2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim ki her zaman kendi kendine uyuyor kucakta uyutmaya calisirsam daha cok agliyoremzigi ver at yataga oh mis yayila yayila uyuyor
Çok güzel alistirmissin umarim hep böyle devam eder benim oglum cani isterse ama bizde emzik yok hiç alistirmadim ben

Uykusuzluk, ağlama krizleri, sürekli kucakta olma. 19. Gün bugün artık bitsin lütfen çok yoruldum çok

Çok üzüldüm ya niye o kadar sık vermiş ki her ağladığında falan mi vermiş acaba

Çok güzel alistirmissin umarim hep böyle devam eder benim oglum cani isterse ama bizde emzik yok hiç alistirmadim ben
Valla Ne yapayim canim 2 cocuk 2 side kucuk.mecbur emzik hayatimizda olacakti. Ama artik uyanikken eskisi kadar emzik istemiyorum etrafini seyredip oyalaniyor. Daha cok uyuku asamasinda veriyorum durduk yere agzinda olmuyor. Bilmiyorum dogdu dogali kendi kendine uyur ama sonradan illa ki kirk huy degistirecekler. Sallayarak uyutan arkadaslarda uyutun ne olacak buyuk oglumu reflu yataginda sallayarak uyutum zamanla o da kendi kendine uyumayi ogrendi.

O yüzden bende mecbur kalmadıkça verme taraftarı değilim

Menenjit aşısı sonrası doktorumuz 4 saatte bir dedi canım daha önceki aşılarda 6 saatte bir verdik galiba 2 menenjit birden olunca ve ağır bir asi olunca çıkmasın diye öyle verdirdi
Banada doktor öyle dedi aşı olmadan önce verdirrttti kendisi bende ateşi çıkmayınca daha vermedim ateş yapmadı

Kizlar sok sok!!! Yatagin duvardan tarafina koydum oglumu, ayaklari Ile iterek oteki tarafa kisa surede gitti. Birakip gitsem demekki tepe taklak dusecek Aman dikkat edin sizde, aglasa da yere birakin mecbur kalirsaniz
Bizimkide fır döndüğü için yere yer yaptım oraya koyuyorum oynuyor. Hiçbiyer de tek bırakamıyorum malesef

Kızlar az önce kayınvalidem geldi konuşuyoruz ordan burdan 6.aydan sonra kendi yatağında yatırıcam dedim aryaya döndü
Diyo ki 1 yaşına kadar yatırsın dimi annen vicdansız analık yapmasın bi zamanlarda tarçından nefret ettiğim için nasıl anne olucaksın kız sen demişti bana tatile gidicekmiş 1 haftya ay gitsede aynı şehirde nefes almasak puahahhahahahjwajjwjw

Ben böyle anneyim de geç ya, of kendileri mükemmel sankii

Çok geçmiş olsun Şu an nasıl? Bizimde ateş yükselmişti sessizleşmişti baya,şimdi de diş dönemindeyiz hem onun ateşi hem hava sıcaklığı yine sessizlik hakim ağladığında canı yanıyor sanırım
Bebegini oturtan anneler, yere sert zemine oturunca bebeginiz nasil tepki veriyor?
Ayaklarına bakıyor hemen, çorap varsa özellikle onu inceliyor bi de o yüzden kafası düşüyor ama karşısında bir şey varsa dik turup bakıyor kendisi ‘’doblocu dayı’’ olduğu için kolunu atıp oturmayı seviyor.
Öyle haklısın ilk ay 800 2. Ay 750 gram almıştı 3 hatırlamadım şimdi ama hiç bir kg göremedik cumartesiyi iple çekiyorum
Hayır denemedim yürüyerek emzirdiğimde öyle alışır mı ki sonra?
Kucagımda cok bunalırsa veya etrafa bakmak istiyorsa bende ayakta gezerek cok emzirdim canım dene mutlaka

Zaten çok önemli de değil sanki gömünce istedigimiz olacak
Ben kardeşiminkini kendi okudugum üni ye gömmüştüm tutmadı hiç valla haklısın bacım olmayınca olmuyor
Sorma,bir de ses cıkarınca yukarı bakıp gülüyor ya ben bitiyorum ama acısı da beni benden alıyor, bizde kardeşimle ısırıp anneme bakarmışız sanırım bana benzediği yönleri de var kızımın sağ olsun

Suan nasiliz canim hemen cevaplıyorum 7den 1 e kadar kesintisiz uyudu hatta bi ara korktum nefesini kontrol ettim:)
Kalkti tekrar calpol verdim keyfi yerinde simdi yine uyuyor 2 saatlik uykuyla bende duruom iste:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…