Pamela reif videolarini yap canim cardio ile sıkılaşma en hızlı sonuç öyle alırsınEvde spor yapan kizlar hangi videolarda yapıyorsunuz önerebilir misiniz bana da su an hamile kaldığım kilodan beş kilo fazlayım çok rahatsız edici değil ama sezaryen göbeği çok fena nasil geçer ki buartık aksiyon almam lazım
Yaa çok zor diye hatırlıyorum onu ama denicemPamela reif videolarini yap canim cardio ile sıkılaşma en hızlı sonuç öyle alırsın
Arkadaşım ben en doğru videoları lilly sabri ve popsugar fitness sayfasının buluyorum.Evde spor yapan kizlar hangi videolarda yapıyorsunuz önerebilir misiniz bana da su an hamile kaldığım kilodan beş kilo fazlayım çok rahatsız edici değil ama sezaryen göbeği çok fena nasil geçer ki buartık aksiyon almam lazım
Chloe ting kadar zor değil canim dans videolarini yap onlar eğlenceliYaa çok zor diye hatırlıyorum onu ama denicem
Ben de bunlara bakim duymamıştım hiçArkadaşım ben en doğru videoları lilly sabri ve popsugar fitness sayfasının buluyorum.minseo birini önermiş onada bakıcam şimdi
Aslında bu videolar gerçekten işe yarar ama mesela 10 dk bunu yapıp 1 ay sonra karın kası bekleyen insanlar var özellikle chloe gerçekten deliChloe ting kadar zor değil canim dans videolarini yap onlar eğlenceli
Biz bu gece ne yaşadık hiç bilmiyorum. Asla susmadı. Sürekli ağladı. Kucakta ağladı, yatakta ağladı. Ağladı da ağladıBenimki de memede zar zor sakinleşti uyudu sonra ama neler çektim ya ne oldu hiç anlamadım
Hepsi sincap kitap arkadaşımHsngi mağazadan linki var mi
Kuzum benim de 4 kilo fazlam kaldi gitmiyor. Gorenler anlamiyor ama kiyafetlerim hic yakismiyor ve bazilari olmuyor. Henuz arayisa girmedim Ben de evde yapacagim. Bir kac isim var onlari yapinca ay sonunda falan arastirip evde baslicam ...Evde spor yapan kizlar hangi videolarda yapıyorsunuz önerebilir misiniz bana da su an hamile kaldığım kilodan beş kilo fazlayım çok rahatsız edici değil ama sezaryen göbeği çok fena nasil geçer ki buartık aksiyon almam lazım
Aynen kuzum ben geçen yaz planlı ve düzenli yapmıştım baya etkisini gördüm ama her gün 3-4 video yapıyordumAslında bu videolar gerçekten işe yarar ama mesela 10 dk bunu yapıp 1 ay sonra karın kası bekleyen insanlar var özellikle chloe gerçekten delipandemi döneminde sporcuyken olduğum kas/yağ oranıma dönmüştüm bu videoları denemek istedim ve cidden eğlendim yaprken de sonuçlar da güzel oldu ama evde yapcak herkese önerim şu gerçekten boyun ve bel kaslarınza dikkat edin
Doğru diyorsun Ekin bazen uykusundan ağlayarak uyaniyor gaz çıkarıp uyuyorKizlar bebeklerimiz buyuduler diye sanmayin gaz sancisi olmaz aniden ciglik cigliga aglamalar ondanda olur.Ben hatirliyorum oglum 3.5 4 aylikti karin ultrasonunda karni gaz dolu demislerdi. Ara da gaz sancisi yasayabilirler
Ben suan bu hareketi yapsam cat diye kirilirimKızlar bu hesaptaki kamplara da bi bakin 3 günlük 7 günlük kamplari var düzenli yapılırsa fayda sağlar bence ben de karin kampina başlıcam ama yaparken hamur şeker yemeyin tabi
Bakıcam canım çok teşekkür ederimArkadaşım ben en doğru videoları lilly sabri ve popsugar fitness sayfasının buluyorum.minseo birini önermiş onada bakıcam şimdi
O kadın nasil bir insan yaChloe ting kadar zor değil canim dans videolarini yap onlar eğlenceli
Göbeğim o kadar sarkık ki benim deKuzum benim de 4 kilo fazlam kaldi gitmiyor. Gorenler anlamiyor ama kiyafetlerim hic yakismiyor ve bazilari olmuyor. Henuz arayisa girmedim Ben de evde yapacagim. Bir kac isim var onlari yapinca ay sonunda falan arastirip evde baslicam ...
O sırada benKızlar bu hesaptaki kamplara da bi bakin 3 günlük 7 günlük kamplari var düzenli yapılırsa fayda sağlar bence ben de karin kampina başlıcam ama yaparken hamur şeker yemeyin tabi
9 da uyuyor iste bende onunla uyuyorum gun aydigi an uyaniyor ya onceleri 6ydi simdi 5 te kalkiyor 11 de yatsada 5 te kalkiyor napcam bilmiyorumBugün de çok sıcak izmir 45 derecesen nerde oturuyordun? Biz klimasiz duramiyoruz
Kaçta yatıyor oğlun 5 çok erken değil mi geri uyumuyor mu
Geri ne zaman uyiyor biliyormusun benjm uykum acilmis kahvemi icerken 8 gibi falan o da yarim saat falan zaten bi surahi filtre kahve bitiyorum:))Bugün de çok sıcak izmir 45 derecesen nerde oturuyordun? Biz klimasiz duramiyoruz
Kaçta yatıyor oğlun 5 çok erken değil mi geri uyumuyor mu
Muhtemelenngaz olabilir biz her ne kadar kakasını yaptı falan diye düşünsek bile gaz sıkıştırmasi olabiliyormuş böyle bir şey yaşadığımda videoya alıp doktora gönderdim kendisi böyle açıklamıştı gaz sancısı diye fitil alın dedi biz dışarı almaya çıktığımızda Derin arabada kucağımda uyudu dışarısı iyi geliyor bebeklereBilmiyorum ki canım ya dışardaydık eve geldik bir şeyi yoktu babasıyla oynadılar biraz sonra eşim işe gitti ben de uyutmaya çalıştım kucağımda pışpış yaparken birden kendini geri atmalar gerinmeler çığlık çığlığa ağlamaya başladı sonra sakinleştiremedim bi türlü. En son memede uyuyakaldı o da çok yoruldu ben de
Bebek arabasi yada araç hoplatiyor ya o iyi geliyordur.Muhtemelenngaz olabilir biz her ne kadar kakasını yaptı falan diye düşünsek bile gaz sıkıştırmasi olabiliyormuş böyle bir şey yaşadığımda videoya alıp doktora gönderdim kendisi böyle açıklamıştı gaz sancısı diye fitil alın dedi biz dışarı almaya çıktığımızda Derin arabada kucağımda uyudu dışarısı iyi geliyor bebeklerefitil almadık biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?