Benim de en heveslendgim muhallebilerOrganik kabak hassas çizgimiz
Cidden öyle ya yediği iki kaşık kabak havuç zaten öyle geçiyor beşinci ayben artık şöyle irmikli tariflere pankeklere falan geçmek istiyorum
benim oglum da ilk defa yapti sanmiyorum devami gelmez kıyak geçti benceKız maşallah de maşallah. En sevdiğim çocuk gece uyanmayan çocuk ama bana daha nasip olmadı
Bu hanımefendi hep böyle şık mı?Kızlar havuç aline alerji yaptıdoktor kesti bir ay sonra tekrar deneyelim dedi
9. Ay aşısı dediğin kızamık aşısı mi ? O aşıyı ben yaptirmayacagim sonradan takvime eklenen bir doz çünkü. Asıl aşısı 1 yaşta onu yaptıracağım ben9.ay asisinda yumurta beyazi yemis olmasin istiyorlar. Icinde varmis. Yemeyene alerji yapiyormus.
Hatirlamiyorum ki canim neydi...9. Ay aşısı dediğin kızamık aşısı mi ? O aşıyı ben yaptirmayacagim sonradan takvime eklenen bir doz çünkü. Asıl aşısı 1 yaşta onu yaptıracağım benannewith atmıştı bana da ordan öğrendim.
Cilek domate,patlican çok riskliYaa aslinda artik alerjen seyleri bile 1 yasina gelmeden anneler bir deneme yapiyorlar alerji yapmiyorsa yediriyorlar. Ben cok gordum cilek bile veriyor bebegime yapmiyor vs deyip.
Evet kizamikmis çünkü rutin takvimde başka devlet aşısı yok ek doz o onu yaptirirsan 3 doz asilanacak ben 2 doz uygulayacağımHatirlamiyorum ki canim neydi...
Ben de muhallebilere geçtim yavaştan. Bebek irmiği+muz+şeftali yaptım geçen Ekin'e hoşuna gitti baya. Bir kaç güne tarhana deneyeceğim et suluBenim de en heveslendgim muhallebilerpankeklere bir.gicikligim var oglum oldu bitti hic sevmedi yapip kendim yedim hepsini Ayy yumurtali patates tosta cok yapardim bak onu cok severdi
Istanbulda uygulama neyse uyarim canim benEvet kizamikmis çünkü rutin takvimde başka devlet aşısı yok ek doz o onu yaptirirsan 3 doz asilanacak ben 2 doz uygulayacağım
Bir de ne kadar geç olursa o kadar zor kabul eden bebekler varmış5 ay tadimlar.icin cok.ideal ya ben yok anne sutu aliyor 6. Ay baslayalimlari kabul etmiyorumHemen hemen 1 ay tadimlarla geciyor 6. Ay baslasan 7. Ayda ekgida ee 7 aya kadar anne sutu ne bilyim yeterli gelmez adam delikanli olacak 7. Ayda artik
Aynen zaten bebek alerjiye yakınsa kendini belli ediyor şimdi meselaYaa aslinda artik alerjen seyleri bile 1 yasina gelmeden anneler bir deneme yapiyorlar alerji yapmiyorsa yediriyorlar. Ben cok gordum cilek bile veriyor bebegime yapmiyor vs deyip.
Tüm Türkiye'de bu şekilde şuan 9. Ay ek doz var videoda anlatmış dr. ama yaptirilmasi zorunlu bir doz değil. Rutini 2 doz bu aşının reaksiyonlardan korkuyorsan 3 doz yaptirmak daha tehlikeli değil mi?Istanbulda uygulama neyse uyarim canim ben
Ya o kadar pankek tavası aldım heves edip yemezse darılırımBenim de en heveslendgim muhallebilerpankeklere bir.gicikligim var oglum oldu bitti hic sevmedi yapip kendim yedim hepsini Ayy yumurtali patates tosta cok yapardim bak onu cok severdi
Teşekkür ederiz teyzesiBu hanımefendi hep böyle şık mı?
Çok sevindim. Çok iyi bir anne olacaksın evladın sana ilaç olacak. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canımSelamlar kızlar, başlığı takip etmiyorum, umarım hepinizin bebekleri turp gibi sağlıklı ve çok mutludurlar.
Ben geçen sene hamile olduğumu test yapıp 1 Ağustos’ta öğrenmiştim, bu yıl da yine ilk pozitif testim 1 Ağustos’ta. Tarihin denk gelmesi de tamamen tesadüf, ertesi gün fark ettim. Güzel kızımın hediyesi mi diyeyim bilmiyorum.
Tabii ki duygularım çok karmaşık, hem mutluyum hem çok korkuyorum. En huzur bulduğum yer güzel bebeğimin mezarı, oraya çiçekler ekip, onlara bakıyorum. Hem karnımdaki bebeğe de üzülüyorum, sürekli ağlayan mutsuz bir annesi olacak diye, ablasını öyle çok sevdim seviyorum ki küçüğe yer kalmayacak diye korkuyorum.
Kızım geldiği gün gelmeseydi de ben tümörü yüzünden sezaryen olsaydım, şimdi hamilelik ya düşünemeyecektim ya tehlikeli olacaktı. Onun sayesinde oldu diyorum.
Daha çok erken, 4+1deyim ki yumurtlama biraz geç oldu, birkaç gün daha da erken muhtemelen. Kızımı 5 Nisan’da bekliyorduk ama ben içime doğmuş gibi Mart grubuna katılmıştım. Şimdiki bebeğimi de 11 Nisan’da bekliyoruz. Erken kayıp riski yüksek biliyorum.
Hem herkeslerden önce iyi haber vermeye hem de iyi dileklerinizi dualarınızı istemeye geldim. Lütfen bana şans dileyin de sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım. Tekrar kayıp yaşamaktan çok korkuyorum.
Anne memesine benzeyen biberonlar var biraz pahalı ama onlardan alıp deneyebilirsin diye düşünüyorum. Bir de bakacak olan kişi sen işe başlamadan beslemeye başlasın yoksa red yapabilirHerkese merhaba,
Kizim 5 ay+ 1 haftalık olduktan sonra ise baslayacagim malesef ( 2 haftam kaldı). Şimdiye kadar sadece anne sütü ile beslendi. Yarım gün çalışacağım bir süre daha. Haliyle sütümü sağıp bırakmam lazım. Ancak nasıl vermeliyim sizce? Yani hangi biberonu kullanmalıyım ya da şırınga ile mi vermeliyim? Meme reddi yaşar mıyım? Tedirginim yardımcı olursanız cok sevinirim.
Zorunlu degilse onu da yaptirmamTüm Türkiye'de bu şekilde şuan 9. Ay ek doz var videoda anlatmış dr. ama yaptirilmasi zorunlu bir doz değil. Rutini 2 doz bu aşının reaksiyonlardan korkuyorsan 3 doz yaptirmak daha tehlikeli değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?