Aynı yaAlin de altı buçuk gibi uyanıp yediye kadar konuşuyor kendi kendine
Çok üzücüBenim ki de sabah 7 ye cekti erken uyanmaya basladi. Neyse ki 1 saat sonra uyudu simdi kalkti. Uzun sure boyle devam edecekler 2.5 3 yasina dogru gec kalkarlar
20.40 gibi uyuyor yaa bugün erken uyutmayı denicem evet haklısın arkadaşımYok canım ya bn yipraniyorum valla uyudu mu uyumadı mi belli olmuyo sürekli uyut uyansin teselli et modundayizdediğin şeyi tam anlamadım baskı yap derken muslinle yukari aşağı ovmak gibi mi
Bn o saatte uyandığında aşırı yorgun oluyorum ya ama fark ettim ki gece uykusuna ne kadar erken yatarsa sabah o kadr geç uyaniyo. 21.30-22.30 arası yattiginda hep sabah 6-6.30 gibi uyaniyodu bı kaç gündur akşam 20.00 gibi yatiyo sabah da 8 gibi uyaniyo. Gece uykusuna kaçta geçiyorsunuz
Arkadaşım totini kaşı ne diyosun sennnnnBenim oğlum 8-9 arasi uyaniyor. Bu gece de hiç uyanmadi çok saskin ve mutluyum
+bakla , bamya, kavun, dut, kivi bunlarda alerjik besinler arasında.Cilek domate,patlican çok riskli
9.ay ek doz canım. Normali 12 aylik yapılıyor. Ülkede artan kızamık vakası oluolun 9.aya ek doz koydular. Ben kızımda imza verip yaptirmamistim. Menenjit 2.dozu 9.aya denk geliyor 7.ayda ilk dozu yapılınca onu yaptirmistim.Evet kizamikmis çünkü rutin takvimde başka devlet aşısı yok ek doz o onu yaptirirsan 3 doz asilanacak ben 2 doz uygulayacağım
Bebeğin yanında olduğunuz sürece emzirirseniz ben olacağını sanmıyorum şahsen. İse gitmeden emzirip gidersiniz siz yokken biberonla süt verirler geldiğinizde de hemen emzirirseniz yadırgama yapacağını sanmıyorum. Arkadaşlar biberon önerisi yapmıştır zaten. Biberon tutmak istemezse artık 5 aylık olmuş zaten bardakta verebilirsiniz sütü. Benim oğlan biberon kabul etmiyor mesela ben suyu bardakta veriyorum şuan.Herkese merhaba,
Kizim 5 ay+ 1 haftalık olduktan sonra ise baslayacagim malesef ( 2 haftam kaldı). Şimdiye kadar sadece anne sütü ile beslendi. Yarım gün çalışacağım bir süre daha. Haliyle sütümü sağıp bırakmam lazım. Ancak nasıl vermeliyim sizce? Yani hangi biberonu kullanmalıyım ya da şırınga ile mi vermeliyim? Meme reddi yaşar mıyım? Tedirginim yardımcı olursanız cok sevinirim.
Bazen 5.30 bazen 6.30 bazen 7.30Kızlar bebişler kaç gibi uyanıyor arya bu ara 6.3da falan kalkıyor çok erken değil mi
Ilk defa oldu kiz normalde uyanir gece 2 3 kereArkadaşım totini kaşı ne diyosun sennnnnkaçta uyuyor maşallh hep böyle gitsin amin
Evet canim, ne guzel hatirlatmis oldun sagol+bakla , bamya, kavun, dut, kivi bunlarda alerjik besinler arasında.
Patlican icerisindeki nikotin seviyesinden dolayi 1 yaş sonrasi deniyor.
Bakla zaten kesinlikle 1 yaş sonrası. Bal gibi sağlık sorunu yasatabiliyor.
9.ay ek doz canım. Normali 12 aylik yapılıyor. Ülkede artan kızamık vakası oluolun 9.aya ek doz koydular. Ben kızımda imza verip yaptirmamistim. Menenjit 2.dozu 9.aya denk geliyor 7.ayda ilk dozu yapılınca onu yaptirmistim.
Bebeğin yanında olduğunuz sürece emzirirseniz ben olacağını sanmıyorum şahsen. İse gitmeden emzirip gidersiniz siz yokken biberonla süt verirler geldiğinizde de hemen emzirirseniz yadırgama yapacağını sanmıyorum. Arkadaşlar biberon önerisi yapmıştır zaten. Biberon tutmak istemezse artık 5 aylık olmuş zaten bardakta verebilirsiniz sütü. Benim oğlan biberon kabul etmiyor mesela ben suyu bardakta veriyorum şuan.
Ben bunları aldım canım ilk etaptaKızlar bir şey soracağım. Makarna lütfen indirimdeymiş ya bir şeyler alayım diyorum. İlk etapta alınması gereken şeyler neler bir sürü şey var kafam karıştı biraz? Bir de ben OG Natural alacaktım aslında bu tür şeyleri ama makarna lütfen de iyi sanırım sizce kullanan oldu mu?
Evet canim onu diyorum iste zaten ekgidada biraz yol kat ettiginde bazi seyler daha rahat denetilir.Aynen zaten bebek alerjiye yakınsa kendini belli ediyor şimdi meselaannewith in daha dikkatli ilerlemesi lazım belli ki bazı besinlerde bu tarz durumlar yaşayacak ama herhangi bir reaksiyon olusmadiysa zaten alerjik gidalarda da bir sorun çıkmıyor çok yüksek ihtimal. Benim arkadaşım 8 aylıkken çilek denemiş mevsimi diye bir sorun olmayinca vermeye devam ettim dedi
Biliyorum da canim iste zamanla illa 1 yasi beklemeyip bebeginin duruma gore deneten var bir sey cikmayinca da veriyorlar iste.Cilek domate,patlican çok riskli
Seni yerim çok tatlısınKızlar havuç aline alerji yaptıdoktor kesti bir ay sonra tekrar deneyelim dedi
Dene bakalım sizde nasıl etki olacak. Bnde geç yatsın geç kalkar düşüncesi vardı ama öyle olmuyormuş.Aynı ya
Çok üzücü
20.40 gibi uyuyor yaa bugün erken uyutmayı denicem evet haklısın arkadaşım
O irmikli tarifleri benim bile yiyesim geliyorOrganik kabak hassas çizgimiz
Cidden öyle ya yediği iki kaşık kabak havuç zaten öyle geçiyor beşinci ayben artık şöyle irmikli tariflere pankeklere falan geçmek istiyorum
Yavaş akım anne göğsüne benzeyen biberonlar var ama alıştırma sulukları var çekmedikce su ya da süt gelmez, meme reddi olmasin diye onu kullanabilirsiniz. Ben biberon kullanınca meme reddi olmuştuHerkese merhaba,
Kizim 5 ay+ 1 haftalık olduktan sonra ise baslayacagim malesef ( 2 haftam kaldı). Şimdiye kadar sadece anne sütü ile beslendi. Yarım gün çalışacağım bir süre daha. Haliyle sütümü sağıp bırakmam lazım. Ancak nasıl vermeliyim sizce? Yani hangi biberonu kullanmalıyım ya da şırınga ile mi vermeliyim? Meme reddi yaşar mıyım? Tedirginim yardımcı olursanız cok sevinirim.
Olabilir canim bir sey surdun mu doktir demisse dogrudur onlar anliyorlar damaklardan canimKızlar bir kaç gündür benim oğlan sürekli mız mız ve ııı ııı diyo sanki bir yeri ağrır gibi, sizce diş olabilir mi acaba. Doktor haftasonu gelmeye başlamış demişti ama ben bi şey göremiyorum
Ben makarna lutfenden bebek irmiği, tuzsuz kırmızı tarhana, tam buğday unu, kerevizli havuçlu şifa çorbası, bebek bisküvisi, bebeğimin ilk çorbası karışımı, ezogelin çorbası karışımı, havuçlu bebek çorbası karışımı, brokolili çorba karışımı aldımKızlar bir şey soracağım. Makarna lütfen indirimdeymiş ya bir şeyler alayım diyorum. İlk etapta alınması gereken şeyler neler bir sürü şey var kafam karıştı biraz? Bir de ben OG Natural alacaktım aslında bu tür şeyleri ama makarna lütfen de iyi sanırım sizce kullanan oldu mu?
Artanı yerizO irmikli tarifleri benim bile yiyesim geliyor
Yavaş akım anne göğsüne benzeyen biberonlar var ama alıştırma sulukları var çekmedikce su ya da süt gelmez, meme reddi olmasin diye onu kullanabilirsiniz. Ben biberon kullanınca meme reddi olmuştu
Eczane temiz içerikli diye nurse harveys'in diş jelini verdi,Olabilir canim bir sey surdun mu doktir demisse dogrudur onlar anliyorlar damaklardan canim
O aklımdaArtanı yeriz
Bebek bisküvisi hariç aynı şeyleri almışızBen makarna lutfenden bebek irmiği, tuzsuz kırmızı tarhana, tam buğday unu, kerevizli havuçlu şifa çorbası, bebek bisküvisi, bebeğimin ilk çorbası karışımı, ezogelin çorbası karışımı, havuçlu bebek çorbası karışımı, brokolili çorba karışımı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?