Bana da demir verilmedi ne aile hekimi ne de kendi doktorum önerdi. Ama hatırlıyorum büyük kızımda da demir verilmemişti sadece d vit damla verilmişti. Herkese zorunlu verildiğini düşünmüyorum açıkçası.Kızlar selam 2 temmuzda 4. Ayı doldurduk suan 5. Aydan gun alıyoruz gecen haftaki kontorllumuzda doktor kalca rontgen istedi asısını yaptı diş için serumlu değişik ama cidden işe yaradıgını farkettiğim bir sey verdi . Ama demir ilacı vermedi demir herkese rutin verılıyor mu Türkiye de
Canım emmekle alakası olduğunu hiç sanmıyorum ben emzirmiyorum ama benim kızda son 1,5 haftadır böyle 4:30 uyanıyor sürekli ağlıyor mızıldanıyor 15 dk da bir pışpışlıyorum gözü kapalı uyurken mızmızlanıyor pışpışlamasam ağlamaya başlar uykusu açılır. Yoruyor beni sabah 8:30 a kdar fixböyleyiz önceden de 4:30 da mırıldanırdı hemen mamasını verirdim uykusunda içerdi sonra 8:30 gibi uyanırdı. Şimdi uyanmıyor tepiniyor mızmızlanıyor uykusunda bile yanımda yatıyorum mecbur yoksa 15 dkda bir kim kalkıp pışpışlayacakkızlar ben gelemedim ya kaç zamandır üstümden atak geçti pardon geçmedi.kaç gün daha sürecek çıldırıciiiiiim 12 gün kaldı diyor ama ben bittim galiba. 04.30 da uyanıyor sürekli emmek istiyor. Günlük emme sayımız 20 falan herhalde. Emzirme dönemi sonrası memelerimi dizimden toplarım gibi Uyuyor yatağa koyunca uyanıyor. Sonra ağlıyor uyumuyor. Sürekli mız mız sesler. Bilemiyorum Altan ne olacak halimiz.
Benimkisi emdirmediğim halde günde 300 cc mama içmiyor uyku sersemi veriyorum onu da yarım içiyor. Çok zayıfladı kollarının katları bile gitti. Doktor katıya geç yavaş yavaş dedi. Bugün ona öğlen meyve püresi verdim 7/8 kaşık yedi akşam 7:30 gibi çorba yaptım ona sebzeli 10/11 kaşık onu içti. Şimdş 21:30 da uyurkende mama vereceğim artık kaç cc içerse 60/80 arası içse bile yeter bana. Kaç zamandır işemiyor bezi kup kuru inan dün öğlen 1 de taktığım bezi akşam 8 de değiştirdim kupkuruydu. Perişan ediyor beni. Böyle iyi oldu vallahi başladım ben artık hergün vereceğimBen de mamalarin tadini mi beğenmiyor acaba diye düsünmeye başlamistimbir an önce geçsin ya hem onun için zor hem de bizim için
Belki de disler geliyordur canim ondan istahi yok doktor damaklarina bakmadi mi ya da sicaklardan olmasin mi?Ne zamandir boyle. Bez sayisi biz de de azaldi cunku sicaklardan terle de atiyorlar yaBenimkisi emdirmediğim halde günde 300 cc mama içmiyor uyku sersemi veriyorum onu da yarım içiyor. Çok zayıfladı kollarının katları bile gitti. Doktor katıya geç yavaş yavaş dedi. Bugün ona öğlen meyve püresi verdim 7/8 kaşık yedi akşam 7:30 gibi çorba yaptım ona sebzeli 10/11 kaşık onu içti. Şimdş 21:30 da uyurkende mama vereceğim artık kaç cc içerse 60/80 arası içse bile yeter bana. Kaç zamandır işemiyor bezi kup kuru inan dün öğlen 1 de taktığım bezi akşam 8 de değiştirdim kupkuruydu. Perişan ediyor beni. Böyle iyi oldu vallahi başladım ben artık hergün vereceğim
Canim benim oglum oyle duskun degil normalde. Acikinca emer o kadar. Geceleri de 3 ya da 4 du. En son hic uyanmamaya baslamisti ki atak ve dis yuzunden simdi gece surekli istiyor 6-7 diyeyim ya da fazla bilmiyorum... Gunduz gene acikinca aliyor sadece. Hatta oturmus olurum diye teklif ediyorum kiziyor banaCanim sen neden yardimci tutmuyorsun tek başına zor değil mi bebeğin memeden inmiyor kucak falan sana da yazık. Ailelerden de destek olabilecek birileri yok galiba yakinlarda. Bu kadar memeye düşkün olması da zor sensiz 1 dk kalamiyordur
Ben de basladim ama benimki sizinki gibi degil. Dateline oluyor bizde, uyudu mu firsat kosuyorum. Kizimla durduysa 5dk kosuyorum pc ye. Yapacak bir sey yok, sukur aynen bizim ailelerde de benzer durum. Kizimda tanismistik biz de ailellerleminseo canım çalışmaya başladım,izin talebim kabul edilmedi,bir hafta çalışın en azından sonra tekrar konuşalım dendi doğrusu çok kolay gitmiyor ama en azından ben evden çalışıyorum,diğer türlü çalışmak zorunda kalanları düşünemiyorum bile.Klavyede bir tuşa basıp Aliye dönüş yapmam arasında bazen saniyeler var sadece Kimse tabiki Yardımcı olmadı doğrusu beklentim de yoktu zaten ama eşim çok üzülüyor bu duruma sanırım ailesiyle o da yeni tanışıyor Ama yardımcı birini buldum hftalık gelip evin temizliği ve tertipli hale getirilmesi konusunda anlaştığım biri Doğrusu o kdar iyi geldi ki bu küçük dokunuş bile.Yazamazsam da geceleri buraya bakıp öyle uyuyorum genelde
Dokundum da tam anlayamadımUyanikken yatmis olabilir canim. Yaris seklinden olmus gibi duruyor sanki.
Bingildaga bastirmadan okaar gibi hafif dokununca belli oluyor buyuklugu. Yok atmiyorsa kapanmis demek degil canim.
Nedenini bilince rahatliyor insan...biraz dikkat edersiniz duzelirDokundum da tam anlayamadımyalnız yazdiginla aydinlandim. Yere bırakınca solundan bakiyo ana kucaginda falan yuzustunu de sevmiyo ki öyle koyayım.
Her türlü sustururum diyorsun yaniKızlar selam. Asilardan sonra şehrin sıcağına dayanamayıp annemin yanına kaçtım yine. O kadar dolu dolu geçiyor ki gün telefonu elime alamıyorum. Umarım herkes iyidir..
Benim bebe de emzik tutmayangillerden. Tüm ezikleri denedim yok öğürüp itiyor. Bebek arabasıyla gezerken buzdolabı poşetine içini azcık şişirip bağladım eline verdim oynadı. Emzirebilecegim alan yoktu çok ta huysuzlandi anlık çözüm olarak bir yöntem denedim ve tuttu. Emzik tutmayan bebe poset emerek uyudu ya yanarım yanarım ona yanarım... Eki Görüntüle 3270840
bize vermedi doktor ek gidadan once gerek gormedi anne sütünden yeteri kadar alir dediKızlar selam 2 temmuzda 4. Ayı doldurduk suan 5. Aydan gun alıyoruz gecen haftaki kontorllumuzda doktor kalca rontgen istedi asısını yaptı diş için serumlu değişik ama cidden işe yaradıgını farkettiğim bir sey verdi . Ama demir ilacı vermedi demir herkese rutin verılıyor mu Türkiye de
Sertleşmiş beyazlaşmış yakında çıkmaya başlar dedi hatta tedagil verdi sabah akşam sürüyorum. Pamukçuk oldu bu yolladığım damladan verdi karbonatlı suyla siliyorum da ağzını sanki düzelmeye başladı ağzı dudaklarının iç kusma beyazlaşmıştı. Sürekli biberon emmekten sandım ben dilinde damağında yoktı sadece dudaklarının iç tarafında vardı.Bunu kullandım dün ve bugün sabah öğle akşam hemen farketti. Ama iştahsızlık ondan önce başlamıştı. Sanırım diş huysuzluklaor bunlarBelki de disler geliyordur canim ondan istahi yok doktor damaklarina bakmadi mi ya da sicaklardan olmasin mi?Ne zamandir boyle. Bez sayisi biz de de azaldi cunku sicaklardan terle de atiyorlar ya
Anladim canim demek disten dolayi istahi kalmamis. Ya da bir ara mamayi da degistir belki farkli mamayi daha cok sever.Sertleşmiş beyazlaşmış yakında çıkmaya başlar dedi hatta tedagil verdi sabah akşam sürüyorum. Pamukçuk oldu bu yolladığım damladan verdi karbonatlı suyla siliyorum da ağzını sanki düzelmeye başladı ağzı dudaklarının iç kusma beyazlaşmıştı. Sürekli biberon emmekten sandım ben dilinde damağında yoktı sadece dudaklarının iç tarafında vardı.Bunu kullandım dün ve bugün sabah öğle akşam hemen farketti. Ama iştahsızlık ondan önce başlamıştı. Sanırım diş huysuzluklaor bunlar
Ay bu çocuk bakmayla ilgili bı sorum var sizce bana bu teklifin yapılması normal mi bn mi abarttım eşime acayip kızdım o da bakmadım diye bana kızmışBen de basladim ama benimki sizinki gibi degil. Dateline oluyor bizde, uyudu mu firsat kosuyorum. Kizimla durduysa 5dk kosuyorum pc ye. Yapacak bir sey yok, sukur aynen bizim ailelerde de benzer durum. Kizimda tanismistik biz de ailellerle
Aynen öyle baya araştırmaya girdim kafa şekli ile beyin gelisimi konusunda pek bişey bulamadım aşırı bozukluk dışında. Şimdi yüzüstü ve sağ tarafa yogunlastiricamNedenini bilince rahatliyor insan...biraz dikkat edersiniz duzelir
Çok kolay gelsin canim ben de Eylül de basliyorum ofise gidip gelicem çok mutsuzumminseo canım çalışmaya başladım,izin talebim kabul edilmedi,bir hafta çalışın en azından sonra tekrar konuşalım dendi doğrusu çok kolay gitmiyor ama en azından ben evden çalışıyorum,diğer türlü çalışmak zorunda kalanları düşünemiyorum bile.Klavyede bir tuşa basıp Aliye dönüş yapmam arasında bazen saniyeler var sadece Kimse tabiki Yardımcı olmadı doğrusu beklentim de yoktu zaten ama eşim çok üzülüyor bu duruma sanırım ailesiyle o da yeni tanışıyor Ama yardımcı birini buldum hftalık gelip evin temizliği ve tertipli hale getirilmesi konusunda anlaştığım biri Doğrusu o kdar iyi geldi ki bu küçük dokunuş bile.Yazamazsam da geceleri buraya bakıp öyle uyuyorum genelde
Aaa anladim canim sen memeye çok düşkün falan diyorsun ben sürekli memede kalıyor sandım öyleyse çok zorlamaz atak diş harici. Bebek bakımı değil de hem bebek hem ev işi yemek ütü çamaşır vs yoruyor insanıCanim benim oglum oyle duskun degil normalde. Acikinca emer o kadar. Geceleri de 3 ya da 4 du. En son hic uyanmamaya baslamisti ki atak ve dis yuzunden simdi gece surekli istiyor 6-7 diyeyim ya da fazla bilmiyorum... Gunduz gene acikinca aliyor sadece. Hatta oturmus olurum diye teklif ediyorum kiziyor bana
Ben sislideyken yardimcim vardi. Atakente tasininca yardimcimiz uzak diye birakti. Burdan da kimseyi tanimiyorum. Online da olunca is kendim bakarim dedim. Esim aksam bakiyor zaten cok sukur... Oylebakalim online calisamazsam ileride birini bulucam zorunlu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?