Benim biberonlar hep avent cnm. 260 ml aventin biberonunu al.bide 3 delikli uc al cnm bence. Ama lansinohu kullaniyorsa onada uc alabilirsin yetmicek zaten bu biberonlar. Ben ekstra bi tane daha aldimKızlar peki bi şey sorcam bende iki biberon var avent 120 ml lansinoh 160 ml avent yetmiyor lansinoh tam boyut olarak. Lansinoha uç mu alsam daha büyük orta akışlı uclu bir biberon mu
Gece uykudan kesin memede geçiyorBizim de öyleydiuzuyor... Uyandiktan sonra uyutmaya çalış en az yarim saat uğraş canim destekli mi uyuyor o da uykularin kisa olmasina sebep oluyor
Kızım sağlıkla doğdu yaa bana yeter hırslı bi insan değilim Allah verirse kabulüm ama olmazsa da hiç sorun etmemAa niye umudun yok canim senin 2. Hemen olur esimde varikosel vardi ilki zar zor oldu Yigit ummadigimiz anda oldu ilk korunmasiz da hemde.
Biliyorum orayı benAyrancilar'da merve pide var biliyor musun? Onun karsisina yeni bir bina yapilmis ordan tuttukkomşu olduk
Neden yetmiyor mama mı içiyor?Kullaniyorsa lansinoha uc al bence ne farkeder ki dicem ama arada çok az fark var 40 ml. Bende de 120 ml aventle 260 ml avent var. Zaten biberon ucuyla biberon nerdeyse ayni fiyat yerinde olsam daha büyük bir biberon alirdim ilerde lansinoh da yetmez sana
Ay tabi canim ya Allah hayirlisini versin hem nasilsa o duyguyu tattik cok sukur.Kızım sağlıkla doğdu yaa bana yeter hırslı bi insan değilim Allah verirse kabulüm ama olmazsa da hiç sorun etmem
Sağol canim benim herkes ayrancilar'i biliyormuşBiliyorum orayı benhayırlı olsun bu arada
Benim oglum zaten 2 ölçek içiyor bana yetiyorNeden yetmiyor mama mı içiyor?
Ben hala avent 120 veriyorum geceleri 120 içmedi daha100 Cc de bırakıyor bir buçuk saat aralı yaparsam anca 170 i zorluyoruz o da nadiren
Benim bu ölçüler anne sütü
aldigi kilodan anlasilir o yetiyor mu yetmiyor mu diye. Bir de bence gayet iyi içiyor 170 ml çok çok iyi boşuna dert ediyorsun kendineBenim bu ölçüler anne sütü
İki ölçek neye denk geliyor bilmiyorum ama bazen dert ediyorum az mı süt içiyor diye
Yani çpk iri bir bebek değil 4. Ay kontrolü ay sonunda olacak ama kabaca bu zamana kadar aylık 800 gr ile devam etti sanırım şu am 6 kilo 62 cm kadardıraldigi kilodan anlasilir o yetiyor mu yetmiyor mu diye. Bir de bence gayet iyi içiyor 170 ml çok çok iyi boşuna dert ediyorsun kendine
Benim oglum da gece vermesem 5 dk emip uyuyor ama artik ben de 2 gündür emzirdikten sonra mama da veriyorum. Seninkisi kiz mi erkek miYani çpk iri bir bebek değil 4. Ay kontrolü ay sonunda olacak ama kabaca bu zamana kadar aylık 800 gr ile devam etti sanırım şu am 6 kilo 62 cm kadardır
O gece beslemesi ben yatmadan ısrar edince oluyor yoksa vermezsem içmez bence
260 avent alayım canım benKullaniyorsa lansinoha uc al bence ne farkeder ki dicem ama arada çok az fark var 40 ml. Bende de 120 ml aventle 260 ml avent var. Zaten biberon ucuyla biberon nerdeyse ayni fiyat yerinde olsam daha büyük bir biberon alirdim ilerde lansinoh da yetmez sana
Aynen canım onu alayım ya lazım olur her türlü büyük biberonBenim biberonlar hep avent cnm. 260 ml aventin biberonunu al.bide 3 delikli uc al cnm bence. Ama lansinohu kullaniyorsa onada uc alabilirsin yetmicek zaten bu biberonlar. Ben ekstra bi tane daha aldim
Benim bebiş gündüz bazen memeyi reddediyor o zaman üç saatte bir 120 veya 150 içiyor canım
Kız bebekBenim oglum da gece vermesem 5 dk emip uyuyor ama artik ben de 2 gündür emzirdikten sonra mama da veriyorum. Seninkisi kiz mi erkek mi
Benim oğlan da gündüzleri çok zor memeyi kabul ediyor akşamlari emiyor neden böyle yapiyorlar ki260 avent alayım canım ben
Aynen canım onu alayım ya lazım olur her türlü büyük biberon
Benim bebiş gündüz bazen memeyi reddediyor o zaman üç saatte bir 120 veya 150 içiyor canım
Uykuluyken çok iyi emiyor değil miBenim oğlan da gündüzleri çok zor memeyi kabul ediyor akşamlari emiyor neden böyle yapiyorlar ki
Ay evet aynisi ya gece 2 memeyi de öyle guzel emiyor ki ama gündüz asla emmiyor mecbur mama veriyorumUykuluyken çok iyi emiyor değil midoktora sordum bu aylarda çok normal sık sık meme teklif et almazsa mama ver dedi
1,5 saat ara ile 170 cc mi içiyor masallah canım kaç kilo oldu şuan? Ben Ekin'e 105 cc veriyorum 120 cc bitiremiyor 7,5 kilo şuanNeden yetmiyor mama mı içiyor?
Ben hala avent 120 veriyorum geceleri 120 içmedi daha100 Cc de bırakıyor bir buçuk saat aralı yaparsam anca 170 i zorluyoruz o da nadiren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?