2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benimki de memede zar zor sakinleşti uyudu sonra ama neler çektim ya ne oldu hiç anlamadım

Canım diş ağrısı falan mi acaba böyle olunca da insan ne yapacağını şaşırıyor resmen
Bilmiyorum ki canım ya dışardaydık eve geldik bir şeyi yoktu babasıyla oynadılar biraz sonra eşim işe gitti ben de uyutmaya çalıştım kucağımda pışpış yaparken birden kendini geri atmalar gerinmeler çığlık çığlığa ağlamaya başladı sonra sakinleştiremedim bi türlü. En son memede uyuyakaldı o da çok yoruldu ben de

Off ne zor ağlama krizi. Uykudan önce kaç saatlik uyanıklığı vardı. Biz bazen uzun süre uyanık olunca bunu yaşıyoruz.
Evet bugün uyku konusunda sıkıntılıydı doğru düzgün gündüz uykusu uyumadı. En son 3te uyuyup buçukta uyandı sonra bi daha uyumadı. Dışarı çıktık arabada 10-15 dklık kısa uykular yaptı o kadar. Akşam 10 buçukta anca gece uykusuna geçti

Ya kızlar benim bebiş masallah uslu bir bebiş ama dünden beri aglamak değilde boyle huzursuz ıığğ ığğğ diye aglanıyor eli hep agzında her seyi agzına götürmeye calısıyor buyun cok aglanınca agrı kesici parasetamol verdim normalde hiç veren biri değildim bu doğdugundan bu yana 3. Verişim oldu ne yapabılırım uzuluyorum acı cekıyor diye birde anlamıyorum diş mi vıkaracak yakın mı fiye size atsam anlayan var mı aranızda yakın mı diş

Eklentiler

• IMG_5682.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_5681.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_5680.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_5690.webp
    17 KB · Görüntüleme: 71
Çok geçmiş olsun canim Sunrseee dediği gibi gündüz kısa kısa uykular felaket uykusunu getiriyor böyle krizli anlar oluyor

Kucakta gezdirilmeyi seviyomu bizimki ciglik cigligada aglasa kucaga alip ayaga kalktikmi susuyor:)

Gunaydin, ilk dis alttan gelir. Solunda sanki yeri beyazlasmis ya oradan dis gelecek. Belirginkesmis evet . Masallah

Evde spor yapan kizlar hangi videolarda yapıyorsunuz önerebilir misiniz bana da su an hamile kaldığım kilodan beş kilo fazlayım çok rahatsız edici değil ama sezaryen göbeği çok fena nasil geçer ki bu artık aksiyon almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…