Benimde öyle biraz aklıma takıldı bu durum yaKızlar bizim dolu bez sayımız günlük 4-5 e düştü. Havalar sıcak terliyor diye mi acaba yoksa normal mi ?
Aaa hiç aklıma gelmemişti ama atağın en bomba dönemindesin kuzum senKızlar 4.ay atağı ile uykuya direnen oğluma bir tavsiye ile tekrar kundak yaptım misler gibi uyuyor çocuk, atak bitince kundağı çıkarıcam bir iki gün sürüyor alışması çıkarınca da ama uyku nedir bilmiyordu 30 dkda uyanıyordu. Benim gibi şu an çok çaresiz olan varsa söyleyeyim dedim.
Baş edemiyoruz arkadaşımSıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz çıldırıcammmmm ist yanıyor
Kuzum çubuğu var , 0,5 kadar çekip veriyorumEki Görüntüle 3271728 ocean demir takviyesi kullanan arkadaşlar sizinki de bundan mı acaba?Yan tarafında 4-10 yaş grubu çocukların kullanımına uygundur yazıyor.Eczacıya sordum bebeklere de bu veriliyor dedi.Ve günde ne kadar veriyorsunuz,kilo başına bir damla mı?
EdemiyoruzSıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz çıldırıcammmmm ist yanıyor
Akma ya da kızarıklık yok bir ara burnunu da kasiyordu dedim burnu mu tıkalı ama sürekli temizliyorum uykuya dalamayinca daha çok yapiyor mesela şu an Derin uykuda hiç Elleri kıpırdamıyor bile şu atak bitsin belki geçer sanirim uykuya dalmasiyla ilgiliAcaba göz nezlesi falan mi oldu canim ya bence bi göz doktoruna götürün ilerlemeden
Asidan dolayi atesi varsa hastaneye götürmeye gerek yok cnm sık sık atesini kontrol et 6 saatte bi calpol 37.5 bebeklerde normal diyorlar
Öyle yapıyorum arkadaşlarım 37,5-38 arası gidip geliyor. Ama hali keyfi iyi şükürCanim aşı ateşi çabuk kontrol altina alınıyor daha yükselmez merak etme hastanelik durum olacağını sanmam evde takip et 38 in üzerine çıkarsa 4 saat sonra yine calpol verirsin
Uyku zamanlarına göre emziriyorum 1 saat uyuduysa uyandıktan 45 dk sonra emmek istiyor 2 saat uyuduysa uyanır uyanmaz emziriyorum bir de uyurken emiyor 2 saati pek geçmiyorKızlar kaç saatte bir kaç kere emziriyosunuz ne kadar sürede acıkıyolar arya bana iştahsız gibi geliyor çişli bez sayısı da azalınca bi bilemedim yani
Lidokain jetokain candir ya ahahahahaha hamileyken disim agriyordu islem yapamamislardi uyusturup eve gondermislerdi:)))Zaten anestezi etkisi veriyor ameliyatlarda da sanirim bayiltmak icin veriyorlar ama ben genel anestezi yapmiyorum ki sadece bölgeselben de dişçime şimdi mesaj attim bakalim ne dicek emla krem gibi düşün biliyor musun o kremi bilmiyorum ama ben 2 gündür veriyorum rahatliyor hiç yan etkisi de olmadi ama dişçi verme derse vermicem. Bizim dişimizi uyuşturdukları iğne var ya kanal tedavisinde onunla benzermiş içindeki sen kime sordun
Eve klimadan hallice hava serinletici aldik is goruyor simdilik:)Sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz çıldırıcammmmm ist yanıyor
Canım ishaldan kastın nedir? Mesela efe sadece anne sütü alıyor ve kakasinin nerdeyse tamamı bez de emiliyor. Ben hiç umursamiyorum bu durumu açıkçası. Kilo alimi iyi gelişimi iyi. Puturler ve kuruluk bizde devam ediyor . Ortam değişikliğinde üşütür kakasi sıvı olur, on sütü fazla içtiğinden de kaka sıvı oluyor geneldeİshal durumunuz var mıydı? Bizimkinin cildinde pütürler ve kuruluk da vardı onlar bitti sayılır ama ishal tam gaz devam.
Çocuk haklı tadına baktin mi annesiŞimdilik kusma yapmadı canım 2 dün daha kullansam yeter. Ama midesini bulandırıyor tükürmeye çalışıyor çünkü
Sabah serin iken disarda stres atiyoruz, sonra klima altına, akşam 6 dan sonra da denizeSıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz çıldırıcammmmm ist yanıyor
Çişli bez nasıl canım acaba su versem miUyku zamanlarına göre emziriyorum 1 saat uyuduysa uyandıktan 45 dk sonra emmek istiyor 2 saat uyuduysa uyanır uyanmaz emziriyorum bir de uyurken emiyor 2 saati pek geçmiyor
Bundan canım günde on damlaEki Görüntüle 3271728 ocean demir takviyesi kullanan arkadaşlar sizinki de bundan mı acaba?Yan tarafında 4-10 yaş grubu çocukların kullanımına uygundur yazıyor.Eczacıya sordum bebeklere de bu veriliyor dedi.Ve günde ne kadar veriyorsunuz,kilo başına bir damla mı?
Emla yı zamanında ağda öncesi çok kullanmıştımZaten anestezi etkisi veriyor ameliyatlarda da sanirim bayiltmak icin veriyorlar ama ben genel anestezi yapmiyorum ki sadece bölgeselben de dişçime şimdi mesaj attim bakalim ne dicek emla krem gibi düşün biliyor musun o kremi bilmiyorum ama ben 2 gündür veriyorum rahatliyor hiç yan etkisi de olmadi ama dişçi verme derse vermicem. Bizim dişimizi uyuşturdukları iğne var ya kanal tedavisinde onunla benzermiş içindeki sen kime sordun
Yarın daha sıcak olacakmış. Klimayı açıyorum salonda yatak odasına geçiyorum öyle serin oluyo hem çocukları da çarpmıyorSıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz çıldırıcammmmm ist yanıyor
Günde en az 5 6 defa değiştiriyorum bezini ama öyle.cok.dolu dolu olmuyor bezi sıcak diye aynı bezle 2 defa uyutmamaya çalışıyorumÇişli bez nasıl canım acaba su versem mi
Düzenli olarak diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?