Sunneti acil yaptirmali yoksa 5.ayda zor olacak. Benimki simdiden emeklemeye calisiyor. Ilerliyor daBizimkide fır döndüğü için yere yer yaptım oraya koyuyorum oynuyor. Hiçbiyer de tek bırakamıyorum malesef
MasallahÇok geçmiş olsunŞu an nasıl? Bizimde ateş yükselmişti sessizleşmişti baya,şimdi de diş dönemindeyiz hem onun ateşi hem hava sıcaklığı yine sessizlik hakim ağladığında canı yanıyor sanırım
Ayaklarına bakıyor hemen, çorap varsa özellikle onu inceliyor bi de o yüzden kafası düşüyorama karşısında bir şey varsa dik turup bakıyor kendisi ‘’doblocu dayı’’ olduğu için kolunu atıp oturmayı seviyor.
Öyle haklısın ilk ay 800 2. Ay 750 gram almıştı 3 hatırlamadım şimdi ama hiç bir kg göremedik cumartesiyi iple çekiyorum
Kucagımda cok bunalırsa veya etrafa bakmak istiyorsa bende ayakta gezerek cok emzirdim canım dene mutlaka
Bende esimi.ikna etmeye calisiyorum bu erkekler niye boyle ya :))) kendi sunneti travmatik gecti diye bebisin sunnetine pek bi isteksiz davraniyor:) halbuki ne kdr erken o kadar iyiSunneti acil yaptirmali yoksa 5.ayda zor olacak. Benimki simdiden emeklemeye calisiyor. Ilerliyor da
Önüne oyuncak koyuyorum dizlerini ittirip oyuncağa ulaşıyor bacaklarını ısırcamSunneti acil yaptirmali yoksa 5.ayda zor olacak. Benimki simdiden emeklemeye calisiyor. Ilerliyor da
Aynısı bizimde aynı. Artık sıcaktan sinirlerim zıplıyorYa kızlar bu 4. Ay atağı benim üzerimden geçiyor dozerle yemin ederimsürekli memede olmak istiyor, ağlıyor ağlıyor ağlıyor. Ağlamadığı zamanlarda uuuuu diye ses çıkartıyor. Ağrısı mı var anlamıyorum, sürekli kucağımda sıcak inmek istemiyor. Siz ne yapıyorsunuz? Nasıl geçiyor?
Aynı doğmuş bebeklerimiz3250 gr 52 cm dogduktan 2 gün sonra 2950gr düştü sonra toparladık cok sukur
Evet 37 haftalık doğdu benım minnoşAynı doğmuş bebeklerimizmaşallah size iri bir bebek
Bende minyonmuşum genetik diye düşünüyorum dediğin gibi canımEvet 37 haftalık doğdu benım minnoş, bende oyleymısım genetik sanırım annem diş cıkarma donemınde ise cok asırı kilo verdiğimi soyledi bebegimde oyle olacak sanırım korkuyorum cok vermez inşallah , ayrıca bende kilo ve sağlık ilişkisine inanmayanlardanım genetik bencede
Beziyle tartsana bi ben tarttım dün 5800 geldiÇok geçmiş olsunŞu an nasıl? Bizimde ateş yükselmişti sessizleşmişti baya,şimdi de diş dönemindeyiz hem onun ateşi hem hava sıcaklığı yine sessizlik hakim ağladığında canı yanıyor sanırım
Ayaklarına bakıyor hemen, çorap varsa özellikle onu inceliyor bi de o yüzden kafası düşüyorama karşısında bir şey varsa dik turup bakıyor kendisi ‘’doblocu dayı’’ olduğu için kolunu atıp oturmayı seviyor.
Öyle haklısın ilk ay 800 2. Ay 750 gram almıştı 3 hatırlamadım şimdi ama hiç bir kg göremedik cumartesiyi iple çekiyorum
Kucagımda cok bunalırsa veya etrafa bakmak istiyorsa bende ayakta gezerek cok emzirdim canım dene mutlaka
Masallah bebislerimizeÖnüne oyuncak koyuyorum dizlerini ittirip oyuncağa ulaşıyor bacaklarını ısırcam
Dün biz eşimle konuştuk aynı şeyi sürekli döndüğü için sünnet zor olacak dönünce pipisi acır Yaa çok korkuyorum bizde öne alıcaz sünnet işini canım.
Ne olmus ki bu kadar korkuyor?Bende esimi.ikna etmeye calisiyorum bu erkekler niye boyle ya :))) kendi sunneti travmatik gecti diye bebisin sunnetine pek bi isteksiz davraniyor:) halbuki ne kdr erken o kadar iyi
Ben dün brokoli patates havuçtan sebze çorbası yaptım 3/4 kaşık yedi. Bugünde az verdim yarım kase içti. Böyle hoşuna gidiyor dokunmadı da hatta çok sevdi kaşığı ağzına götürür götürmez açıyor hemenYa bende bu ek gıda işinde acayip vasatim:/ ama dedigin karışımda güzel aslında çocuğa dokunmazsa
Ayy kayonvalide terörüKızlar az önce kayınvalidem geldi konuşuyoruz ordan burdan 6.aydan sonra kendi yatağında yatırıcam dedim aryaya döndü
Diyo ki 1 yaşına kadar yatırsın dimi annen vicdansız analık yapmasınbi zamanlarda tarçından nefret ettiğim için nasıl anne olucaksın kız sen demişti bana tatile gidicekmiş 1 haftya ay gitsede aynı şehirde nefes almasak puahahhahahahjwajjwjw
Kayinvalidene selamlarKızlar az önce kayınvalidem geldi konuşuyoruz ordan burdan 6.aydan sonra kendi yatağında yatırıcam dedim aryaya döndü
Diyo ki 1 yaşına kadar yatırsın dimi annen vicdansız analık yapmasınbi zamanlarda tarçından nefret ettiğim için nasıl anne olucaksın kız sen demişti bana tatile gidicekmiş 1 haftya ay gitsede aynı şehirde nefes almasak puahahhahahahjwajjwjw
Canım siz kaç aylık oldunuz. Erken mi başladınız ek gıdaya merak ettimBen dün brokoli patates havuçtan sebze çorbası yaptım 3/4 kaşık yedi. Bugünde az verdim yarım kase içti. Böyle hoşuna gidiyor dokunmadı da hatta çok sevdi kaşığı ağzına götürür götürmez açıyor hemen
Ay bunlar analı kızlı kafadan sorunlular Yaa şaka gibilerKoşun kızlar dedikodu var
Görümceme alyayı verdim salla uyusun bende bi sigara içeyim bunaldım dedim. Bi geldim alyayı bırakmış 12 yaşındaki kuzumu sallıyor yerde. Meğer kız tutturmuş onu değil beni sallayacaksın diye. Dedim abla sen bu kızı böyle yaptın her dediğine itaat ediyorsun. Bebekmiş gibi davranıyorsun dedim analı kızlı bozuldular bana. Çektim videosunu ama buradan paylaşılmıyorminseo ya yolladım. Gerçekten anası boyunda kendisini sallatıyor. Resmen eşim yüzünden katlanıyorum. Mecbur o da sonuçta ablası bir tane ablası var. Ama benim sevmediğimi bildiği halde yine böyle davranıyorlar. Kızdımz şuan suratı beş karış oturuyor. Görümcem de bozuldu.
Tamam canımÇok geçmiş olsunŞu an nasıl? Bizimde ateş yükselmişti sessizleşmişti baya,şimdi de diş dönemindeyiz hem onun ateşi hem hava sıcaklığı yine sessizlik hakim ağladığında canı yanıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?