2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bakın bir inf bez kalıplarını karşılaştırmış

Eklentiler

• IMG_9406.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 80
minseo cok gecmis olsun... Sicaklar cok fena bebekler de uyuyamiyor, senin saglik sorunu da eklenince zor olmus. Insallah cozum olur da tekrar yasamazsiniz

annewith o nasil dolapmis canim. Coo buyuk kazadan kurtulmussunuz. Yapani dava edin. Bebek var o evde! Insaf! Bakalim neden caldilar ya da ihmal ettiler!!! Sadaka verin bir fakire, Allah tekrar yasarmasin

Son düzenleme:
Canım minseo nun dediği gibi malesef temiz içerikli bez yok içerikleri elyaf naylon ve süper emici tanecikten oluşuyor, bu taneciklerin ne olduğunu içeriğini bilmiyoruz ağırlıklarının 100 katı sıvıyı taşıyorlar bu nedenle sentetik oldukları kesin içerikte şahsen pamuk aramamın nedeni bi nebze de olsun doğal bişe olsun içeriğinde diye, yoksa hepsi hemen hemen aynı

Ben ti uyguluyorum , inşallah ybb ye de geçeceğim niyet ettim ama bi türlü başlayamadım tatilden sonra deneyeceğim , gözümü korkutmuyor değil ama bakalım

Kızlar baya sayfa birikmiş hepsini okuyamadım hepiniz iyisinizdir umarım tabi bebişler de Yarın tatile çıkıyoruz valiz hazırlamaya çalışıyorum bizden çok Yağızın eşyası var bi şey unutmam umarım

Canım arkadaşımıza yaptırmıstık o kendi evine falan da yapıyor diye keşke profesyonel birine yaptırsaydık cidden verilmiş sadakamız varmış

Hakkında en güzeli ,senin ve bebeğinin en mutlu olucağı şekilde olsun herşey
Arkadaşım çok geçmiş olsun yaa, bizde de olmuştu hamile bile değildim ama 1 ay kendime gelemedim o dolabın düşme sesine. Uyanınca aklına neler geldiğni tahmin edebiliyorum. Çok şükür ki hiçbirinize bişey olmamış.

Ben de molfix aliyordum ama kulot bezi büyük bedenlerde vardi. Baby turco aldim pamuklu diye. Dün iptal ettim goonda kampanya var diye ama baktim pamuklu degil tekrar baby turco aldim sen kac bedenini kullaniyorsun bebişin kac kg

Çok geçmiş olsun canim umarim bir an önce iyileşir benim ogluma da sicaktan olmustu doktor krem verdi de 2 3 güne iyileşmişti. Sıcagı ayrı sogugu ayri dert

Ilk defa duyuyorum. Hatta kizimin dis hekimi de alttan cikar demisti. Sonra ust demisti. Masallah sasirtti beni
Valla ben de anlamadim,kizim cok gec cikardi bir de (9. Ayda) ben surekli altlara bakiyordum bizimki surpriz yapip ustten cikarmisti

Allah korumuş canım verilmiş sadakaniz varmış çok geçmiş olsun

Aynenn böyle iki gece geçirdim canım ilkinde yazmıstım zaten o ateşle dr a gittik acile sabah 4 te dr diş olabilir ama diş ateşi üç günden fazla sürmez demişti ikinci gün de akşamı aynı böyleydi ve biz taşınıyoruz diye annemde kalıyorduk babam annem kardeşim hepimiz perişan olduk ertesi günü kv geçtik orda kalacaktık sabah bi kalktım diş patlamış ama cok zordu annemlerdeki akşam baygın gibi sonra vuruyor acısı ağlıyor yanakları heidi gibi oluyor neler yaptık ama geçiyor canım önemli olan enfeksiyon olmamasıydı sende takip et üç günü geçerse ateş hemen idrar tahlili falan yaptır o da biliyorsun kız bebeklerde bez gibi bir şey takıyorlar onu al tak evde çişini yapınca beklemeden götür baksınlar bize öyle demişlerdi gerek kalmadı ama sonra ateşi düştü çok geçmiş olsun diyorum hepinize,Allah beterinden korusun
Evet tam tükürük gibi değil uzayan ince bir sümüksü yapısı var soracağım canım gidince ama daha var gitmeme en azından bilgilenmiş olurum bende

Bez, meme, emzik... Allah im saglikla hizlica buyusunler. Yastan midir nedir benim sabrim cok azalmis. Buyudugu zamani Hayal edip kendimi teselli ediyorum Allah saglik versin en onemli o tabii...
İlk cocuk mu canim,? Valla şu an en kolay zamanlari desem yeridir,uc yasinda kizim var evde teror estiriyor,az once onun benim koltugum diye sahiplendigi yere oturdum diye yarim saat bagira bagira agladi, iki yas sendromu hala devam ediyir ya da baska bir sendrom yuklendi bilemiyorum ama bebeklik en kolayiymis.

Canım size de çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin cidden korkusu bile yetti
Allah korumuş canım verilmiş sadakaniz varmış çok geçmiş olsun
Çok sağol canım benim
Büyüdükçe kolaylaşmıyor mu ya şimdi iletişim kuramamak çok zorluyor beni senin büyük kız anaokuluna gidiyor mu

Kızlar selam nasılsınız? minseo ekin kuşumuzun pişiği hemen geçsin inşallah. Sende rahatla o da arkadaşım.
Bugün doktor kontrolümüz vardı
Rota ve bexero aşısını oldu Arya. Ek gıda için tamamdır geçebilirsin ama yumuşak bi geçiş yap dediyavaş yavaş ki ben o yumuşak geçişi yaptım zaten dişleri gelmek üzere dedi.
Kilosu boyu gayet iyi çok şükür biliyosunuz ara ara emmek istemeyince triplere girmiştim. Çok şükür bi sıkıntımız yok. Şimdi tecrübeli annelere bi sorum olucak kızlar. Bugün pirinç lapası vermeyi düşünüyorum. Ne diyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…