Evet canım doktor da şimdi bir ay sonra deneyelim dedi muhtemelen alıştıra alıştıra gideriz. Ayın onunda randevumuz var ayrıntılı sorucam yazarım buraya daOy ben seni yerim. Süslü. Alerji yapan besinlerin arasına biraz zaman koyuyorlar sonra alıştıra alıştıra veriyorlar. Yaptırdığımda doktor bana yumurta sarısına başlama 1 ay sonra yavaş yavaş ver dedi ağır besin dedi. Başlayan var mı bilmiyorum. BEn başlamadım ama
Sen ek gidaya kacinci ayda başladinKızlar havuç aline alerji yaptıdoktor kesti bir ay sonra tekrar deneyelim dedi
Benim oğlum 8-9 arasi uyaniyor. Bu gece de hiç uyanmadi çok saskin ve mutluyumKızlar bebişler kaç gibi uyanıyor arya bu ara 6.3da falan kalkıyor çok erken değil mi
Dört beş gün oldu tam beş aylıkken başladıkSen ek gidaya kacinci ayda başladin
Ben veriyorum bi sorun yaşamadık bı süre sonra beyazina da gecicem artik sarisi alerji yapmayınca beyazi için bekletmiyor dr larOy ben seni yerim. Süslü. Alerji yapan besinlerin arasına biraz zaman koyuyorlar sonra alıştıra alıştıra veriyorlar. Yaptırdığımda doktor bana yumurta sarısına başlama 1 ay sonra yavaş yavaş ver dedi ağır besin dedi. Başlayan var mı bilmiyorum. BEn başlamadım ama
Neden erken başladın sebebi var mıDört beş gün oldu tam beş aylıkken başladık
Babaannesi organik kabak yollamış canım başlasam mi organik kabak geldi dedim doktora başla dedi o daNeden erken başladın sebebi var mı
Organik kabak geldiği için ek gidaya başlamayan da ne bilimBabaannesi organik kabak yollamış canım başlasam mi organik kabak geldi dedim doktora başla dedi o da
Sanirim 2 yasina kadar bakabilecegim canim insallahİnşallah hepimizin için en iyisi olur canım. Çok şükür bu zamana kadar kendin bakabilmişsin oğluşuna
Oo baya aktifmissin ya senYerel basındayım aktif çalışıyorum ve normalde hastanede kurumsal pazarlama ve insankaynaklarına bakıyorum. Hastanelere firma ve doktor hemşire personel vs bulup görüştürüp ayarlıyorum.
Ben dun nohut kadar verdim cnm, sukur yapmadiOy ben seni yerim. Süslü. Alerji yapan besinlerin arasına biraz zaman koyuyorlar sonra alıştıra alıştıra veriyorlar. Yaptırdığımda doktor bana yumurta sarısına başlama 1 ay sonra yavaş yavaş ver dedi ağır besin dedi. Başlayan var mı bilmiyorum. BEn başlamadım ama
Iste ilk bir ay tek tek tadimlik yapmanin faydalari ne aleji yapti anlasiliyor.Kızlar havuç aline alerji yaptıdoktor kesti bir ay sonra tekrar deneyelim dedi
9.ay asisinda yumurta beyazi yemis olmasin istiyorlar. Icinde varmis. Yemeyene alerji yapiyormus.Ben veriyorum bi sorun yaşamadık bı süre sonra beyazina da gecicem artik sarisi alerji yapmayınca beyazi için bekletmiyor dr lar
5 ay tadimlar.icin cok.ideal ya ben yok anne sutu aliyor 6. Ay baslayalimlari kabul etmiyorumBabaannesi organik kabak yollamış canım başlasam mi organik kabak geldi dedim doktora başla dedi o da
Asi konusunda ben biraz vicdanen ve araştırmalarım doğrultusunda ücretli ve ücretsiz tüm aşıları yaptırdım kızımda , şimdide aynı şekilde oglana yaptıracağım.pcfl aşı konusunda da bende benzer düşünceler içindeyim,rotanın ilk dozunu yaptık mesela yarın da ikinci dozu yapacağız ancak doktorumuz devletin karşıladığı aşılar dışında aşı yapmanızı önermem demişti.Geçen ayki gittiğimiz başka doktor da benzer şekilde konuştu. rota çok gerekli değil ama menenjiti yapabilirsin filan dedi,sonrasında da ekledi karar yine de sizin diye inanılmaz kafam karışmıştı mesela,yarında ikinci dozumuz var..Bir şey de kılçıksız tertemiz olsun bu ülkede ya
Gelmiş canim, bakalim 2 ay sonra menenjitler kac paraya gelicek .Ben rotayi 900e almistim temmuzda ne ara o kadar yükseldiama ben yazmistim eczaci demisti yuzde 30 40 arasi zam gelecek diye
Hahahah sözü ilk kez duydum ve sevdim yaza giren k.çını kışa geri sokuyorsunBence iyi yapmışsın peş peşe doğurmakla arada zaman aşımı olunca sıkıntılı olabiliyor artık. Ben 4/5 sene ara vermek istedim sonra 6/7 sene uğraşmak zorunda kaldım. Keşke evlenir evlenmez yapsaydım 2.yi şimdi olula başlamıştıkader kısmet işte. Sene yaptın peş peşe kurtuldun. Onlar büyüdüklerinde tek seferde rahatlamış olacaksın canım. Peş peşe doğuran herkes onun rahatlığını i6/7 sene sonra çok güzel yaşıyor. Aradan zaman geçince tam rahata eriyorsun konfora alışıyorsun. Tak bi çocuk daha sonra yaza giren k.çını kışa geri sokuyorsun
Kız maşallah de maşallah. En sevdiğim çocuk gece uyanmayan çocuk ama bana daha nasip olmadıBenim oğlum 8-9 arasi uyaniyor. Bu gece de hiç uyanmadi çok saskin ve mutluyum
Yok canim, ben kızımda y.beyazina 1 yaşında başladım. 9-12 ay aşıları yumurta proteini içerdiği için sarısı veya beyazı farketmiyor. Kızımda da alerji yapmamıştı9.ay asisinda yumurta beyazi yemis olmasin istiyorlar. Icinde varmis. Yemeyene alerji yapiyormus.
Kizimda hemsire arayip ozellikle yumurta beyazini dene gelmeden demisti canimYok canim, ben kızımda y.beyazina 1 yaşında başladım. 9-12 ay aşıları yumurta proteini içerdiği için sarısı veya beyazı farketmiyor. Kızımda da alerji yapmamıştı
Organik kabak hassas çizgimizOrganik kabak geldiği için ek gidaya başlamayan da ne bilim
Cidden öyle ya yediği iki kaşık kabak havuç zaten öyle geçiyor beşinci ay5 ay tadimlar.icin cok.ideal ya ben yok anne sutu aliyor 6. Ay baslayalimlari kabul etmiyorumHemen hemen 1 ay tadimlarla geciyor 6. Ay baslasan 7. Ayda ekgida ee 7 aya kadar anne sutu ne bilyim yeterli gelmez adam delikanli olacak 7. Ayda artik
Yaa aslinda artik alerjen seyleri bile 1 yasina gelmeden anneler bir deneme yapiyorlar alerji yapmiyorsa yediriyorlar. Ben cok gordum cilek bile veriyor bebegime yapmiyor vs deyip.9.ay asisinda yumurta beyazi yemis olmasin istiyorlar. Icinde varmis. Yemeyene alerji yapiyormus.
Doğrudur cnim ama biz 1 yaşındaki aşıdan sonra y.beyazsina başlamıştık kızımda. Aşıdan da alerji olmadı mesela.Kizimda hemsire arayip ozellikle yumurta beyazini dene gelmeden demisti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?