YakındırHarikaBende bekliyorum bu günleri gözüm yollarda
Bardaktan nasıl içti damlası dökülse fenalaşırım benKizlar az once Yigit emmedi huzursuz acliktan dolapta sutum vardi bardakla verdik luk luk nasil iciyor cekince de agliyor işleri gucleri sacmalik sanki kac defa bardaktan ictin ilk defa yani anne memesi dururken cildirmis olmali bu bebekler
Valla ne bileyim kirk yillik usta gibu diliyle falan şak şak cekti.Bardaktan nasıl içti damlası dökülse fenalaşırım benNe zorluklarla sağıyoruz
Cidden bize resmen işkence ediyor bu bebekler benimki de ağlayıp duruyor sabahtan beri güzel emdi şu an ne derdi var bilmiyorum. Memeyi almıyorSıcaktan heralde
Allah yardımcın olsun canım iştahsız bebek çok zor ben de mamayı da memeyi de çok zor veriyorum umarım geçici bir süreçtir ve kolay atlatırızBoyu uzamış 4 cm uzamış cnm. Kilosu aynı kalınca zayıfladı ek gıda da çok zorlanıyorum tek tek sebze meyve püresi yaptırım yemiyor mama reddi yapıyor çorba içmiyor çok nadir yiyor iştahlı oluyor o da sabahları sadece
Hey maşallah ben de deneyeyim bir sonrakine ama benim oğlan sinirli ya kesim beceremez sinirlenirValla ne bileyim kirk yillik usta gibu diliyle falan şak şak cekti.
Agzi kucuk ince bardakla dene canim.Hey maşallah ben de deneyeyim bir sonrakine ama benim oğlan sinirli ya kesim beceremez sinirlenir
Senin annen benim sen de eşimsin bana gore de ataktansa bir rahatsizligi var derim esim yok derKizlar benimki cok agliyor gunduz uykusu pek yok bugunde uyumadi annem israrla bi yerinin agridigini hastaneye gitmemiz gerektigini soyluyorum. Atak diyom anlamıyor:) cok aci bi sekilde agliyo diyo ama istah iyi bugun bi kere kustu kakasi iyi gazi yok atesi yok
Seninki emmemek icin her seyi yapiyor yakinda catal bicakda kullanir:)Agzi kucuk ince bardakla dene canim.
Ya ne bilim cok ciddi bisi olmadıkça hastaneye gitmek istemiyorum ondan galiba:)Senin annen benim sen de eşimsin bana gore de ataktansa bir rahatsizligi var derim esim yok der
Canim besleniyorsa endise etme zaten ya ben.beslenmeyince endise edip goturmek.istiyorumYa ne bilim cok ciddi bisi olmadıkça hastaneye gitmek istemiyorum ondan galiba:)
Aha haa vallahi bir de bardakta sut.bitince agliyorSeninki emmemek icin her seyi yapiyor yakinda catal bicakda kullanir:)
Sanmıyorum canım mama reddi yaşadığım için 5.ayımda yavaş yavaş başla demişti doktor ben de öyle yaptım. Bugünde hergün yoğurt mutlaka yedir çorba içir dedi ama nerde bi sabahları meyveli yoğurt yedirebiliyorım. Tatlı olanları seviyor ama tuzlu olanları sevmiyor çorba kabak patates vs. Ama zeytin ezip versem onu yiyor. Değişik bilmiyorum. Testleri temiz çıktı çok şükürEk gıdaya hazır olmayabilir mi? Benim kızın hazır olmadığını düşünüyorum bende o yüzden başlamadım
Alyanında aynı böyle canım yukarıya çıkmışlar Ekin kuşun da eşleri geliyor az kaldı annesi
Canım bugün doktor bana dedi su içme durumu nasıl diye bende sütten çok su istiyor suyu seviyor dedim. Yazın çok çabuk su kaybediyorlar istedikçe ver suyu ihtiyacı oluyor bebeklerin dedi bana da.Çekemiyorumdil sürekli dışarda kendim bile göremiyorum neyse bakalim bence yaz ishali oldu zaten şuan çok revaçtaymis. Az önce yarım suluk su içti çekince ağladı içmek istedi ben de verdim su kaybettiği için ha serum bağlanmış ha su içmiş rahatlayip uyudu suyu içince. Çocuklara su vermek lazim kesinlikle onu anladim bu sıcaklarda
İshaldi kabız yapmısKızlar alyanın testleri temiz çıktı doktor sıcaklardan da iştahsız olabilir dedi. Sen yine de ver mutlaka hergün yoğurt ve çorba mutlaka içsin bebekler yoğurtluçorbaları daha çok seviyor onlardan vermeyi dene dedi.
Birde menenjit alışı olduk ilk doz ateş şu ana kadar olmadı ama ishal oldu hemen. Normalde kabızdı aşıdan sonra ishal oldu bende karın ağrısı olmasın diye yine de calpol verdim biraz yatırdım.
Sizinkilerde de ishal olmuşmuydu menenjit aşısını yaptıranlarda
Evet canım hele ayağı bı ara boynumdaydi
Ne kol duruyor ne bacak ne kafası duruyor nede gözleri fıldır fıldıremiyorlar mı spor mu yapıyor belli değil
Folik asit bebeleri ya1 yaşa doğru iyice memeye düşüyorlar. 1 yaştan sonra daha fazla hatta. İşten gelince benim kızın tişörtün yakasını sündürmelerini hatırlıyorum. Belki ek gıda tadınca anne sütüne düşüyorlar ya da ayrı kalmaya başlayınca. Bak hatta biz bayrama gidince çok güzel emmişti sebebi de çok fazla bitişik olmamıştık. Emmeyi anneye kavuşma bilip daha iyi emmiş olabilir o zaman
Hayır kilosu hiç etkilenmedi. Hep 1 kilo ve üzeri aldı. Üzerine düştüğüm için emsin diye daha çok emdi bence. Zaten emziriyorsun bir şekilde ama çook yorucu oluyordu
Benimki memeyi sıkıyor, parmaklarını ağzıma sokuyorayaklar tekmeliyor filan
Ben yenidoğandan itibaren kullandım ve çok memnun kaldım. Prima gibi aynı. Fakat yazın bence kalın oluyor, sıcakta zaten az çiş yapıyorlar. Ben bebeği terletmesin diye bıraktım baby Turco aldım burada kızların tavsiyesi ile çok memnun kaldım şimdilik
Ya senin tipini yerimmmmmKızlar artık sadece mamayı yapıyorum kendisi içiyor beni uğraştırmıyor sağolsun
Canım ben bugün memeyi 3 saatte bir zaman tutarak verdim hiç red olmadı he yarın ne yapar bilmiyorumKizlar az once Yigit emmedi huzursuz acliktan dolapta sutum vardi bardakla verdik luk luk nasil iciyor cekince de agliyor işleri gucleri sacmalik sanki kac defa bardaktan ictin ilk defa yani anne memesi dururken cildirmis olmali bu bebekler
Benimkisi kabızdı ishal oldu canımİshaldi kabız yapmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?