Ben takip etmiyorum atak falan valla gelişine yaşıyoruz bizAtak dönemindeyse canim o zaman oluyor iştahsızlık 4. Ay atağına girdiniz mi
Geçer geçerBen takip etmiyorum atak falan valla gelişine yaşıyoruz bizaslında çok huysuz değil sadece memeyi gündüzleri reddediyor sadece geceleri emiyor. Gündüzleri mama istiyor ama 2 gündür mamayi da istemiyor derdin ne diye hesap soruyorum bana gülüyor
Sen yaptirdin mi 2.doz rotayıGeçer geçeratak olunca anlıyorsun zaten Chucky e dönüyorlar
Benim bildiğim tüm bebeklere veriliyor demir ihtiyaci olsun olmasin hepsi kullaniyor. Hatta saglik ocagi da kan tahlillerine falan bakamdan direkt kullanmaya başladınız mı diye sormuştuKızlar selam 2 temmuzda 4. Ayı doldurduk suan 5. Aydan gun alıyoruz gecen haftaki kontorllumuzda doktor kalca rontgen istedi asısını yaptı diş için serumlu değişik ama cidden işe yaradıgını farkettiğim bir sey verdi . Ama demir ilacı vermedi demir herkese rutin verılıyor mu Türkiye de
Her seferinde ağlıyor bizimki biberon ağzına değdiği anda surat ekşiyor, 40 takla atıyoruz da içiyor. Atak yüzünden, geçecekSizin bebeklerde de iştahsizlik var mi? Ne doğru düzgün emiyor ne de mamayi kabul rdiyor 2 gündür çok iştahsız
Ben de hic atak falan takip etmiyorum arada bu anlattigin gibi yapiyor.2 gun once boyleydi mesela.Ben takip etmiyorum atak falan valla gelişine yaşıyoruz bizaslında çok huysuz değil sadece memeyi gündüzleri reddediyor sadece geceleri emiyor. Gündüzleri mama istiyor ama 2 gündür mamayi da istemiyor derdin ne diye hesap soruyorum bana gülüyor
Yaklaşık dört gündür benim bebeğim de bu şekildeSizin bebeklerde de iştahsizlik var mi? Ne doğru düzgün emiyor ne de mamayi kabul rdiyor 2 gündür çok iştahsız
Ben de mamalarin tadini mi beğenmiyor acaba diye düsünmeye başlamistimHer seferinde ağlıyor bizimki biberon ağzına değdiği anda surat ekşiyor, 40 takla atıyoruz da içiyor. Atak yüzünden, geçecek
Evet ya bazen uyuyor yatağına koyuyorum direkt uyanıyorYaklaşık dört gündür benim bebeğim de bu şekildeAtak dönemi olduğunu düşünüyorum uykuyla ilgili de sıkıntı yaşıyoruz çünkü. Ne zaman geçecek bu atak acaba?
Benimki de duskunlesti. Kimi atakta reddediyor kimisi daha duskun oluyor. Redden iyidir canim napalim sabir... Bugun kucaktan da inmedi mahvoldum ya... Allah im guc versin bazen icime atmaktan yaslandigimi hissediyorumkızlar ben gelemedim ya kaç zamandır üstümden atak geçti pardon geçmedi.kaç gün daha sürecek çıldırıciiiiiim 12 gün kaldı diyor ama ben bittim galiba. 04.30 da uyanıyor sürekli emmek istiyor. Günlük emme sayımız 20 falan herhalde. Emzirme dönemi sonrası memelerimi dizimden toplarım gibi Uyuyor yatağa koyunca uyanıyor. Sonra ağlıyor uyumuyor. Sürekli mız mız sesler. Bilemiyorum Altan ne olacak halimiz.
Yok kuzum 17 temmuzda yapcamSen yaptirdin mi 2.doz rotayı
Ben de bu hafta yaptiricam acaba zam gelmis mi merak ettim kesin burasi izmir'den daha ucuzdur gelmeden aradan çıksınYok kuzum 17 temmuzda yapcam
Gönlüne göre doktor bulduğuna çok sevindim canımSonrasında defneyi fiziksel muayene ile tepeden tırnağa inceledi.Rheaa nın doktoruna çok özeniyordum biliyorsunuz aynı o şekilde muayenesini yaptı. Fiziksel gelişimini çok beğendi.
Ne yapcaz bu bebelerle hiç bilmiyorum....2 gun uyurken aldi simdi oguruyorbiraz unutssun ogurmeyi yine deniycem
Bizimki baloncuk yapıyor allahim yaKızlar Ekin parmağını ve dilini cok cok emmeye başladı dünden beri yaşayan var mi
Ben de eşime yarin al eczaneden dolaba koyalim dedimBen de bu hafta yaptiricam acaba zam gelmis mi merak ettim kesin burasi izmir'den daha ucuzdur gelmeden aradan çıksın
Ruhu fakir cocumunKızlar selam. Asilardan sonra şehrin sıcağına dayanamayıp annemin yanına kaçtım yine. O kadar dolu dolu geçiyor ki gün telefonu elime alamıyorum. Umarım herkes iyidir..
Benim bebe de emzik tutmayangillerden. Tüm ezikleri denedim yok öğürüp itiyor. Bebek arabasıyla gezerken buzdolabı poşetine içini azcık şişirip bağladım eline verdim oynadı. Emzirebilecegim alan yoktu çok ta huysuzlandi anlık çözüm olarak bir yöntem denedim ve tuttu. Emzik tutmayan bebe poset emerek uyudu ya yanarım yanarım ona yanarım... Eki Görüntüle 3270840
Sorma ona da başladı sesli şekilde tükürüyo lama gibiBizimki baloncuk yapıyor allahim yaher yerimiz tükürük..
Canim sen neden yardimci tutmuyorsun tek başına zor değil mi bebeğin memeden inmiyor kucak falan sana da yazık. Ailelerden de destek olabilecek birileri yok galiba yakinlarda. Bu kadar memeye düşkün olması da zor sensiz 1 dk kalamiyordurBenimki de duskunlesti. Kimi atakta reddediyor kimisi daha duskun oluyor. Redden iyidir canim napalim sabir... Bugun kucaktan da inmedi mahvoldum ya... Allah im guc versin bazen icime atmaktan yaslandigimi hissediyorum9.gundeyiz. Kaldi 6. Insallah 15 gun surer yoksa vay halime ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?