Bu cisli bez sayısını telegramda anne bebek grubunda konuşuldu, durum herkeste aynıymış. Terledikleri için sayı düşüyor. Bezde turunculuk yoksa sorun yok bence. Ben uyumadan önce emziriyorum bi de uyandıktan sonra 2 saat gibi bir süre bazen kucağıma alınca kafasını memeye yaklaştırıyor aklına düşünce o zaman da veriyorumKızlar kaç saatte bir kaç kere emziriyosunuz ne kadar sürede acıkıyolar arya bana iştahsız gibi geliyor çişli bez sayısı da azalınca bi bilemedim yani
Evet içim rahatladı ya teşekkür ederim arkadaşımBu cisli bez sayısını telegramda anne bebek grubunda konuşuldu, durum herkeste aynıymış. Terledikleri için sayı düşüyor. Bezde turunculuk yoksa sorun yok bence. Ben uyumadan önce emziriyorum bi de uyandıktan sonra 2 saat gibi bir süre bazen kucağıma alınca kafasını memeye yaklaştırıyor aklına düşünce o zaman da veriyorum
Bende kucağımda tutarken ellerini tutuyorum. Sallıyorum. Kıpırdayamıyor ve çok hızlı uyuyor. Kundak gibi.Kızlar 4.ay atağı ile uykuya direnen oğluma bir tavsiye ile tekrar kundak yaptım misler gibi uyuyor çocuk, atak bitince kundağı çıkarıcam bir iki gün sürüyor alışması çıkarınca da ama uyku nedir bilmiyordu 30 dkda uyanıyordu. Benim gibi şu an çok çaresiz olan varsa söyleyeyim dedim.
Ben de zor ayırdım aslında ama iki gün sürmüştü kundaktan kurtulması, atağın daha fazla süreceği kesin, fayda zarar dengesine bakıp yapmaya karar verdimBenimde öyle biraz aklıma takıldı bu durum ya
Aaa hiç aklıma gelmemişti ama atağın en bomba dönemindesin kuzum senkundaktan o kadar zor ayırdım ki silmişim tamamen kafamdan ya
Evet o da güzelmiş yatınca sorun çıkarmıyorsa, benimki kucakta uykuya dalıyor yatağa koyunca 2.dk elleriyle yüzünü sıkıştırıyor emziği atıyor ağlıyordu, o son buldu şimdiBende kucağımda tutarken ellerini tutuyorum. Sallıyorum. Kıpırdayamıyor ve çok hızlı uyuyor. Kundak gibi.
Ben 3 saati geçmemeye çalışıyorum. Genel olarak 2 - 2,5 saatte bir veriyorum. Kilo alımı fena değil. Zor oluyor tabi. O ayrıKızlar kaç saatte bir kaç kere emziriyosunuz ne kadar sürede acıkıyolar arya bana iştahsız gibi geliyor çişli bez sayısı da azalınca bi bilemedim yani
İshalden kastım baya su gibi akması, kilo alımı fazla değil ama alt sınırda değer dışı bir durum yok en azından.Ben de başlarda anne sütü aldığından bişey dokunuyordur diye önemsemedim ama bir haftadır artık sütüm yok sadece özel alerjik mama alıyor biraz kafama takmaya başlamıştım.Canım ishaldan kastın nedir? Mesela efe sadece anne sütü alıyor ve kakasinin nerdeyse tamamı bez de emiliyor. Ben hiç umursamiyorum bu durumu açıkçası. Kilo alimi iyi gelişimi iyi. Puturler ve kuruluk bizde devam ediyor . Ortam değişikliğinde üşütür kakasi sıvı olur, on sütü fazla içtiğinden de kaka sıvı oluyor genelde
Ben üzerinde durmuyorum
Hayırlı olsun bol uykular diliyorum, şu aşamada görüyorum ki kundaktan ayırmak dert bile değilmişDün itibariyle biz de bu çözümü uygulamaya başladık, kesinlikle o uykuya direniş çekilir dert değil. Tekrar alışma süreci varsın zor olsun kundağa bu süreçte devam
Ahahahahh alacaktim ben de iyi ki almamisimKızlar size bir ürün tavsiye etmemeye geldim. Tummy time ı daha uzun süre yapsın oyalansın diye bu sulu şeyden aldım hiç bir işe yaramadı bakmıyor bile. Ben aldım olur ya denk gelirseniz siz almayın
Hahhahha kesinlikle ne güzel dertlerimiz varmışHayırlı olsun bol uykular diliyorum, şu aşamada görüyorum ki kundaktan ayırmak dert bile değilmiş
Kendi özel muayenesi mi var yoksa özel hastanede mi? Ben de sordum fethi sekin ve Fırat genel anestezi yapıyor. Lokal olsun istiyorum ben deHuseyin Çeşme var canim baya tutulan bir doktor onda yaptiracagiz lokal en son 2500 demislerdi fiyat artisi olmadi ise. Şehir hastanesi ve Firat uni hastanesine sorduk genel anestezi yaptiklarini soylediler yoksa Firat universite hastanesinde bir profosore yaptirmak istiyordum. Bu ara da universite hastanesi de 2000 e yapiyormus
Biz de tadım yapıyoruz ama hiç sevmedi ağzından çıkarıyor hepMerhaba kızlar ben 1 haftadır ek gıda tadımlarına başladım. Maşallah ek gıdayı çok güzel hevesli yiyor her verdigimi ama bugün hiç mama içmek istemedi. Sabah uyandığında içti sadece gün içinde zorla 30 cc anca içti. Ek gıdadan sonra mı oldu yoksa diş huysuzlugu mu bilemedim. Siz ek gıdaya geçtiniz mi? Böyle bir durum yasayan oldu mu?
Sebzeleri başlıyorum 1 parmak kadar onu çatalla ediyorum biraz da bebekler için olan zeytinyağı aldım onu koyuyorum içine 1 çay kaşığı ucuyla. Her gün kaka yapmaya başladı bize iyi geldi canım. Dün arkadaşım kendi yaptığı meyve suyuyla muhallebi yapmış onu çok sevdi 1 çay tabağı kadar yedirdim. Acaba tatlı yedi diye mi mama içmek istemiyor bilemedim. Hiç mama içmiyor.Biz de tadım yapıyoruz ama hiç sevmedi ağzından çıkarıyor hepsen nasıl veriyorsun sebzeleri tek tek haslayarak mi
Canim gobek ve popoyu kaldirabiliyor mu? Masallah size. 2 gundur gobek ustu bile yapamiyoruz, ne atakmis yahuAhahahahh alacaktim ben de iyi ki almamisimzaten tummy time hak getire deli tavuk gibi debeleniyor durduğu yerde durmuyor artik
Hadi ya... Baktin yemiyor yogurtla ver bence canimBiz de tadım yapıyoruz ama hiç sevmedi ağzından çıkarıyor hepsen nasıl veriyorsun sebzeleri tek tek haslayarak mi
Masallah Allah nazardan korusun hep boyle yesin, annesini mutlu etsinSebzeleri başlıyorum 1 parmak kadar onu çatalla ediyorum biraz da bebekler için olan zeytinyağı aldım onu koyuyorum içine 1 çay kaşığı ucuyla. Her gün kaka yapmaya başladı bize iyi geldi canım. Dün arkadaşım kendi yaptığı meyve suyuyla muhallebi yapmış onu çok sevdi 1 çay tabağı kadar yedirdim. Acaba tatlı yedi diye mi mama içmek istemiyor bilemedim. Hiç mama içmiyor.
Canım benim doktor cevap attı sana da haber verim dedimBenim eşim anestezist canım ona sordum. Yan etkisi olmadiysa verebilirsin tabi her çocukta ayni etkiyi yapacak diye birşey yok canim. Doktor ne diyecek bana da yazar mısın
Ben de vajinusmusken almıştım belki işe yarar diyeEmla yı zamanında ağda öncesi çok kullanmıştım
Yarın daha sıcak olacakmış. Klimayı açıyorum salonda yatak odasına geçiyorum öyle serin oluyo hem çocukları da çarpmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?