2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
40 dan sonra hep tek baktım başta sıkıntı olmadı ama son 2 haftadır aşırı zorlanıyorum dişten

Bazen 5.30 bazen 6.30 bazen 7.30
Hiç karışmıyorum ne zaman uyumak isterse o zaman uyutuyorum ne zaman uyanmak isterse de konuşuyoruz
Ben salmışım onu fark ettim ama 5.30 olunca bi hesap sormuyor değilim
Yaaa annaahahhahahahaha çok güldümmevet ben 07.30dna uyanınca ağlayasım geliyor ya
Ay inşallahhhhh valla çok sevindim

Bn sürekli onu teselli etme oyun oynama uyutma modundayim yarım saatlik uykuda iş falan yapmıyorum kahve yapıp içiyorum yanına da tatlı bisiler hiç değilse modum yukseliyo.
Ev işini bı günde hallederim de psikolojimi bı günde düzeltemem zaten tek basinayim. Ev işi yemegi biraz sal gitsin canım robot değiliz nihayetinde

Kızlar soğanlı sarımsaklı sebzeli çorbalara başlayan var mı benim ek gıda süreci çok iyi gitmiyor galiba sabah patates labne verdim 3 4 kaşığı anca yiyor bi gariplik yok dimi

Ben de reddetmesinden korkuyorum evet, hangi alıştırma sulugunu kullanmistiniz?
Ben meme reddi olunca biberon tamamen bıraktım, sadece anne sütüne döndük. Alıştırma suluğu Philips avent kullanıyorum şuan su içiyor çekmeden gelmiyor zaten

Aynen , benimki de 40 dakika uyuyor maksimum. Onda da şu sıra soğuk kahveye sardım içiyorum bi 40 dk kafamı dinliyorum

Dogdu dogali 2 cocukla yanlizim. Dogum yaptim sadece 1 hafta yanimda kaldilar o kadar canim. Kendimden baska kimsenin faydasi yok bana

Sebze corbalarini ben de kendim alirim da bugday unu, irmik, sehriye, kus kus, tarha alirim

Sebze corbalarini ben de kendim alirim da bugday unu, irmik, sehriye, kus kus, tarha alirim
Bunların hepsi organik mi olmak zorunda. Ben neyi nasıl yapacam hala kafamda birşey yok ve daha hiçbirşey almadım, o gün geldiğinde iki ayağım bir papuça girer gibi bir his içerisindeyim

Di mi öyle yapmamız gerekiyor

Ben de reddetmesinden korkuyorum evet, hangi alıştırma sulugunu kullanmistiniz?
Benim yontemim.şu ilac kutularinda cikan bir siringa var atayim bak istersen bir dene bence oglum cok guzel iciyor bununla. Dilinin ustune koyuyorsun yavas yavas sikarken o da emerek bitiriyor. Biberona alisip red edebilir bebekler cok fenalar.

Eklentiler

• 20230807_222212.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…