2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bana da demir verilmedi ne aile hekimi ne de kendi doktorum önerdi. Ama hatırlıyorum büyük kızımda da demir verilmemişti sadece d vit damla verilmişti. Herkese zorunlu verildiğini düşünmüyorum açıkçası.

Canım emmekle alakası olduğunu hiç sanmıyorum ben emzirmiyorum ama benim kızda son 1,5 haftadır böyle 4:30 uyanıyor sürekli ağlıyor mızıldanıyor 15 dk da bir pışpışlıyorum gözü kapalı uyurken mızmızlanıyor pışpışlamasam ağlamaya başlar uykusu açılır. Yoruyor beni sabah 8:30 a kdar fixböyleyiz önceden de 4:30 da mırıldanırdı hemen mamasını verirdim uykusunda içerdi sonra 8:30 gibi uyanırdı. Şimdi uyanmıyor tepiniyor mızmızlanıyor uykusunda bile yanımda yatıyorum mecbur yoksa 15 dkda bir kim kalkıp pışpışlayacak

Ben de mamalarin tadini mi beğenmiyor acaba diye düsünmeye başlamistim bir an önce geçsin ya hem onun için zor hem de bizim için
Benimkisi emdirmediğim halde günde 300 cc mama içmiyor uyku sersemi veriyorum onu da yarım içiyor. Çok zayıfladı kollarının katları bile gitti. Doktor katıya geç yavaş yavaş dedi. Bugün ona öğlen meyve püresi verdim 7/8 kaşık yedi akşam 7:30 gibi çorba yaptım ona sebzeli 10/11 kaşık onu içti. Şimdş 21:30 da uyurkende mama vereceğim artık kaç cc içerse 60/80 arası içse bile yeter bana. Kaç zamandır işemiyor bezi kup kuru inan dün öğlen 1 de taktığım bezi akşam 8 de değiştirdim kupkuruydu. Perişan ediyor beni. Böyle iyi oldu vallahi başladım ben artık hergün vereceğim

Belki de disler geliyordur canim ondan istahi yok doktor damaklarina bakmadi mi ya da sicaklardan olmasin mi?Ne zamandir boyle. Bez sayisi biz de de azaldi cunku sicaklardan terle de atiyorlar ya

Canim benim oglum oyle duskun degil normalde. Acikinca emer o kadar. Geceleri de 3 ya da 4 du. En son hic uyanmamaya baslamisti ki atak ve dis yuzunden simdi gece surekli istiyor 6-7 diyeyim ya da fazla bilmiyorum... Gunduz gene acikinca aliyor sadece. Hatta oturmus olurum diye teklif ediyorum kiziyor bana

Ben sislideyken yardimcim vardi. Atakente tasininca yardimcimiz uzak diye birakti. Burdan da kimseyi tanimiyorum. Online da olunca is kendim bakarim dedim. Esim aksam bakiyor zaten cok sukur... Oyle bakalim online calisamazsam ileride birini bulucam zorunlu ...

minseo canım çalışmaya başladım,izin talebim kabul edilmedi,bir hafta çalışın en azından sonra tekrar konuşalım dendi doğrusu çok kolay gitmiyor ama en azından ben evden çalışıyorum,diğer türlü çalışmak zorunda kalanları düşünemiyorum bile.Klavyede bir tuşa basıp Aliye dönüş yapmam arasında bazen saniyeler var sadece Kimse tabiki Yardımcı olmadı doğrusu beklentim de yoktu zaten ama eşim çok üzülüyor bu durumasanırım ailesiyle o da yeni tanışıyor Ama yardımcı birini buldum hftalık gelip evin temizliği ve tertipli hale getirilmesi konusunda anlaştığım biri Doğrusu o kdar iyi geldi ki bu küçük dokunuş bile.Yazamazsam da geceleri buraya bakıp öyle uyuyorum genelde

Ben de basladim ama benimki sizinki gibi degil. Dateline oluyor bizde, uyudu mu firsat kosuyorum. Kizimla durduysa 5dk kosuyorum pc ye. Yapacak bir sey yok, sukur aynen bizim ailelerde de benzer durum. Kizimda tanismistik biz de ailellerle

Uyanikken yatmis olabilir canim. Yaris seklinden olmus gibi duruyor sanki.

Bingildaga bastirmadan okaar gibi hafif dokununca belli oluyor buyuklugu. Yok atmiyorsa kapanmis demek degil canim.
Dokundum da tam anlayamadım yalnız yazdiginla aydinlandim. Yere bırakınca solundan bakiyo ana kucaginda falan yuzustunu de sevmiyo ki öyle koyayım.

Her türlü sustururum diyorsun yani vallahi anangillerin yazlığı var deniz kum güneş ben olsam ben de telefonu elime alamazdım herhalde. En iyisini yapıyorsun cnm yazın tadını çıkart bebişlerinle

bize vermedi doktor ek gidadan once gerek gormedi anne sütünden yeteri kadar alir dedi

Belki de disler geliyordur canim ondan istahi yok doktor damaklarina bakmadi mi ya da sicaklardan olmasin mi?Ne zamandir boyle. Bez sayisi biz de de azaldi cunku sicaklardan terle de atiyorlar ya
Sertleşmiş beyazlaşmış yakında çıkmaya başlar dedi hatta tedagil verdi sabah akşam sürüyorum. Pamukçuk oldu bu yolladığım damladan verdi karbonatlı suyla siliyorum da ağzını sanki düzelmeye başladı ağzı dudaklarının iç kusma beyazlaşmıştı. Sürekli biberon emmekten sandım ben dilinde damağında yoktı sadece dudaklarının iç tarafında vardı.Bunu kullandım dün ve bugün sabah öğle akşam hemen farketti. Ama iştahsızlık ondan önce başlamıştı. Sanırım diş huysuzluklaor bunlar

Eklentiler

• image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 37
Anladim canim demek disten dolayi istahi kalmamis. Ya da bir ara mamayi da degistir belki farkli mamayi daha cok sever.

pcfl sizin meslek neydi canım?Dışarıda çalışmak çok daha zor olurdu,doğrusu benim öyle bir durumda işten istifa etmem gerekirdi, geçen haftalarda bakıcı arıyorduk eşimin kızkardeşi başkasına ücret vermeyin bana verin ben yapabilirim dedi Bu bardağı taşıran son nokta oldu eşimde, onun için üzücü oldu ama yapacak bir şey yok Yine de çok şükür ya

Ben de basladim ama benimki sizinki gibi degil. Dateline oluyor bizde, uyudu mu firsat kosuyorum. Kizimla durduysa 5dk kosuyorum pc ye. Yapacak bir sey yok, sukur aynen bizim ailelerde de benzer durum. Kizimda tanismistik biz de ailellerle
Ay bu çocuk bakmayla ilgili bı sorum var sizce bana bu teklifin yapılması normal mi bn mi abarttım eşime acayip kızdım o da bakmadım diye bana kızmış
Eltimin 2 çocuğu var 6-5 yaşları. Annesi 2 gün hastane sebebiyle bakamayacakmis o da bana soyleyecekmis. Eşim aradı bni cenaze nedeniyle de bunların taraf köye gittiler abisiyle eşi iş yerinden izin alamamış çocuklar ortada kalmış sn bakar mısın dedi direkt bakamam o sorumluluğu alamam dedim hala ne olcak 2 gün diyo bu işin alışması var bı bakarsan paçayı kurtaramazsin taviz vermem asla bu konuda. Annem arkadaşım yanımdaydı baya sinirlendiler. Bı de kocaelindeler bana yatılı bırakacaklardi heralde şahsen bn kendi yeğenime de bakamam ki o kadar yakın bile değiliz bana nasıl teklif edito anlayamıyorum

Nedenini bilince rahatliyor insan...biraz dikkat edersiniz duzelir
Aynen öyle baya araştırmaya girdim kafa şekli ile beyin gelisimi konusunda pek bişey bulamadım aşırı bozukluk dışında. Şimdi yüzüstü ve sağ tarafa yogunlastiricam

Çok kolay gelsin canim ben de Eylül de basliyorum ofise gidip gelicem çok mutsuzum biriyle anlaşman çok iyi olur en azindan diğer yüklerin hafifler

Aaa anladim canim sen memeye çok düşkün falan diyorsun ben sürekli memede kalıyor sandım öyleyse çok zorlamaz atak diş harici. Bebek bakımı değil de hem bebek hem ev işi yemek ütü çamaşır vs yoruyor insanı

Kızlar düzenli şekilde akşam 8de gece uykusuna geçirebiliyoruz musunuz bebeleri? Bizim hiç bir düzenimiz yok düzene sokmaya çalıştıkça da strese giriyorum ben salsam mı atak dönemindeyiz zaten…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…