Valla ben dun oyle.bir red yasadim ki ne 3 saati ne 4 ne 5 kar etmedi bugun daha iyiFolik asit bebeleri ya
Ya senin tipini yerimmmmm
Canım ben bugün memeyi 3 saatte bir zaman tutarak verdim hiç red olmadı he yarın ne yapar bilmiyorum
Kiz yayila yayila mis gibi mamasini iciyor kendi kendine senin memeyi ne yapsin rahstlik varkenKızlar artık sadece mamayı yapıyorum kendisi içiyor beni uğraştırmıyor sağolsun
Ah canim kiyamam dogal icerikli olan kremler pek fayda etmiyor sanki boyle durumlarda bize bepantole iyi gelmisti kucuk tuplerden.onu mu alsan. Dus aldirdiniz mi belki rahstlar uyur. Bir de canim doktor bana.mafloru sabah aksam 5 damla ver demisti. Simdi 5 damla ver bence karin agrisi varsa ona da iyi gelirKızlar Ekin 8.30 dan beri ağlıyor uykuya gecemiyor mahvolduk anneme geldim yatiriyoruz agliyor mama içiyor ağlıyor salliyoruz agliyor arabaya biniyoruz agliyor calpolde içmişti ama ishalden poposu pişti galiba o acıyor sürekli krem sürüyorum ama pişti yine de napacagimi şaşırdım gerçekten
Bizde de tersi olduBenimkisi kabızdı ishal oldu canım
Açık bırak ve sürekli yıka altını değiştirirken mina ilk gün aynı öyle oldu sonra sakinlediKızlar Ekin 20.30 dan beri ağlıyor uykuya gecemiyor mahvolduk anneme geldim yatiriyoruz agliyor mama içiyor ağlıyor salliyoruz agliyor arabaya biniyoruz agliyor calpolde içmişti ama ishalden poposu pişti galiba o acıyor sürekli krem sürüyorum ama pişti yine de napacagimi şaşırdım gerçekten
Kıyamamm.. aklıma duştan başka bişey gelmiyor. Bez altında olsun ama bağlama istersen kuzumKızlar Ekin 20.30 dan beri ağlıyor uykuya gecemiyor mahvolduk anneme geldim yatiriyoruz agliyor mama içiyor ağlıyor salliyoruz agliyor arabaya biniyoruz agliyor calpolde içmişti ama ishalden poposu pişti galiba o acıyor sürekli krem sürüyorum ama pişti yine de napacagimi şaşırdım gerçekten
Azcık uzak kaldım burdanBen de tam sana yazmak için girmiştim nerelerde diye
Trosdy krem denedin mi pişik için? Ben kızımda diş pisiginde çok kullandım 1 günde toparladı hep. Diş pişigi normal pisikten daha kötü oluyordu kızımda hep.Kızlar Ekin 20.30 dan beri ağlıyor uykuya gecemiyor mahvolduk anneme geldim yatiriyoruz agliyor mama içiyor ağlıyor salliyoruz agliyor arabaya biniyoruz agliyor calpolde içmişti ama ishalden poposu pişti galiba o acıyor sürekli krem sürüyorum ama pişti yine de napacagimi şaşırdım gerçekten
Çok geçmiş olsun canım, bizimki de öyle dönmeleri geçti artık ilerliyor bu ne acele diyorum artık iyice hareketlendi tabi et tutmaz sürekli emzirmeye çalışıyorum bakalım dr a gidince göreceğiz şu 6 kilonun bacagını kırabildik miİyi diyelim iyi olalım modundayimcocuklar uyumaz ben uykusuz pilim bitik
4 atak sonrası yoğun uyku reddiyle mücadele ediyorum
Kızda devam ediyor canım halen. Gıda alerjisiin bir adım ötesi alerjik rinit var kizda. Geçen ay doktor alerji için baskılayici ilac başlatmıştı hersey daha kötüye döndüender görülen yam etkileri yaşadık yoğun şekilde. Kabus halusnasyon paso bunlarla uğraştım desem yeri var. Farkettigim anda ilacı kestim ama etkileri biraz uzun sürdü açıkçası. Bir yandan oğlan uyumaz. Ben uyumam resmen stresten yoğun baş ağrısı yaşıyorum. Hayatımda hiç başım ağrımamış biri olarak kafamı kesip atacak kadar yoğun.
Bende bendebitmeyen bir yorgunluk var üstümde. Eller hep ağızda , yiyeceklere saldırıyor yemek istiyor birde dönme konusunda ustalasti tekerlek gibi dönüyor ve yön değiştiriyor. Akşam yanıma aldım uyurken emzirdim gece biranda uyandım çocuk ayak ucumda yataktan düştü düşecek bir tur dönse yerde resmen. Şuan sadece soldan sağa doğru hem sırt üstü hem yüzüstü dönüyor bıraktığım yerde bulamıyorum çocuğu
Bir de ayak parmaklarını keşfetti sürekli ayak parmağını emiyornapiyon sen dediğimde de kahkaha atıyor yaramaz ya algıları inanılmaz gelişti ve oyalamak çok zorlaştı...
Çok geçmiş olsun canım sana da diş ishal yapıyor ama kusmayı bilemedim üşütmüş olabilir kötü kokuda var demişsinKızlar Ekin sapsarı ishal oldu ama nasıl pis kokuyor beline kadar çıkmış altını temizledik hemen sonra beşiğine yatirmak için kucağıma aldim öğüremedigi için öksürerek öyle bir kustu ki midede ne varsa çıkardı zaten bugün çok iştahı yoktu ek gidada sadece azcik muz yemişti. Dişten olabiliyor olabilir mi bunlar? Ateş yok
Hadi yaa hiç duymadım onu bak ama dünle bugün hapşurdı birkaç kez, dr a sorayım bunu da akşamları çorap giydirdim üşüdü diye hepCanım salyaları uzuyorsa burun kanalları tıkalı demişti doktor ve deniz suyu baby olanından reçete etmişti.
O kadar haklisin kiKiz yayila yayila mis gibi mamasini iciyor kendi kendine senin memeyi ne yapsin rahstlik varken
Canım iyiyim, halletmeye niyetli inşallah, boşanmak istediğimi söylediğimde baya şaşırdı. temelden problemlerimiz var iletişim hataları, eşimin kendi kişisel problemleri son kez şans verdim terapiye gidecek bakalım benim son çabam bu başka da yok. Hayırlısı olsun. Burdan kısa kısa tam acıklayamasam da tatmin oldum sayılır ama yasanılanların izi zor gecicek ve kendini düzeltmeye söz verdi…ikizlerkadini96 canım nasılsın merak ettim seni
Tanesi kaç tl ye geldi ben dün tanesi 2.2 tlden molfix stokladım gittikçe artıyor fiyatlarIlk defa kullanıcam rahat edersem bir daha asla bantli almam
Bizim doktor 6 ayda başlıyor ek gıdaya da perşembe kontrol var gelişimine göre belki başlatabilir belki bilemiyorum tabi.Çok geçmiş olsun canım, bizimki de öyle dönmeleri geçti artık ilerliyor bu ne acele diyorum artık iyice hareketlendi tabi et tutmaz sürekli emzirmeye çalışıyorum bakalım dr a gidince göreceğiz şu 6 kilonun bacagını kırabildik mi
Masada tutmak çok zor yemek yiyemiyoruz sanki aç öyle bir saldırıyor ki bende duruma göre başlayacağım ek gıdaya artık
Ela da sol memeye tikliydi hepsi aynı yaaa az cekmedim azdaha meme reddi oluyorduk. GecicekkuzumKizlar az once Yigit emmedi huzursuz acliktan dolapta sutum vardi bardakla verdik luk luk nasil iciyor cekince de agliyor işleri gucleri sacmalik sanki kac defa bardaktan ictin ilk defa yani anne memesi dururken cildirmis olmali bu bebekler
kıyamam kuzuma canım poposunu yıkayıp açık bıraksan bir de bepantol baby sürüyorum ben krem iyice çekene kadar açık bırakıyorum iyi geliyor inşallah sakinler hemenKızlar Ekin 20.30 dan beri ağlıyor uykuya gecemiyor mahvolduk anneme geldim yatiriyoruz agliyor mama içiyor ağlıyor salliyoruz agliyor arabaya biniyoruz agliyor calpolde içmişti ama ishalden poposu pişti galiba o acıyor sürekli krem sürüyorum ama pişti yine de napacagimi şaşırdım gerçekten
Ağrısı vardır bebeğimin… calpol u 4 saat arayla tekrarlayabilirsi canımKızlar Ekin 20.30 dan beri ağlıyor uykuya gecemiyor mahvolduk anneme geldim yatiriyoruz agliyor mama içiyor ağlıyor salliyoruz agliyor arabaya biniyoruz agliyor calpolde içmişti ama ishalden poposu pişti galiba o acıyor sürekli krem sürüyorum ama pişti yine de napacagimi şaşırdım gerçekten
Yarın öyle yapayim canım uyudu şimdiAh canim kiyamam dogal icerikli olan kremler pek fayda etmiyor sanki boyle durumlarda bize bepantole iyi gelmisti kucuk tuplerden.onu mu alsan. Dus aldirdiniz mi belki rahstlar uyur. Bir de canim doktor bana.mafloru sabah aksam 5 damla ver demisti. Simdi 5 damla ver bence karin agrisi varsa ona da iyi gelir
Her şeyi yaptık canim bi türlü sakinlemedi umarim yarin daha iyi olurAçık bırak ve sürekli yıka altını değiştirirken mina ilk gün aynı öyle oldu sonra sakinledi
Onu da denedik canim başa sarıyor her seferindeKıyamamm.. aklıma duştan başka bişey gelmiyor. Bez altında olsun ama bağlama istersen kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?