2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Zorunlu degilse onu da yaptirmam
Yok değil pandemi zamani eklenen bi ek doz
Ben yaptirmayacagim ya 3 ay daha beklesin kreşe vs. Gitmiyor temasta olduğu çocuk yok

Ben bunları aldım canım ilk etapta

Sağolun kızlar ben de indirimdeyken alayım fiyatlar baya düşmüş

1 dakikadan günde 10 kere yapsa 10 dakika tummy time yapmış olur, başını dik tutmak için önemli bu hareket

Doktorlar da kendi aralarında çok çelişiyorlar, biz neye güvenip neye inanalım
Haklısın canım bugun bol egzersiz yaptık bakalım sonuçlar nasıl olacak

Yok hiçbir şey yapmıyordu çuval gibiydi yavrum şimdi pusetten kafasını kaldırıyo oturmak istiyo gibi. Bence normal olabilir sizin durumda. Takip etmekte fayda var ama.
Fizyoterapiste danıştım 15 gün daha beklemeyi önerdi egzersiz yapiyoruz simdilik

Kızlar muz ne zaman veriliyordu? Ben dün meyve filesine koyup vermiş bulundum yarım parmak kadar. Hemen yemişti cup cup bugün kakasında uzun siyah iplik gibi şeyler vardı, muz yedirenler bunlar bir şey farketti mi kakasında? Sıkıntı olur mu acaba?

Canım sen böyle yazınca, doktor 2 cm açıklığın var dedi şimdi de sancılarım var bu doğum mudur dediğimiz günler geldi aklıma

Muzun ortasinda çekirdeği var ya canim siyah odur. Ben onu çıkarıp öyle veriyorum

Selam kızlar bugn 4. ay aşısını yaptırdım kızımın sabah gitmeden kaka yapmıştı her zamanki gibi sulu aşıdan geldik huzursuzlandı calpolt verdim yine kaka yaptı şimdi ateşi 37.9 ve yine kaka yaptı aşıdan mı yoksa üşüttü ondan mı yoksa başka bişey mi anlam veremedim tekrar calpol versem mi

Geçen hafta eşimin ailesi ishale yakalanmıış geçti dediler hafta sonu birlikteydik inşallah onlardan bişey bulaşmamıştır ya

Geçen hafta eşimin ailesi ishale yakalanmıış geçti dediler hafta sonu birlikteydik inşallah onlardan bişey bulaşmamıştır ya
Umarım bulaşmamıştır şuan salgın var ve bulaşıcı bütün aile geçirdik biz de Allah kimseye yaşatmasın

Bi kere daha ishal olursa probiyotik başla derim bol meme ya da mama ne aliyorsa sıvı tüketsin su da ver dr lar da başka bir şey vermiyor bir de altinda kaka tutma hemen temizle çok fena pişik oluyorlar
Çok halsiz yavrum aşıdan mı yoksa başka bişey mı anlamadım. Ek gıdaya başlamadık daha ama azar azar suda vereyim önerebileceğin probiyotik var mı peki

Kafa üstü bingildak kapanmadan d vitaminini kesmiyor doktorlar canım. alıp verebilirsin
Tamam canım çok sağ ol aldım bugün
Ya bende kaldım öyle kesildi kaç gündür aynıyım ayy lütfen başka insanlar
Yeni Doğum yapmış kadına bir şey demesin biz kendimize yeterinde dert ediyoruz zaten boş ver kendilerindeki problemi yansıtma işte bu bi adı var ama neyse pcfl daha iyi bilir

Tamamdır canım hocam aldım bugün hemen teşekkürler

Çok sevindim geç başlamana ben okullarla birlikte başlayacağım ama az ders alacağım 3 gün veya en cok dört gideceğim ücretsiz izin almaya gönlüm razı olmadı şaka bi yana hem bizim içinde iyi olur diyorlar hem de malum şartlar

Çok halsiz yavrum aşıdan mı yoksa başka bişey mı anlamadım. Ek gıdaya başlamadık daha ama azar azar suda vereyim önerebileceğin probiyotik var mı peki
Aşı da tuzu biberi olmuştur canım o da halsizlik yapar tabi. İnşallah aşı kaynaklıdır da bulaşmamıştır siz izmirde misiniz ? Şuan buralarda fena salgın var. Probiyotik olarak maflor veriyolar canim sabah akşam 5 er damla. Bizde kusma da vardi burnundan falan çıkıyordu kusarken onun için de bu damlayi verdi

Eklentiler

• images (9).webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…