2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım salyaları uzuyorsa burun kanalları tıkalı demişti doktor ve deniz suyu baby olanından reçete etmişti.

Maflor u şaşe mi damlamı kullanıyorsun canım? Nasıl veriyorsun

Insallah sikintisiz gecer canım boyu uzamıştır dimi canım iştahı nasıl peki ek gıda veriyorsun değil mi sen
Boyu uzamış 4 cm uzamış cnm. Kilosu aynı kalınca zayıfladı ek gıda da çok zorlanıyorum tek tek sebze meyve püresi yaptırım yemiyor mama reddi yapıyor çorba içmiyor çok nadir yiyor iştahlı oluyor o da sabahları sadece

Bugün 5. Ay kontrollerimiz vardı ama biraz moralim bozuk ayrıldım. Doktor kalbinde hafif bir üfürüm duyduğunu söyledi ama daha önceki kontrollerinde olmadığından sadece takipe alalım bir sonraki ay da duyarsak ekg ile bakarız dedi. Bebeklerin çoğunda görülen bir şeymiş umarım sıkıntılı bir durum değildir çünkü eşimin tarafı komple kalp hastası bu yüzden korktum biraz.

Bunun dışında gelişimini güzel buldu. Kilo alımını ben az bulsam da (bu ay 350 gr almış. Toplam 6455 gr gibi bişi) doktorumuz sıkıntı görmedi.

Damakları kabarmış bizim de diş geliyo galiba. Zaten aşırı salyası var bu aralar.

Ek gıdaya başlayabilirsin dedi tadımlara yarın başlarım belki. Ek gıdayla ilgili dolu şey anlattı ama üfürümü duyunca benim de eşimin de kafası gitti ikimiz de hiçbişi hatırlamıyoruz o konuda Sanırım üç gün falan aynı şeyi tattır demişti bir o aklımda :d

Bir de rota 2. Dozu yapıldı. İnşallah ishal ve karın ağrısı yapmaz. Bu arada fiyatları artmış keşke önceden alıp buzdolabına atsaydım :/

Bütün bebişlere sağlık sıhhat diliyorum

Canim.ufurmelerin cogu masum oluyorda tabi baktirmak lazim. Kilo aldikcada geciyor. Buyuk oğlumda bebekken aile hekimi fark etmisti ekg cektirdim masum ufurum delik falan da yokmus. Simdi 1 yil sonra kontor dedi oyle yiginimde de vardi buyudukce gecti. Sadece emziriyordun demi sanki siz de de meme reddi vardi bu konuda bir sey soyledi mi

Kizlar kan damlasini carsamba gunu kullanmaya basladim o gunden beri Yigitte degisiklik oldu gazlanmis.gibi bazen uykuda aglayarak uyaniyor gazini cikarip tekrar uyuyor. Kan damlasi acaba gaz yapar mi ki.

İnşallah dediğiniz gibi masum olanındandır Doktor kötü olacağını düşünse şimdiden ekg yaptırtır yada çocuk kardiyolojisine yönlendirirdi herhalde ama insan yine de korkuyor.

Bizim geçtiğimiz aylarda meme reddi vardı ama sağıp verdim biraz mama takviyesi de yaptım. Doktorumuzun da haberi var. Son bir kaç gündür emiyor bakalım inşallah onu da atlatmışızdır.

Aldim baby turco kulot bez bana nedense daha rahat geliyor

Çok geçmiş olsun cnm Arkadaşımın çocuğunda da üfürüm vardı büyüdükçe kapandı. Bir çok bebekte görünen bişeymiş bende doktorlardan öyle duydum. Onunda tamamen kapanır inşallah

Yani bizi doktorumuz hemen yonlendirmisti ekg ye cunku bir sey varsa her ilac kullanilamyor. Hatya aile hekimim demisti sanmiuorum bir sey cikacagini masumdur fakat goster ve bana haber et ona gore bilmem lazim ki ilaclarina dikkat ederim diye. Senin.yerinde olsam randevu alip baktiririm kalp bu ihmale gelmez. Ben ertesi gunu hemen goturmustum

Kizlar kan damlasini carsamba gunu kullanmaya basladim o gunden beri Yigitte degisiklik oldu gazlanmis.gibi bazen uykuda aglayarak uyaniyor gazini cikarip tekrar uyuyor. Kan damlasi acaba gaz yapar mi ki.
Yapıyor canim kabız da yapıyor

Ek gıdaya hazır olmayabilir mi? Benim kızın hazır olmadığını düşünüyorum bende o yüzden başlamadım

İlacını değiş canım bize de aynı oldu. Değişince düzeldi. Vegaferon çok kötü yaptı bestiron biraz daha iyiydi ama şuan ferrum kullanıyorum onda hiç sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…