Gariban çocuğum. Gerçi kızda hiç emzik tutmadı.Ruhu fakir cocumun
Sorma ona da başladı sesli şekilde tükürüyo lama gibi
HerhaldeeHer türlü sustururum diyorsun yanivallahi anangillerin yazlığı var deniz kum güneş ben olsam ben de telefonu elime alamazdım herhalde. En iyisini yapıyorsun cnm yazın tadını çıkart bebişlerinle
Mikostatin ağız içi pamukcuklara çok iyi geliyor gerçekten. Ama mesela benim kızda bebekken çok kusma yapmıştı. Olağan dışı kusma yaşarsan bil ki mikostatin sebebi.Sertleşmiş beyazlaşmış yakında çıkmaya başlar dedi hatta tedagil verdi sabah akşam sürüyorum. Pamukçuk oldu bu yolladığım damladan verdi karbonatlı suyla siliyorum da ağzını sanki düzelmeye başladı ağzı dudaklarının iç kusma beyazlaşmıştı. Sürekli biberon emmekten sandım ben dilinde damağında yoktı sadece dudaklarının iç tarafında vardı.Bunu kullandım dün ve bugün sabah öğle akşam hemen farketti. Ama iştahsızlık ondan önce başlamıştı. Sanırım diş huysuzluklaor bunlar
Yani sizin bebeğiniz daha çok küçük bakmanız zaten zor olurdu.Diğer yandan ilişkiler de önemli şahsen ben bekarlık dönemimde çok baktım yeğenlerimeAy bu çocuk bakmayla ilgili bı sorum var sizce bana bu teklifin yapılması normal mi bn mi abarttım eşime acayip kızdım o da bakmadım diye bana kızmış
Eltimin 2 çocuğu var 6-5 yaşları. Annesi 2 gün hastane sebebiyle bakamayacakmis o da bana soyleyecekmis. Eşim aradı bni cenaze nedeniyle de bunların taraf köye gittiler abisiyle eşi iş yerinden izin alamamış çocuklar ortada kalmış sn bakar mısın dedi direkt bakamam o sorumluluğu alamam dedim hala ne olcak 2 gün diyo bu işin alışması var bı bakarsan paçayı kurtaramazsin taviz vermem asla bu konuda. Annem arkadaşım yanımdaydı baya sinirlendiler. Bı de kocaelindeler bana yatılı bırakacaklardi heraldeşahsen bn kendi yeğenime de bakamam ki o kadar yakın bile değiliz bana nasıl teklif edito anlayamıyorum
Atak döneminde genelde uyku bozulması oluyor ama 4. Ay atağı direk uyku gerilemesi canim. Kendini de yırtsan aya da çıksan bu dönem uyku düzenlemesi yapamıyorsun. Bu dönem var olan tüm uyku düzeni değişiyor atak bitince kendine yeni uyku düzenlemesini yapıyor. Iste o zaman saatleri ayarlayabilirsiniz. Şuan akışına bırak komple.Kızlar düzenli şekilde akşam 8de gece uykusuna geçirebiliyoruz musunuz bebeleri? Bizim hiç bir düzenimiz yok düzene sokmaya çalıştıkça da strese giriyorum ben salsam mı atak dönemindeyiz zaten…
Biraz zorlanırsın ama aslan gibi annen var seninÇok kolay gelsin canim ben de Eylül de basliyorum ofise gidip gelicem çok mutsuzumbiriyle anlaşman çok iyi olur en azindan diğer yüklerin hafifler
Canim atak döneminde ne düzeniKızlar düzenli şekilde akşam 8de gece uykusuna geçirebiliyoruz musunuz bebeleri? Bizim hiç bir düzenimiz yok düzene sokmaya çalıştıkça da strese giriyorum ben salsam mı atak dönemindeyiz zaten…
Çok şükür canım allah sana da kolaylik versin cidden bizim ülkede kadinlarin işi inanilmaz zor herkesin annesi yanında değil ki. Onu düşündüm mesela annem olmasa şuan napacaktim mecbur ücretsiz izin. Sonra yerime birini alacaklardı izin dönüşü yallah diyeceklerdi tekrar iş ara da bul da bi ton muhabbetBiraz zorlanırsın ama aslan gibi annen var seninHem kuzu da 7 aylık filan olmuş olur ,inşallah kolaylıkla geçer ya Aklının kalmayacağı birine emanet edebilmenin rahatlığı bile o kdar kıymetli ki
Ay inanilmaz. Sonra halayim ben der saygı sevgi ister@pcfl sizin meslek neydi canım?Dışarıda çalışmak çok daha zor olurdu,doğrusu benim öyle bir durumda işten istifa etmem gerekirdi, geçen haftalarda bakıcı arıyorduk eşimin kızkardeşi başkasına ücret vermeyin bana verin ben yapabilirim dediBu bardağı taşıran son nokta oldu eşimde, onun için üzücü oldu ama yapacak bir şey yok Yine de çok şükür ya
Canim benim oldu bitti illa 8 de uyusun takintim olmadi. Ama kendi 8 8.30 olunca.uykusu geliyor uyumak istiyor uyumasa da ben cok takmiyorum birakiyorum kendi istegine.Kızlar düzenli şekilde akşam 8de gece uykusuna geçirebiliyoruz musunuz bebeleri? Bizim hiç bir düzenimiz yok düzene sokmaya çalıştıkça da strese giriyorum ben salsam mı atak dönemindeyiz zaten…
Yani ufacık bebeğinle sana bunu teklif etmeleri biraz abes olmuş bir de şehir dışı yatılı iki çocuk ya da senin oraya gidip bakman falan zor olur. Ama bu da ekstrem bi durum bilemedim sanırım ben olsam kendi evimde 1-2 gün idare ederdim çocuklara kiyamazdim. Ama eşi de izin alamamis mi işyerinden iki gün o da enteresan en kötü gider rapor alır insan. He bi de yakınlık meselesi var tabi ki samimiyet hissetmedigim birinin çocuğuna ben de bakmam o mesuliyeti almam. Bu arada kayinvaliden yok muydu?Ay bu çocuk bakmayla ilgili bı sorum var sizce bana bu teklifin yapılması normal mi bn mi abarttım eşime acayip kızdım o da bakmadım diye bana kızmış
Eltimin 2 çocuğu var 6-5 yaşları. Annesi 2 gün hastane sebebiyle bakamayacakmis o da bana soyleyecekmis. Eşim aradı bni cenaze nedeniyle de bunların taraf köye gittiler abisiyle eşi iş yerinden izin alamamış çocuklar ortada kalmış sn bakar mısın dedi direkt bakamam o sorumluluğu alamam dedim hala ne olcak 2 gün diyo bu işin alışması var bı bakarsan paçayı kurtaramazsin taviz vermem asla bu konuda. Annem arkadaşım yanımdaydı baya sinirlendiler. Bı de kocaelindeler bana yatılı bırakacaklardi heraldeşahsen bn kendi yeğenime de bakamam ki o kadar yakın bile değiliz bana nasıl teklif edito anlayamıyorum
İnsanlar ne yazık ki yardımcı olduğunuz her konuda daha da fazlasını istiyo hele bnden ..bnde baya safim hayır falan diyemem nasi dedim artık sinir geldi heralde. Tek başına abartısız her gün su atak günleri sinirden ağlamalarimin acisi heralde. Çok da iyi olmamak gerek ya yoksa vay halimize. Yani işten karı koca izin alamamış bu bni baglamiyo şahsen git rapor al yazılı bildir durumu. Çok samimiyetim de yok bayram seyran hastalık da falan ariyoruz. Çok samimi olsam da bakmazfim ya yada teklif edilmezdi zaten ne bilim fesatligim mi tuttu neYani sizin bebeğiniz daha çok küçük bakmanız zaten zor olurdu.Diğer yandan ilişkiler de önemli şahsen ben bekarlık dönemimde çok baktım yeğenlerimeAncak aranız iyiyse ilişkiler samimi ise ve acil bir durum varsa (ki varsa husumet onu da kenara bırakıp ) ben idare ederdim herhalde. Bu benim şapşallığımla da ilgili olabilir tabi İyi niyet suistimal edilmediği sürece tabiii
Bn bakmasam çocuklar ortada kalmazdı heralde o kadar teyzeleri dayısı vs var bn mi kaldim yani daha 4 aylık bebekle diye düşünüyorum. Aynen öyle raporu var şeyi var yani. Görümcem kaynanam köye cenazeye gittiler yoksa onlara birakacakmis. E bide diyo sen telefonu acmayinca bana yakın oturan yengemi aradım o da seve seve bakarım dedi . Tabi bakar bakım bekleyen bebeği mi var e bı de snn has akraban git önce ona söyle yani. Valla bu olayda eşime sinirlendim sanki bnim durumu bilmiyo da gelmiş söylüyo e bide kiziyo bakmıyorum diye Allah'ım cildirmalik zamanlar yaşıyorum sanırım lobusaligim.Yani ufacık bebeğinle sana bunu teklif etmeleri biraz abes olmuş bir de şehir dışı yatılı iki çocuk ya da senin oraya gidip bakman falan zor olur. Ama bu da ekstrem bi durum bilemedim sanırım ben olsam kendi evimde 1-2 gün idare ederdim çocuklara kiyamazdim. Ama eşi de izin alamamis mi işyerinden iki gün o da enteresan en kötü gider rapor alır insan. He bi de yakınlık meselesi var tabi ki samimiyet hissetmedigim birinin çocuğuna ben de bakmam o mesuliyeti almam. Bu arada kayinvaliden yok muydu?
Evet canım doktora gittik tekrar ishalli bez sayısı artınca mecbur. Tekrar serum verildi iyi geldi uyuyor şuan canım umarım yarına dahada düzelmiş olur.Fh2512 canim bebegin nasil oldu daha iyi mi
Valla ben gündüzleri ipli zıbın bazen çorap uyurken hep çoraplaro çıkarıyorum ki bence artık çorap için de sıcak arkadaşım gece de kısa kollu zıbınla uyutuyorum üstünü de örtmüyorum hiçÇok şükür ateş düştü 36.5 keyfide iyi gibide ben tedirginim şuan yanlış biliyorum ama patikli alt giydirdim üşüyo mu ki diye
Gitsin ona bıraksın madem öyle seve seve bakarmışBn bakmasam çocuklar ortada kalmazdı heralde o kadar teyzeleri dayısı vs var bn mi kaldim yani daha 4 aylık bebekle diye düşünüyorum. Aynen öyle raporu var şeyi var yani. Görümcem kaynanam köye cenazeye gittiler yoksa onlara birakacakmis. E bide diyo sen telefonu acmayinca bana yakın oturan yengemi aradım o da seve seve bakarım dedi . Tabi bakar bakım bekleyen bebeği mi var e bı de snn has akraban git önce ona söyle yani. Valla bu olayda eşime sinirlendim sanki bnim durumu bilmiyo da gelmiş söylüyo e bide kiziyo bakmıyorum diye Allah'ım cildirmalik zamanlar yaşıyorum sanırım lobusaligim.
Canim yani bakacak kimseleri olmasa anlarim bakilir yani 2 gun artik idare edilir ama varmis bakacak kimseleri en son senin bakmalarini dusunmeleri lazimdi cunki halin ortada ve de 5 6 yas kucuk bir yas.Bn bakmasam çocuklar ortada kalmazdı heralde o kadar teyzeleri dayısı vs var bn mi kaldim yani daha 4 aylık bebekle diye düşünüyorum. Aynen öyle raporu var şeyi var yani. Görümcem kaynanam köye cenazeye gittiler yoksa onlara birakacakmis. E bide diyo sen telefonu acmayinca bana yakın oturan yengemi aradım o da seve seve bakarım dedi . Tabi bakar bakım bekleyen bebeği mi var e bı de snn has akraban git önce ona söyle yani. Valla bu olayda eşime sinirlendim sanki bnim durumu bilmiyo da gelmiş söylüyo e bide kiziyo bakmıyorum diye Allah'ım cildirmalik zamanlar yaşıyorum sanırım lobusaligim.
Valla madem öyle biri var niye bana diyosun bı de seve seve kısmını söylüyo tobe YarabbiGitsin ona bıraksın madem öyle seve seve bakarmışValla ataktan kendi çocuklarımıza zor bakıyoruz Gerçi yaşamayan anlamıyor orası ayrı konu
Yani saçmalıkValla madem öyle biri var niye bana diyosun bı de seve seve kısmını söylüyo tobe Yarabbi
Aaa resmen saçmalık yakininda yengesi varsa farklı şehirdeki senden neden medet umuyor? Resmen gıcıklık yapar gibi. Ne saçma. İyi ki hayır demişsin o zaman. Hatta deseydin benim desteğe ihtiyacım olduğunda kimse yanımda yoktu diyeBn bakmasam çocuklar ortada kalmazdı heralde o kadar teyzeleri dayısı vs var bn mi kaldim yani daha 4 aylık bebekle diye düşünüyorum. Aynen öyle raporu var şeyi var yani. Görümcem kaynanam köye cenazeye gittiler yoksa onlara birakacakmis. E bide diyo sen telefonu acmayinca bana yakın oturan yengemi aradım o da seve seve bakarım dedi . Tabi bakar bakım bekleyen bebeği mi var e bı de snn has akraban git önce ona söyle yani. Valla bu olayda eşime sinirlendim sanki bnim durumu bilmiyo da gelmiş söylüyo e bide kiziyo bakmıyorum diye Allah'ım cildirmalik zamanlar yaşıyorum sanırım lobusaligim.
Ya çok üzüldüm ama çözüm bulmana da sevindimBenimkisi emdirmediğim halde günde 300 cc mama içmiyor uyku sersemi veriyorum onu da yarım içiyor. Çok zayıfladı kollarının katları bile gitti. Doktor katıya geç yavaş yavaş dedi. Bugün ona öğlen meyve püresi verdim 7/8 kaşık yedi akşam 7:30 gibi çorba yaptım ona sebzeli 10/11 kaşık onu içti. Şimdş 21:30 da uyurkende mama vereceğim artık kaç cc içerse 60/80 arası içse bile yeter bana. Kaç zamandır işemiyor bezi kup kuru inan dün öğlen 1 de taktığım bezi akşam 8 de değiştirdim kupkuruydu. Perişan ediyor beni. Böyle iyi oldu vallahi başladım ben artık hergün vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?