- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Allah korumuş canım çok geçmiş olsun.Sabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis.Sabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Valla pamuk pamuk kalın bi yapısı yok ama haşur huşur da değil yani neye göre pamuklu değil diyorlar bilmiyorum ama memnuniyet yüksek. Evet sanırım sarısı daha kalın onu da çok seviyorlar ama fiyat farkı var
Çok geçmiş olsun sadaka verinSabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Hay Allah ya ne oldu birdenbire böyleSizde mi yaşadınız böyle öyle üzüldüm ki avunamadi bi türlü annem bi yandan ben bi yandan babam bile aldi kucağına arabayla çıkardık yok yavrum çok huzursuzluk yaşadı saati dolunca calpol verdim gevşedi rahatladi ama kulak içi ateşi 38 kafa ateşi 37.5 oldu balkonda kucağımda piş piş yaptım öyle uyudu ateşi de düştü annem eliyle bakti sol taraf kabarik dedi ne olduğunu anlayamamak çok zor cidden
Kolay bir karar değil, umarım eşin çokça pişman olur ve tekrarlamazCanım iyiyim, halletmeye niyetli inşallah, boşanmak istediğimi söylediğimde baya şaşırdı. temelden problemlerimiz var iletişim hataları, eşimin kendi kişisel problemleri son kez şans verdim terapiye gidecek bakalım benim son çabam bu başka da yok. Hayırlısı olsun. Burdan kısa kısa tam acıklayamasam da tatmin oldum sayılır ama yasanılanların izi zor gecicek ve kendini düzeltmeye söz verdi…
Ne vardi pamuklu olsaydi trendyolda da yazmis birkac kisi pamuklu değil diye. Sen de memnun musun?arwengsd benden duymuş olabilirsiniz canım içeriğinde yazıyor direk pamuk içermez diye, içeriklerine bakabilirsin , ekliyorum
minseo Ekin nasil geceniz iyi gecti mi?
Kötü bir geceydi kızlar ne siz sorun ne ben anlatayim bir türlü uyuyamadi en son saat 4 tü dalabildi. Sabah doktora gittik bu ara herşeyi agzina soktuğu için virüs kaynakli dedi kötü bir kaka değil dedi sabah akşam 5er damla maflor bol su ver dedi. Haşlanmış patates yoğurt ve Pirinç lapası verebilirsin dedim bu tarz ishaller aniden başlar aniden kesilir dedi. Pişiği için trosyd krem verdi. DünCok gecmis olsun canim,geceniz nasil gecti?
Bu şurubu çok kullandik yenidoganken canim ama gliserin içerdiği için ishal yapiyordu gazını o şekilde atıyordu şuan versem iyi olur mu bilemedimİsalden dolayı gazı varsa bu şurup çok iyi geliyor, isalken çok ağlarsa bağırsak gazdır bu şurupu ver demişti doktor günde 2 kere, 2.5 ml, ben ağlaması olmadığı halde verdim bunu çok gaz yapmıştı gerçekten, yorumlarda da herkes memnun. Bitkisel bir ürün. Uykuya geçişinide kolaylaştırır, calpol yerine bunu vermeni öneririm.
Eki Görüntüle 3280718
Çok geçmiş olsun çok büyük nazar çıkmış canim sirkeyle sil evi adaçayı yak Allah korumuşSabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Canım ben de memnun olanları duyup almıştım denemek için küçük paket , baby turco kullanıyordum, bunu görünce direk eledim zaten büyükte almıştım kullanmadım yani bir kaç bez dışında ,en azından üst yüzey pamuk baby turco da o yüzden baby turco dan devam ediyorumNe vardi pamuklu olsaydi trendyolda da yazmis birkac kisi pamuklu değil diye. Sen de memnun musun?
Gaz olabilir bak çünkü cidden yaz diye cıbıl cıbıl bırakıyoruz ayaktan aliyolardir. Bizde bı iyi bı kötü emzirirken uykusu varsa emiyo ama yok uykusu yoksa çek bırak oynuyoruz ama dün ve geceler daha iyi gibi en azından bezi sabah dolmuş oluyo.Olabilir canim da benim ki dun acliktan icti.Dun aksam yatareken oyle guzel rahat emdiki cirpinmadan gece de cok guzel.cirpinmadi ama sabah ememek istedi fakat cirpindi gaz cikardi falan benim ki gazlanmis.gibi yaz diye acik her yerleri ondan da olabilir bir sey de kullanmiyorum. Sen de durumlar nasil
Pamuk icermemesi iyi biseymi kotu biseymiarwengsd benden duymuş olabilirsiniz canım içeriğinde yazıyor direk pamuk içermez diye, içeriklerine bakabilirsin , ekliyorum
İyi ki canım çok teşekkür ederimÇok gecmis olsun iyi ki orada kimse yoktu
Çok teşekkür ederim canımAllah korumuş canım çok geçmiş olsun.
Öyleymiş gerçekten sağol canımCok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis.
ben içeriğine bakmamıştım ama pamuk olmasa da içeriği temiz diye biliyorum goonun. Acaba pamuk olmamasının negatif bir etkisi olur mu 200 tane aldım çünkü benarwengsd benden duymuş olabilirsiniz canım içeriğinde yazıyor direk pamuk içermez diye, içeriklerine bakabilirsin , ekliyorum
Evet ben de bunu düşününce delirecek gibi oldum alinle hep mutfaktayız anakucagına koyuyorum hep dolabın oralardaydı Allah korudu başka açıklama bulamıyorum bol bol sadaka da veriyoruz ama bugün yine vericem canımÇok geçmiş olsun sadaka verinEn korktuğum şeylerden biri Allah korusun bebek emekliyor olabilirdi, birisi mutfakta iş yapıyor olabilirdi
Silicem bebiş çok teşekkür ederimKötü bir geceydi kızlar ne siz sorun ne ben anlatayim bir türlü uyuyamadi en son saat 4 tü dalabildi. Sabah doktora gittik bu ara herşeyi agzina soktuğu için virüs kaynakli dedi kötü bir kaka değil dedi sabah akşam 5er damla maflor bol su ver dedi. Haşlanmış patates yoğurt ve Pirinç lapası verebilirsin dedim bu tarz ishaller aniden başlar aniden kesilir dedi. Pişiği için trosyd krem verdi. DünRheaa diyince annemde varmış sürdüm hep zaten. Altı piştiği için o canını yakıyor bol bol havalandir kuru tut dedi. Elektrolit çözelti almıştım dün eczaneden onu suyla karıştırıp veriyorum dr da verebilirsin içiyorsa dedi. Şuan keyfi iyi ama gece nolacak bakalım 2 saatlik uykuylayim
Bu şurubu çok kullandik yenidoganken canim ama gliserin içerdiği için ishal yapiyordu gazını o şekilde atıyordu şuan versem iyi olur mu bilemedim
Çok geçmiş olsun çok büyük nazar çıkmış canim sirkeyle sil evi adaçayı yak Allah korumuş
Canım çok geçmiş olsun, benimkine de ne olduysa bir kaç gündür gece kalkıp ağlıyor avazı çıktığı kadar. Pişikte var , Bepanthol iyi geliyor gibi biraz. Atak dönemi de değil ki anlamadım kafasi da bi sıcak geliyor bana ama ateş ölçer ile ölçtüğüm zaman normalKızlar Ekin 20.30 dan beri ağlıyor uykuya gecemiyor mahvolduk anneme geldim yatiriyoruz agliyor mama içiyor ağlıyor salliyoruz agliyor arabaya biniyoruz agliyor calpolde içmişti ama ishalden poposu pişti galiba o acıyor sürekli krem sürüyorum ama pişti yine de napacagimi şaşırdım gerçekten
Verilmiş sadakanız varmış canım, çok geçmiş olsunSabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Biz ilk kez pişik olduk çok zormuş gerçekten sürekli nemli kaldığı için poposu ne kadar dikkat etsem de engel olamadım bol bol havalandirmak gerekiyor doktor mantar oluşumunu engellemesi için trosyd iyileşmesi için de çinko içerikli krem önerdi. Ben hamazinc+trosyd sürüyorum dünden beri baya köreldi. Pişik varsa her çiş+kakada cani yaniyordur canim Ekin dün gece o kadar ağladı ki. Bu arada çok agladiklarinda kafalari ateş gibi oluyorCanım çok geçmiş olsun, benimkine de ne olduysa bir kaç gündür gece kalkıp ağlıyor avazı çıktığı kadar. Pişikte var , Bepanthol iyi geliyor gibi biraz. Atak dönemi de değil ki anlamadım kafasi da bi sıcak geliyor bana ama ateş ölçer ile ölçtüğüm zaman normal
Bir an önce büyüseler de dertlerini söyleyiverseler keskeBiz ilk kez pişik olduk çok zormuş gerçekten sürekli nemli kaldığı için poposu ne kadar dikkat etsem de engel olamadım bol bol havalandirmak gerekiyor doktor mantar oluşumunu engellemesi için trosyd iyileşmesi için de çinko içerikli krem önerdi. Ben hamazinc+trosyd sürüyorum dünden beri baya köreldi. Pişik varsa her çiş+kakada cani yaniyordur canim Ekin dün gece o kadar ağladı ki. Bu arada çok agladiklarinda kafalari ateş gibi oluyor
Ben de sırf bu yüzden büyüsün istiyorumBir an önce büyüseler de dertlerini söyleyiverseler keske
Ayyy anladım demek istediğinii. İleri düzeyde pişik olmuş. Çok geçmiş olsun bidaha olmaz inşallahhhKuzum diş pişigi çok fena birsey ya. Kantaron vs kesmiyor asla. Ben kantaronu kendim yapıyorum. Ki kızımda poposuna 1 kere kantaron dışında bir şey surmedim her bez değişiminde bol.bol kantaron sürerdim. Yarım saatte çocuk bir pisik oldunasıl anlatayım hani eline kızgın yağ sıçrar da su toplar ya işte onun gibi küçük küçük belki yüzlerce kipkirmizi kabarti tüm bez bolgesinde yüzlerde su kabarcığı gibi. Sadece yarım saat içinde oldu. Su değdiğinde yok öyle bir ağlama anlatamam . Ve poposunda kantaron yağı da vardı ustelik. Doktora resim atmıştım direk trosdy kullan sabah aksam dedi o gece sürdüm bol bol sabaha poposunu suyla yıkarken ağlamadı mesela. Allah kimseye öyle pişik yaşatmasın ben kızımda çok yaşadım diş zamanı.... aklınızda olsun inşallah lazım olmaz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?