2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Alin de altı buçuk gibi uyanıp yediye kadar konuşuyor kendi kendine
Aynı ya
Benim ki de sabah 7 ye cekti erken uyanmaya basladi. Neyse ki 1 saat sonra uyudu simdi kalkti. Uzun sure boyle devam edecekler 2.5 3 yasina dogru gec kalkarlar
Çok üzücü
20.40 gibi uyuyor yaa bugün erken uyutmayı denicem evet haklısın arkadaşım

Cilek domate,patlican çok riskli
+bakla , bamya, kavun, dut, kivi bunlarda alerjik besinler arasında.
Patlican icerisindeki nikotin seviyesinden dolayi 1 yaş sonrasi deniyor.
Bakla zaten kesinlikle 1 yaş sonrası. Bal gibi sağlık sorunu yasatabiliyor.
Evet kizamikmis çünkü rutin takvimde başka devlet aşısı yok ek doz o onu yaptirirsan 3 doz asilanacak ben 2 doz uygulayacağım
9.ay ek doz canım. Normali 12 aylik yapılıyor. Ülkede artan kızamık vakası oluolun 9.aya ek doz koydular. Ben kızımda imza verip yaptirmamistim. Menenjit 2.dozu 9.aya denk geliyor 7.ayda ilk dozu yapılınca onu yaptirmistim.
Bebeğin yanında olduğunuz sürece emzirirseniz ben olacağını sanmıyorum şahsen. İse gitmeden emzirip gidersiniz siz yokken biberonla süt verirler geldiğinizde de hemen emzirirseniz yadırgama yapacağını sanmıyorum. Arkadaşlar biberon önerisi yapmıştır zaten. Biberon tutmak istemezse artık 5 aylık olmuş zaten bardakta verebilirsiniz sütü. Benim oğlan biberon kabul etmiyor mesela ben suyu bardakta veriyorum şuan.

Kızlar bebişler kaç gibi uyanıyor arya bu ara 6.3da falan kalkıyor çok erken değil mi
Bazen 5.30 bazen 6.30 bazen 7.30
Hiç karışmıyorum ne zaman uyumak isterse o zaman uyutuyorum ne zaman uyanmak isterse de konuşuyoruz
Ben salmışım onu fark ettim ama 5.30 olunca bi hesap sormuyor değilim

Arkadaşım totini kaşı ne diyosun sennnnn kaçta uyuyor maşallh hep böyle gitsin amin
Ilk defa oldu kiz normalde uyanir gece 2 3 kere dün yeni evi temizlemeye gittim halime acidi da uyanmadi bence insallah hep böyle gider de sanmiyorum aksam 10 11 gibi uyumustu tam hatirlamiyorum emzirdim üstüne mama verdim tok olduğu için belki de uyanmadi dicem ama her gece ayni seyi yapiyorum zaten insallah hep böyle olur ama nerdee

Kızlar bir şey soracağım. Makarna lütfen indirimdeymiş ya bir şeyler alayım diyorum. İlk etapta alınması gereken şeyler neler bir sürü şey var kafam karıştı biraz? Bir de ben OG Natural alacaktım aslında bu tür şeyleri ama makarna lütfen de iyi sanırım sizce kullanan oldu mu?

Evet canim, ne guzel hatirlatmis oldun sagol canim senin oglun ne kadar siklikda kaka yapiyor? Bu arada sunneti yaptirmicak misiniz?

Ben bunları aldım canım ilk etapta

Eklentiler

• IMG_9230.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 65
Evet canim onu diyorum iste zaten ekgidada biraz yol kat ettiginde bazi seyler daha rahat denetilir.

Kızlar bir kaç gündür benim oğlan sürekli mız mız ve ııı ııı diyo sanki bir yeri ağrır gibi, sizce diş olabilir mi acaba. Doktor haftasonu gelmeye başlamış demişti ama ben bi şey göremiyorum

Organik kabak hassas çizgimiz

Cidden öyle ya yediği iki kaşık kabak havuç zaten öyle geçiyor beşinci ay ben artık şöyle irmikli tariflere pankeklere falan geçmek istiyorum
O irmikli tarifleri benim bile yiyesim geliyor
Yavaş akım anne göğsüne benzeyen biberonlar var ama alıştırma sulukları var çekmedikce su ya da süt gelmez, meme reddi olmasin diye onu kullanabilirsiniz. Ben biberon kullanınca meme reddi olmuştu

Olabilir canim bir sey surdun mu doktir demisse dogrudur onlar anliyorlar damaklardan canim

Ben makarna lutfenden bebek irmiği, tuzsuz kırmızı tarhana, tam buğday unu, kerevizli havuçlu şifa çorbası, bebek bisküvisi, bebeğimin ilk çorbası karışımı, ezogelin çorbası karışımı, havuçlu bebek çorbası karışımı, brokolili çorba karışımı aldım

Bebek bisküvisi hariç aynı şeyleri almışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…