Resmini atar mısın canim aklimizda olsun içerik bakalim biEczane temiz içerikli diye nurse harveys'in diş jelini verdi,
Yok değil pandemi zamani eklenen bi ek dozZorunlu degilse onu da yaptirmam
Ben yaptirmayacagim ya 3 ay daha beklesin kreşe vs. Gitmiyor temasta olduğu çocuk yok9.ay ek doz canım. Normali 12 aylik yapılıyor. Ülkede artan kızamık vakası oluolun 9.aya ek doz koydular. Ben kızımda imza verip yaptirmamistim. Menenjit 2.dozu 9.aya denk geliyor 7.ayda ilk dozu yapılınca onu yaptirmistim.
Ben bunları aldım canım ilk etapta
Sağolun kızlar ben de indirimdeyken alayım fiyatlar baya düşmüşBen makarna lutfenden bebek irmiği, tuzsuz kırmızı tarhana, tam buğday unu, kerevizli havuçlu şifa çorbası, bebek bisküvisi, bebeğimin ilk çorbası karışımı, ezogelin çorbası karışımı, havuçlu bebek çorbası karışımı, brokolili çorba karışımı aldım
Haklısın canım bugun bol egzersiz yaptık bakalım sonuçlar nasıl olacak1 dakikadan günde 10 kere yapsa 10 dakika tummy time yapmış olur, başını dik tutmak için önemli bu hareket
Doktorlar da kendi aralarında çok çelişiyorlar, biz neye güvenip neye inanalım
Fizyoterapiste danıştım 15 gün daha beklemeyi önerdi egzersiz yapiyoruz simdilikYok hiçbir şey yapmıyordu çuval gibiydi yavrumşimdi pusetten kafasını kaldırıyo oturmak istiyo gibi. Bence normal olabilir sizin durumda. Takip etmekte fayda var ama.
Kızlar bir kaç gündür benim oğlan sürekli mız mız ve ııı ııı diyo sanki bir yeri ağrır gibi, sizce diş olabilir mi acaba. Doktor haftasonu gelmeye başlamış demişti ama ben bi şey göremiyorum
Muzun ortasinda çekirdeği var ya canim siyah odur. Ben onu çıkarıp öyle veriyorumKızlar muz ne zaman veriliyordu? Ben dün meyve filesine koyup vermiş bulundum yarım parmak kadar. Hemen yemişti cup cupbugün kakasında uzun siyah iplik gibi şeyler vardı, muz yedirenler bunlar bir şey farketti mi kakasında? Sıkıntı olur mu acaba?
Selam kızlar bugn 4. ay aşısını yaptırdım kızımın sabah gitmeden kaka yapmıştı her zamanki gibi sulu aşıdan geldik huzursuzlandı calpolt verdim yine kaka yaptı şimdi ateşi 37.9 ve yine kaka yaptı aşıdan mı yoksa üşüttü ondan mı yoksa başka bişey mi anlam veremedim tekrar calpol versem mi
Umarım bulaşmamıştır şuan salgın var ve bulaşıcı bütün aile geçirdik biz deGeçen hafta eşimin ailesi ishale yakalanmıış geçti dediler hafta sonu birlikteydik inşallah onlardan bişey bulaşmamıştır ya
Çok geçmiş olsun size de canımUmarım bulaşmamıştır şuan salgın var ve bulaşıcı bütün aile geçirdik biz deAllah kimseye yaşatmasın
Bi kere daha ishal olursa probiyotik başla derim bol meme ya da mama ne aliyorsa sıvı tüketsin su da ver dr lar da başka bir şey vermiyor bir de altinda kaka tutma hemen temizle çok fena pişik oluyorlarÇok geçmiş olsun size de canım
kaptık teyzesi teşekkür ederiz
Çok halsiz yavrumBi kere daha ishal olursa probiyotik başla derim bol meme ya da mama ne aliyorsa sıvı tüketsin su da ver dr lar da başka bir şey vermiyor bir de altinda kaka tutma hemen temizle çok fena pişik oluyorlar
Tamam canım çok sağ ol aldım bugünKafa üstü bingildak kapanmadan d vitaminini kesmiyor doktorlar canım.alıp verebilirsin
Ya bende kaldım öyle kesildi kaç gündür aynıyımKız ben deli gibi terliyorum ama kilo veremiyorummmm. Geçen kv lere gittik tam eve donucez hersey hoş güzel arabaya bindim kv demesin mi çok kilo almışsın azcık kilo veray bir moralim bozuldu. Kendi sanki filinta 120 kilocuk cebime girecek kadar
Çok zevkli bu kartlar bidir bidir konuşturmak için birebirb
kaptık teyzesi teşekkür ederizoh zaten indirimdeymiş benim de hepsipay varmış bedava gibi bir şey olduu
Tamamdır canım hocam aldım bugün hemen teşekkürlerHocam ben sordum bittikçe devam mı diye 1 yaşına kadar devam dedi.
Valla bende eylül aslında ama özel anaokulu ve branş dersi olduğum için ekimde başlayalım dedim sağolsun kabul ettler. Ama diyorum daha çabuk başlayıp daha hızlı mı adepte olsak sonra diyorum daha çok tüm gün vakit geçiriyim bilemiyprum açıkcası ya
Aşı da tuzu biberi olmuştur canım o da halsizlik yapar tabi. İnşallah aşı kaynaklıdır da bulaşmamıştır siz izmirde misiniz ? Şuan buralarda fena salgın var. Probiyotik olarak maflor veriyolar canim sabah akşam 5 er damla. Bizde kusma da vardi burnundan falan çıkıyordu kusarken onun için de bu damlayi verdiÇok halsiz yavrumaşıdan mı yoksa başka bişey mı anlamadım. Ek gıdaya başlamadık daha ama azar azar suda vereyim önerebileceğin probiyotik var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?