2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Atak dönemindeyse canim o zaman oluyor iştahsızlık 4. Ay atağına girdiniz mi
Ben takip etmiyorum atak falan valla gelişine yaşıyoruz biz aslında çok huysuz değil sadece memeyi gündüzleri reddediyor sadece geceleri emiyor. Gündüzleri mama istiyor ama 2 gündür mamayi da istemiyor derdin ne diye hesap soruyorum bana gülüyor

Geçer geçer atak olunca anlıyorsun zaten Chucky e dönüyorlar

Kızlar selam 2 temmuzda 4. Ayı doldurduk suan 5. Aydan gun alıyoruz gecen haftaki kontorllumuzda doktor kalca rontgen istedi asısını yaptı diş için serumlu değişik ama cidden işe yaradıgını farkettiğim bir sey verdi . Ama demir ilacı vermedi demir herkese rutin verılıyor mu Türkiye de

Benim bildiğim tüm bebeklere veriliyor demir ihtiyaci olsun olmasin hepsi kullaniyor. Hatta saglik ocagi da kan tahlillerine falan bakamdan direkt kullanmaya başladınız mı diye sormuştu

kızlar ben gelemedim ya kaç zamandır üstümden atak geçti pardon geçmedi. kaç gün daha sürecek çıldırıciiiiiim 12 gün kaldı diyor ama ben bittim galiba. 04.30 da uyanıyor sürekli emmek istiyor. Günlük emme sayımız 20 falan herhalde. Emzirme dönemi sonrası memelerimi dizimden toplarım gibi Uyuyor yatağa koyunca uyanıyor. Sonra ağlıyor uyumuyor. Sürekli mız mız sesler. Bilemiyorum Altan ne olacak halimiz.

Ben de hic atak falan takip etmiyorum arada bu anlattigin gibi yapiyor.2 gun once boyleydi mesela.

Sizin bebeklerde de iştahsizlik var mi? Ne doğru düzgün emiyor ne de mamayi kabul rdiyor 2 gündür çok iştahsız
Yaklaşık dört gündür benim bebeğim de bu şekilde Atak dönemi olduğunu düşünüyorum uykuyla ilgili de sıkıntı yaşıyoruz çünkü. Ne zaman geçecek bu atak acaba?

Her seferinde ağlıyor bizimki biberon ağzına değdiği anda surat ekşiyor, 40 takla atıyoruz da içiyor. Atak yüzünden, geçecek
Ben de mamalarin tadini mi beğenmiyor acaba diye düsünmeye başlamistim bir an önce geçsin ya hem onun için zor hem de bizim için

Yaklaşık dört gündür benim bebeğim de bu şekilde Atak dönemi olduğunu düşünüyorum uykuyla ilgili de sıkıntı yaşıyoruz çünkü. Ne zaman geçecek bu atak acaba?
Evet ya bazen uyuyor yatağına koyuyorum direkt uyanıyor inş bir an önce geçer onun durumuba ben üzülüyorum

Benimki de duskunlesti. Kimi atakta reddediyor kimisi daha duskun oluyor. Redden iyidir canim napalim sabir... Bugun kucaktan da inmedi mahvoldum ya... Allah im guc versin bazen icime atmaktan yaslandigimi hissediyorum 9.gundeyiz. Kaldi 6. Insallah 15 gun surer yoksa vay halime ...

Sonrasında defneyi fiziksel muayene ile tepeden tırnağa inceledi. Rheaa nın doktoruna çok özeniyordum biliyorsunuz aynı o şekilde muayenesini yaptı. Fiziksel gelişimini çok beğendi.
Gönlüne göre doktor bulduğuna çok sevindim canım
2 gun uyurken aldi simdi oguruyor biraz unutssun ogurmeyi yine deniycem
Ne yapcaz bu bebelerle hiç bilmiyorum....
Kızlar Ekin parmağını ve dilini cok cok emmeye başladı dünden beri yaşayan var mi
Bizimki baloncuk yapıyor allahim ya her yerimiz tükürük..

Kızlar selam. Asilardan sonra şehrin sıcağına dayanamayıp annemin yanına kaçtım yine. O kadar dolu dolu geçiyor ki gün telefonu elime alamıyorum. Umarım herkes iyidir..
Benim bebe de emzik tutmayangillerden. Tüm ezikleri denedim yok öğürüp itiyor. Bebek arabasıyla gezerken buzdolabı poşetine içini azcık şişirip bağladım eline verdim oynadı. Emzirebilecegim alan yoktu çok ta huysuzlandi anlık çözüm olarak bir yöntem denedim ve tuttu. Emzik tutmayan bebe poset emerek uyudu ya yanarım yanarım ona yanarım...

Ruhu fakir cocumun

Canim sen neden yardimci tutmuyorsun tek başına zor değil mi bebeğin memeden inmiyor kucak falan sana da yazık. Ailelerden de destek olabilecek birileri yok galiba yakinlarda. Bu kadar memeye düşkün olması da zor sensiz 1 dk kalamiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…