2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sonunda mama içti gece uykusuna yatmadan önce minseo . Bir de sen meyvelere ne zaman geçmeyi düşünüyorsun canım? Ben meyve vermekten vazgeçtim bir süre galiba yarın da deneyeceğim aynı şekilde mama içmezse ara vereceğim.

Evet zaten çok çok mercimek tanesi kadar alıp sürüyorum calpol bu kadar etkili olmadi verince çocuk cidden rahatliyor
Evet canim bu direk nokta atışı olduğu için daha etkili olur tabiiii peki gelen diş var mı ne durumdasınız

Ay çok şükür canım sevindim en az 2 hafta daha sebze veririm sebze yemeye basladiktan sonra meyveye geçeceğim canım ben sonra da et sulu sebzeli mama irmikli meyveli mamalara devam ederiz

Kendi özel muayenesi mi var yoksa özel hastanede mi? Ben de sordum fethi sekin ve Fırat genel anestezi yapıyor. Lokal olsun istiyorum ben de
Kendi ozel muayenesi var. Daha onceki yillarda Anadolu hastanesine calisiyormus.ama şuan kendi yeri var

Evet canim bu direk nokta atışı olduğu için daha etkili olur tabiiii peki gelen diş var mı ne durumdasınız
Ben farkedemiyorum elliyorum sert bir şey var ama henüz diş etinde belirginleşmemiş. Bazen emerken meme ucumu sinirden ısırıyor emmiyor ağlıyor. Ellerini yumruk yapip ağzına sokup ağlıyor. Hani bir ağrısı var belli ne zaman jeli sürsem rahatliyor emiyor. Diğer türlü aç kalıyor istahsız, huzursuz, uykusuz ama grlrn giden diş yok bir anda çıkacak sanırım anlamadim nasil bir şey

Kizlar benim bebek king kong gibi ellerini yumruk yapip gogsune vuruyor. Cok kasıyor kendini bazen oyle hareketler yapiyoki korkuyorum ya bizim ailede atessiz havale gecirmeyen yok.gibi nerdeyse. Gözlerini ayiriyor kocaman yapiyor cenesi geriliyor surati kipkirmizi oluyor napacagimi sasiriyorum valla.

Takipli olduğunuz bir doktor var mı hemen sorsanız.

Ya evet ben de anlamadim Ekin e de ara ara geliyor bu huzursuzluk salyalar akıyor memeyi cekip atiyor ellerini ağzına sokuyor falan ama görünürde bişey yok birden sürpriz olacak galiba

Benimki de tembel çıktı. Dönmüyor
Y yogurtlusemizotu kızlar hiç üzülmeyin ne kadar geç dönerse o kadar iyi cidden bu dönme olayı yüzünden sinir sistemim bozuldu çocuk uyucak tam dalıyor hop bi dönüyor kafayi kaldırıp şebek gibi bakınıyor sonra sil baştan sürekli dönme modunda bu dönme olayından sonea uykuya geçişler çok zor oluyor ya asla durmuyor şimdi de anakucaginda dönmeye çalışıyor

Kızlar ben az önce ne yaşadım bilmiyorum. Yağız 1 saate yakın hiç durmadan ağladı hem de ne ağlama sanki eti kesiliyor. Gözünden uyku akıyor uyumadı bi türlü. Uykusuzluktan ağlıyor biliyorum ama niye bi türlü uykuya geçemedi anlamış değilim. Az önce daldı şükür. Ama sinirlerim aşırı yıprandı eşim de işte oturup ağlayacaktım az kalsın bi türlü sakinleşmedi. Bu neydi ya

Aynısını dün yaşadık. Hasta mı acaba diye defalarca ateşini ölçtük. Olmadı bir türlü susmadı. Yeni doymuş olmasına rağmen meme teklif ettim anca öyle ve benim kucağımda sankinleşti.
Babam çocuğa okumaya başladı o derece bir ağlama

Canım diş ağrısı falan mi acaba böyle olunca da insan ne yapacağını şaşırıyor resmen

Beko ac7030 aldik cnm 3 haftadir falan kullaniyorum memnunum sadece 3 saatte bi suyunu yenilemek lazim 3200 tl ye aldik
Sağol canım benim bize büyük gibi ya salonun ortasına koysam anca durabilir eşimin işyerinde de varmış bundan söyledi bn getireyim diye ama büyük bişey zaten ev küçük

Off ne zor ağlama krizi. Uykudan önce kaç saatlik uyanıklığı vardı. Biz bazen uzun süre uyanık olunca bunu yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…