Şuan çok daha iyi canim ateş inanılmaz huzursuzluk yaptı uyku uyumadi çok zorladi ama düşünce rahatladık
Evden çalışıyorum ama dışarda yapamazdım herhalde.Yapabileni takdir ediyorum.Doğrusu dışarda çalışmak zorunda olacağım bir işim olsaydı da çalışmazdım çünkü inanılmaz zor olurdu hele bakacak kimseniz de yoksa (anne ,kardeş gibi) duygu durumumdaki karmaşa ile kendime işkence ederdim sanırım . Kaygılı bir insana dönüştürdü annelik beni,aşırı duygu yüklü filan..Kendime biraz çeki düzen vermem de gerekiyor sanırım.Öncesinde de anaç bir karakterdim zaten,ahhh bir de anne oluncaKızlar kimler işe başladı ya da başlayacak olanlar var mı? Ben de bazen diyorum kendine git işe başla çalış diyorum sonra da boşver biraz bekle diyorum günden güne değişiyor ruh halim. Çalışmak istiyorum bi an da istemiyorum vazgeçiyorum sonra
Aynen canim ya valla tepeden buyuk insanlar guya, ellerinde piyon gibi bizlerle oynuyorlar! Bakalim hayirlisi insallah yanlis karar vermemisimdir. Rotayi kizim gecirdi atlatti, uzun suruyor ama istahi olsun yesin atlatiyor Allah in izni Ile ... Sonrasi bagisiklik kazanmis oluyor zaten...minseo çok geçmiş olsun, umarım şimdi çok daha iyidir kuzu pcfl aşı konusunda da bende benzer düşünceler içindeyim,rotanın ilk dozunu yaptık mesela yarın da ikinci dozu yapacağız ancak doktorumuz devletin karşıladığı aşılar dışında aşı yapmanızı önermem demişti.Geçen ayki gittiğimiz başka doktor da benzer şekilde konuştu. rota çok gerekli değil ama menenjiti yapabilirsin filan dedi,sonrasında da ekledi karar yine de sizin diye inanılmaz kafam karışmıştı mesela,yarında ikinci dozumuz var..Bir şey de kılçıksız tertemiz olsun bu ülkede ya
Ben iki sekilde de calismis biri olarak; bakici ile psikolojik yuku cok ama evden calisma da stres ve fiziksel yuku cok. Yipratici da... Kosturmaca hali cok zor. O an onu yapmak zorundasin. Bebegin var ve biraz sonrasinin ne olacagi belli degil. Nefessiz gibi oluyorum bazen. Bu zorEvden çalışıyorum ama dışarda yapamazdım herhalde.Yapabileni takdir ediyorum.Doğrusu dışarda çalışmak zorunda olacağım bir işim olsaydı da çalışmazdım çünkü inanılmaz zor olurdu hele bakacak kimseniz de yoksa (anne ,kardeş gibi) duygu durumumdaki karmaşa ile kendime işkence ederdim sanırım . Kaygılı bir insana dönüştürdü annelik beni,aşırı duygu yüklü filan..Kendime biraz çeki düzen vermem de gerekiyor sanırım.Öncesinde de anaç bir karakterdim zaten,ahhh bir de anne olunca
Senin annenle benim annem iyi vs atarlarGunaydin kizlar gunun sozunu paylasayim anneme bebegin cok erken kalktigini soyledim diyoki erken kalkanin nasibi bol olurmus:)
Çok geçmiş olsun Allah sana güç versin bebeklerin hastalanmasi zor tez vakitte atlatır inşallah kızınKötü bir gece ve kötü bir gün geçirdik. Ekin daha yeni uyudu dün öğlen uyumuştu en son. Toplasan 3 saat uyumamistir o zamandan beri. Sürekli huzursuz, ağlamaklı bir haldeydi ne yaptıysak uyutamadik. Gece ateşi 38 e çıktı calpolle düşürdük ama etkisi geçince tekrar yükseldi. Doktor ile görüştüm yapılabilecek tek şey serum verilebilir ama mama su alimi iyi olduğu için çokta bir şey farketmez dedi. İlaç tedavisi vermiyorlar. Antibiyotikte vermiyor bu tarz durumlarda iyileşmesini geciktiriyormus antibiyotik. Saat 16.00 gibi ateş 38.8 olunca hemen fitil koyduk. Klimali odada çıplak tutuyoruz. Fitil hemen etki etti sakinledi. Şuan ateşi 37.2 ye düştü az önce kustu rahatladi ve uykuya daldı. Allah kimseye hastalık vermesin ilk ciddi hastalığımızı biraz zor geçiriyoruz ama önemli olan soğukkanlı olmakmiş annemler çok panik davranıyor herkesi sakinleştiren yine ben oldum bu da beni ekstra yordu. Geçmiş olsun diyenler için şimdiden teşekkürler
Aryanın erken kalkmasına isyan ettikten sonra gördüm bu mesajı. İnşallah öyle olur ne diyimGunaydin kizlar gunun sozunu paylasayim anneme bebegin cok erken kalktigini soyledim diyoki erken kalkanin nasibi bol olurmus:)
6 dan sonraki saat dilimleri normal canim 6 dan önce uyanırsa yataktan cikarmadan tekrar uyutman lazim alışkanlığa cevirmemesi için. Şuan 7.00-7.30 gibi güne başlamaları gerekiyor ortalama.Kızlar bebişler kaç gibi uyanıyor arya bu ara 6.3da falan kalkıyor çok erken değil mi
5.30 da kalkti saat 9 uyutmaya calisioz ben uyucam simdi gorecek gununu:))6 dan sonraki saat dilimleri normal canim 6 dan önce uyanırsa yataktan cikarmadan tekrar uyutman lazim alışkanlığa cevirmemesi için. Şuan 7.00-7.30 gibi güne başlamaları gerekiyor ortalama.
Alin de altı buçuk gibi uyanıp yediye kadar konuşuyor kendi kendineKızlar bebişler kaç gibi uyanıyor arya bu ara 6.3da falan kalkıyor çok erken değil mi
Bıdır bıdır bıdır ne diyor alincikAlin de altı buçuk gibi uyanıp yediye kadar konuşuyor kendi kendine
Buyuk oglum sabah 4 te kalkiyordu ben de yeni anneyim lohusa falan kv seviyor olsun olsun kalksin oglumun nasipi bol olacak 1 2 soyledi sonra baktim gorumcem soyluyor. Ben de o kafayla kizdim nasil kalksin ya siz o saatte kalkin kalkabiliyorsaniz zorlugu bana demsitimGunaydin kizlar gunun sozunu paylasayim anneme bebegin cok erken kalktigini soyledim diyoki erken kalkanin nasibi bol olurmus:)
Benim ki de sabah 7 ye cekti erken uyanmaya basladi. Neyse ki 1 saat sonra uyudu simdi kalkti. Uzun sure boyle devam edecekler 2.5 3 yasina dogru gec kalkarlarKızlar bebişler kaç gibi uyanıyor arya bu ara 6.3da falan kalkıyor çok erken değil mi
Değil miBıdır bıdır bıdır ne diyor alinciken tatlı halleri Sabah uyandıklarında oluyor
Yok canım ya bn yipraniyorum valla uyudu mu uyumadı mi belli olmuyo sürekli uyut uyansin teselli et modundayizAra ara hepimizde oluyor canım bu dediklerin, seninkinin sık sık uyuması ne güzel, uyuya uyuya büyüyecekleruykusu geldiğinde mızırdanıp ağlarken başıyla ensesine denk gelecek şekilde elinde müslin örtü tarzı bişey olsun onunla baskı yap ağlaması kesiliyor ints. Görmüştüm sende bir dene bakalım, ben ağlarken uyguluyorum işe yarıyor gerçekten.
Bn o saatte uyandığında aşırı yorgun oluyorum ya ama fark ettim ki gece uykusuna ne kadar erken yatarsa sabah o kadr geç uyaniyo. 21.30-22.30 arası yattiginda hep sabah 6-6.30 gibi uyaniyodu bı kaç gündur akşam 20.00 gibi yatiyo sabah da 8 gibi uyaniyo. Gece uykusuna kaçta geçiyorsunuzKızlar bebişler kaç gibi uyanıyor arya bu ara 6.3da falan kalkıyor çok erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?