- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 29
40 dan sonra hep tek baktım başta sıkıntı olmadı ama son 2 haftadır aşırı zorlanıyorum diştenAnkaradayken tek bakiodim cnm yemek yapmiodum temizlikte robot supurge supuruyodu o kadar:) kendini yorma cnm kotu hissediyorsan birak bebisinle ilgilen sadece. Ama bazen insan diyorki temizlik yapayimda yeterki bebek bakmayayim moduna giriyor farkli bisi yapmak istiyosun. Koye annemin yanina geldimde yemek derdinden kurtuldum.
Yaaa annaahahhahahahaha çok güldümmevet ben 07.30dna uyanınca ağlayasım geliyor yaBazen 5.30 bazen 6.30 bazen 7.30
Hiç karışmıyorum ne zaman uyumak isterse o zaman uyutuyorum ne zaman uyanmak isterse de konuşuyoruz
Ben salmışım onu fark ettim ama 5.30 olunca bi hesap sormuyor değilim
Ay inşallahhhhh valla çok sevindimIlk defa oldu kiz normalde uyanir gece 2 3 keredün yeni evi temizlemeye gittim halime acidi da uyanmadi bence insallah hep böyle gider de sanmiyorum aksam 10 11 gibi uyumustu tam hatirlamiyorum emzirdim üstüne mama verdim tok olduğu için belki de uyanmadi dicem ama her gece ayni seyi yapiyorum zaten insallah hep böyle olur ama nerdee
Cnm ben esim ve bebekle birlikte disciye gidip kanal tedavisi yaptirmsitim neden gitmiyosun emzirdigin icinmi?40 dan sonra hep tek baktım başta sıkıntı olmadı ama son 2 haftadır aşırı zorlanıyorum dişten
Bn sürekli onu teselli etme oyun oynama uyutma modundayim yarım saatlik uykuda iş falan yapmıyorum kahve yapıp içiyorum yanına da tatlı bisiler hiç değilse modum yukseliyo.Kızlar bebislernizle bir gununuz nasıl geciyor? Tek misiniz? Yardım alıyor musunuz neler yapıyorsunuz? Ben bazen cok yoruluyorum oyle boyle degil gozlerm kararıyor hem ev isi hem yemek hem Ela, ela oglen uykusu asla uyumuyor koltuga max 5 dk oturtabiliyorum…
Ahahah bebeğin dişi cikiyodur kızCnm ben esim ve bebekle birlikte disciye gidip kanal tedavisi yaptirmsitim neden gitmiyosun emzirdigin icinmi?
Ben meme reddi olunca biberon tamamen bıraktım, sadece anne sütüne döndük. Alıştırma suluğu Philips avent kullanıyorum şuan su içiyor çekmeden gelmiyor zatenBen de reddetmesinden korkuyorum evet, hangi alıştırma sulugunu kullanmistiniz?
Aynen , benimki de 40 dakika uyuyor maksimum. Onda da şu sıra soğuk kahveye sardım içiyorum bi 40 dk kafamı dinliyorumBn sürekli onu teselli etme oyun oynama uyutma modundayim yarım saatlik uykuda iş falan yapmıyorum kahve yapıp içiyorum yanına da tatlı bisiler hiç değilse modum yukseliyo.
Ev işini bı günde hallederim de psikolojimi bı günde düzeltemem zaten tek basinayim. Ev işi yemegi biraz sal gitsin canım robot değiliz nihayetinde
Ohh afiyet olsun bol enerji olsunAynen , benimki de 40 dakika uyuyor maksimum. Onda da şu sıra soğuk kahveye sardım içiyorum bi 40 dk kafamı dinliyorum
Dogdu dogali 2 cocukla yanlizim. Dogum yaptim sadece 1 hafta yanimda kaldilar o kadar canim. Kendimden baska kimsenin faydasi yok banaKızlar bebislernizle bir gununuz nasıl geciyor? Tek misiniz? Yardım alıyor musunuz neler yapıyorsunuz? Ben bazen cok yoruluyorum oyle boyle degil gozlerm kararıyor hem ev isi hem yemek hem Ela, ela oglen uykusu asla uyumuyor koltuga max 5 dk oturtabiliyorum…
Sebze corbalarini ben de kendim alirim da bugday unu, irmik, sehriye, kus kus, tarha alirimKizlar ben bunlari almayi düşünüyorum alan var mı? Baktim organik bugday unu falan migrosta 1 kg organik bugday unu 30 tl bu makarna lutfende 250 grami 30 tl şaka mısebzeli çorbalari da alacaktim ama sonra kendim yaparim dedim ne gerek yok makarnayi da kendimiz yapariz yiyecekleri zaten 1 avuç bile degil bazen bana da para tuzagi geliyor bu tarz şeyler
Ben unutuyorum ek gıdayı benim bebe kesin aç kalırKızlar soğanlı sarımsaklı sebzeli çorbalara başlayan var mı benim ek gıda süreci çok iyi gitmiyor galiba sabah patates labne verdim 3 4 kaşığı anca yiyor bi gariplik yok dimi
Sen = BenDogdu dogali 2 cocukla yanlizim. Dogum yaptim sadece 1 hafta yanimda kaldilar o kadar canim. Kendimden baska kimsenin faydasi yok bana
Ya ek gıdaya biz hazır değiliz ki çocuklarımız hazır olsunBen unutuyorum ek gıdayı benim bebe kesin aç kalır
Elanın dişiCnm ben esim ve bebekle birlikte disciye gidip kanal tedavisi yaptirmsitim neden gitmiyosun emzirdigin icinmi?
Bunların hepsi organik mi olmak zorunda. Ben neyi nasıl yapacam hala kafamda birşey yok ve daha hiçbirşey almadım, o gün geldiğinde iki ayağım bir papuça girer gibi bir his içerisindeyimSebze corbalarini ben de kendim alirim da bugday unu, irmik, sehriye, kus kus, tarha alirim
Di miBn sürekli onu teselli etme oyun oynama uyutma modundayim yarım saatlik uykuda iş falan yapmıyorum kahve yapıp içiyorum yanına da tatlı bisiler hiç değilse modum yukseliyo.
Ev işini bı günde hallederim de psikolojimi bı günde düzeltemem zaten tek basinayim. Ev işi yemegi biraz sal gitsin canım robot değiliz nihayetinde
O kadar çok haklısınnn kiiiiYa ek gıdaya biz hazır değiliz ki çocuklarımız hazır olsun
Eninde sonunda öyle oluyor tek kalıyorsunDogdu dogali 2 cocukla yanlizim. Dogum yaptim sadece 1 hafta yanimda kaldilar o kadar canim. Kendimden baska kimsenin faydasi yok bana
Benim yontemim.şu ilac kutularinda cikan bir siringa var atayim bak istersen bir dene bence oglum cok guzel iciyor bununla. Dilinin ustune koyuyorsun yavas yavas sikarken o da emerek bitiriyor. Biberona alisip red edebilir bebekler cok fenalar.Ben de reddetmesinden korkuyorum evet, hangi alıştırma sulugunu kullanmistiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?