2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım bunun içeriğinde hangi maddeler varmış yaziyor mu

Geçmiş olsun canım yaşamadım böyle bişey ama mikrop mu kaptı acaba bi gözden diğerine bulaşmış muhtemelen

Cok tesekkur ederimm yarın alayım

Geçmiş olsun canım yaşamadım böyle bişey ama mikrop mu kaptı acaba bi gözden diğerine bulaşmış muhtemelen
Olabilir sabah gideceğiz tekrar doktora gece bitsin de sabah olsun el nöbeti tutuyorum resmen uyanıyor aciyor kasirken

arwengsd canım doğum hikayeni dinleyince cok güldüm kıyamam ya neler cekmıssın bende normal sancım ile gece 12 den sabah 12 ye e kadar sancı cektim ama kendi sancımdı 11 gibi doktora gittim ve direkt dogum masasına alındım bilerek erken gitmedim psikolojik olarak olumsuz etkınlememek istedim oradaki hemsireler ebeler cok sasırdı hatta bir ebe eğitim sevıyende yuksekmıs bu kadar acı eşiği yüksek ve sakin olman ilginç demişti nasıl neden demiştim oda bir arastırma var bunlar ilgili eğitim sevıyesi yuksek kadınlar daha az normal doğum tercih edıyormus gibi birsey soylemişti cok sasırmıstım birde benım sancılarımda ilginç bulduğum agrı şiddeti aynı basladı aynı devam etti ama sıklaştı zamanla agrı seviyesi hep aynı kaldı yere yatıracak kadar coktu ama ben evde yurudum skuat yaltım 8 cm acıklıkla gittim bir arkdasım onerisi ile oyle yaptım . Agrı eşiğimde yüksektir bunu dogumda dahada iyi anladım cunku yere yatıyordum ama kayınvalidem ve eşim yokken onların önünde hiç bir sey yok gibi duruyordum hatta kv bana 11 de artık doktora gitmeliyim dakikada 1 e dustu dediğimde sancılarım yok sen daha dogurmazsın doğum sancısı böyle olmaz yere yatarsın demişti halbuki bu kadar hissettimki ilerlediğini gelecegını bebegin kafasını yakın hissediyordum hamileliğim cok zor gecti kanamalı felan ama doğum konusunda sıkıntı yasamadım cok sukur en zor an bebegin kafasının tam cıkacagı andı bi orda bagırmısım eşim aglamıs sesim kolidorda yankılanmıs hatta bir bagırısta dogurdun dıyoda halbuki önceside varda çeken bilir zordu ama o doğum sonrası hissi yeniden dogmus gibi hissettim cok guzel bir histi rahatlamıs bir agırlık gitmiş allahım biz kadınlarını ne kadar güçlü yaratmıs gercekten doğumda bunu anladım cok güçlü hissettim

annewith arwengsd yalnızgillerden birde ben varım tek basına yurtdışında ilk bebeği ile perişan

minseo canım bu aldıgın kitapların linkini atman mumkun mu türkiyeden gelecek biri varda ona rica ettim siparişini vereyım bende

Sen ama başarmışsın hem de evde acını çekmişsin keşke ben de evde kalsaydim da o suni sanciyi çekmeseydim gittigimde o elle muayenede bile bir tuhaf oluyordum bebegin kafasi nasil cikacak diye düsündükce daha da stres oldum ben pes ettigimde daha 3 cm açılma varmış hani belki kendi sancim olsa dayanir miydim bilmiyorum hamileligin zor geçmiş ama dogumun da biraz daha kolaymis bir yandan şanslısın ben de normal doğum yapan herkese hayranim nasil yapiyorlar diye kendime gelemedim gerçekten akli olan insan bu yola bile isteye nasil girer
Yalniz büyütmek bence daha güzel yorucu da olmasa mükemmel olurdu o kadar dayandik 5 ay olacak helal olsun bize

Son düzenleme:
Canım doktor osman gönülal asagıda gondercegım videoda sonu kain ile biten hiçbir içeriği kullanmayın son raddede kullanın diyor bunda da var lidokain

Izledim canim şimdi daha sonra da içeriğini arastirdim yan etkilerine baktim, belki solunum sıkıntısı dedikleri başka kainle biten bir kelimedir. Bu dişçilerin agzimizi uyusturmak için kullandigi bir maddeymis. Yan etkilerinde kötü bir şey yazmiyordu Lidokain genellikle kaşıntıyı gidermek, yanma veya deri enfeksiyonlarını hafifletmek ve küçük cerrahi işlemlerde veya dişte anestezik olarak kullanılır.
Yan etkileri de bunlarmış;
ağız çevresinde uyuşmalar, huzursuzluk ve sersemlik hissidir. Bunun dışında, metalik tat, bulantı, kusma ve kulak çınlaması olabilmektedir
Yarin dişçime de mesaj atip sorucam olmadi, o bebeklere uygun olup olmadigini söyler bana. Ben birkaç kere verdim hiçbir yan etkisi de olmadı kişiden kişiye değişir belki ama bayağı rahatlattı çocuğu

minseo canım bu aldıgın kitapların linkini atman mumkun mu türkiyeden gelecek biri varda ona rica ettim siparişini vereyım bende
O kitaplar sanirim e bebekte şuan kampanya var 2.si 1 tl galiba. Bir uygulamasini indir bak istersen

Aycoregi1 üç haftaya yakın süt diyeti yapmıştım ama bebeğimin kakasındaki mukus ve memeden kendini itmesi düzelmemişti.
Senin önerinle tahini kestim gittikçe mukus azaldı ve son üçtür hiç yok
Çok teşekkür ederim

Bir arkadaşımın tavsıyesi ile evde sancı cekip evde hastaneye 2 dk oldugundan doktorda tanıdık oldugundan (istenilen vakitte ulasabılıecek olmanın rahatlıgı) sancı sayacı indirip dakikada bire indiğinde gittim hatta makyajımı yaptım o sırada sacımı düzlestirdim hastane cantasını check ettim hatta sacımı duzlestirirken sancı gelınce çöküyodum sonra kalkıp devam edıyodum ya ben dedimki abi benım annem 7 tane dogurmus 5i normal o cıt kırıldım ünlü kadınlar doguruyor ve tesvik edıyor bende doğururm diye motive ettim birde normal değil sezaryan dogurursam daha gec cıkardım yurtdısına bir an önce gidip düzen kurmakta istiyordum depremden cıkmıstım düzenım yoktu buda motive etti beni birde depremden cıkmıs oldugum için hala şokta gibiydim o şoketkiside dogumda işe yaradı sanırım çok sukur saglıkla dogdu
Burda Diş hekimi arkdasımda diş konusunda kızı cok huzursuz olmasına ragmen hel önermıyorum kızım acı cekıyor doğal seyler denemeye çalışıyorum ama jel kullanmıyorum demişti bir sor istersen sorun yok ise etkılı iyi bir cözüm olmus canım benım bebişte huzursuz bu ara eli hep agzında muslin bez bulugua atıyorum ıslatıp burada onerdiler iyi geldi benım bebişe

Tabiki arkadaşım, ay sonunda randevumuz. Gittiğimizde neler yaptıklarını ayrıntılı anlatırım
Bizde de göz kaşıma durumu var iki gözünü de sıklıkla kaşıyor benim oğlum ama herhangi bir kızarıklık, sulanma vs olmuyor. Hatta çok sık burnunu da üzerimize sürtüyor. Herhalde diyorum toz vs rahatsız ediyor. Genelde uykusu geldiğinde de çok sık yaptığı bir hareket. Ben de eşim de uykumuz geldiğinde çok sık göz kaşırız o yüzden çok takılmadım açıkcası
Ama sizin iltihap durumu varmış bir gözden diğerine atmıştır muhtemelen, doktorunuza girmeyi ihmal etmeyin derim, geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim Bizde başta toz diye düşündük bir sabah kızarıklık ve sulanma olunca gittik iltihap olmus diğeri de simdi ayni sekilde.ileeliyorum yogun kaşıma sabah hemen gidecegiz

Yaaa o kadar sevindim ki susam ve fıstığı da birlikte kestim ben canım. İnşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir şey, sağlıklar bebisine

Yaaa o kadar sevindim ki susam ve fıstığı da birlikte kestim ben canım. İnşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir şey, sağlıklar bebisine
Fıstık da yemedim ama çok nadiren susamlı simit yediğim oldu Tekrar teşekkür ederim umarım başkaları da olur ve faydalanır

Bunlar varmış sadece çevirttim ben

Canım doktor osman gönülal asagıda gondercegım videoda sonu kain ile biten hiçbir içeriği kullanmayın son raddede kullanın diyor bunda da var lidokain

Ben tetagili alirken eczaci diş jelleri daha etkili dedi ben de dedim dr lar önermiyor içindeki maddeden dolayi bebeklerde morarma ve nöbete sebep olabiliyomus dedim. O da o nerden çıkmış doktorlar da iyice kafayi yedi dedi hdhdhdh belki 10 binde 1 bebekte olacak bir olaydir ama işte dr diyince insan bi acaba oluyor dur bakayim ben bi eşime sorayım anestezist o tüm maddeleri biliyor
Olabilir sabah gideceğiz tekrar doktora gece bitsin de sabah olsun el nöbeti tutuyorum resmen uyanıyor aciyor kasirken
Canım gittiniz mi doktora nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…