Asidan dolayi atesi varsa hastaneye götürmeye gerek yok cnm sık sık atesini kontrol et 6 saatte bi calpol 37.5 bebeklerde normal diyorlarKızlar dün buraya yazmıştım, 4. Ay aşılarımız + rota aşısı olduk. Dün ve gece ateşimiz olmadı ama bugün ateşimiz yükseldi ya. 1 kere 38,2yi gördüm. Ilık duş + calpol ile 37,5lara indi ama benim oğluşun vücut ısıs 36,5-36,7 falandır. Var mı bir tavsiyenizdoktora gitmeden biraz takip yapayım istiyorum. Bizim burdaki hastaneler çok kalabalık, korkuyorum biraz.
Ay çok gülüyorum sana ya bshdjd ayakları elim kadarBen 11.kattayım çok şükür Sinek olmuyor ama annelere gidip kaldığımda hep alyayı yiyorlar. Annemlerin sap tarafı göl sol tarafı deniz. Gölle deniz arasında baraj var orada inanılmaz sinek kaynıyor bataklık gibi. Karabatak kuşu bile girdi eveayakları elim kadar sivri tırnaklar annemlerin her yerde sineklik var ama yine de bir delik bulup giriyorlar
Aynı şehirdeyiz sizinle. Sünnet için hangi hastane ve doktoru düşünüyorsunuz acaba? Benim oğlumun 3 ayı dolmak üzere. Bir an önce yaptırmak istiyorum.Ben de bu ay sonu yaptiracagim .Buyuk oglumda 3.5 aylikken yaptirdim. Buyuk oglum bebekken idrar yolu enfeksiyonu olmustu sunnet.doktoru sunnet ettirirken artik sunnet oldu idrar yolu enfeksiyonu da olmaz demisti
Canim aşı ateşi çabuk kontrol altina alınıyor daha yükselmez merak etme hastanelik durum olacağını sanmam evde takip et 38 in üzerine çıkarsa 4 saat sonra yine calpol verirsinKızlar dün buraya yazmıştım, 4. Ay aşılarımız + rota aşısı olduk. Dün ve gece ateşimiz olmadı ama bugün ateşimiz yükseldi ya. 1 kere 38,2yi gördüm. Ilık duş + calpol ile 37,5lara indi ama benim oğluşun vücut ısıs 36,5-36,7 falandır. Var mı bir tavsiyenizdoktora gitmeden biraz takip yapayım istiyorum. Bizim burdaki hastaneler çok kalabalık, korkuyorum biraz.
Dün itibariyle biz de bu çözümü uygulamaya başladık, kesinlikle o uykuya direniş çekilir dert değil. Tekrar alışma süreci varsın zor olsun kundağa bu süreçte devamKızlar 4.ay atağı ile uykuya direnen oğluma bir tavsiye ile tekrar kundak yaptım misler gibi uyuyor çocuk, atak bitince kundağı çıkarıcam bir iki gün sürüyor alışması çıkarınca da ama uyku nedir bilmiyordu 30 dkda uyanıyordu. Benim gibi şu an çok çaresiz olan varsa söyleyeyim dedim.
Evet canim Gittik sabah iltihap kalmamış gözünde doktor alerji olabilir dedi alerji damlası verdi ağızdan eğer hala geçmezse göz doktoruna gidersiniz dedi bizim kendi çocuk doktorumuz degildi gittiğimizde izinliyim yine yoktu başka doktor bu haftaya kontrol var kendi doktorumuz dönecek izinden ona da göstereceğim yine devam ederse göz doktoruna gideceğim bence başka bir sıkıntısı var çocuğun çok hırsla kasıyor çünküBen tetagili alirken eczaci diş jelleri daha etkili dedi ben de dedim dr lar önermiyor içindeki maddeden dolayi bebeklerde morarma ve nöbete sebep olabiliyomus dedim. O da o nerden çıkmış doktorlar da iyice kafayi yedi dedi hdhdhdh belki 10 binde 1 bebekte olacak bir olaydir ama işte dr diyince insan bi acaba oluyordur bakayim ben bi eşime sorayım anestezist o tüm maddeleri biliyor
Canım gittiniz mi doktora nasıl oldu
Zaten anestezi etkisi veriyor ameliyatlarda da sanirim bayiltmak icin veriyorlar ama ben genel anestezi yapmiyorum ki sadece bölgesel
Benim anlamadigim da almanya bunu nasil satar madem bu kadar tehlikeli sonuçta bebek hayati ben sanmiyorum almanya bizim gibi umursamaz bir ülke değil ki her şeyi satsinBen tetagili alirken eczaci diş jelleri daha etkili dedi ben de dedim dr lar önermiyor içindeki maddeden dolayi bebeklerde morarma ve nöbete sebep olabiliyomus dedim. O da o nerden çıkmış doktorlar da iyice kafayi yedi dedi hdhdhdh belki 10 binde 1 bebekte olacak bir olaydir ama işte dr diyince insan bi acaba oluyordur bakayim ben bi eşime sorayım anestezist o tüm maddeleri biliyor
Canım gittiniz mi doktora nasıl oldu
Benim eşim anestezist canım ona sordum. Yan etkisi olmadiysa verebilirsin tabi her çocukta ayni etkiyi yapacak diye birşey yok canim. Doktor ne diyecek bana da yazar mısınZaten anestezi etkisi veriyor ameliyatlarda da sanirim bayiltmak icin veriyorlar ama ben genel anestezi yapmiyorum ki sadece bölgeselben de dişçime şimdi mesaj attim bakalim ne dicek emla krem gibi düşün biliyor musun o kremi bilmiyorum ama ben 2 gündür veriyorum rahatliyor hiç yan etkisi de olmadi ama dişçi verme derse vermicem. Bizim dişimizi uyuşturdukları iğne var ya kanal tedavisinde onunla benzermiş içindeki sen kime sordun
KlimaSıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz çıldırıcammmmm ist yanıyor
Bugün ekstra sıcak esmiyo bileSıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz çıldırıcammmmm ist yanıyor
Canim zaten her bebekte ayni reaksiyonu gösterecek bi şey değil ki bazı bebekler kaldiramiyormus işte dediğim gibi belki 10 binde bir denk geliyordur. Ameliyatlarda da yetiskinlere kullaniliyormus cocuklara kullanmiyorlarmis. Dediğim gibi senin bebeğine bir zarari yoksa kullan sana kalmış bir şey senelerdir herkes kullanmış bu ürünleri biraz tercih meselesi, doktorlar da anestezik ilaç olduğu için kullanılmasını istemiyor. Çok sık kullanmadiktan sonra bir sorun olmaz heraldeBenim anlamadigim da almanya bunu nasil satar madem bu kadar tehlikeli sonuçta bebek hayati ben sanmiyorum almanya bizim gibi umursamaz bir ülke değil ki her şeyi satsin
Acaba göz nezlesi falan mi oldu canim ya bence bi göz doktoruna götürün ilerlemedenEvet canim Gittik sabah iltihap kalmamış gözünde doktor alerji olabilir dedi alerji damlası verdi ağızdan eğer hala geçmezse göz doktoruna gidersiniz dedi bizim kendi çocuk doktorumuz degildi gittiğimizde izinliyim yine yoktu başka doktor bu haftaya kontrol var kendi doktorumuz dönecek izinden ona da göstereceğim yine devam ederse göz doktoruna gideceğim bence başka bir sıkıntısı var çocuğun çok hırsla kasıyor çünkü
Huseyin Çeşme var canim baya tutulan bir doktor onda yaptiracagiz lokal en son 2500 demislerdi fiyat artisi olmadi ise. Şehir hastanesi ve Firat uni hastanesine sorduk genel anestezi yaptiklarini soylediler yoksa Firat universite hastanesinde bir profosore yaptirmak istiyordum. Bu ara da universite hastanesi de 2000 e yapiyormusAynı şehirdeyiz sizinle. Sünnet için hangi hastane ve doktoru düşünüyorsunuz acaba? Benim oğlumun 3 ayı dolmak üzere. Bir an önce yaptırmak istiyorum.
Üzerinde de zaten günde 3 kere verin yaziyor nokta kadar sürüyorum dişçime de şimdi sordum hastası varmış geri dönüş yapacakmış haber veririm yazınca sanaCanim zaten her bebekte ayni reaksiyonu gösterecek bi şey değil ki bazı bebekler kaldiramiyormus işte dediğim gibi belki 10 binde bir denk geliyordur. Ameliyatlarda da yetiskinlere kullaniliyormus cocuklara kullanmiyorlarmis. Dediğim gibi senin bebeğine bir zarari yoksa kullan sana kalmış bir şey senelerdir herkes kullanmış bu ürünleri biraz tercih meselesi, doktorlar da anestezik ilaç olduğu için kullanılmasını istemiyor. Çok sık kullanmadiktan sonra bir sorun olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?