2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Masallah Ben bugun denedim tekrar olumluydu. Dun ilk defa duz sert zemine oturdu endisesi ondandi suan istekli

Sunneti acil yaptirmali yoksa 5.ayda zor olacak. Benimki simdiden emeklemeye calisiyor. Ilerliyor da
Bende esimi.ikna etmeye calisiyorum bu erkekler niye boyle ya :))) kendi sunneti travmatik gecti diye bebisin sunnetine pek bi isteksiz davraniyor:) halbuki ne kdr erken o kadar iyi

şu sitede en cok istediğim hiç aklımdan çıkarmadığım biriydin gözün aydın musmutlu kocaman sağlıklı huzurlu omurleriniz olsun. kocaman öptüm ❤❤❤❤❤❤ Ayseee1987

Sunneti acil yaptirmali yoksa 5.ayda zor olacak. Benimki simdiden emeklemeye calisiyor. Ilerliyor da
Önüne oyuncak koyuyorum dizlerini ittirip oyuncağa ulaşıyor bacaklarını ısırcam
Dün biz eşimle konuştuk aynı şeyi sürekli döndüğü için sünnet zor olacak dönünce pipisi acır Yaa çok korkuyorum bizde öne alıcaz sünnet işini canım.

Aynısı bizimde aynı. Artık sıcaktan sinirlerim zıplıyor

Aynı doğmuş bebeklerimiz maşallah size iri bir bebek
Evet 37 haftalık doğdu benım minnoş , bende oyleymısım genetik sanırım annem diş cıkarma donemınde ise cok asırı kilo verdiğimi soyledi bebegimde oyle olacak sanırım korkuyorum cok vermez inşallah , ayrıca bende kilo ve sağlık ilişkisine inanmayanlardanım genetik bencede

Bende minyonmuşum genetik diye düşünüyorum dediğin gibi canım Sağlıklı olsunlar yeterki

Beziyle tartsana bi ben tarttım dün 5800 geldi bari 6 olsaydın be alin. Geçen ay 5150ydi

Masallah bebislerimize

Ya bende bu ek gıda işinde acayip vasatim:/ ama dedigin karışımda güzel aslında çocuğa dokunmazsa
Ben dün brokoli patates havuçtan sebze çorbası yaptım 3/4 kaşık yedi. Bugünde az verdim yarım kase içti. Böyle hoşuna gidiyor dokunmadı da hatta çok sevdi kaşığı ağzına götürür götürmez açıyor hemen

Koşun kızlar dedikodu var
Görümceme alyayı verdim salla uyusun bende bi sigara içeyim bunaldım dedim. Bi geldim alyayı bırakmış 12 yaşındaki kuzumu sallıyor yerde. Meğer kız tutturmuş onu değil beni sallayacaksın diye. Dedim abla sen bu kızı böyle yaptın her dediğine itaat ediyorsun. Bebekmiş gibi davranıyorsun dedim analı kızlı bozuldular bana. Çektim videosunu ama buradan paylaşılmıyor minseo ya yolladım. Gerçekten anası boyunda kendisini sallatıyor. Resmen eşim yüzünden katlanıyorum. Mecbur o da sonuçta ablası bir tane ablası var. Ama benim sevmediğimi bildiği halde yine böyle davranıyorlar. Kızdımz şuan suratı beş karış oturuyor. Görümcem de bozuldu.

Ayy kayonvalide terörü Sanırsın kendisi mükemmel ötesi

Kayinvalidene selamlar

Canım siz kaç aylık oldunuz. Erken mi başladınız ek gıdaya merak ettim

Ay bunlar analı kızlı kafadan sorunlular Yaa şaka gibiler

Tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…