2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Başla yavaştan alışverişe geçen gün 100 tlye önlük almıştım şimdi baktım 159 olmuş ya şaka gibi
Ben babydonat diye bir siteden böyle bi paket buldum fiyatı çok iyi geldi sanırım bundan alacağım. Ablam yeğenime bu tip önlük kullanıyor en kullanışlı olanı bunlar dedi

Eklentiler

• 4076EFF0-8F87-4305-8A9F-88FB625F2506.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 99
Yani yemeklerine atabiliriz di mi canim yaş falan beklemeye gerek yok o zaman
Yok canim 7.ayda corba başlarken onları da ekledim direk.
Kizlar bebeklerin göbek bağını nerelere gömdünüz
Hala saklıyorum. Görmedim.
Listeni paylaşa bilirsen çok sevinirim cnm bizim orda 4.ay ek gıda başlama ayı bende mecburen dontor ne dioda ona göre baslicam 4.ayinda
Paylaşmıştım zaten canım.
Konu Mesajı '2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı' 2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya aynı durumdayiz çare bulursanız lütfen benide haberdar edermisiniz ben damla kulla'iyorum burda netril mi ne yaziyodu ama fayda etmiyor hic
Sağlık ocağına gittim canım doktor damla verdi bana da ismi oftamycin. Günde 4 kere bir damla şeklinde kullanılıyormuş. Bebeklerde çok sık görüyoruz endişelenme düzenli kullan 3-4 güne geçer dedi

Aynen ben de hiç hantal bişey almak istemiyorum şunu alacağım sanırım. Seninki de kullanışlı güzel görünüyor güle güle kullansın Ekin hanım

Eklentiler

• 23022F2C-7C56-4E43-BCF4-E583B5339096.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 93
Ben de daha araştırmadım bizim oğlanın tek testisi inmemiş 1 yasına kadar iner dedi doktorumuz şayet inmezse operasyon ile sünnet yaparız aynı anda dediler
Ya benim oğlumun da inmemiş.çocuk cerrahına götürdünüz mü acaba? Benimki daha bir haftalık çok kafama takıyorum inmezse diye

Oyle valla... Piyasa cok kirlenmis. 300 TL ye seans yapan dolandiruci dolu. Insanlarda inaniyor
Bizim insanımızda zaten bilimsel olmayan şeylere inanmaya meyil var nedense. Bütün konularda bu böyle. Sen kendini yırt diplomalar al okullar bitir Facebook’ta paylaşım yapan teyze-amca daha inandirici geliyor insanlara
Ben babydonat diye bir siteden böyle bi paket buldum fiyatı çok iyi geldi sanırım bundan alacağım. Ablam yeğenime bu tip önlük kullanıyor en kullanışlı olanı bunlar dedi
Ben de bu ikisini aldım canım şu yorni markası çok öneriliyor senin de aklında bulunsun aktivite örtüsü falan da çok güzel. Ama dediğim gibi ben önlüğü alırken 100 tlydi senin attıkların da çok güzel acaba makineye atılıyor mu ben de alabilirim

Eklentiler

• IMG_8579.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_8578.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 80
Bunlar da çok güzelmiş canım Evet makinede yıkanabiliyor yazıyor üstünde

İkisi de var bende

Kızlar mama alcağım birazdan,sma olarak ne kullanıyorsunuz başka temiz içerikli neler var

ç
en iyisi o ne kadar uzak o kadar iyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…