bir suru oyuncaklari falan. Hatta balkonda kullandigi salincagi varmis kv bir ara bize.ayrimayi.dusunmus sonra icinden gelmemis gerekirse yenisini aliriz demis. Ben de soyledim zsten ayirsaydinda alamazdim icim elvermezdi baktikca uzulurdum diye
Kilo işi de genetik ya ben küçükken çok minyonmusum eşim çok tombişmiş Ekinin yapısı babasına benziyor mesela bi de Ekin çok mama içen bebekte değil hala 90 cc veriyorum. Bi de bazi bebekler boya hızlı gidiyor o zaman kilo doğal olarak geride kaliyor. Çok abartiyorlar bu kilo işini. Abartılmasi gereken konulari abartsalar keşke dr larÜzgünüm bütün bebekler 4 aylikken 7 kg olmak zorunda 7 kg olmayan bebrkler 4 aylik olma hakkini kazanamiyor malesef elendik biz
Evet ya çok zorKıyamam ya çok zor onlar için
Ahahahahah bu gidişle imam hatip zorunlu olur zaten kaçış yokkayinbabam Almanya'ya gidecek bu ay onla göndereyim bi okula gömsün diyorun sonra ben çocuğumu alamanyalara yollayamam diyorum vazgeçiyorum
Atağın da güzel yönleri var
Off ben de çok sabırsızlanıyorum ne güzellerO sırada her şeyi almış olan tezcanlı bensadece önlükler burda degil onlar da kargoda bekliyorum dört gözle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?