Evet zaten çok çok mercimek tanesi kadar alıp sürüyorumHeh süper kuzu doza dikkat etmek lazim o zaman
Ayy ne aldın canım biz pistik yaEve klimadan hallice hava serinletici aldik is goruyor simdilik:)
Yok yok bizde sağa sola devrilme dışı tam dönme yokBiz henüz dönmedik. Bi biz kalmadık dimi dönmeyen
Evet canim bu direk nokta atışı olduğu için daha etkili olur tabiiii peki gelen diş var mı ne durumdasınızEvet zaten çok çok mercimek tanesi kadar alıp sürüyorumcalpol bu kadar etkili olmadi verince çocuk cidden rahatliyor
Beko ac7030 aldik cnm 3 haftadir falan kullaniyorum memnunum sadece 3 saatte bi suyunu yenilemek lazim 3200 tl ye aldikAyy ne aldın canım biz pistik ya
Yok yok bizde sağa sola devrilme dışı tam dönme yok
Ay çok şükür canım sevindimSonunda mama içti gece uykusuna yatmadan önceminseo . Bir de sen meyvelere ne zaman geçmeyi düşünüyorsun canım? Ben meyve vermekten vazgeçtim bir süre galiba yarın da deneyeceğim aynı şekilde mama içmezse ara vereceğim.
Kendi ozel muayenesi var. Daha onceki yillarda Anadolu hastanesine calisiyormus.ama şuan kendi yeri varKendi özel muayenesi mi var yoksa özel hastanede mi? Ben de sordum fethi sekin ve Fırat genel anestezi yapıyor. Lokal olsun istiyorum ben de
Ben farkedemiyorum elliyorum sert bir şey var ama henüz diş etinde belirginleşmemiş. Bazen emerken meme ucumu sinirden ısırıyor emmiyor ağlıyor. Ellerini yumruk yapip ağzına sokup ağlıyor. Hani bir ağrısı var belli ne zaman jeli sürsem rahatliyor emiyor. Diğer türlü aç kalıyor istahsız, huzursuz, uykusuz ama grlrn giden diş yokEvet canim bu direk nokta atışı olduğu için daha etkili olur tabiiii peki gelen diş var mı ne durumdasınız
Takipli olduğunuz bir doktor var mı hemen sorsanız.Kizlar benim bebek king kong gibi ellerini yumruk yapip gogsune vuruyor. Cok kasıyor kendini bazen oyle hareketler yapiyoki korkuyorum yabizim ailede atessiz havale gecirmeyen yok.gibi nerdeyse. Gözlerini ayiriyor kocaman yapiyor cenesi geriliyor surati kipkirmizi oluyor napacagimi sasiriyorum valla.
Tabağı oioi kaşıkları wee baby aldim canimEk gıda için oioi ürünleri mi aldınız kızlar? Kaşık vs ne tercih ettiniz? Daha fazla pahalanmadan ben de alayım diyorumMama sandalyesi de almadım henüz.
Teşekkürler canım sanırım ben de oioi vakumlu tabak alacağım diğer ürünleri wee babyTabağı oioi kaşıkları wee baby aldim canim
Benimki de tembel çıktı. DönmüyorBiz henüz dönmedik. Bi biz kalmadık dimi dönmeyen
Ya evet ben de anlamadim Ekin e de ara ara geliyor bu huzursuzluk salyalar akıyor memeyi cekip atiyor ellerini ağzına sokuyor falan ama görünürde bişey yok birden sürpriz olacak galibaBen farkedemiyorum elliyorum sert bir şey var ama henüz diş etinde belirginleşmemiş. Bazen emerken meme ucumu sinirden ısırıyor emmiyor ağlıyor. Ellerini yumruk yapip ağzına sokup ağlıyor. Hani bir ağrısı var belli ne zaman jeli sürsem rahatliyor emiyor. Diğer türlü aç kalıyor istahsız, huzursuz, uykusuz ama grlrn giden diş yokbir anda çıkacak sanırım anlamadim nasil bir şey
Y yogurtlusemizotu kızlar hiç üzülmeyin ne kadar geç dönerse o kadar iyi cidden bu dönme olayı yüzünden sinir sistemim bozuldu çocuk uyucak tam dalıyor hop bi dönüyor kafayi kaldırıp şebek gibi bakınıyor sonra sil baştanBenimki de tembel çıktı. Dönmüyor
Aynısını dün yaşadık. Hasta mı acaba diye defalarca ateşini ölçtük. Olmadı bir türlü susmadı. Yeni doymuş olmasına rağmen meme teklif ettim anca öyle ve benim kucağımda sankinleşti.Kızlar ben az önce ne yaşadım bilmiyorum. Yağız 1 saate yakın hiç durmadan ağladı hem de ne ağlama sanki eti kesiliyor. Gözünden uyku akıyor uyumadı bi türlü. Uykusuzluktan ağlıyor biliyorum ama niye bi türlü uykuya geçemedi anlamış değilim. Az önce daldı şükür. Ama sinirlerim aşırı yıprandı eşim de işte oturup ağlayacaktım az kalsın bi türlü sakinleşmedi. Bu neydi ya
Canım diş ağrısı falan mi acaba böyle olunca da insan ne yapacağını şaşırıyor resmenKızlar ben az önce ne yaşadım bilmiyorum. Yağız 1 saate yakın hiç durmadan ağladı hem de ne ağlama sanki eti kesiliyor. Gözünden uyku akıyor uyumadı bi türlü. Uykusuzluktan ağlıyor biliyorum ama niye bi türlü uykuya geçemedi anlamış değilim. Az önce daldı şükür. Ama sinirlerim aşırı yıprandı eşim de işte oturup ağlayacaktım az kalsın bi türlü sakinleşmedi. Bu neydi ya
Sağol canım benimBeko ac7030 aldik cnm 3 haftadir falan kullaniyorum memnunum sadece 3 saatte bi suyunu yenilemek lazim 3200 tl ye aldik
Off ne zor ağlama krizi. Uykudan önce kaç saatlik uyanıklığı vardı. Biz bazen uzun süre uyanık olunca bunu yaşıyoruz.Kızlar ben az önce ne yaşadım bilmiyorum. Yağız 1 saate yakın hiç durmadan ağladı hem de ne ağlama sanki eti kesiliyor. Gözünden uyku akıyor uyumadı bi türlü. Uykusuzluktan ağlıyor biliyorum ama niye bi türlü uykuya geçemedi anlamış değilim. Az önce daldı şükür. Ama sinirlerim aşırı yıprandı eşim de işte oturup ağlayacaktım az kalsın bi türlü sakinleşmedi. Bu neydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?