2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar az once Yigit emmedi huzursuz acliktan dolapta sutum vardi bardakla verdik luk luk nasil iciyor cekince de agliyor işleri gucleri sacmalik sanki kac defa bardaktan ictin ilk defa yani anne memesi dururken cildirmis olmali bu bebekler

Kizlar az once Yigit emmedi huzursuz acliktan dolapta sutum vardi bardakla verdik luk luk nasil iciyor cekince de agliyor işleri gucleri sacmalik sanki kac defa bardaktan ictin ilk defa yani anne memesi dururken cildirmis olmali bu bebekler
Bardaktan nasıl içti damlası dökülse fenalaşırım ben Ne zorluklarla sağıyoruz
Cidden bize resmen işkence ediyor bu bebekler benimki de ağlayıp duruyor sabahtan beri güzel emdi şu an ne derdi var bilmiyorum. Memeyi almıyor Sıcaktan heralde

Valla ne bileyim kirk yillik usta gibu diliyle falan şak şak cekti.

Allah yardımcın olsun canım iştahsız bebek çok zor ben de mamayı da memeyi de çok zor veriyorum umarım geçici bir süreçtir ve kolay atlatırız

Kizlar benimki cok agliyor gunduz uykusu pek yok bugunde uyumadi annem israrla bi yerinin agridigini hastaneye gitmemiz gerektigini soyluyor. Atak diyom anlamıyor:) cok aci bi sekilde agliyo diyo ama istah iyi bugun bi kere kustu kakasi iyi gazi yok atesi yok

Senin annen benim sen de eşimsin bana gore de ataktansa bir rahatsizligi var derim esim yok der

Ek gıdaya hazır olmayabilir mi? Benim kızın hazır olmadığını düşünüyorum bende o yüzden başlamadım
Sanmıyorum canım mama reddi yaşadığım için 5.ayımda yavaş yavaş başla demişti doktor ben de öyle yaptım. Bugünde hergün yoğurt mutlaka yedir çorba içir dedi ama nerde bi sabahları meyveli yoğurt yedirebiliyorım. Tatlı olanları seviyor ama tuzlu olanları sevmiyor çorba kabak patates vs. Ama zeytin ezip versem onu yiyor. Değişik bilmiyorum. Testleri temiz çıktı çok şükür

Kızlar alyanın testleri temiz çıktı doktor sıcaklardan da iştahsız olabilir dedi. Sen yine de ver mutlaka hergün yoğurt ve çorba mutlaka içsin bebekler yoğurtluçorbaları daha çok seviyor onlardan vermeyi dene dedi.
Birde menenjit alışı olduk ilk doz ateş şu ana kadar olmadı ama ishal oldu hemen. Normalde kabızdı aşıdan sonra ishal oldu bende karın ağrısı olmasın diye yine de calpol verdim biraz yatırdım.
Sizinkilerde de ishal olmuşmuydu menenjit aşısını yaptıranlarda

Canım bugün doktor bana dedi su içme durumu nasıl diye bende sütten çok su istiyor suyu seviyor dedim. Yazın çok çabuk su kaybediyorlar istedikçe ver suyu ihtiyacı oluyor bebeklerin dedi bana da.

İshaldi kabız yapmıs

Evet canım hele ayağı bı ara boynumdaydi

Ne kol duruyor ne bacak ne kafası duruyor nede gözleri fıldır fıldır emiyorlar mı spor mu yapıyor belli değil

Folik asit bebeleri ya
Kızlar artık sadece mamayı yapıyorum kendisi içiyor beni uğraştırmıyor sağolsun
Ya senin tipini yerimmmmm
Canım ben bugün memeyi 3 saatte bir zaman tutarak verdim hiç red olmadı he yarın ne yapar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…