2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar peki bi şey sorcam bende iki biberon var avent 120 ml lansinoh 160 ml avent yetmiyor lansinoh tam boyut olarak. Lansinoha uç mu alsam daha büyük orta akışlı uclu bir biberon mu
Benim biberonlar hep avent cnm. 260 ml aventin biberonunu al.bide 3 delikli uc al cnm bence. Ama lansinohu kullaniyorsa onada uc alabilirsin yetmicek zaten bu biberonlar. Ben ekstra bi tane daha aldim

Neden yetmiyor mama mı içiyor?
Ben hala avent 120 veriyorum geceleri 120 içmedi daha 100 Cc de bırakıyor bir buçuk saat aralı yaparsam anca 170 i zorluyoruz o da nadiren

Ben hala avent 120 veriyorum geceleri 120 içmedi daha 100 Cc de bırakıyor bir buçuk saat aralı yaparsam anca 170 i zorluyoruz o da nadiren
Benim oglum zaten 2 ölçek içiyor bana yetiyor annewith yetmiyor yazmış ondan dedim

Benim bu ölçüler anne sütü
İki ölçek neye denk geliyor bilmiyorum ama bazen dert ediyorum az mı süt içiyor diye
aldigi kilodan anlasilir o yetiyor mu yetmiyor mu diye. Bir de bence gayet iyi içiyor 170 ml çok çok iyi boşuna dert ediyorsun kendine

aldigi kilodan anlasilir o yetiyor mu yetmiyor mu diye. Bir de bence gayet iyi içiyor 170 ml çok çok iyi boşuna dert ediyorsun kendine
Yani çpk iri bir bebek değil 4. Ay kontrolü ay sonunda olacak ama kabaca bu zamana kadar aylık 800 gr ile devam etti sanırım şu am 6 kilo 62 cm kadardır
O gece beslemesi ben yatmadan ısrar edince oluyor yoksa vermezsem içmez bence

Benim oglum da gece vermesem 5 dk emip uyuyor ama artik ben de 2 gündür emzirdikten sonra mama da veriyorum. Seninkisi kiz mi erkek mi

260 avent alayım canım ben
Benim biberonlar hep avent cnm. 260 ml aventin biberonunu al.bide 3 delikli uc al cnm bence. Ama lansinohu kullaniyorsa onada uc alabilirsin yetmicek zaten bu biberonlar. Ben ekstra bi tane daha aldim
Aynen canım onu alayım ya lazım olur her türlü büyük biberon
Benim oglum zaten 2 ölçek içiyor bana yetiyor annewith yetmiyor yazmış ondan dedim
Benim bebiş gündüz bazen memeyi reddediyor o zaman üç saatte bir 120 veya 150 içiyor canım

Benim oglum da gece vermesem 5 dk emip uyuyor ama artik ben de 2 gündür emzirdikten sonra mama da veriyorum. Seninkisi kiz mi erkek mi
Kız bebek
Yani açıkçası uyanır mı uyanmaz mı emin değilim çğnkü ben 3-4 saate bir gece beslemesine devam ediyorum

260 avent alayım canım ben

Aynen canım onu alayım ya lazım olur her türlü büyük biberon

Benim bebiş gündüz bazen memeyi reddediyor o zaman üç saatte bir 120 veya 150 içiyor canım
Benim oğlan da gündüzleri çok zor memeyi kabul ediyor akşamlari emiyor neden böyle yapiyorlar ki

Uykuluyken çok iyi emiyor değil mi doktora sordum bu aylarda çok normal sık sık meme teklif et almazsa mama ver dedi
Ay evet aynisi ya gece 2 memeyi de öyle guzel emiyor ki ama gündüz asla emmiyor mecbur mama veriyorum düzelir miymiş bu durum üzüyor bayagi beni

1,5 saat ara ile 170 cc mi içiyor masallah canım kaç kilo oldu şuan? Ben Ekin'e 105 cc veriyorum 120 cc bitiremiyor 7,5 kilo şuan

Kızlar bebegim diş cıkarıyor cok aglanıyor ve acı cekıyor bariz belli edıyor agrısı oldugunu acaba agrı kesici verebılır mıyım versem günde kac defa verebılrım parasetamol verebılırım değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…