2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
ocean demir takviyesi kullanan arkadaşlar sizinki de bundan mı acaba?Yan tarafında 4-10 yaş grubu çocukların kullanımına uygundur yazıyor.Eczacıya sordum bebeklere de bu veriliyor dedi.Ve günde ne kadar veriyorsunuz,kilo başına bir damla mı?

Kızlar bizim dolu bez sayımız günlük 4-5 e düştü. Havalar sıcak terliyor diye mi acaba yoksa normal mi ?
Benimde öyle biraz aklıma takıldı bu durum ya
Aaa hiç aklıma gelmemişti ama atağın en bomba dönemindesin kuzum sen kundaktan o kadar zor ayırdım ki silmişim tamamen kafamdan ya
Sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz çıldırıcammmmm ist yanıyor
Baş edemiyoruz arkadaşım

Kuzum çubuğu var , 0,5 kadar çekip veriyorum

Kızlar kaç saatte bir kaç kere emziriyosunuz ne kadar sürede acıkıyolar arya bana iştahsız gibi geliyor çişli bez sayısı da azalınca bi bilemedim yani

Acaba göz nezlesi falan mi oldu canim ya bence bi göz doktoruna götürün ilerlemeden
Akma ya da kızarıklık yok bir ara burnunu da kasiyordu dedim burnu mu tıkalı ama sürekli temizliyorum uykuya dalamayinca daha çok yapiyor mesela şu an Derin uykuda hiç Elleri kıpırdamıyor bile şu atak bitsin belki geçer sanirim uykuya dalmasiyla ilgili

Asidan dolayi atesi varsa hastaneye götürmeye gerek yok cnm sık sık atesini kontrol et 6 saatte bi calpol 37.5 bebeklerde normal diyorlar

Canim aşı ateşi çabuk kontrol altina alınıyor daha yükselmez merak etme hastanelik durum olacağını sanmam evde takip et 38 in üzerine çıkarsa 4 saat sonra yine calpol verirsin
Öyle yapıyorum arkadaşlarım 37,5-38 arası gidip geliyor. Ama hali keyfi iyi şükür bakalım takipteyim bebişler hiç hastalanmasa ya

Kızlar kaç saatte bir kaç kere emziriyosunuz ne kadar sürede acıkıyolar arya bana iştahsız gibi geliyor çişli bez sayısı da azalınca bi bilemedim yani
Uyku zamanlarına göre emziriyorum 1 saat uyuduysa uyandıktan 45 dk sonra emmek istiyor 2 saat uyuduysa uyanır uyanmaz emziriyorum bir de uyurken emiyor 2 saati pek geçmiyor

Lidokain jetokain candir ya ahahahahaha hamileyken disim agriyordu islem yapamamislardi uyusturup eve gondermislerdi:)))

İshal durumunuz var mıydı? Bizimkinin cildinde pütürler ve kuruluk da vardı onlar bitti sayılır ama ishal tam gaz devam.
Canım ishaldan kastın nedir? Mesela efe sadece anne sütü alıyor ve kakasinin nerdeyse tamamı bez de emiliyor. Ben hiç umursamiyorum bu durumu açıkçası. Kilo alimi iyi gelişimi iyi. Puturler ve kuruluk bizde devam ediyor . Ortam değişikliğinde üşütür kakasi sıvı olur, on sütü fazla içtiğinden de kaka sıvı oluyor genelde
Ben üzerinde durmuyorum

Uyku zamanlarına göre emziriyorum 1 saat uyuduysa uyandıktan 45 dk sonra emmek istiyor 2 saat uyuduysa uyanır uyanmaz emziriyorum bir de uyurken emiyor 2 saati pek geçmiyor
Çişli bez nasıl canım acaba su versem mi
Düzenli olarak diye düşünmeye başladım

Emla yı zamanında ağda öncesi çok kullanmıştım
Sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz çıldırıcammmmm ist yanıyor
Yarın daha sıcak olacakmış. Klimayı açıyorum salonda yatak odasına geçiyorum öyle serin oluyo hem çocukları da çarpmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…