2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben daha tatli bişi vermedim canim bilmiyorum ki Ekin hala mamaya saldırıyor havuç kabak patates avokado yoğurt denedim ben de kabağı biraz yedi yoğurdu yedi havucu avokadoyu hiç sevmedi ağzından itti hep diliyle patatesi de biraz yedi biraz itti diliyle daha meyvelere geçmeyi düşünmüyorum biraz sebzelere adapte olsun da öyle geçicem. 1-2 gün ek gıda vermeden dene bakalim alacak mi mamayi. Bir de tadimlarda çok vermemek gerekiyor aslında maksimum 3-4 çay kaşığı o da üçüncü günündeyse ilk deneme günü 1 çay kaşığı kadar olacak ben çok vermiyorum toplasan 1 çay kaşığı anca maksat yutmayı öğrensin

3 gün kuralına göre en son günde 1 çay bardağı yemesi lazım canım. Doktorumuz öyle söyledi ama mama reddi olacağını tahmin etmiyordum hiç. İnşallah mamaya geri dönebiliriz mamaya geri dönünce biraz ek gıdayı keseceğim 2 3 hafta sonra yeniden başlarız artık. Bugün mama içmedi diye alerji yapmayan besinlerden yedirdim onları baya iştahla yedi. Aç kalmadı en azından o açıdan içim biraz rahat.

Ay Ekin 1 çay bardağı asla yemez yiyorsa harika valla. Sen hangi sebzelerden verdin ? İlk başlarda dille ittirme oluyormus bakalım umutla bekliyorum ben de iştahlı günlerini bizim kızın iştahı mamaya sma dan hisse Alıcam bu gidişle

Yoğurtla labne karışımına bayılıyoruz biz. Bugün hep yoğurtla labne yedik bir de elma püresini katıyorum yoğurda 1 yemek kaşığı kadar öyle çok sevdi. Ben bıraksam bir kase de yiyecek kaşığı vermeyi bırakınca çığlık atıyor genelde. Ah bu iştahımız bir de mamada devam etseydi keşke. Doktorumuzun da telefon numarası değişti ulaşamıyorum ankaradayiz zaten gidemiyorum da ne yapacağım bilemedim.

Ben hiç karışım vermedim canim daha bi kere havuç kabak karıştırdım yemedi onu da meyveleri seviyorlar Ekine bi kere muz yalatmistim elime yapışmıştı geri cekmeyim diye biraz daha sebzeye adapte olsun öyle gecicem tatli besinlere yoğurt+labne deneyim ben de yarın

Bu arada ek gıdaya geçince mama meme reddi yaşayan çok varmış canım ama nasıl bir çözüm olur bilmiyorum

Kızlar ek gıda zamanı meme ya da mama reddi olmaması için tatlı şeyleri ilk vermemek lazım bir de yedirme zamanı önemli ona dikkat etmek lazım. Çok aç ve çok tok olmamalıymış.

Kızlar ek gıda zamanı meme ya da mama reddi olmaması için tatlı şeyleri ilk vermemek lazım bir de yedirme zamanı önemli ona dikkat etmek lazım. Çok aç ve çok tok olmamalıymış.
Ben mama veriyorum ilk 1,5 saat sonra ek gıda veriyorum canim ortalama acikma saatine denk gelmiş oluyor çok açken de mama istediği için ağlıyor çünkü o verdiğim besini henüz doyabilecegi bişey olarak algilamiyor

Ek gıda için oioi ürünleri mi aldınız kızlar? Kaşık vs ne tercih ettiniz? Daha fazla pahalanmadan ben de alayım diyorum Mama sandalyesi de almadım henüz.

Dene canım çok tatlı olmuyor tadı güzel oluyor. Benim oğlum çok sevdi.

Sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz çıldırıcammmmm ist yanıyor
Öğlen açıyoruz cnm klimayı bir daha kapanmıyor çocuğun odası çok sıcak bir de dışarıdan çok ses geliyor hep klimada uyutuyorum. Elektrik kesilse yandık bittik. Fatura ne gelecek acaba meraktayım.

Ahahahahh alacaktim ben de iyi ki almamisim zaten tummy time hak getire deli tavuk gibi debeleniyor durduğu yerde durmuyor artik
yok cnm alma çok merak edersen ben kargo yaparım bir işe yaramıyor nasılsa belki bir ay sonra suyla oynamak hoşuna gider algılayamadı henüz.
Biz henüz dönmedik. Bi biz kalmadık dimi dönmeyen
Benimki de tam dönmüyor cnm yarım sağa sola dönüşler var sadece.

Ek gıda için oioi ürünleri mi aldınız kızlar? Kaşık vs ne tercih ettiniz? Daha fazla pahalanmadan ben de alayım diyorum Mama sandalyesi de almadım henüz.
Ürünlerimin %70 i wee baby hepsini de çok beğendim silikon kaşıkları meyve süzgeci silikon tabağı falan siddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…