- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Birde benim kız çok huylanıyor karnından belinden ve boynunun altından ben öptükçe o gıdıklanıyor daha fazla kahkaha atıyor, kıyamam sonra yorulur diye devam edemiyorumDeğil miöpe öpe doyamıyoruz sabahları
Yok ovmayacaksın canım, kafasını sana yasladı ya mesala diğer tarafından tek elin muslin örtünün üzerinde olsun. kulağına kafasına ve boynuna denk gelsin, bağrına basar gibi tut işte öyleYok canım ya bn yipraniyorum valla uyudu mu uyumadı mi belli olmuyo sürekli uyut uyansin teselli et modundayizdediğin şeyi tam anlamadım baskı yap derken muslinle yukari aşağı ovmak gibi mi
Bn o saatte uyandığında aşırı yorgun oluyorum ya ama fark ettim ki gece uykusuna ne kadar erken yatarsa sabah o kadr geç uyaniyo. 21.30-22.30 arası yattiginda hep sabah 6-6.30 gibi uyaniyodu bı kaç gündur akşam 20.00 gibi yatiyo sabah da 8 gibi uyaniyo. Gece uykusuna kaçta geçiyorsunuz
Ahahaha bagrima basacagim tmm işin sırrı muslin in serinliği o zaman denicem cağnimYok ovmayacaksın canım, kafasını sana yasladı ya mesala diğer tarafından tek elin muslin örtünün üzerinde olsun. kulağına kafasına ve boynuna denk gelsin, bağrına basar gibi tut işte öyle
Merhaba herkeseYok canim doktorumuz tamamen ailenin karari yonlendirmem diyordu. Kiziminki devletin yaptiklarini onermisti gecmiste. Buraya yaptirmadim yazmicaktim aslinda sizleri etkilememek icin... Hepimiz en iyi olani yapmaya calisiyoruz. Ben cok kararsizdim. Esim isteksizdi. Ablam cok okur, o yaptirma dedi durdu. Bi kac bilgi atti; asinin yan etkilerinin riski Ile hastaliga yakalanma oranlarini karsilastirinca mantiksiz geldi yaptirmak
Yok hiçbir şey yapmıyordu çuval gibiydi yavrumÇok teşekkür ederim cevabin icin maşaAllah bebeğine. Senin bebiş yüzüstü kaldiramayip sırt ustundeyken kaldirabiliyor muydu kafasini? doktora gideli bir hafta oldu 4.5 ayı beklemeyi istedi o zamandan sonra vitamin gibi şeylerine bakarız dedi bir şey çıkmazsa 6. ayı beklemeyi bile ima etti, annem de 6 ayı bulur gibi konuşunca başta mantıklı gelmişti ama internette tam tersi şeyler okuyunca biraz endişelendim. Eşimden de uzaktayım yakında izine gelecek onunla götürmek istiyorum yeni bir doktora ama bir iki hafta beklersem hata mı yaparım diye de düşünmeye başladım.. bunu bekler gibi yazdımda yazdım kusura bakma canım
Yerim onuBirde benim kız çok huylanıyor karnından belinden ve boynunun altından ben öptükçe o gıdıklanıyor daha fazla kahkaha atıyor, kıyamam sonra yorulur diye devam edemiyorum
Ben rotayi 900e almistim temmuzda ne ara o kadar yükseldicanım jelleri bizim çocuk doktorumuz onermiyor ve vermiyor.
Ben arastirmadim internetten ama zararlı olsa çocuk doktorumuz verin demezdi diye düşünüyorum. Ben kızımda verdim oglanda da veriyorum.
Rotaya 1400 civarı verdik gecen, sıra beklerken telefon konuşmasına şahit oldum menenjitte sanırım bexeroya 1600 fiyat verdiler. 7.ayda olacağız herhalde bexero nimenrix 3 kusur tutar.
Yerel basındayım aktif çalışıyorum ve normalde hastanede kurumsal pazarlama ve insankaynaklarına bakıyorum. Hastanelere firma ve doktor hemşire personel vs bulup görüştürüp ayarlıyorum.Senin işin neydi canim unuttum.
Çok şükür tekrar ateslenmedi canım baya iyi uyudu dinlendiminseo Ekin dun gece nasildi guzel haberlerini bekliyoruz
1 dakikadan günde 10 kere yapsa 10 dakika tummy time yapmış olur, başını dik tutmak için önemli bu hareketBiraz yaptırıyorum ilgisini çekmeye çalışarak ama o pozisyonu sevmiyor pek daha fazla çabalayayım teşekkür ederim
Doktorlar da kendi aralarında çok çelişiyorlar, biz neye güvenip neye inanalımminseo çok geçmiş olsun, umarım şimdi çok daha iyidir kuzu @pcfl aşı konusunda da bende benzer düşünceler içindeyim,rotanın ilk dozunu yaptık mesela yarın da ikinci dozu yapacağız ancak doktorumuz devletin karşıladığı aşılar dışında aşı yapmanızı önermem demişti.Geçen ayki gittiğimiz başka doktor da benzer şekilde konuştu. rota çok gerekli değil ama menenjiti yapabilirsin filan dedi,sonrasında da ekledi karar yine de sizin diye inanılmaz kafam karışmıştı mesela,yarında ikinci dozumuz var..Bir şey de kılçıksız tertemiz olsun bu ülkede ya
İnşallah hepimizin için en iyisi olur canım. Çok şükür bu zamana kadar kendin bakabilmişsin oğluşunaKismet canim, kizimda bakicim vardi; oglumda kendim bakmak nasip oluyor cok sukur. Insallah herkes en iyi cozumu kolayca bulur
Arti eksileri taratip karar ver canim, bu calisma meselesi cok kisisel bir karar. Iyidir kotudur denilip gecilemez bence. Insallah en guzeli olur senin ve bebegin icinde
Benim ki hep 6 da kalkar bugün bi güzellik yapıp 6.10 da kalktıKızlar bebişler kaç gibi uyanıyor arya bu ara 6.3da falan kalkıyor çok erken değil mi
Mecbur olmasa kimse bırakmaz herhalde gerçekten ekonomi şartları da buna zorluyor insanları. Eskiden 2 memur karı koca çalışınca herkes çok zengin gözüyle bakardı şimdi o insanlar ev bile alamıyor maalesef. Gerçekten özellikle kirada oturanlar için tek kişinin çalışması çok çok zor Allah sabır versinEvet bizim gibi sürekli çalışan insanlar için gerçekten ev hayatı çok zor ama çocuğu bırakıp gitmekte insna ne olursa olsun vicdan azabı çekiyor ya
Gelmiş canım %30 zam, cumartesi iki aşı ici de 3.069 tl verdikBen rotayi 900e almistim temmuzda ne ara o kadar yükseldiama ben yazmistim eczaci demisti yuzde 30 40 arasi zam gelecek diye
Bence iyi yapmışsın peş peşe doğurmakla arada zaman aşımı olunca sıkıntılı olabiliyor artık. Ben 4/5 sene ara vermek istedim sonra 6/7 sene uğraşmak zorunda kaldım. Keşke evlenir evlenmez yapsaydım 2.yi şimdi olula başlamıştıbirazda sartlarin o şekilde gelişmesi sonucu kızım doğuktan sonra işten ayrıldım. 2 yaşında yeniden iş hayatına girerim diye düşünüyordum, sonra düşündüm düşündüm.... ben ikinci çocuğu da istiyorum. Simdi ise baslasam 1 -2sene sonra ayrıl yine sil bastan ev hayatı vs. Hiç gerek yok ikinci de olsun büyüsün sonra başlarım dedim ve 2.dogdu bir büyüsün bakalım.
Oy ben seni yerim. Süslü. Alerji yapan besinlerin arasına biraz zaman koyuyorlar sonra alıştıra alıştıra veriyorlar. Yaptırdığımda doktor bana yumurta sarısına başlama 1 ay sonra yavaş yavaş ver dedi ağır besin dedi. Başlayan var mı bilmiyorum. BEn başlamadım amaKızlar havuç aline alerji yaptıdoktor kesti bir ay sonra tekrar deneyelim dedi
Burda iyi bir bakıcı asgari ücret ve sigorta istiyor canım. Asgari ücretten aşağıya bakmak istemiyor. Teyzelere de bırakmak istemiyorum evde bakan teyzelerde var ama çocuk büyüdükçe onları. Yanında onların huyunu konuşmasını öğreniyor. Bir arkadaşım Çatalca’nın köylerinde oturuyor. Kadın 4 sene çocuğuna baktı konuşurken çocuk tamam beya demiş birde h harfini söyleyememişEvden çalışıyorum ama dışarda yapamazdım herhalde.Yapabileni takdir ediyorum.Doğrusu dışarda çalışmak zorunda olacağım bir işim olsaydı da çalışmazdım çünkü inanılmaz zor olurdu hele bakacak kimseniz de yoksa (anne ,kardeş gibi) duygu durumumdaki karmaşa ile kendime işkence ederdim sanırım . Kaygılı bir insana dönüştürdü annelik beni,aşırı duygu yüklü filan..Kendime biraz çeki düzen vermem de gerekiyor sanırım.Öncesinde de anaç bir karakterdim zaten,ahhh bir de anne olunca
Canım kim hasta değil gözden kaçırıyorum ekini merak ettim.Hastalara çok geçmiş olsun arkadaşlar tekrardan. İnşallah çabucak geçer artıkepey çektirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?