2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Organik kabak hassas çizgimiz

Cidden öyle ya yediği iki kaşık kabak havuç zaten öyle geçiyor beşinci ay ben artık şöyle irmikli tariflere pankeklere falan geçmek istiyorum
Benim de en heveslendgim muhallebilerpankeklere bir.gicikligim var oglum oldu bitti hic sevmedi yapip kendim yedim hepsiniAyy yumurtali patates tosta cok yapardim bak onu cok severdi

Kız maşallah de maşallah. En sevdiğim çocuk gece uyanmayan çocuk ama bana daha nasip olmadı
benim oglum da ilk defa yapti sanmiyorum devami gelmez kıyak geçti bence insallah senin bebişin de uyanmadigi günler gelir

Benim de en heveslendgim muhallebilerpankeklere bir.gicikligim var oglum oldu bitti hic sevmedi yapip kendim yedim hepsiniAyy yumurtali patates tosta cok yapardim bak onu cok severdi
Ben de muhallebilere geçtim yavaştan. Bebek irmiği+muz+şeftali yaptım geçen Ekin'e hoşuna gitti baya. Bir kaç güne tarhana deneyeceğim et sulu

5 ay tadimlar.icin cok.ideal ya ben yok anne sutu aliyor 6. Ay baslayalimlari kabul etmiyorumHemen hemen 1 ay tadimlarla geciyor 6. Ay baslasan 7. Ayda ekgida ee 7 aya kadar anne sutu ne bilyim yeterli gelmez adam delikanli olacak 7. Ayda artik
Bir de ne kadar geç olursa o kadar zor kabul eden bebekler varmış

Yaa aslinda artik alerjen seyleri bile 1 yasina gelmeden anneler bir deneme yapiyorlar alerji yapmiyorsa yediriyorlar. Ben cok gordum cilek bile veriyor bebegime yapmiyor vs deyip.
Aynen zaten bebek alerjiye yakınsa kendini belli ediyor şimdi mesela annewith in daha dikkatli ilerlemesi lazım belli ki bazı besinlerde bu tarz durumlar yaşayacak ama herhangi bir reaksiyon olusmadiysa zaten alerjik gidalarda da bir sorun çıkmıyor çok yüksek ihtimal. Benim arkadaşım 8 aylıkken çilek denemiş mevsimi diye bir sorun olmayinca vermeye devam ettim dedi

Istanbulda uygulama neyse uyarim canim ben
Tüm Türkiye'de bu şekilde şuan 9. Ay ek doz var videoda anlatmış dr. ama yaptirilmasi zorunlu bir doz değil. Rutini 2 doz bu aşının reaksiyonlardan korkuyorsan 3 doz yaptirmak daha tehlikeli değil mi?

Herkese merhaba,
Kizim 5 ay+ 1 haftalık olduktan sonra ise baslayacagim malesef ( 2 haftam kaldı). Şimdiye kadar sadece anne sütü ile beslendi. Yarım gün çalışacağım bir süre daha. Haliyle sütümü sağıp bırakmam lazım. Ancak nasıl vermeliyim sizce? Yani hangi biberonu kullanmalıyım ya da şırınga ile mi vermeliyim? Meme reddi yaşar mıyım? Tedirginim yardımcı olursanız cok sevinirim.

Ya o kadar pankek tavası aldım heves edip yemezse darılırım muhallebilere gelecek ay geçerim ben de muhtemelen şöyle muzlu irmikli falan
Bu hanımefendi hep böyle şık mı?
Teşekkür ederiz teyzesi

Çok sevindim. Çok iyi bir anne olacaksın evladın sana ilaç olacak. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Anne memesine benzeyen biberonlar var biraz pahalı ama onlardan alıp deneyebilirsin diye düşünüyorum. Bir de bakacak olan kişi sen işe başlamadan beslemeye başlasın yoksa red yapabilir

Tüm Türkiye'de bu şekilde şuan 9. Ay ek doz var videoda anlatmış dr. ama yaptirilmasi zorunlu bir doz değil. Rutini 2 doz bu aşının reaksiyonlardan korkuyorsan 3 doz yaptirmak daha tehlikeli değil mi?
Zorunlu degilse onu da yaptirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…