Devletin yaptigi normal aşi isal yapmaz canim. Bize maflor vermisti doktorumuz. Isal olup olmadigindan emin misiniz ki?Çok halsiz yavrumaşıdan mı yoksa başka bişey mı anlamadım. Ek gıdaya başlamadık daha ama azar azar suda vereyim önerebileceğin probiyotik var mı peki
Yaa kesinlikle zaten kitapları seviyor ses çıkartıyor sayfaları sevincee inşallah o günler de gelirrrÇok zevkli bu kartlar bidir bidir konuşturmak için birebir
Yok canım ankaradayız inşallah bulaşmamıştır ya valla çok korkuyorum teşekkür ederim canım bakayım bugün bi takip edeyim tekrar yaparsa alayım sağolAşı da tuzu biberi olmuştur canım o da halsizlik yapar tabi. İnşallah aşı kaynaklıdır da bulaşmamıştır siz izmirde misiniz ? Şuan buralarda fena salgın var. Probiyotik olarak maflor veriyolar canim sabah akşam 5 er damla. Bizde kusma da vardi burnundan falan çıkıyordu kusarken onun için de bu damlayi verdi
Şimdi defneyi emziriyorum canım birazdan atayım
Normalde de kakasını sulu yapardı ama günde bir kere bugn üç defa yaptı ve ilk yaptığı çok fazlaydı sırtına kadar çıkmıştı. 2 ay aşılarının ikinci dozları 2 ayda hafif ateş olmıştuDevletin yaptigi normal aşi isal yapmaz canim. Bize maflor vermisti doktorumuz. Isal olup olmadigindan emin misiniz ki?
SS aldım bu kitabi alayim ben de oyuncak almıyorum kitap aliyorum durmadan zaafim varYaa kesinlikle zaten kitapları seviyor ses çıkartıyor sayfaları sevincee inşallah o günler de gelirrr
bende görmüştüm bu kartları hatta bir de makine gibi bir şey var takıyorsun kartları ingilizcesini söylüyor ona da bakalım canım doktorannem diye bir hesaptan görmüştüm aklımdaydı cok iyi oldu
Bu kitapta çok güzel Defne bakıp bağırıyor bunu çok seviyor
Ama tabiki favori kitabı Eğlenceli Hikayeler (masalcı tırtıl ın aynısı)
Ayy iyi ki kitaplar varbende öyle özledim ki evi yerleştirirken kütüphaneye çok iç geçirdim ne kitaplar almıştım daha okumadım
Kötü bir gece ve kötü bir gün geçirdik. Ekin daha yeni uyudu dün öğlen uyumuştu en son. Toplasan 3 saat uyumamistir o zamandan beri. Sürekli huzursuz, ağlamaklı bir haldeydi ne yaptıysak uyutamadik. Gece ateşi 38 e çıktı calpolle düşürdük ama etkisi geçince tekrar yükseldi. Doktor ile görüştüm yapılabilecek tek şey serum verilebilir ama mama su alimi iyi olduğu için çokta bir şey farketmez dedi. İlaç tedavisi vermiyorlar. Antibiyotikte vermiyor bu tarz durumlarda iyileşmesini geciktiriyormus antibiyotik. Saat 16.00 gibi ateş 38.8 olunca hemen fitil koyduk. Klimali odada çıplak tutuyoruz. Fitil hemen etki etti sakinledi. Şuan ateşi 37.2 ye düştü az önce kustu rahatladi ve uykuya daldı. Allah kimseye hastalık vermesin ilk ciddi hastalığımızı biraz zor geçiriyoruz ama önemli olan soğukkanlı olmakmiş annemler çok panik davranıyor herkesi sakinleştiren yine ben oldum bu da beni ekstra yordu. Geçmiş olsun diyenler için şimdiden teşekkürler
Ya ben de öyle çocuğun hiç oyuncağı yok hep kitabı var şimdi kuleler alacağız bu ay kule yapması gerekiyor muş okuduğuma göre doktora soracağımSS aldım bu kitabi alayim ben de oyuncak almıyorum kitap aliyorum durmadan zaafim var
Al canım 1 yaşa kadar kullanman gerekiyorKızlar günaydınnn
Bizim ocean d vitamini bitti cumartesi kontrole kadar beklemeyelim değil mi kendim yenisini almalı mıyım?
30 tl ye gerçek organikse stok yapKizlar ben bunlari almayi düşünüyorum alan var mı? Baktim organik bugday unu falan migrosta 1 kg organik bugday unu 30 tl bu makarna lutfende 250 grami 30 tl şaka mısebzeli çorbalari da alacaktim ama sonra kendim yaparim dedim ne gerek yok makarnayi da kendimiz yapariz yiyecekleri zaten 1 avuç bile degil bazen bana da para tuzagi geliyor bu tarz şeyler
Doğru söylüyosun çalışma olayı aklima gelmedi30 tl ye gerçek organikse stok yapçalışmayan anneler için tabi ki evde yapmak daha sağlıklı ama çalışırken zamanla yarışıyorsun kurtarıcı oluyor
Tamam ben bunu arastirayim, evet annemler bakacak inşallah, simdiden ortama vs alistiriyorum, beslenmeye de birlikteyken baslamak mantıklı. cok teşekkür ederim.Anne memesine benzeyen biberonlar var biraz pahalı ama onlardan alıp deneyebilirsin diye düşünüyorum. Bir de bakacak olan kişi sen işe başlamadan beslemeye başlasın yoksa red yapabilir
comotomo Natural Feel Anti-kolik Biberon 250 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
comotomo Natural Feel Anti-kolik Biberon 250 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla çok iyiymiş fiyati migrosa gidince bakayim içeriğineDoğru söylüyosun çalışma olayı aklima gelmedibak yavrum bu markanin cok oeganik ürünü vardi da hiç umrumda değildi önceden
Evet sizin de yazdığınız sekilde ilerlemeyi düşünüyorum. Sabah emzirip birakacagim 4 ya da 5 saat sonra gelmis olacagim. Gelince hemen emzirecegim. İnşallah red yasamam. Yine de tedirgin oluyorum iste. Bardaktan kastınız alıştırma bardağı mı?Bebeğin yanında olduğunuz sürece emzirirseniz ben olacağını sanmıyorum şahsen. İse gitmeden emzirip gidersiniz siz yokken biberonla süt verirler geldiğinizde de hemen emzirirseniz yadırgama yapacağını sanmıyorum. Arkadaşlar biberon önerisi yapmıştır zaten. Biberon tutmak istemezse artık 5 aylık olmuş zaten bardakta verebilirsiniz sütü. Benim oğlan biberon kabul etmiyor mesela ben suyu bardakta veriyorum şuan.
Ben de reddetmesinden korkuyorum evet, hangi alıştırma sulugunu kullanmistiniz?Yavaş akım anne göğsüne benzeyen biberonlar var ama alıştırma sulukları var çekmedikce su ya da süt gelmez, meme reddi olmasin diye onu kullanabilirsiniz. Ben biberon kullanınca meme reddi olmuştu
Ankaradayken tek bakiodim cnm yemek yapmiodum temizlikte robot supurge supuruyodu o kadar:) kendini yorma cnm kotu hissediyorsan birak bebisinle ilgilen sadece. Ama bazen insan diyorki temizlik yapayimda yeterki bebek bakmayayim moduna giriyor farkli bisi yapmak istiyosun. Koye annemin yanina geldimde yemek derdinden kurtuldum.Kızlar bebislernizle bir gununuz nasıl geciyor? Tek misiniz? Yardım alıyor musunuz neler yapıyorsunuz? Ben bazen cok yoruluyorum oyle boyle degil gozlerm kararıyor hem ev isi hem yemek hem Ela, ela oglen uykusu asla uyumuyor koltuga max 5 dk oturtabiliyorum…
Anne memesine benzeyen biberonlar var biraz pahalı ama onlardan alıp deneyebilirsin diye düşünüyorum. Bir de bakacak olan kişi sen işe başlamadan beslemeye başlasın yoksa red yapabilir
comotomo Natural Feel Anti-kolik Biberon 250 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
comotomo Natural Feel Anti-kolik Biberon 250 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?