Ilk dozları atlattım ben çok sıkıntı yaşamadan inşallah diğerleri de öyle olur canımMenenjit dışında inatçı ateş olmuyor canım ama insan hep temkinli davranıyor
Çok güzel alistirmissin umarim hep böyle devam ederBenim ki her zaman kendi kendine uyuyor kucakta uyutmaya calisirsam daha cok agliyoremzigi ver at yataga oh mis yayila yayila uyuyor
Uykusuzluk, ağlama krizleri, sürekli kucakta olma. 19. Gün bugün artık bitsin lütfen çok yoruldum çokYa kızlar bu 4. Ay atağı benim üzerimden geçiyor dozerle yemin ederimsürekli memede olmak istiyor, ağlıyor ağlıyor ağlıyor. Ağlamadığı zamanlarda uuuuu diye ses çıkartıyor. Ağrısı mı var anlamıyorum, sürekli kucağımda sıcak inmek istemiyor. Siz ne yapıyorsunuz? Nasıl geçiyor?
Kınayayım da başıma gelsinBenim ki her zaman kendi kendine uyuyor kucakta uyutmaya calisirsam daha cok agliyoremzigi ver at yataga oh mis yayila yayila uyuyor
Gömmekte istemedim mi acaba bilemiyorum hic kafa yormadim aslında.10 senedir bulurdun bir yer ya aslında
Çok üzüldüm ya niye o kadar sık vermiş ki her ağladığında falan mi vermiş acabaEşimin is arkadaşının esi oğluna sık calpol veriyor. Doktorun dediğini yanlış anlamış sanrım donusumlu kullanmamış.. Çocukta uzun süre kullanıma bağlı karaciğer yetmezliği oluştu yogunbakima girdi.
Valla Ne yapayim canim 2 cocuk 2 side kucuk.mecbur emzik hayatimizda olacakti. Ama artik uyanikken eskisi kadar emzik istemiyorum etrafini seyredip oyalaniyor. Daha cok uyuku asamasinda veriyorum durduk yere agzinda olmuyor. Bilmiyorum dogdu dogali kendi kendine uyur ama sonradan illa ki kirk huy degistirecekler. Sallayarak uyutan arkadaslarda uyutun ne olacak buyuk oglumu reflu yataginda sallayarak uyutum zamanla o da kendi kendine uyumayi ogrendi.Çok güzel alistirmissin umarim hep böyle devam ederbenim oglum cani isterse ama bizde emzik yok hiç alistirmadim ben
Ahahahahahahhqha evet yaaaNeyse bir süre de olsa o mucizeyi yaşamışsın canım
O yüzden bende mecbur kalmadıkça verme taraftarı değilimEşimin is arkadaşının esi oğluna sık calpol veriyor. Doktorun dediğini yanlış anlamış sanrım donusumlu kullanmamış.. Çocukta uzun süre kullanıma bağlı karaciğer yetmezliği oluştu yogunbakima girdi.
Banada doktor öyle dedi aşı olmadan önce verdirrttti kendisi bende ateşi çıkmayınca daha vermedim ateş yapmadıMenenjit aşısı sonrası doktorumuz 4 saatte bir dedi canım daha önceki aşılarda 6 saatte bir verdik galiba 2 menenjit birden olunca ve ağır bir asi olunca çıkmasın diye öyle verdirdi
Zaten çok önemli de değil sanki gömünce istedigimiz olacakGömmekte istemedim mi acaba bilemiyorum hic kafa yormadim aslında.
Bizimkide fır döndüğü için yere yer yaptım oraya koyuyorum oynuyor. Hiçbiyer de tek bırakamıyorum malesefKizlar sok sok!!! Yatagin duvardan tarafina koydum oglumu, ayaklari Ile iterek oteki tarafa kisa surede gitti. Birakip gitsem demekki tepe taklak dusecekAman dikkat edin sizde, aglasa da yere birakin mecbur kalirsaniz
Şu sıralar böyleyiz desemBu atağı anlayamazsan sadece yaşanırsana bağımlı hale geliyor resmen ben wc ye gidemedim 25 gün
Ben böyle anneyim de geç ya, of kendileri mükemmel sankiiKızlar az önce kayınvalidem geldi konuşuyoruz ordan burdan 6.aydan sonra kendi yatağında yatırıcam dedim aryaya döndü
Diyo ki 1 yaşına kadar yatırsın dimi annen vicdansız analık yapmasınbi zamanlarda tarçından nefret ettiğim için nasıl anne olucaksın kız sen demişti bana tatile gidicekmiş 1 haftya ay gitsede aynı şehirde nefes almasak puahahhahahahjwajjwjw
Çok geçmiş olsunGunaydin kizlar gece pertimiz cikti esimle benim. Bu menenjit asilari ates yapmadi die sevindiydik gece baya cikmis. Bebek yanimda agliyor ben duymamisim resmen halbuki uykumda hafiftir. Saat basi kalktik havada sicak ateside 37.5 olmus calpol verdik kustu. Sabah 6 gibi dus aldirdim tekrar calpol verdim simdi uyuyor melekler gibi bende yali capkinindaki feritin annesi gibi bi kilikla kahve iciyorum ayilmak icin:))) bacaklarini surekli kaldirip yere vuruyor sanirim agridigi icin.
Ayaklarına bakıyor hemen, çorap varsa özellikle onu inceliyor bi de o yüzden kafası düşüyorBebegini oturtan anneler, yere sert zemine oturunca bebeginiz nasil tepki veriyor?
Öyle haklısın ilk ay 800 2. Ay 750 gram almıştı 3 hatırlamadım şimdi ama hiç bir kg göremedik cumartesiyi iple çekiyorumAnnem de alin in eşyalarına baby me kullanıyor canım memnun o da güle güle kullan sen de
Valla doktor sıkıntı yok diyor hatta mamayı azaltma yanlısıben de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ayda ortalama 800 gr almış bu da normal araştırmalarıma göre. Zaten küçük doğdu
Kucagımda cok bunalırsa veya etrafa bakmak istiyorsa bende ayakta gezerek cok emzirdim canım dene mutlakaHayır denemedim yürüyerek emzirdiğimde öyle alışır mı ki sonra?
Ben kardeşiminkini kendi okudugum üni ye gömmüştüm tutmadı hiç valla haklısın bacımZaten çok önemli de değil sanki gömünce istedigimiz olacak
Sorma,bir de ses cıkarınca yukarı bakıp gülüyor ya ben bitiyorumSon 19 gün dayan diye kendime moral veriyorum ama yooookk ....
meme ucu ısırılmasi... allahim içim çekildi şu an aklıma gelince. Nasıl bir acıdır o ya. Dislerin çıkmasının en kötü tarafı emerken isirilmak herhaldekızımda doktora demiştim emerken ısırıyor diye , cok büyük tepki verirsen anlık oyun yaptığını sanıp hoşuna gider daha fazla ısırir. Tepkisiz kalmaya çalış demisti. Bende adama sizin hiç emzirirken memeniz isirildi mi acısını bilir misiniz diye sormuştum
Minimum 6 saat 1 canım.
Yüksek ateş durumunda eğer ateş düşmezse 4 saatte 1 verilebilir sınırlı sayıda doktor kontrolünde ama minimum 6 saatte 1. Calpol karaciğeri çok yoruyor canım aman dikkat.
Ben emzirirken yanımda yedek tshirt bulunduruyorum. Tutmak isterse onu tutturuyorum çünkü emerken uyuyor ve kendimden elini ayırırken uyanıyor
En iyi ateş ölçer anne dudağı
Suan nasiliz canim hemen cevaplıyorum 7den 1 e kadar kesintisiz uyudu hatta bi ara korktum nefesini kontrol ettim:)Çok geçmiş olsunŞu an nasıl? Bizimde ateş yükselmişti sessizleşmişti baya,şimdi de diş dönemindeyiz hem onun ateşi hem hava sıcaklığı yine sessizlik hakim ağladığında canı yanıyor sanırım
Ayaklarına bakıyor hemen, çorap varsa özellikle onu inceliyor bi de o yüzden kafası düşüyorama karşısında bir şey varsa dik turup bakıyor kendisi ‘’doblocu dayı’’ olduğu için kolunu atıp oturmayı seviyor.
Öyle haklısın ilk ay 800 2. Ay 750 gram almıştı 3 hatırlamadım şimdi ama hiç bir kg göremedik cumartesiyi iple çekiyorum
Kucagımda cok bunalırsa veya etrafa bakmak istiyorsa bende ayakta gezerek cok emzirdim canım dene mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?