2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Trosyd krem denemedim yarın alayim ondan canim valla diş mi üşütme mi bilmiyorum ama çok fena olduk hepimiz kucakta pış pış yapiyoruz sürekli
Ağrısı vardır bebeğimin… calpol u 4 saat arayla tekrarlayabilirsi canım
Verdim canim
minseo bulabilirsen orjinal kırmızı kantaron yağını öneririm canım direk kesiyor pişiği falan
Annem kendi yapıyor canim sürüyorum onu da

Tanesi kaç tl ye geldi ben dün tanesi 2.2 tlden molfix stokladım gittikçe artıyor fiyatlar
2.36 tanesi. O degil e bebekte goon 2. ürüne %40 indirim var. Mavi pakete pamuklu değil yazmis birisi doğru mu? Ben de 2 paket alayim diyordum sarisi da kalin galiba ondan hiç bakmadim ona

Trosyd krem denemedim yarın alayim ondan canim valla diş mi üşütme mi bilmiyorum ama çok fena olduk hepimiz kucakta pış pış yapiyoruz sürekli
Usutme de olabilir canım. Yaz sıcak diyoruz ama bizim gecem hafta kabus gibiydi. Gece saat 3 te kalkar 5.30-6 ya kadar ne ağlamak dersin ki çocuğu kızgın yere oturttun işkence uyguladin öyle böyle değil sonra fark ettim ki gaz o günden beri ayağına corap giydiroyorum gece gündüz o ağlamalar gitti şükür çocuğun üstü ince askılı ayaksız tulum ayakta çorap ama işe yaradı baya bizde.

minseo bulabilirsen orjinal kırmızı kantaron yağını öneririm canım direk kesiyor pişiği falan
Kuzum diş pişigi çok fena birsey ya. Kantaron vs kesmiyor asla. Ben kantaronu kendim yapıyorum. Ki kızımda poposuna 1 kere kantaron dışında bir şey surmedim her bez değişiminde bol.bol kantaron sürerdim. Yarım saatte çocuk bir pisik oldu nasıl anlatayım hani eline kızgın yağ sıçrar da su toplar ya işte onun gibi küçük küçük belki yüzlerce kipkirmizi kabarti tüm bez bolgesinde yüzlerde su kabarcığı gibi. Sadece yarım saat içinde oldu. Su değdiğinde yok öyle bir ağlama anlatamam . Ve poposunda kantaron yağı da vardı ustelik. Doktora resim atmıştım direk trosdy kullan sabah aksam dedi o gece sürdüm bol bol sabaha poposunu suyla yıkarken ağlamadı mesela. Allah kimseye öyle pişik yaşatmasın ben kızımda çok yaşadım diş zamanı.... aklınızda olsun inşallah lazım olmaz umarım.

2.36 tanesi. O degil e bebekte goon 2. ürüne %40 indirim var. Mavi pakete pamuklu değil yazmis birisi doğru mu? Ben de 2 paket alayim diyordum sarisi da kalin galiba ondan hiç bakmadim ona
Valla pamuk pamuk kalın bi yapısı yok ama haşur huşur da değil yani neye göre pamuklu değil diyorlar bilmiyorum ama memnuniyet yüksek. Evet sanırım sarısı daha kalın onu da çok seviyorlar ama fiyat farkı var

Pazar Yigiti doktora goturdum ya acile doktor tahlilileri verdiginiz gibi cikin cocuk hasta olmasin isal kusma sikayetiyle hastane dolu dedi de senin belki degildir ama hani aklima o geldi canim. Eger kusma olursa gotur canim.
Canım salgın varmış az önce bir arkadaşımla konuştum onlarda acile gitmişler ishal den dolayı dikkat etmek lazım
Kızlar benim minnak ilk dönüşünde babasına yakalandi beni cagiriyo 'gel bu çocuk dönüyooo' daha durmaz heralde totoyu bı kaldiriyo ki kafa üstü takla pozisyonu resmen
Bizimde öyle boynu kırılacak diye korkuyorum şimdi onun bşr bir sonraki hali emeklemek olacak defne ittiriyor kendini hırslanıyor gitmek istiyor
Bizimkide öyle gecen ay sorduğumda 6.ay dedi ama gel onu bizim kiza anlat deliriyor yemeğe. İşte onu ben yapamam çünkü grçrn şeftali yalattım bi baktım koparmış iki tane dişi var Biliyosun ben tavşan anası rozeti aldım
Yaa çok geçmiş olsun canım,sen böyle anlatınca benim de geçen yaşadıgım geldi aklıma aynıları oldu, meğersem dişiymiş sonra çıkardı rahatladı ama o iki geceyi gel bize sor inşallah ekin kuzumda dişse patlatır rahatlar annesi, kıyamam ona

Rozeti kaçırmışım diş varsa sıkıntılı canim. Bizde diş olmayınca rahatlıkla verdim sadece kabuğu damaklariyla hafif sıkıyor sonra ne tat vs gelmeyince sıkılıp bırakıyor minnos
Ya kıyamam hemde 2 tane diş aceleci mimnos.

Zaten olumsuz 2 3 tane yorum gördüm sadece baby turco daha iyi sanirim onun pamuklu anlamadim ki ne guzel indirim vardi

Sizde mi yaşadınız böyle öyle üzüldüm ki avunamadi bi türlü annem bi yandan ben bi yandan babam bile aldi kucağına arabayla çıkardık yok yavrum çok huzursuzluk yaşadı saati dolunca calpol verdim gevşedi rahatladi ama kulak içi ateşi 38 kafa ateşi 37.5 oldu balkonda kucağımda piş piş yaptım öyle uyudu ateşi de düştü annem eliyle bakti sol taraf kabarik dedi ne olduğunu anlayamamak çok zor cidden

Ay kuzum benim ateslendi mi bir de

İlk dozu uc aylikken yaptik biz,ishal ya da kabiz olmadi kizim.

Verdim canim

Annem kendi yapıyor canim sürüyorum onu da
Cok gecmis olsun canim,geceniz nasil gecti?

Bende ishal olmadi cnm

Son kontrolümüzde dr. Salyaları kıvamlşmış daha sulu olması lazım deniz suyu yazacam dedi ne demek oluyor yani diye sorduğumda burun kanallarında hafif bir tıkanıklık var demişti canım. Belkide önemli bişey değildir çok önemli olsa ilaç yazmak isterdi, benim doktor ilaç yazmayı sevenlerden

Kizlar az once Yigit emmedi huzursuz acliktan dolapta sutum vardi bardakla verdik luk luk nasil iciyor cekince de agliyor işleri gucleri sacmalik sanki kac defa bardaktan ictin ilk defa yani anne memesi dururken cildirmis olmali bu bebekler
Bnce bizi görüyorlar ondan hevesle iciyo. Benim oğlum bn su icerken saldırıyo resmen

Bizde ishal olmadı canım. Geçmiş olsun hemen ishali de geçer inşallah. Biz de 5.ayda ikinci dozu yaptiricaz geçen ateş olmuştu bu defa umarım olmaz 2-3 gün sürmüştü çünkü

İsalden dolayı gazı varsa bu şurup çok iyi geliyor, isalken çok ağlarsa bağırsak gazdır bu şurupu ver demişti doktor günde 2 kere, 2.5 ml, ben ağlaması olmadığı halde verdim bunu çok gaz yapmıştı gerçekten, yorumlarda da herkes memnun. Bitkisel bir ürün. Uykuya geçişinide kolaylaştırır, calpol yerine bunu vermeni öneririm.

Son düzenleme:
Olabilir canim da benim ki dun acliktan icti.Dun aksam yatareken oyle guzel rahat emdiki cirpinmadan gece de cok guzel.cirpinmadi ama sabah ememek istedi fakat cirpindi gaz cikardi falan benim ki gazlanmis.gibi yaz diye acik her yerleri ondan da olabilir bir sey de kullanmiyorum. Sen de durumlar nasil

Sabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu

Çok gecmis olsun iyi ki orada kimse yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…