2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok zevkli bu kartlar bidir bidir konuşturmak için birebir
Yaa kesinlikle zaten kitapları seviyor ses çıkartıyor sayfaları sevincee inşallah o günler de gelirrr
bende görmüştüm bu kartları hatta bir de makine gibi bir şey var takıyorsun kartları ingilizcesini söylüyor ona da bakalım canım doktorannem diye bir hesaptan görmüştüm aklımdaydı cok iyi oldu
Bu kitapta çok güzel Defne bakıp bağırıyor bunu çok seviyor
Ama tabiki favori kitabı Eğlenceli Hikayeler (masalcı tırtıl ın aynısı)
Ayy iyi ki kitaplar var bende öyle özledim ki evi yerleştirirken kütüphaneye çok iç geçirdim ne kitaplar almıştım daha okumadım

Eklentiler

• image.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 72
Yok canım ankaradayız inşallah bulaşmamıştır ya valla çok korkuyorum teşekkür ederim canım bakayım bugün bi takip edeyim tekrar yaparsa alayım sağol

Devletin yaptigi normal aşi isal yapmaz canim. Bize maflor vermisti doktorumuz. Isal olup olmadigindan emin misiniz ki?
Normalde de kakasını sulu yapardı ama günde bir kere bugn üç defa yaptı ve ilk yaptığı çok fazlaydı sırtına kadar çıkmıştı. 2 ay aşılarının ikinci dozları 2 ayda hafif ateş olmıştu

SS aldım bu kitabi alayim ben de oyuncak almıyorum kitap aliyorum durmadan zaafim var

Ben biraz geriden geliyorum yeni okuyabildim bu mesajı çok geçmiş olsun şimdi nasıl minik savaşçıı soğukkanlı olabilmene çok sevindim ben biraz paniğim defne olunca söz konusu olunca ama yavaş yavaş alışıyorum galiba çünkü daha çok badireler atlatacağız
SS aldım bu kitabi alayim ben de oyuncak almıyorum kitap aliyorum durmadan zaafim var
Ya ben de öyle çocuğun hiç oyuncağı yok hep kitabı var şimdi kuleler alacağız bu ay kule yapması gerekiyor muş okuduğuma göre doktora soracağım buraya yazarım canım aldığımda link atarım eğitici oyuncaklar var onlardan alırız

Kizlar ben bunlari almayi düşünüyorum alan var mı? Baktim organik bugday unu falan migrosta 1 kg organik bugday unu 30 tl bu makarna lutfende 250 grami 30 tl şaka mı sebzeli çorbalari da alacaktim ama sonra kendim yaparim dedim ne gerek yok makarnayi da kendimiz yapariz yiyecekleri zaten 1 avuç bile degil bazen bana da para tuzagi geliyor bu tarz şeyler

Eklentiler

• Screenshot_20230807_195639_Hepsiburada.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 75
30 tl ye gerçek organikse stok yap çalışmayan anneler için tabi ki evde yapmak daha sağlıklı ama çalışırken zamanla yarışıyorsun kurtarıcı oluyor

30 tl ye gerçek organikse stok yap çalışmayan anneler için tabi ki evde yapmak daha sağlıklı ama çalışırken zamanla yarışıyorsun kurtarıcı oluyor
Doğru söylüyosun çalışma olayı aklima gelmedi bak yavrum bu markanin cok oeganik ürünü vardi da hiç umrumda değildi önceden

Eklentiler

• Screenshot_20230807_202105_Migros.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar benim araştirma perilerim iş başında fikir olsun size de sagdaki 500 gram

Eklentiler

• Screenshot_20230807_202457_Hepsiburada.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20230807_202450_Chrome.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 63
Tamam ben bunu arastirayim, evet annemler bakacak inşallah, simdiden ortama vs alistiriyorum, beslenmeye de birlikteyken baslamak mantıklı. cok teşekkür ederim.

Evet sizin de yazdığınız sekilde ilerlemeyi düşünüyorum. Sabah emzirip birakacagim 4 ya da 5 saat sonra gelmis olacagim. Gelince hemen emzirecegim. İnşallah red yasamam. Yine de tedirgin oluyorum iste. Bardaktan kastınız alıştırma bardağı mı?

Yavaş akım anne göğsüne benzeyen biberonlar var ama alıştırma sulukları var çekmedikce su ya da süt gelmez, meme reddi olmasin diye onu kullanabilirsiniz. Ben biberon kullanınca meme reddi olmuştu
Ben de reddetmesinden korkuyorum evet, hangi alıştırma sulugunu kullanmistiniz?

Ankaradayken tek bakiodim cnm yemek yapmiodum temizlikte robot supurge supuruyodu o kadar:) kendini yorma cnm kotu hissediyorsan birak bebisinle ilgilen sadece. Ama bazen insan diyorki temizlik yapayimda yeterki bebek bakmayayim moduna giriyor farkli bisi yapmak istiyosun. Koye annemin yanina geldimde yemek derdinden kurtuldum.

Comotomo, lansinoh, nuk, chiccodan sonra weebaby de karar kılan kızım geldi aklıma benim kredi kartı ekstresi şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…