Sen hangisini kullaniyorsun canim kabizligi biliyordum da gazi bilmiyordum. Olmadi hafta sonu bir doktoruna gotureyim yonlendirsin biziYapıyor canim kabız da yapıyor
Ferrum saglik ocaginin mi? Ben Ocean kullaniyorum dur bakalim yarin kullanmayayim ne olacak. Saglik ocaginin ki bende var da Vegaferondu mu o unuttum. Siz de ne yapti mesela. Cocuk degisti resmen o gunden beriİlacını değiş canım bize de aynı oldu. Değişince düzeldi. Vegaferon çok kötü yaptı bestiron biraz daha iyiydi ama şuan ferrum kullanıyorum onda hiç sorun olmadı
Kidsfer wellcare in kuzu bizim ilk kullanirken kakasi katılaşmışti kabiz olacak sandim ama olmadi ama illa ki bi etki ediyor bagirsaklara bu bitince temiz içerikli olanlardan alicam bi tane ben deSen hangisini kullaniyorsun canim kabizligi biliyordum da gazi bilmiyordum. Olmadi hafta sonu bir doktoruna gotureyim yonlendirsin bizi
Zaten ilk alttan geliyor ya uste gerek yok. Canim seninki disten degildir. Fotograftan gorunen henuz dise var daha... Dis cikacaginda beyaz kabarik olur. Seninki damak kasinmasi. Ben oglumu cekebilirsem atayim sana.
Canim damagin ustu.degil de iç tarafi şismis oluyor o kisimda gozukmuyor fotoda
ÇekemiyorumCanim damagin ustu.degil de iç tarafi şismis oluyor o kisimda gozukmuyor fotoda
Evin içi 29 dereceÇekemiyorumdil sürekli dışarda kendim bile göremiyorum neyse bakalim bence yaz ishali oldu zaten şuan çok revaçtaymis. Az önce yarım suluk su içti çekince ağladı içmek istedi ben de verdim su kaybettiği için ha serum bağlanmış ha su içmiş rahatlayip uyudu suyu içince. Çocuklara su vermek lazim kesinlikle onu anladim bu sıcaklarda
Cnm kan damlası dediğiniz demir mi oluyor? Bizim doktora ben ocean var evde onu kullansam demiştim süt alerjisi olduğu için newvit öneriyorum dedi, bazı demir ilaçları içinde süt ürünleri varmış ondan huzursuz olabilir seninki de.Kizlar kan damlasini carsamba gunu kullanmaya basladim o gunden beri Yigitte degisiklik oldu gazlanmis.gibi bazen uykuda aglayarak uyaniyor gazini cikarip tekrar uyuyor. Kan damlasi acaba gaz yapar mi ki.
Çok kolay geçer, ağrısız atlatır inşallahAy yok yarın olacak işte düşünmekten kendimi alamıyorumÇok şükür yaşamadık umarım sünnetten sonra bana öyle şeyler yaşatmaz sıpa Bebeler sağı solu belli olmuyor vallahi Allah kolaylık versin canım
Benim kizin ilk ustten cikmisti,bu kizimin alttan cikacak belli.Zaten ilk alttan geliyor ya uste gerek yok. Canim seninki disten degildir. Fotograftan gorunen henuz dise var daha... Dis cikacaginda beyaz kabarik olur. Seninki damak kasinmasi. Ben oglumu cekebilirsem atayim sana.
Canım geçmiş olsun umarım düzelir bir an önceGenel durumu iyi kızlar iştahında azalma yok ateş yok ishal devam az az da olsa maflor aldik onu verdim az önce. Gida alerjisi olduğunu sanmiyorum farkli bir gıda yemedi ya üşütme ya diş ikisinden biri. Yaz ishali ve kusmasi diye bir şey varmis bebeklerde yaz aylarında çok görülüyormuş muhtemelen öyle bir şey yaşıyoruzm klima çarpmış olamaz çünkü klima farkli odada çalışıyor biz farkli odada oturuyoruz.pcfl damaklarini cekemiyorum dilini dışarı çıkarıyor ama cekebilirsem atarim
Aynen canim demir damlasi. Ya biz deri testi ve kan verdik bir seye alerjisi cikmadi.ama diyroum acaba kucuk diye mi cikmadi sence de olsaydi cikar miydi. 2. Deri testi de 14 agostostaCnm kan damlası dediğiniz demir mi oluyor? Bizim doktora ben ocean var evde onu kullansam demiştim süt alerjisi olduğu için newvit öneriyorum dedi, bazı demir ilaçları içinde süt ürünleri varmış ondan huzursuz olabilir seninki de.
Tabi canim ver artik 6 aylik olacak. Pazar gunu bana dotkor su ver dedi canim. Veriyorum hosuna da gidiyor. Havalar sicak bence de ysz isali gecer kuzum besleniyorda zatenÇekemiyorumdil sürekli dışarda kendim bile göremiyorum neyse bakalim bence yaz ishali oldu zaten şuan çok revaçtaymis. Az önce yarım suluk su içti çekince ağladı içmek istedi ben de verdim su kaybettiği için ha serum bağlanmış ha su içmiş rahatlayip uyudu suyu içince. Çocuklara su vermek lazim kesinlikle onu anladim bu sıcaklarda
1 seferde mi 6 damla veriyorsun yoksa bölüyormusun sabah öğle akşam şeklinde. Gerek olursa bileyim diye soruyorum kuzu☺6 damla günde 1 defa dedi eczaci canim
HarikaKızlar artık sadece mamayı yapıyorum kendisi içiyor beni uğraştırmıyor sağolsun
Tek seferde canım üzerinde öyle yaziyor1 seferde mi 6 damla veriyorsun yoksa bölüyormusun sabah öğle akşam şeklinde. Gerek olursa bileyim diye soruyorum kuzu☺
Su veriyordum ama fazla değil bugün baya verdim içtiTabi canim ver artik 6 aylik olacak. Pazar gunu bana dotkor su ver dedi canim. Veriyorum hosuna da gidiyor. Havalar sicak bence de ysz isali gecer kuzum besleniyorda zaten
Iyi yapmissin canim şifa olsunSu veriyordum ama fazla değil bugün baya verdim içti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?