2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hahahaha Alman ligine transfer mi oluyor Kuzey Valla inşallah olur futbolda deli para var çocuğun ilk adi futbolcu olmuş

Canım hep olacak o doktora ne gerek var benimki hep oluyor açapıya indiğinde ben parmağımın ucuyla alıyorum ya da kulak pamuğu ile hemen alıyorum.

Uyyi teşekkürler kızlar, daha çıkmadı ama bakalım takipteyim

Alemsin taa oralara yolladin demekEsim de goturmus sevdigi bir cami var onun bahcesine gommus bu gidisle her iki oglumda cami hocasi olacaklar

Gobek gomme vs deyince kizlar kvler esimin abisinin evini ihtiyac sahiplerine dagittilar o sira kv kuran i kerimi dr camiye bagislayayim demis içini acmis bakmislar ki eşimin yigeninin gobegi kuran in icinde. 8 yil boyunca orada kalmis annesi oraya koymus

Eşyaları sağlam miydi ki Ekin'in de Kur'anin içinde tüylerim diken diken oldu insan küçük bi çocuğun ölmüş olabileceğini kabullenemiyor ya

Eşyaları sağlam miydi ki Ekin'in de Kur'anin içinde tüylerim diken diken oldu insan küçük bi çocuğun ölmüş olabileceğini kabullenemiyor ya
Canim iki evleri vardi birini tatillerde kullanirlardi dayali doseli yeni gelin evi gibiydi hepsi sapasaglam hepsini verdiler. Kizinin bir suru oyuncaklari falan. Hatta balkonda kullandigi salincagi varmis kv bir ara bize.ayrimayi.dusunmus sonra icinden gelmemis gerekirse yenisini aliriz demis. Ben de soyledim zsten ayirsaydinda alamazdim icim elvermezdi baktikca uzulurdum diye

Gerçekten benımde anlamlandıramadıgım birmkobu boyle yapınca oğullarıda soguyor gitmek istemiyor felan yani ilginç gerçekten ben cok sukur bir ülke kadar uzagım dönüşümüzde edirneye onlar ankarada süper uzak olacagız cok sukur zaten kayınbabamda bir ömür uzak kalacaksın görürsen senede 1-2 onada he he de gec demişti yasadıgım problemleri görünce

Çok üzücü gercekten

Senin doktor alini görse diplomayı yırtar çocuğum max 6 kilo gelir su an napiyim anası minyon kızı minyon doktorlara bakacak olursak çocuğa pirinç ununu dayamam lazım
Ben de pdf leri var henüz incelemedim bundan gönderilebilir mi bilmiyorum
minseo cum yolladı canım teşekkür ederim

Kızlar doktora gittik asımızı olduk gercekten aşıları devletin karsılaması muhtesem cunku 1 aşıya 2000-3000 tl arası verıyoruz daha sonra faturalandırdıgımız için devlet ödüyor bize fakat 2 ay sonra felan ödeme cıkıyor. Doktor dişi için jel verdi hazırlık asamasında dedi yalnızca anne sütğ verıyordum buranın cok sıcak olması nedeniyle 1-2 kaşık su verebılırsın dedi denize soktugumu soyledım sokabılırsın devam et dedi , dönmeme olayını sordum olabılır dedi kalca ultrasonunada cektirdik her sey normal cok sukur kilomuz 8700 gr boyumuz 70 cm olmus

Üzgünüm bütün bebekler 4 aylikken 7 kg olmak zorunda 7 kg olmayan bebrkler 4 aylik olma hakkini kazanamiyor malesef elendik biz

Hey maşallah kiz o ne öyle 1 yasina gelince senin bebek beni geçer kesin bu hızla

Hey maşallah kiz o ne öyle 1 yasina gelince senin bebek beni geçer kesin bu hızla
Ya canım masallah ama kolaarım koptu 58 kilo oldum mekik cekıyor gıbıyım her gun masallah agırda bir bebek ama bebekken bende boyleymısım diş cıkarma donemınde kemklerim cıkmıs ortaya o denli vermısım bebişimde diş cıkarma donemınde verir diye dusunuyorum annemde oyle dıyor diş cıkarırken cok kilo verir cocuklar diyo

Allah yattıkları yerde dinlendirsin inşallah kötü bir kader, kalana da zor gidene de allah anne babalarina sabır versin
Üzgünüm bütün bebekler 4 aylikken 7 kg olmak zorunda 7 kg olmayan bebrkler 4 aylik olma hakkini kazanamiyor malesef elendik biz
Kilo işi de genetik ya ben küçükken çok minyonmusum eşim çok tombişmiş Ekinin yapısı babasına benziyor mesela bi de Ekin çok mama içen bebekte değil hala 90 cc veriyorum. Bi de bazi bebekler boya hızlı gidiyor o zaman kilo doğal olarak geride kaliyor. Çok abartiyorlar bu kilo işini. Abartılmasi gereken konulari abartsalar keşke dr lar

Evet ya çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…