2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Folik asit bebeleri ya

Ya senin tipini yerimmmmm

Canım ben bugün memeyi 3 saatte bir zaman tutarak verdim hiç red olmadı he yarın ne yapar bilmiyorum
Valla ben dun oyle.bir red yasadim ki ne 3 saati ne 4 ne 5 kar etmedi bugun daha iyiDertleri ne acaba keske konussalardi ya bunlar oyle dogsalardi

Kızlar Ekin 20.30 dan beri ağlıyor uykuya gecemiyor mahvolduk anneme geldim yatiriyoruz agliyor mama içiyor ağlıyor salliyoruz agliyor arabaya biniyoruz agliyor calpolde içmişti ama ishalden poposu pişti galiba o acıyor sürekli krem sürüyorum ama pişti yine de napacagimi şaşırdım gerçekten

Son düzenleme:
Ah canim kiyamam dogal icerikli olan kremler pek fayda etmiyor sanki boyle durumlarda bize bepantole iyi gelmisti kucuk tuplerden.onu mu alsan. Dus aldirdiniz mi belki rahstlar uyur. Bir de canim doktor bana.mafloru sabah aksam 5 damla ver demisti. Simdi 5 damla ver bence karin agrisi varsa ona da iyi gelir

Açık bırak ve sürekli yıka altını değiştirirken mina ilk gün aynı öyle oldu sonra sakinledi

Kıyamamm.. aklıma duştan başka bişey gelmiyor. Bez altında olsun ama bağlama istersen kuzum

Trosdy krem denedin mi pişik için? Ben kızımda diş pisiginde çok kullandım 1 günde toparladı hep. Diş pişigi normal pisikten daha kötü oluyordu kızımda hep.
Kanguruyla dolastirmayi dene canım, emmek te rahatlatir, ben hatirliyorum kabguruyu biraz bol baglayip kiiizi ic kısma yan yatirip emzirerek gezdiriyordum. birde ek gıdaya geçtiysen eğer, eline pirasanın beyaz kısmını veya yeşil soğan sap kısmını ver kemirsin o çok işe yarıyor. Diş pişiği ise dişler yakında gelir.
poposunu akan çeşmede yıkadiginda su değince ağlıyor mu

Çok geçmiş olsun canım, bizimki de öyle dönmeleri geçti artık ilerliyor bu ne acele diyorum artık iyice hareketlendi tabi et tutmaz sürekli emzirmeye çalışıyorum bakalım dr a gidince göreceğiz şu 6 kilonun bacagını kırabildik mi
Masada tutmak çok zor yemek yiyemiyoruz sanki aç öyle bir saldırıyor ki bende duruma göre başlayacağım ek gıdaya artık
Çok geçmiş olsun canım sana da diş ishal yapıyor ama kusmayı bilemedim üşütmüş olabilir kötü kokuda var demişsin Ben alıntıyı yapalı çok oldu sonra da okuyamadım mesajları nasıl oldu şimdi?
Canım salyaları uzuyorsa burun kanalları tıkalı demişti doktor ve deniz suyu baby olanından reçete etmişti.
Hadi yaa hiç duymadım onu bak ama dünle bugün hapşurdı birkaç kez, dr a sorayım bunu da akşamları çorap giydirdim üşüdü diye hep

ikizlerkadini96 canım nasılsın merak ettim seni
Canım iyiyim, halletmeye niyetli inşallah, boşanmak istediğimi söylediğimde baya şaşırdı. temelden problemlerimiz var iletişim hataları, eşimin kendi kişisel problemleri son kez şans verdim terapiye gidecek bakalım benim son çabam bu başka da yok. Hayırlısı olsun. Burdan kısa kısa tam acıklayamasam da tatmin oldum sayılır ama yasanılanların izi zor gecicek ve kendini düzeltmeye söz verdi…

Bizim doktor 6 ayda başlıyor ek gıdaya da perşembe kontrol var gelişimine göre belki başlatabilir belki bilemiyorum tabi.
Yemeklere deli gibi saldırıyor hiçbir şekilde durmak bilmiyor ben çözümü salatalıkta buldum. 2 tane salatalığın birini ona veriyorum tabi kesmeden ve biraz büyük olanını, diğerini karşısında yiyorum O salatalıkla oyalanirken ben yemek yiyorum nabayim.
6 kiloyu geçtiniz mi, bakalım bizimki ne kadar oldu el tartimla doktor amca tartısı tutacak mi

Kizlar az once Yigit emmedi huzursuz acliktan dolapta sutum vardi bardakla verdik luk luk nasil iciyor cekince de agliyor işleri gucleri sacmalik sanki kac defa bardaktan ictin ilk defa yani anne memesi dururken cildirmis olmali bu bebekler
Ela da sol memeye tikliydi hepsi aynı yaaa az cekmedim azdaha meme reddi oluyorduk. Gecicekkuzum

kıyamam kuzuma canım poposunu yıkayıp açık bıraksan bir de bepantol baby sürüyorum ben krem iyice çekene kadar açık bırakıyorum iyi geliyor inşallah sakinler hemen

Ağrısı vardır bebeğimin… calpol u 4 saat arayla tekrarlayabilirsi canım

Yarın öyle yapayim canım uyudu şimdi mustela,hamazinc, kantaron yağı hepsini denedim canim maflordan 5 damla daha verdim simdi ben yazana kadar uyandi
Açık bırak ve sürekli yıka altını değiştirirken mina ilk gün aynı öyle oldu sonra sakinledi
Her şeyi yaptık canim bi türlü sakinlemedi umarim yarin daha iyi olur
Kıyamamm.. aklıma duştan başka bişey gelmiyor. Bez altında olsun ama bağlama istersen kuzum
Onu da denedik canim başa sarıyor her seferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…