Çekmecesinde duruyo çöpe atıcaktım bırakmadılarKizlar bebeklerin göbek bağını nerelere gömdünüz
Ben babydonat diye bir siteden böyle bi paket buldum fiyatı çok iyi geldi sanırım bundan alacağım. Ablam yeğenime bu tip önlük kullanıyor en kullanışlı olanı bunlar dediBaşla yavaştan alışverişe geçen gün 100 tlye önlük almıştım şimdi baktım 159 olmuş ya şaka gibi
Yok canim 7.ayda corba başlarken onları da ekledim direk.Yani yemeklerine atabiliriz di mi canim yaş falan beklemeye gerek yok o zaman
Hala saklıyorum. Görmedim.Kizlar bebeklerin göbek bağını nerelere gömdünüz
Paylaşmıştım zaten canım.Listeni paylaşa bilirsen çok sevinirim cnm bizim orda 4.ay ek gıda başlama ayı bende mecburen dontor ne dioda ona göre baslicam 4.ayinda
Sağlık ocağına gittim canım doktor damla verdi bana da ismi oftamycin. Günde 4 kere bir damla şeklinde kullanılıyormuş. Bebeklerde çok sık görüyoruz endişelenme düzenli kullan 3-4 güne geçer dediYa aynı durumdayiz çare bulursanız lütfen benide haberdar edermisiniz ben damla kulla'iyorum burda netril mi ne yaziyodu ama fayda etmiyor hic
Aynen ben de hiç hantal bişey almak istemiyorum şunu alacağım sanırım. Seninki de kullanışlı güzel görünüyor güle güle kullansın Ekin hanımEvet canim faros orza aldim ben kalitesini beğendim içine de şu minderi aldım. Zaten ayaklandilar mi durmayacaklar idare eder çok hantal bişi almadim ben
Eki Görüntüle 3268631 Eki Görüntüle 3268632
Valla saniyeler içinde dönüyorlar ben de beşiğine koyuyorum ya da ana kucağına
Bu da güzel kuzum bence güle güle kullanınAynen ben de hiç hantal bişey almak istemiyorum şunu alacağım sanırım. Seninki de kullanışlı güzel görünüyor güle güle kullansın Ekin hanım
Duygusallık diyince de senÇekmecesinde duruyo çöpe atıcaktım bırakmadılar
Ay çok güzel ben de çok isterim hiç aklima da gelmemistiBen veterinerimin kliniginin bahcesine gommustum veteriner olmasini isterim acikcasi:))c
Ya benim oğlumun da inmemiş.çocuk cerrahına götürdünüz mü acaba? Benimki daha bir haftalık çok kafama takıyorum inmezse diyeBen de daha araştırmadım bizim oğlanın tek testisi inmemiş 1 yasına kadar iner dedi doktorumuz şayet inmezse operasyon ile sünnet yaparız aynı anda dediler
Bizim insanımızda zaten bilimsel olmayan şeylere inanmaya meyil var nedense. Bütün konularda bu böyle. Sen kendini yırt diplomalar al okullar bitir Facebook’ta paylaşım yapan teyze-amca daha inandirici geliyor insanlaraOyle valla... Piyasa cok kirlenmis. 300 TL ye seans yapan dolandiruci dolu. Insanlarda inaniyor
Ben de bu ikisini aldım canım şu yorni markası çok öneriliyor senin de aklında bulunsun aktivite örtüsü falan da çok güzel. Ama dediğim gibi ben önlüğü alırken 100 tlydiBen babydonat diye bir siteden böyle bi paket buldum fiyatı çok iyi geldi sanırım bundan alacağım. Ablam yeğenime bu tip önlük kullanıyor en kullanışlı olanı bunlar dedi
Bunlar da çok güzelmiş canımBizim insanımızda zaten bilimsel olmayan şeylere inanmaya meyil var nedense. Bütün konularda bu böyle. Sen kendini yırt diplomalar al okullar bitir Facebook’ta paylaşım yapan teyze-amca daha inandirici geliyor insanlara
Ben de bu ikisini aldım canım şu yorni markası çok öneriliyor senin de aklında bulunsun aktivite örtüsü falan da çok güzel. Ama dediğim gibi ben önlüğü alırken 100 tlydisenin attıkların da çok güzel acaba makineye atılıyor mu ben de alabilirim
İkisi de var bendeBizim insanımızda zaten bilimsel olmayan şeylere inanmaya meyil var nedense. Bütün konularda bu böyle. Sen kendini yırt diplomalar al okullar bitir Facebook’ta paylaşım yapan teyze-amca daha inandirici geliyor insanlara
Ben de bu ikisini aldım canım şu yorni markası çok öneriliyor senin de aklında bulunsun aktivite örtüsü falan da çok güzel. Ama dediğim gibi ben önlüğü alırken 100 tlydisenin attıkların da çok güzel acaba makineye atılıyor mu ben de alabilirim
Optipro canım comfort çok gaz yapti bizdeKızlar mama alcağım birazdan,sma olarak ne kullanıyorsunuz başka temiz içerikli neler var
en iyisi o ne kadar uzak o kadar iyi canımGerçekten benımde anlamlandıramadıgım birmkobu boyle yapınca oğullarıda soguyor gitmek istemiyor felan yani ilginç gerçekten ben cok sukur bir ülke kadar uzagım dönüşümüzde edirneye onlar ankarada süper uzak olacagız cok sukur zaten kayınbabamda bir ömür uzak kalacaksın görürsen senede 1-2 onada he he de gec demişti yasadıgım problemleri görünce
Bugün asla meme içmedi yaOptipro canım comfort çok gaz yapti bizde
Hippde güzel biz onuda kullandik ama sma opti pro en iyisi diye biliyorum cnmBugün asla meme içmedi yaeşim hipp diye bir markada diretiyor araştırmış çok iyi diye bi fikrin var mı ??
Ayy zevkler birİkisi de var bende
Hipp de Palm yağı var canımBugün asla meme içmedi yaeşim hipp diye bir markada diretiyor araştırmış çok iyi diye bi fikrin var mı ??
Çok teşekkürler kızlar yaaHippde güzel biz onuda kullandik ama sma opti pro en iyisi diye biliyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?