2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım siz kaç aylık oldunuz. Erken mi başladınız ek gıdaya merak ettim
5 aylık olduk canım benim sütüm olmadığı için doktor biraz erken başlayabilirsin dedi 5,5 aylıkken ben de yavaştan başladım şimdiden.emzirenler için erken olabilir ama canım

İyisiniz demi şimdi inşallah
Şu sıralar böyleyiz desem Bayram da iyiydik bayram bitti atak tekrar başladı dibini yaşıyoruz. Mahvoldum bitsin bir an önce
Bu atak çok çok farklı bir şey gerçekten. Bazen pik yaptığı oluyor aman Allahım çocuk deliriyor resmen, ertesi gün kendine geliyor bitti sanıyorum ama asla bitmiyor

İnşallah hep böyle güzel yiyen bi bebek olur
Ay bi an gözümde hayal ettim o görüntüyü analı kızlı bunların kafa iyice gitmiş.

İyisiniz demi şimdi inşallah

Bu atak çok çok farklı bir şey gerçekten. Bazen pik yaptığı oluyor aman Allahım çocuk deliriyor resmen, ertesi gün kendine geliyor bitti sanıyorum ama asla bitmiyor
Kesinlikle yazdığın gibi dakikası dakikasını asla tutmuyor sürekli bir ağlak hali var bitsede normale dönsek keşke çok zor yaa

Ayy tam dayaklık bunlar yaa

Ben böyle anneyim de geç ya, of kendileri mükemmel sankii
Vicdansızım ben yaaa
Sen ve ben çok yıpratıldık arkadaşım inanılmaz ya
Ayy kayonvalide terörü Sanırsın kendisi mükemmel ötesi
Kendisinin çocuk yetiştirme tarzını anlatsam burası şenlik olur ölürsünüz gülmekten
Kayinvalidene selamlar

Vermeeeeeeee akıl vermeeee kanka diyesim geliyor dur instada paylaşiyimde üzerine alınsın ahahahwhufıwıd

Görümcem bir de demez mi huyu bana benzesin benim gibi zeki alkıllı uslu sakin olsun kendimi överken ben. Ulen aslında huyu size benzerse hergün dayak yer benden
Deseydin ya allah korusun tövbe de öyle beddua edilir mi

Çok üzüldüm ya niye o kadar sık vermiş ki her ağladığında falan mi vermiş acaba
Valla bilmiyorum canım. Her ağladığında değil de atesi çıkınca doktorlar 4 saate 1 donusumlu ilaç veriyorlar. Bunlar aynı ilacı kullanmışlar diye biliyorum. Tam detaya hakim değilim. Neyse ki çocuk düzeldi ona üzülmüştüm en çok.

Görümcem bir de demez mi huyu bana benzesin benim gibi zeki alkıllı uslu sakin olsun kendimi överken ben. Ulen aslında huyu size benzerse hergün dayak yer benden
Aman aman Allah korusun. Ne egoist insan bunlar ya. Kızı da demek ki annesine benziyor huy olarak

Müsait bi zamanınızda dinleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…