Batman da bir yere gömmek yerine oralara göndermek daha mantikliAlemsin taa oralara yolladin demekEsim de goturmus sevdigi bir cami var onun bahcesine gommus bu gidisle her iki oglumda cami hocasi olacaklar
Off off o tepkilerini o kadar merak ediyorum ki tadım yaparkenCanim bende pdf leri var mail adresi yolla özelden göndereyim sana
Birsey olmaz canım hastanelik bi durum değil çıkar o gözü kapalı iken hafif ovuştur ağladığında çıkıyor
Aaaa bunu ilk kez duydum Ekin uyaninca bakayim bi
Sanmam 5 li karmada menenjit var ya biz zaten ücretsiz vuruyoruz der devlet
Evet canım çok sert zaten damaklari hemen patlasa bari de rahatlasa çocuklar
Ben emzirsem beklerdim ama mama yiyor zaten. Yoğurt+kabak+havuç+patates+kapya biber+tatlı patates+avokado ilk etapta ayri ayri tattirip alerji olmazsa tattirdigim besinlerle karışım yapip vericem canım mesela kabak havuç reaksiyon göstermezse bi sonraki öğünde havuç kabak karışımı yaparim.Rheaa bu arada soğan ve sarımsak için kural var mi biliyor musun özellikle sarımsak yemeklere çok lezzet veriyor damak tadı gelişsin diye zamanla az az koymak istiyorum. Corbalarina da ayni şekilde soğan sarımsak hem faydalı
Ay benim Koca çanta eve gidince bosalticam ben de ceyizleri bakalım ne var ne yok
Yok canım. Hatta böbrekte sıkıntımız var diye nefroloji doktoru su ver demişti ama çocuk doktorumuz onu da istemedi sadece emzir dediKızlar yalnızca anne sütü anneler sizede doktor su verebilirsin dedi mi
Başla yavaştan alışverişe geçen gün 100 tlye önlük almıştım şimdi baktım 159 olmuş ya şaka gibiOff ben de çok sabırsızlanıyorum ne güzeller
Ay evet ya en korktuğum şey hep yerr birakiyorum ya da kendi beşiğine başka hiçbir yere koymuyorumKizlar sok sok!!! Yatagin duvardan tarafina koydum oglumu, ayaklari Ile iterek oteki tarafa kisa surede gitti. Birakip gitsem demekki tepe taklak dusecekAman dikkat edin sizde, aglasa da yere birakin mecbur kalirsaniz
Her sey o kadar pahali ki 800tl seans ucretini cok goruyor insanlar! Hem psikoloji onemli diyorlar hem tedavisine gelince cok goruyorlar. Oysaki egitimleri ne kadar pahali, servet ya!Başla yavaştan alışverişe geçen gün 100 tlye önlük almıştım şimdi baktım 159 olmuş ya şaka gibi
Gerçekten öyle ya anlam vermek çok güç. Ben 2017 mezunuyum o zaman bile bir ton para vermiştim eğitimlere bir iki senedir kendi paramla eğitim almadım şimdi düşünemiyorum ne kadar olmuşturHer sey o kadar pahali ki 800tl seans ucretini cok goruyor insanlar! Hem psikoloji onemli diyorlar hem tedavisine gelince cok goruyorlar. Oysaki egitimleri ne kadar pahali, servet ya!
Ya aynı durumdayiz çare bulursanız lütfen benide haberdar edermisiniz ben damla kulla'iyorum burda netril mi ne yaziyodu ama fayda etmiyor hicGünaydın kızlar. Yağızın sağ gözünde birkaç gündür çapaklanma var. Az önce uyandı yine gözü kapalıydı tamamen açamadı bi süre kirpikleri falan yapışmış. Sonra açtı gözünü ıslak pamukla sildim şuan böyle biraz şiş gibi. Başına gelen var mı ne yapmak lazım?
Ben EMDR aliyorum 25 binGerçekten öyle ya anlam vermek çok güç. Ben 2017 mezunuyum o zaman bile bir ton para vermiştim eğitimlere bir iki senedir kendi paramla eğitim almadım şimdi düşünemiyorum ne kadar olmuştur
Listeni paylaşa bilirsen çok sevinirim cnm bizim orda 4.ay ek gıda başlama ayı bende mecburen dontor ne dioda ona göre baslicam 4.ayindaBen erken olduğunu düşünüyorum. Doktorumuzun yönlendirmesiyle 6.ayda başlayacağım.
Kızımda 6. Ek gıda deneme sırası ile ilgili liste vermişti doktor. İsterseniz paylaşabilirim..
Diş döneminde kulağa vurma kulak bölgesini tırnaklama cok oluyor canım. Kulak ağrısı olsa çok ağlıyorlar anlarsın zaten.
Kızda dis dönemi ateş(38.5 gecmeyen) , kusma, ishal hepsi oluyordubünyede bünyeye değişir tabi ama genelde mukuslu ishal daha sık görülüyor. Sürekli tükürük yuttuklari için.
Ya bende bu ek gıda işinde acayip vasatim:/ ama dedigin karışımda güzel aslında çocuğa dokunmazsaDün patates haşladım 3 gün kuralımıymış neymiş onun için kusacaktı çocuk. Buharda haşladım 1 çay kaşığı zeytinyağ koydum bana mısın demedi çok kuru oldu hem. Ben de bildiğim gibi yapacağım. Patates havuç kabak brokoli ile sebze çorbası yapacağım. Azar azar vereceğim büyük kızımda öyle başladım ve gerçekten de bağışıklığı em güçlü bebek hep büyük kızımdı ablamlar kaç yaşına kadar sürekli hastaneden çıkmazdı. Birde onlar 6 ay sadece emzirdi 2 sene emzirmeye devam etti ben Asya da 5 ay anca dayandım kesildi sütüm 2,5/3 aydan sonra mamayla beraber emiyordu. Yani ayrı ayrı verince vitamini duruyor ama. Birleştirince durmuyor mu. Anlamadım. Alerjisi olsa zaten anlarız içinde ajerjü yapan besini çıkarırız diye düşünüyorum.
Iste zarara karsi ilk verirken tek tek vermek mantikli. Zaten ilk tadarken maksat tatsin ve tepkisini gorelim. Sonra guzel seyleri tabii ki karistirabiriz. Mesela cevizi cam rendeden gecirdigimiz icin toz biraz zorluyor. Ceviz sebze ve meyve puresine eklenebilir...Ya bende bu ek gıda işinde acayip vasatim:/ ama dedigin karışımda güzel aslında çocuğa dokunmazsa
Bize annelerimiz neler neler yedirmiş şimdi yeni yeni çıktı bu kurallar. Şimdi benim yaptıklarımı gördükçe hele hele ne modalar çıkmış diyor haklı olarakDün patates haşladım 3 gün kuralımıymış neymiş onun için kusacaktı çocuk. Buharda haşladım 1 çay kaşığı zeytinyağ koydum bana mısın demedi çok kuru oldu hem. Ben de bildiğim gibi yapacağım. Patates havuç kabak brokoli ile sebze çorbası yapacağım. Azar azar vereceğim büyük kızımda öyle başladım ve gerçekten de bağışıklığı em güçlü bebek hep büyük kızımdı ablamlar kaç yaşına kadar sürekli hastaneden çıkmazdı. Birde onlar 6 ay sadece emzirdi 2 sene emzirmeye devam etti ben Asya da 5 ay anca dayandım kesildi sütüm 2,5/3 aydan sonra mamayla beraber emiyordu. Yani ayrı ayrı verince vitamini duruyor ama. Birleştirince durmuyor mu. Anlamadım. Alerjisi olsa zaten anlarız içinde ajerjü yapan besini çıkarırız diye düşünüyorum.
Oyle valla... Piyasa cok kirlenmis. 300 TL ye seans yapan dolandiruci dolu. Insanlarda inaniyorNe desem bilemedimsaka gibi
Evet canim faros orza aldim ben kalitesini beğendim içine de şu minderi aldım. Zaten ayaklandilar mi durmayacaklar idare eder çok hantal bişi almadim benOff off o tepkilerini o kadar merak ediyorum ki tadım yaparkenMama sandalyesi aldın mı canım? Ben sanırım senin o attığın babyhope olanı alacağım sepeti var ayaklığı var baya hoşuma gitti. E-bebekte dün star olana baktık ama pek içime sinmedi sanki
Valla saniyeler içinde dönüyorlar ben de beşiğine koyuyorum ya da ana kucağınaKizlar sok sok!!! Yatagin duvardan tarafina koydum oglumu, ayaklari Ile iterek oteki tarafa kisa surede gitti. Birakip gitsem demekki tepe taklak dusecekAman dikkat edin sizde, aglasa da yere birakin mecbur kalirsaniz
Ben veterinerimin kliniginin bahcesine gommustum veteriner olmasini isterim acikcasi:))Batman da bir yere gömmek yerine oralara göndermek daha mantiklidüşünsene batman'da dağa taşa gömüyorum da ilerde dağa çıkıyormuş tövbe yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?