2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yok ovmayacaksın canım, kafasını sana yasladı ya mesala diğer tarafından tek elin muslin örtünün üzerinde olsun. kulağına kafasına ve boynuna denk gelsin, bağrına basar gibi tut işte öyle

Merhaba herkese
Hasta bebişler çok geçmiş olsun iyi olsunlar bir an önce

Ben sizin gibi düşünmüyorum bu konu çok düşünceye açık mı emin değilim çünkü menenjit çok çok riskli..
Bağışıklık kazanamayarak ölen çok vaka var ne yazık ki..
rotada da okul çağında çok hızlı hastalık kapma olasılığını düşünürsek hasta olarak bağışıklık kazanması çocuk için daha külfetli çünkü ateş kusma ishal bakım derken daha yıpratıcı
Fakat bu durumun ötesinde aşının olumsuzluklarını kanıtlayan bilimsel veriler yok, hıı tabi bu bir sağlık sistemi olduğu için aşılwr destekleniyor olmaması bundan olabilir elbette . Gene de önleyici sağlık göz önünde olduğunda hastalık kaptıktan sonra iyileştirme süreci hem bebek hem anne için çok çok daha zor olacaktır. Şahsi fikrim bu yönde

Yok hiçbir şey yapmıyordu çuval gibiydi yavrum şimdi pusetten kafasını kaldırıyo oturmak istiyo gibi. Bence normal olabilir sizin durumda. Takip etmekte fayda var ama.

Reactions: En5
Birde benim kız çok huylanıyor karnından belinden ve boynunun altından ben öptükçe o gıdıklanıyor daha fazla kahkaha atıyor, kıyamam sonra yorulur diye devam edemiyorum
Yerim onu aline daha kahkaha güncellemesi gelmedi ya toplasan üç kere kahkaha atmıştır gülünecek bir sey bulamıyor çocuğum

Ben rotayi 900e almistim temmuzda ne ara o kadar yükseldi ama ben yazmistim eczaci demisti yuzde 30 40 arasi zam gelecek diye

Biraz yaptırıyorum ilgisini çekmeye çalışarak ama o pozisyonu sevmiyor pek daha fazla çabalayayım teşekkür ederim
1 dakikadan günde 10 kere yapsa 10 dakika tummy time yapmış olur, başını dik tutmak için önemli bu hareket
Doktorlar da kendi aralarında çok çelişiyorlar, biz neye güvenip neye inanalım

İnşallah hepimizin için en iyisi olur canım. Çok şükür bu zamana kadar kendin bakabilmişsin oğluşuna

Evet bizim gibi sürekli çalışan insanlar için gerçekten ev hayatı çok zor ama çocuğu bırakıp gitmekte insna ne olursa olsun vicdan azabı çekiyor ya
Mecbur olmasa kimse bırakmaz herhalde gerçekten ekonomi şartları da buna zorluyor insanları. Eskiden 2 memur karı koca çalışınca herkes çok zengin gözüyle bakardı şimdi o insanlar ev bile alamıyor maalesef. Gerçekten özellikle kirada oturanlar için tek kişinin çalışması çok çok zor Allah sabır versin

Bence iyi yapmışsın peş peşe doğurmakla arada zaman aşımı olunca sıkıntılı olabiliyor artık. Ben 4/5 sene ara vermek istedim sonra 6/7 sene uğraşmak zorunda kaldım. Keşke evlenir evlenmez yapsaydım 2.yi şimdi olula başlamıştı kader kısmet işte. Sene yaptın peş peşe kurtuldun. Onlar büyüdüklerinde tek seferde rahatlamış olacaksın canım. Peş peşe doğuran herkes onun rahatlığını i6/7 sene sonra çok güzel yaşıyor. Aradan zaman geçince tam rahata eriyorsun konfora alışıyorsun. Tak bi çocuk daha sonra yaza giren k.çını kışa geri sokuyorsun

Kızlar havuç aline alerji yaptı doktor kesti bir ay sonra tekrar deneyelim dedi
Oy ben seni yerim. Süslü. Alerji yapan besinlerin arasına biraz zaman koyuyorlar sonra alıştıra alıştıra veriyorlar. Yaptırdığımda doktor bana yumurta sarısına başlama 1 ay sonra yavaş yavaş ver dedi ağır besin dedi. Başlayan var mı bilmiyorum. BEn başlamadım ama

Burda iyi bir bakıcı asgari ücret ve sigorta istiyor canım. Asgari ücretten aşağıya bakmak istemiyor. Teyzelere de bırakmak istemiyorum evde bakan teyzelerde var ama çocuk büyüdükçe onları. Yanında onların huyunu konuşmasını öğreniyor. Bir arkadaşım Çatalca’nın köylerinde oturuyor. Kadın 4 sene çocuğuna baktı konuşurken çocuk tamam beya demiş birde h harfini söyleyememiş çok pişman olmuştu ama mecburdu gerçekten iyi bir bakıcı bilinçli olan birisi kesinlikle şartlarını zorluyor. Çalışmanın da bir ablamı kalmıyor ki o zaman işçi çalıştıracak lükste yaşamıyor herkes maalesef. Emanet bir de bütün sorumluluk bakıcıda oluyor. Ben o mesleği yapamam gerçekten de dünyanın en zor mesleği bebek büyütmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…