2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İlacını değiş canım bize de aynı oldu. Değişince düzeldi. Vegaferon çok kötü yaptı bestiron biraz daha iyiydi ama şuan ferrum kullanıyorum onda hiç sorun olmadı
Ferrum saglik ocaginin mi? Ben Ocean kullaniyorum dur bakalim yarin kullanmayayim ne olacak. Saglik ocaginin ki bende var da Vegaferondu mu o unuttum. Siz de ne yapti mesela. Cocuk degisti resmen o gunden beri

Sen hangisini kullaniyorsun canim kabizligi biliyordum da gazi bilmiyordum. Olmadi hafta sonu bir doktoruna gotureyim yonlendirsin bizi
Kidsfer wellcare in kuzu bizim ilk kullanirken kakasi katılaşmışti kabiz olacak sandim ama olmadi ama illa ki bi etki ediyor bagirsaklara bu bitince temiz içerikli olanlardan alicam bi tane ben de

Canim damagin ustu.degil de iç tarafi şismis oluyor o kisimda gozukmuyor fotoda
Çekemiyorum dil sürekli dışarda kendim bile göremiyorum neyse bakalim bence yaz ishali oldu zaten şuan çok revaçtaymis. Az önce yarım suluk su içti çekince ağladı içmek istedi ben de verdim su kaybettiği için ha serum bağlanmış ha su içmiş rahatlayip uyudu suyu içince. Çocuklara su vermek lazim kesinlikle onu anladim bu sıcaklarda

Evin içi 29 derece Bugün sık emzirdim ama yine de su verdim

Kizlar kan damlasini carsamba gunu kullanmaya basladim o gunden beri Yigitte degisiklik oldu gazlanmis.gibi bazen uykuda aglayarak uyaniyor gazini cikarip tekrar uyuyor. Kan damlasi acaba gaz yapar mi ki.
Cnm kan damlası dediğiniz demir mi oluyor? Bizim doktora ben ocean var evde onu kullansam demiştim süt alerjisi olduğu için newvit öneriyorum dedi, bazı demir ilaçları içinde süt ürünleri varmış ondan huzursuz olabilir seninki de.

Çok kolay geçer, ağrısız atlatır inşallah

Zaten ilk alttan geliyor ya uste gerek yok. Canim seninki disten degildir. Fotograftan gorunen henuz dise var daha... Dis cikacaginda beyaz kabarik olur. Seninki damak kasinmasi. Ben oglumu cekebilirsem atayim sana.
Benim kizin ilk ustten cikmisti,bu kizimin alttan cikacak belli.

Canım geçmiş olsun umarım düzelir bir an önce Maflor bizde pek işe yaramamıştı iyi gelir inşallah ekine

Aynen canim demir damlasi. Ya biz deri testi ve kan verdik bir seye alerjisi cikmadi.ama diyroum acaba kucuk diye mi cikmadi sence de olsaydi cikar miydi. 2. Deri testi de 14 agostosta

Tabi canim ver artik 6 aylik olacak. Pazar gunu bana dotkor su ver dedi canim. Veriyorum hosuna da gidiyor. Havalar sicak bence de ysz isali gecer kuzum besleniyorda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…