2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Allah korumuş canım çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis.

arwengsd benden duymuş olabilirsiniz canım içeriğinde yazıyor direk pamuk içermez diye, içeriklerine bakabilirsin , ekliyorum

Eklentiler

• 02A245E8-019C-42A8-89BA-F39EAE6885B1.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 52
Çok geçmiş olsun sadaka verin En korktuğum şeylerden biri Allah korusun bebek emekliyor olabilirdi, birisi mutfakta iş yapıyor olabilirdi

Hay Allah ya ne oldu birdenbire böyle Anlayamamak çaresiz kalmak çok zor

Kolay bir karar değil, umarım eşin çokça pişman olur ve tekrarlamaz Süreç uzun ve yorucu Allah yardımcın olsun..

minseo Ekin nasil geceniz iyi gecti mi?
Cok gecmis olsun canim,geceniz nasil gecti?
Kötü bir geceydi kızlar ne siz sorun ne ben anlatayim bir türlü uyuyamadi en son saat 4 tü dalabildi. Sabah doktora gittik bu ara herşeyi agzina soktuğu için virüs kaynakli dedi kötü bir kaka değil dedi sabah akşam 5er damla maflor bol su ver dedi. Haşlanmış patates yoğurt ve Pirinç lapası verebilirsin dedim bu tarz ishaller aniden başlar aniden kesilir dedi. Pişiği için trosyd krem verdi. Dün Rheaa diyince annemde varmış sürdüm hep zaten. Altı piştiği için o canını yakıyor bol bol havalandir kuru tut dedi. Elektrolit çözelti almıştım dün eczaneden onu suyla karıştırıp veriyorum dr da verebilirsin içiyorsa dedi. Şuan keyfi iyi ama gece nolacak bakalım 2 saatlik uykuylayim
Bu şurubu çok kullandik yenidoganken canim ama gliserin içerdiği için ishal yapiyordu gazını o şekilde atıyordu şuan versem iyi olur mu bilemedim
Çok geçmiş olsun çok büyük nazar çıkmış canim sirkeyle sil evi adaçayı yak Allah korumuş

Ne vardi pamuklu olsaydi trendyolda da yazmis birkac kisi pamuklu değil diye. Sen de memnun musun?
Canım ben de memnun olanları duyup almıştım denemek için küçük paket , baby turco kullanıyordum, bunu görünce direk eledim zaten büyükte almıştım kullanmadım yani bir kaç bez dışında ,en azından üst yüzey pamuk baby turco da o yüzden baby turco dan devam ediyorum

Gaz olabilir bak çünkü cidden yaz diye cıbıl cıbıl bırakıyoruz ayaktan aliyolardir. Bizde bı iyi bı kötü emzirirken uykusu varsa emiyo ama yok uykusu yoksa çek bırak oynuyoruz ama dün ve geceler daha iyi gibi en azından bezi sabah dolmuş oluyo.

Arkadaşlar bebek bezi konusmussunuz ama iyi bebek bezi diye bir şey malesef yok. En iyi şey bezsizlik malesef hepsi ayni o yüzden çok kafa yormayin. Ne takarsaniz takın bebeğin genitali havasiz ve nemli kaldığı sürece sağlıksız bir durum o yüzden en kısa sürede bezi bıraktırmaya bakın. Şuan mesela keşke bezsiz bir bebek olsa bu pişik olayi o kadar zor ki bezsiz yatirmaya çalışıyorum ama ishal olduğu için de mecbur bağlıyorum. Desteksiz oturmaya başladığı an tuvalet iletisimine baslayacagim. Bezin psikoloji bozduğuna falan da inanmıyorum ingilizce konuşan 2-3 yaşında çocukların bezlenmesi bana tamamen ticari geliyor. Sağlık için en iyi şey bezsizlik

Çok gecmis olsun iyi ki orada kimse yoktu
İyi ki canım çok teşekkür ederim
Allah korumuş canım çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim canım
Cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis.
Öyleymiş gerçekten sağol canım
arwengsd benden duymuş olabilirsiniz canım içeriğinde yazıyor direk pamuk içermez diye, içeriklerine bakabilirsin , ekliyorum
ben içeriğine bakmamıştım ama pamuk olmasa da içeriği temiz diye biliyorum goonun. Acaba pamuk olmamasının negatif bir etkisi olur mu 200 tane aldım çünkü ben
Çok geçmiş olsun sadaka verin En korktuğum şeylerden biri Allah korusun bebek emekliyor olabilirdi, birisi mutfakta iş yapıyor olabilirdi
Evet ben de bunu düşününce delirecek gibi oldum alinle hep mutfaktayız anakucagına koyuyorum hep dolabın oralardaydı Allah korudu başka açıklama bulamıyorum bol bol sadaka da veriyoruz ama bugün yine vericem canım
Silicem bebiş çok teşekkür ederim Allah hepimizin çocuklarını korusun onlara bir şey olmasın yeter ki. Ekintoş da bugün hemencecik iyileşsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun, benimkine de ne olduysa bir kaç gündür gece kalkıp ağlıyor avazı çıktığı kadar. Pişikte var , Bepanthol iyi geliyor gibi biraz. Atak dönemi de değil ki anlamadım kafasi da bi sıcak geliyor bana ama ateş ölçer ile ölçtüğüm zaman normal

Verilmiş sadakanız varmış canım, çok geçmiş olsun

Biz ilk kez pişik olduk çok zormuş gerçekten sürekli nemli kaldığı için poposu ne kadar dikkat etsem de engel olamadım bol bol havalandirmak gerekiyor doktor mantar oluşumunu engellemesi için trosyd iyileşmesi için de çinko içerikli krem önerdi. Ben hamazinc+trosyd sürüyorum dünden beri baya köreldi. Pişik varsa her çiş+kakada cani yaniyordur canim Ekin dün gece o kadar ağladı ki. Bu arada çok agladiklarinda kafalari ateş gibi oluyor

Bir an önce büyüseler de dertlerini söyleyiverseler keske

Ayyy anladım demek istediğinii. İleri düzeyde pişik olmuş. Çok geçmiş olsun bidaha olmaz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…