Teşekkür ederim canım gerçekten öyleVerilmiş sadakanız varmış canım, çok geçmiş olsun
Ilk defa duyuyorum. Hatta kizimin dis hekimi de alttan cikar demisti. Sonra ust demisti. Masallah sasirtti beniBenim kizin ilk ustten cikmisti,bu kizimin alttan cikacak belli.
Canım bebeklerin gıdığının altı şişko oldukları için sürekli kapalı kalıyor ve çizgi seklinde kırmızı oluyor ya ona sürülür mü bu krem?minseo yeni okudum pişik varmış. Bu kremden Nisan annelerinde kullanıp anında fayda gören anneler vardı canım aklında bulunsun
Eki Görüntüle 3280740
Canımİyi ki canım çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım
Öyleymiş gerçekten sağol canım
ben içeriğine bakmamıştım ama pamuk olmasa da içeriği temiz diye biliyorum goonun. Acaba pamuk olmamasının negatif bir etkisi olur mu 200 tane aldım çünkü ben
Evet ben de bunu düşününce delirecek gibi oldum alinle hep mutfaktayız anakucagına koyuyorum hep dolabın oralardaydı Allah korudu başka açıklama bulamıyorum bol bol sadaka da veriyoruz ama bugün yine vericem canım
Silicem bebiş çok teşekkür ederimAllah hepimizin çocuklarını korusun onlara bir şey olmasın yeter ki. Ekintoş da bugün hemencecik iyileşsin inşallah
Ben ti uyguluyorum , inşallah ybb ye de geçeceğim niyet ettim ama bi türlü başlayamadım tatilden sonra deneyeceğim , gözümü korkutmuyor değil ama bakalımArkadaşlar bebek bezi konusmussunuz ama iyi bebek bezi diye bir şey malesef yok. En iyi şey bezsizlik malesef hepsi ayni o yüzden çok kafa yormayin. Ne takarsaniz takın bebeğin genitali havasiz ve nemli kaldığı sürece sağlıksız bir durum o yüzden en kısa sürede bezi bıraktırmaya bakın. Şuan mesela keşke bezsiz bir bebek olsa bu pişik olayi o kadar zor ki bezsiz yatirmaya çalışıyorum ama ishal olduğu için de mecbur bağlıyorum. Desteksiz oturmaya başladığı an tuvalet iletisimine baslayacagim. Bezin psikoloji bozduğuna falan da inanmıyorum ingilizce konuşan 2-3 yaşında çocukların bezlenmesi bana tamamen ticari geliyor. Sağlık için en iyi şey bezsizlik
Canım arkadaşımıza yaptırmıstık o kendi evine falan da yapıyor diye keşke profesyonel birine yaptırsaydık cidden verilmiş sadakamız varmışminseo cok gecmis olsun... Sicaklar cok fena bebekler de uyuyamiyor, senin saglik sorunu da eklenince zor olmus. Insallah cozum olur da tekrar yasamazsiniz
annewith o nasil dolapmis canim. Coo buyuk kazadan kurtulmussunuz. Yapani dava edin. Bebek var o evde! Insaf! Bakalim neden caldilar ya da ihmal ettiler!!! Sadaka verin bir fakire, Allah tekrar yasarmasin
Yaaa ne iyi yapıyorsun nasıl gidiyor pekiBen ti uyguluyorum , inşallah ybb ye de geçeceğim niyet ettim ama bi türlü başlayamadım tatilden sonra deneyeceğim , gözümü korkutmuyor değil ama bakalım
Hakkında en güzeli ,senin ve bebeğinin en mutlu olucağı şekilde olsun herşeyCanım iyiyim, halletmeye niyetli inşallah, boşanmak istediğimi söylediğimde baya şaşırdı. temelden problemlerimiz var iletişim hataları, eşimin kendi kişisel problemleri son kez şans verdim terapiye gidecek bakalım benim son çabam bu başka da yok. Hayırlısı olsun. Burdan kısa kısa tam acıklayamasam da tatmin oldum sayılır ama yasanılanların izi zor gecicek ve kendini düzeltmeye söz verdi…
Arkadaşım çok geçmiş olsun yaa, bizde de olmuştu hamile bile değildim ama 1 ay kendime gelemedim o dolabın düşme sesine. Uyanınca aklına neler geldiğni tahmin edebiliyorum. Çok şükür ki hiçbirinize bişey olmamış.Sabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Ben de molfix aliyordum ama kulot bezi büyük bedenlerde vardi. Baby turco aldim pamuklu diye. Dün iptal ettim goonda kampanya var diye ama baktim pamuklu degil tekrar baby turco aldimCanım ben de memnun olanları duyup almıştım denemek için küçük paket , baby turco kullanıyordum, bunu görünce direk eledim zaten büyükte almıştım kullanmadım yani bir kaç bez dışında ,en azından üst yüzey pamuk baby turco da o yüzden baby turco dan devam ediyorum
Çok geçmiş olsun canim umarim bir an önce iyileşirBiz ilk kez pişik olduk çok zormuş gerçekten sürekli nemli kaldığı için poposu ne kadar dikkat etsem de engel olamadım bol bol havalandirmak gerekiyor doktor mantar oluşumunu engellemesi için trosyd iyileşmesi için de çinko içerikli krem önerdi. Ben hamazinc+trosyd sürüyorum dünden beri baya köreldi. Pişik varsa her çiş+kakada cani yaniyordur canim Ekin dün gece o kadar ağladı ki. Bu arada çok agladiklarinda kafalari ateş gibi oluyor
Valla ben de anlamadim,kizim cok gec cikardi bir de (9. Ayda) ben surekli altlara bakiyordum bizimki surpriz yapip ustten cikarmistiIlk defa duyuyorum. Hatta kizimin dis hekimi de alttan cikar demisti. Sonra ust demisti. Masallah sasirtti beni
Allah korumuş canım verilmiş sadakaniz varmış çok geçmiş olsunSabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Aynenn böyle iki gece geçirdim canım ilkinde yazmıstım zaten o ateşle dr a gittik acile sabah 4 te dr diş olabilir ama diş ateşi üç günden fazla sürmez demişti ikinci gün de akşamı aynı böyleydi ve biz taşınıyoruz diye annemde kalıyorduk babam annem kardeşim hepimiz perişan olduk ertesi günü kv geçtik orda kalacaktık sabah bi kalktım diş patlamış ama cok zordu annemlerdeki akşam baygın gibi sonra vuruyor acısı ağlıyor yanakları heidi gibi oluyor neler yaptık ama geçiyor canım önemli olan enfeksiyon olmamasıydı sende takip et üç günü geçerse ateş hemen idrar tahlili falan yaptır o da biliyorsun kız bebeklerde bez gibi bir şey takıyorlar onu al tak evde çişini yapınca beklemeden götür baksınlar bize öyle demişlerdi gerek kalmadı ama sonra ateşi düştü çok geçmiş olsun diyorum hepinize,Allah beterinden korusunSizde mi yaşadınız böyle öyle üzüldüm ki avunamadi bi türlü annem bi yandan ben bi yandan babam bile aldi kucağına arabayla çıkardık yok yavrum çok huzursuzluk yaşadı saati dolunca calpol verdim gevşedi rahatladi ama kulak içi ateşi 38 kafa ateşi 37.5 oldu balkonda kucağımda piş piş yaptım öyle uyudu ateşi de düştü annem eliyle bakti sol taraf kabarik dedi ne olduğunu anlayamamak çok zor cidden
Evet tam tükürük gibi değil uzayan ince bir sümüksü yapısı var soracağım canım gidince ama daha var gitmeme en azından bilgilenmiş olurum bendeSon kontrolümüzde dr. Salyaları kıvamlşmış daha sulu olması lazım deniz suyu yazacam dedi ne demek oluyor yani diye sorduğumda burun kanallarında hafif bir tıkanıklık var demişti canım. Belkide önemli bişey değildir çok önemli olsa ilaç yazmak isterdi, benim doktor ilaç yazmayı sevenlerden
İlk cocuk mu canim,? Valla şu an en kolay zamanlari desem yeridir,uc yasinda kizim var evde teror estiriyor,az once onun benim koltugum diye sahiplendigi yere oturdum diye yarim saat bagira bagira agladi,Bez, meme, emzik... Allah im saglikla hizlica buyusunler. Yastan midir nedir benim sabrim cok azalmis. Buyudugu zamani Hayal edip kendimi teselli ediyorumAllah saglik versin en onemli o tabii...
Canım size de çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin cidden korkusu bile yettiHakkında en güzeli ,senin ve bebeğinin en mutlu olucağı şekilde olsun herşey
Arkadaşım çok geçmiş olsun yaa, bizde de olmuştu hamile bile değildim ama 1 ay kendime gelemedim o dolabın düşme sesine. Uyanınca aklına neler geldiğni tahmin edebiliyorum. Çok şükür ki hiçbirinize bişey olmamış.
Çok sağol canım benimAllah korumuş canım verilmiş sadakaniz varmış çok geçmiş olsun
Büyüdükçe kolaylaşmıyor mu ya şimdi iletişim kuramamak çok zorluyor beniİlk cocuk mu canim,? Valla şu an en kolay zamanlari desem yeridir,uc yasinda kizim var evde teror estiriyor,az once onun benim koltugum diye sahiplendigi yere oturdum diye yarim saat bagira bagira agladi,iki yas sendromu hala devam ediyir ya da baska bir sendrom yuklendi bilemiyorum ama bebeklik en kolayiymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?