2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evden çalışıyorum ama dışarda yapamazdım herhalde.Yapabileni takdir ediyorum.Doğrusu dışarda çalışmak zorunda olacağım bir işim olsaydı da çalışmazdım çünkü inanılmaz zor olurdu hele bakacak kimseniz de yoksa (anne ,kardeş gibi) duygu durumumdaki karmaşa ile kendime işkence ederdim sanırım . Kaygılı bir insana dönüştürdü annelik beni,aşırı duygu yüklü filan..Kendime biraz çeki düzen vermem de gerekiyor sanırım.Öncesinde de anaç bir karakterdim zaten,ahhh bir de anne olunca

Aynen canim ya valla tepeden buyuk insanlar guya, ellerinde piyon gibi bizlerle oynuyorlar! Bakalim hayirlisi insallah yanlis karar vermemisimdir. Rotayi kizim gecirdi atlatti, uzun suruyor ama istahi olsun yesin atlatiyor Allah in izni Ile ... Sonrasi bagisiklik kazanmis oluyor zaten...

Ben iki sekilde de calismis biri olarak; bakici ile psikolojik yuku cok ama evden calisma da stres ve fiziksel yuku cok. Yipratici da... Kosturmaca hali cok zor. O an onu yapmak zorundasin. Bebegin var ve biraz sonrasinin ne olacagi belli degil. Nefessiz gibi oluyorum bazen. Bu zor Gene de cok sukur tabii ki psikolojik yuku cok daha zor. Bu sansimizin olmasi cok kiymetli.

Son düzenleme:
Hastalara çok geçmiş olsun arkadaşlar tekrardan. İnşallah çabucak geçer artık epey çektirdi

Çok geçmiş olsun Allah sana güç versin bebeklerin hastalanmasi zor tez vakitte atlatır inşallah kızın

6 dan sonraki saat dilimleri normal canim 6 dan önce uyanırsa yataktan cikarmadan tekrar uyutman lazim alışkanlığa cevirmemesi için. Şuan 7.00-7.30 gibi güne başlamaları gerekiyor ortalama.
5.30 da kalkti saat 9 uyutmaya calisioz ben uyucam simdi gorecek gununu:))

Gunaydin kizlar gunun sozunu paylasayim anneme bebegin cok erken kalktigini soyledim diyoki erken kalkanin nasibi bol olurmus:)
Buyuk oglum sabah 4 te kalkiyordu ben de yeni anneyim lohusa falan kv seviyor olsun olsun kalksin oglumun nasipi bol olacak 1 2 soyledi sonra baktim gorumcem soyluyor. Ben de o kafayla kizdim nasil kalksin ya siz o saatte kalkin kalkabiliyorsaniz zorlugu bana demsitimYani evet normalde erken kalkmak tabi ki dogru olan da bebekli zordu yani

Kizlar Yigit henuz ek gidaya baslamadan benim kayinvalidem de direk dondurmaya dalis yapmak istediDiyo ki parmagin ucuyla agzina dondurma verAa yok olmaz deyince niye katkili mi diyor Allahtan beni istemedigim hic bir seyi yapmaya israr etmez teklif eder susar istegi olmayinca

Yok canım ya bn yipraniyorum valla uyudu mu uyumadı mi belli olmuyo sürekli uyut uyansin teselli et modundayiz dediğin şeyi tam anlamadım baskı yap derken muslinle yukari aşağı ovmak gibi mi
Kızlar bebişler kaç gibi uyanıyor arya bu ara 6.3da falan kalkıyor çok erken değil mi
Bn o saatte uyandığında aşırı yorgun oluyorum ya ama fark ettim ki gece uykusuna ne kadar erken yatarsa sabah o kadr geç uyaniyo. 21.30-22.30 arası yattiginda hep sabah 6-6.30 gibi uyaniyodu bı kaç gündur akşam 20.00 gibi yatiyo sabah da 8 gibi uyaniyo. Gece uykusuna kaçta geçiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…