2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet canım doktor da şimdi bir ay sonra deneyelim dedi muhtemelen alıştıra alıştıra gideriz. Ayın onunda randevumuz var ayrıntılı sorucam yazarım buraya da

Ben veriyorum bi sorun yaşamadık bı süre sonra beyazina da gecicem artik sarisi alerji yapmayınca beyazi için bekletmiyor dr lar

Ben dun nohut kadar verdim cnm, sukur yapmadi

Ben veriyorum bi sorun yaşamadık bı süre sonra beyazina da gecicem artik sarisi alerji yapmayınca beyazi için bekletmiyor dr lar
9.ay asisinda yumurta beyazi yemis olmasin istiyorlar. Icinde varmis. Yemeyene alerji yapiyormus.

Babaannesi organik kabak yollamış canım başlasam mi organik kabak geldi dedim doktora başla dedi o da
5 ay tadimlar.icin cok.ideal ya ben yok anne sutu aliyor 6. Ay baslayalimlari kabul etmiyorumHemen hemen 1 ay tadimlarla geciyor 6. Ay baslasan 7. Ayda ekgida ee 7 aya kadar anne sutu ne bilyim yeterli gelmez adam delikanli olacak 7. Ayda artik

Asi konusunda ben biraz vicdanen ve araştırmalarım doğrultusunda ücretli ve ücretsiz tüm aşıları yaptırdım kızımda , şimdide aynı şekilde oglana yaptıracağım.
şu doktorların şu aşıyı önermiyorum dediği olayla ilgili şöyle ufak bir anımı anlatayım. Kızımda ne zamandı hatırlamıyorum, Sağlık ocağı kontrolünde sıra beklerken içerden bir aile çıktı. Sonra bir girdik, çok sevdiğim hemşire abla söyleniyordu. Hayatlarında hiç menenjitten ölen çocuk gördüler mi de önermiyorlar diye. Dedim ne oldu abla, cocuga aşı onermemis doktoru menenjit /rota aşılarını. Hemşire ablada önermeyen doktorlardan bu düşüncesini yazılı imzalı alsınlar dedi. Şu şu tc kimlik numaralı şu aylık.... isimli takipli hastamin.... ve .... aşılarını yaptırılmasıni onermiyorum diye altına kase imza atsın bakalım atabiliyor mu dedi. O aşıları olmadığı için zaman sorumluluğu alabilecek mi görelim dedi. Konu orda kapandı.... sonra ki saglik ocağı kontrolünde sordum ne oldu abla doktor imza vermiş mi diye. Doktor olursa ben sorumluluk alamam demiş. aşı yaptırmak kötüyse yaptirmamanin sorumluluğu niye alamıyorlar, öneriyorlar ya dedi. Sonra aile doktor değiştirmiş aşıları yaptırmislar. Diyeceğim o ki bu aşılar yıllardır kullanılan artık güvenilirliği kanıtlanmış aşılar. Dün piyasaya sürülen acil durum aşıları değil o yüzden ben hem vicdanen hemde danistigim sağlık çalışanları yönlendirmesiyle hepsini yaptiricam.
Ben rotayi 900e almistim temmuzda ne ara o kadar yükseldi ama ben yazmistim eczaci demisti yuzde 30 40 arasi zam gelecek diye
Gelmiş canim, bakalim 2 ay sonra menenjitler kac paraya gelicek .
Hahahah sözü ilk kez duydum ve sevdim yaza giren k.çını kışa geri sokuyorsun Kız tam rahata ermişken 3.cu supriz yapmasa bari.
Benim oğlum 8-9 arasi uyaniyor. Bu gece de hiç uyanmadi çok saskin ve mutluyum
Kız maşallah de maşallah. En sevdiğim çocuk gece uyanmayan çocuk ama bana daha nasip olmadı

9.ay asisinda yumurta beyazi yemis olmasin istiyorlar. Icinde varmis. Yemeyene alerji yapiyormus.
Yok canim, ben kızımda y.beyazina 1 yaşında başladım. 9-12 ay aşıları yumurta proteini içerdiği için sarısı veya beyazı farketmiyor. Kızımda da alerji yapmamıştı

Organik kabak geldiği için ek gidaya başlamayan da ne bilim
Organik kabak hassas çizgimiz
5 ay tadimlar.icin cok.ideal ya ben yok anne sutu aliyor 6. Ay baslayalimlari kabul etmiyorumHemen hemen 1 ay tadimlarla geciyor 6. Ay baslasan 7. Ayda ekgida ee 7 aya kadar anne sutu ne bilyim yeterli gelmez adam delikanli olacak 7. Ayda artik
Cidden öyle ya yediği iki kaşık kabak havuç zaten öyle geçiyor beşinci ay ben artık şöyle irmikli tariflere pankeklere falan geçmek istiyorum

Yaa aslinda artik alerjen seyleri bile 1 yasina gelmeden anneler bir deneme yapiyorlar alerji yapmiyorsa yediriyorlar. Ben cok gordum cilek bile veriyor bebegime yapmiyor vs deyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…