2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Pamela reif videolarini yap canim cardio ile sıkılaşma en hızlı sonuç öyle alırsın

Arkadaşım ben en doğru videoları lilly sabri ve popsugar fitness sayfasının buluyorum. minseo birini önermiş onada bakıcam şimdi

Chloe ting kadar zor değil canim dans videolarini yap onlar eğlenceli
Aslında bu videolar gerçekten işe yarar ama mesela 10 dk bunu yapıp 1 ay sonra karın kası bekleyen insanlar var özellikle chloe gerçekten deli pandemi döneminde sporcuyken olduğum kas/yağ oranıma dönmüştüm bu videoları denemek istedim ve cidden eğlendim yaprken de sonuçlar da güzel oldu ama evde yapcak herkese önerim şu gerçekten boyun ve bel kaslarınza dikkat edin

Kuzum benim de 4 kilo fazlam kaldi gitmiyor. Gorenler anlamiyor ama kiyafetlerim hic yakismiyor ve bazilari olmuyor. Henuz arayisa girmedim Ben de evde yapacagim. Bir kac isim var onlari yapinca ay sonunda falan arastirip evde baslicam ...

Aynen kuzum ben geçen yaz planlı ve düzenli yapmıştım baya etkisini gördüm ama her gün 3-4 video yapıyordum

Kizlar bebeklerimiz buyuduler diye sanmayin gaz sancisi olmaz aniden ciglik cigliga aglamalar ondanda olur.Ben hatirliyorum oglum 3.5 4 aylikti karin ultrasonunda karni gaz dolu demislerdi. Ara da gaz sancisi yasayabilirler
Doğru diyorsun Ekin bazen uykusundan ağlayarak uyaniyor gaz çıkarıp uyuyor

Kızlar bu hesaptaki kamplara da bi bakin 3 günlük 7 günlük kamplari var düzenli yapılırsa fayda sağlar bence ben de karin kampina başlıcam ama yaparken hamur şeker yemeyin tabi

Kızlar bu hesaptaki kamplara da bi bakin 3 günlük 7 günlük kamplari var düzenli yapılırsa fayda sağlar bence ben de karin kampina başlıcam ama yaparken hamur şeker yemeyin tabi
Ben suan bu hareketi yapsam cat diye kirilirim o kadar gergin vallahi vucudum... Hafif bi seyle baslayim ben. Siz cilgin genclik hizlisiniz S syildizs

Arkadaşım ben en doğru videoları lilly sabri ve popsugar fitness sayfasının buluyorum. minseo birini önermiş onada bakıcam şimdi
Bakıcam canım çok teşekkür ederim
Chloe ting kadar zor değil canim dans videolarini yap onlar eğlenceli
O kadın nasil bir insan ya
Kuzum benim de 4 kilo fazlam kaldi gitmiyor. Gorenler anlamiyor ama kiyafetlerim hic yakismiyor ve bazilari olmuyor. Henuz arayisa girmedim Ben de evde yapacagim. Bir kac isim var onlari yapinca ay sonunda falan arastirip evde baslicam ...
Göbeğim o kadar sarkık ki benim de herkesin böyle mi acaba bu geçecek mi
O sırada ben kiz Migros’ta milkalar indirimde bu arada haberiniz olsun

Eklentiler

• image.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 43
Bugün de çok sıcak izmir 45 derece sen nerde oturuyordun? Biz klimasiz duramiyoruz

Kaçta yatıyor oğlun 5 çok erken değil mi geri uyumuyor mu
9 da uyuyor iste bende onunla uyuyorum gun aydigi an uyaniyor ya onceleri 6ydi simdi 5 te kalkiyor 11 de yatsada 5 te kalkiyor napcam bilmiyorum

Bugün de çok sıcak izmir 45 derece sen nerde oturuyordun? Biz klimasiz duramiyoruz

Kaçta yatıyor oğlun 5 çok erken değil mi geri uyumuyor mu
Geri ne zaman uyiyor biliyormusun benjm uykum acilmis kahvemi icerken 8 gibi falan o da yarim saat falan zaten bi surahi filtre kahve bitiyorum:))

Muhtemelenngaz olabilir biz her ne kadar kakasını yaptı falan diye düşünsek bile gaz sıkıştırmasi olabiliyormuş böyle bir şey yaşadığımda videoya alıp doktora gönderdim kendisi böyle açıklamıştı gaz sancısı diye fitil alın dedi biz dışarı almaya çıktığımızda Derin arabada kucağımda uyudu dışarısı iyi geliyor bebeklere fitil almadık biz de

Bebek arabasi yada araç hoplatiyor ya o iyi geliyordur.

Reactions: Cmz
Kizlar ben paso salliyorum benim bebegi. Uykusu olsun olmasin ya kucakta gezilecek ya besikte sallanacak yoksa avaz avaz agliyor sikildim valla. Sabah sirt boyun omuz agrilarimdan dolayi tasiyamadim bile. Yada biri oturacak karsisinda konusacak bununla aksama kadar.
Mesela siz bebeginizi karni tok alti temiz uykusu yoksa biraz oynadiktan sonra yanindan gittiginizde agliyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…