Biz de elendik o zamanÜzgünüm bütün bebekler 4 aylikken 7 kg olmak zorunda 7 kg olmayan bebrkler 4 aylik olma hakkini kazanamiyor malesef elendik biz
Vallahi sabrım sınandı çok kötü bugün, oturdum ağladım ben de onunlaAynısı bizimde aynı. Artık sıcaktan sinirlerim zıplıyor
5 aylık olduk canım benim sütüm olmadığı için doktor biraz erken başlayabilirsin dedi 5,5 aylıkken ben de yavaştan başladım şimdiden.emzirenler için erken olabilir ama canımCanım siz kaç aylık oldunuz. Erken mi başladınız ek gıdaya merak ettim
Gerçekten o kıza bunları aşılayan kendisi. Kıskançlık normal bişeymiş gibi karşılıyor. Küçük olsa anlarım 12 yaşında normal mi daha doğurmadan başladılar bebek doğacak diye psikolojisi bozuldu diyeAy bunlar analı kızlı kafadan sorunlular Yaa şaka gibiler
İyisiniz demi şimdi inşallahGunaydin kizlar gece pertimiz cikti esimle benim. Bu menenjit asilari ates yapmadi die sevindiydik gece baya cikmis. Bebek yanimda agliyor ben duymamisim resmen halbuki uykumda hafiftir. Saat basi kalktik havada sicak ateside 37.5 olmus calpol verdik kustu. Sabah 6 gibi dus aldirdim tekrar calpol verdim simdi uyuyor melekler gibi bende yali capkinindaki feritin annesi gibi bi kilikla kahve iciyorum ayilmak icin:))) bacaklarini surekli kaldirip yere vuruyor sanirim agridigi icin.
Bu atak çok çok farklı bir şey gerçekten. Bazen pik yaptığı oluyor aman Allahım çocuk deliriyor resmen, ertesi gün kendine geliyor bitti sanıyorum ama asla bitmiyorŞu sıralar böyleyiz desemBayram da iyiydik bayram bitti atak tekrar başladı dibini yaşıyoruz. Mahvoldum bitsin bir an önce
İnşallah hep böyle güzel yiyen bi bebek olurBen dün brokoli patates havuçtan sebze çorbası yaptım 3/4 kaşık yedi. Bugünde az verdim yarım kase içti. Böyle hoşuna gidiyor dokunmadı da hatta çok sevdi kaşığı ağzına götürür götürmez açıyor hemen
Ay bi an gözümde hayal ettim o görüntüyüKoşun kızlar dedikodu var
Görümceme alyayı verdim salla uyusun bende bi sigara içeyim bunaldım dedim. Bi geldim alyayı bırakmış 12 yaşındaki kuzumu sallıyor yerde. Meğer kız tutturmuş onu değil beni sallayacaksın diye. Dedim abla sen bu kızı böyle yaptın her dediğine itaat ediyorsun. Bebekmiş gibi davranıyorsun dedim analı kızlı bozuldular bana. Çektim videosunu ama buradan paylaşılmıyorminseo ya yolladım. Gerçekten anası boyunda kendisini sallatıyor. Resmen eşim yüzünden katlanıyorum. Mecbur o da sonuçta ablası bir tane ablası var. Ama benim sevmediğimi bildiği halde yine böyle davranıyorlar. Kızdımz şuan suratı beş karış oturuyor. Görümcem de bozuldu.
Bende dün çıldırmak üzereydim eşim aldı uyuttu bende bi duş aldım uyudum kendime geldimBiz de elendik o zaman
Vallahi sabrım sınandı çok kötü bugün, oturdum ağladım ben de onunla
Görümcem bir de demez mi huyu bana benzesin benim gibi zeki alkıllı uslu sakin olsunAy bi an gözümde hayal ettim o görüntüyüanalı kızlı bunların kafa iyice gitmiş.
Kesinlikle yazdığın gibi dakikası dakikasını asla tutmuyor sürekli bir ağlak hali varİyisiniz demi şimdi inşallah
Bu atak çok çok farklı bir şey gerçekten. Bazen pik yaptığı oluyor aman Allahım çocuk deliriyor resmen, ertesi gün kendine geliyor bitti sanıyorum ama asla bitmiyor
Ayy tam dayaklık bunlar yaaGerçekten o kıza bunları aşılayan kendisi. Kıskançlık normal bişeymiş gibi karşılıyor. Küçük olsa anlarım 12 yaşında normal mi daha doğurmadan başladılar bebek doğacak diye psikolojisi bozuldu diye
Dikisleri tutmamis kanamasi olmus 6 yasindami ne olmus:)) simdi igneden bile korkuyor:))Ne olmus ki bu kadar korkuyor?
Iyiyiz cicim iyiyiz gece zorluydu sadece:)))İyisiniz demi şimdi inşallah
Bu atak çok çok farklı bir şey gerçekten. Bazen pik yaptığı oluyor aman Allahım çocuk deliriyor resmen, ertesi gün kendine geliyor bitti sanıyorum ama asla bitmiyor
Yok yüzlerine yüzlerine söylüyorsun sanki iltifat ediyoruz. Bana mısın demiyorlarAyy tam dayaklık bunlar yaa
Arsız çıktı bunlar deseneYok yüzlerine yüzlerine söylüyorsun sanki iltifat ediyoruz. Bana mısın demiyorlar
Aà ustelik olmamasi gereken yas. Ustune bunlar... Uzucu...Dikisleri tutmamis kanamasi olmus 6 yasindami ne olmus:)) simdi igneden bile korkuyor:))
Vicdansızım ben yaaaBen böyle anneyim de geç ya, of kendileri mükemmel sankii
Sen ve ben çok yıpratıldık arkadaşımKoşun kızlar dedikodu var
Görümceme alyayı verdim salla uyusun bende bi sigara içeyim bunaldım dedim. Bi geldim alyayı bırakmış 12 yaşındaki kuzumu sallıyor yerde. Meğer kız tutturmuş onu değil beni sallayacaksın diye. Dedim abla sen bu kızı böyle yaptın her dediğine itaat ediyorsun. Bebekmiş gibi davranıyorsun dedim analı kızlı bozuldular bana. Çektim videosunu ama buradan paylaşılmıyorminseo ya yolladım. Gerçekten anası boyunda kendisini sallatıyor. Resmen eşim yüzünden katlanıyorum. Mecbur o da sonuçta ablası bir tane ablası var. Ama benim sevmediğimi bildiği halde yine böyle davranıyorlar. Kızdımz şuan suratı beş karış oturuyor. Görümcem de bozuldu.
Kendisinin çocuk yetiştirme tarzını anlatsam burası şenlik olur ölürsünüz gülmektenAyy kayonvalide terörüSanırsın kendisi mükemmel ötesi
Vermeeeeeeee akıl vermeeee kanka diyesim geliyor dur instada paylaşiyimde üzerine alınsın ahahahwhufıwıdKayinvalidene selamlar
Deseydin ya allah korusun tövbe de öyle beddua edilir miGörümcem bir de demez mi huyu bana benzesin benim gibi zeki alkıllı uslu sakin olsunkendimi överken ben. Ulen aslında huyu size benzerse hergün dayak yer benden
Valla bilmiyorum canım. Her ağladığında değil de atesi çıkınca doktorlar 4 saate 1 donusumlu ilaç veriyorlar. Bunlar aynı ilacı kullanmışlar diye biliyorum. Tam detaya hakim değilim. Neyse ki çocuk düzeldi ona üzülmüştüm en çok.Çok üzüldüm ya niye o kadar sık vermiş ki her ağladığında falan mi vermiş acaba
Aman aman Allah korusun. Ne egoist insan bunlar ya. Kızı da demek ki annesine benziyor huy olarakGörümcem bir de demez mi huyu bana benzesin benim gibi zeki alkıllı uslu sakin olsunkendimi överken ben. Ulen aslında huyu size benzerse hergün dayak yer benden
Fenalık diyince de senVermeeeeeeee akıl vermeeee kanka diyesim geliyor dur instada paylaşiyimde üzerine alınsın ahahahwhufıwıd
Müsait bi zamanınızda dinleyelimVicdansızım ben yaaa
Sen ve ben çok yıpratıldık arkadaşıminanılmaz ya
Kendisinin çocuk yetiştirme tarzını anlatsam burası şenlik olur ölürsünüz gülmekten
Vermeeeeeeee akıl vermeeee kanka diyesim geliyor dur instada paylaşiyimde üzerine alınsın ahahahwhufıwıd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?