Cnm bizim tarhanalardan bir farkı yok değil mi biz de komşudan alıyoruz onu veririm diyordum, bebeğe verilenin içinde olmaması gereken bir şey var mı acaba?Ben tarhana almayacagim icin babaannesi yapmış 1 poset dolusu tarhana verdiyulaf irmik keciboynuzu bugday unu alicam bir de şu dut üzüm özlerinden yeter ya. Tüm gün evdeyim digerlerini kendimiz yapariz taze taze hayaller hayatlar olmasin da
Sorayım doktora bunuCanim sen de ekgida zamani icine pekmez falan koyarsin tadi guzel gelir yer bence bir sey olmaz.
Tam bugday unu yok iste canim o kadar normal un var evde yapilandaCnm bizim tarhanalardan bir farkı yok değil mi biz de komşudan alıyoruz onu veririm diyordum, bebeğe verilenin içinde olmaması gereken bir şey var mı acaba?
Bende bu şekilim neyi nasıl yaparım kafamda bişey oturtamadım henüz. Herşey karıştıBen de aynı hisler içindeyimBenim kafam çorba oldu..
Kamera sistemini kursanda 7/24 izlesen bile bence çok zor, Hayat şartları çalışmak zorunda olan ve bebeğini bir yabancıya emanet eden annelere Allah yardım etsin. Mesala ben ablama bile güvenemedim geçen gün, şu an kızım çok hareketli ani sevinip gülerken kendini arkaya atabiliyor, kucağında tutarken bir an boşluğuna denk gelir de bebek belini bir anda arkaya yaparsa çocuğun kafasını tutmazsa diye. Acık açık söyledim ablama, bana gülüyor. Çünkü ben sürekli bebek bakıyorum aklım fikrim hep o, küçük detaylar istemsizce otomatik bir şekilde algımda bu yönde hep açık.Kızlar bakıcıya nasıl güveniyorsunuz yani bir testi var mı bunun? Güveninizi kazandıran nedir? Ben kafamda hep kötü senaryolar yazıyorum uyumuzsa öksürük şurubu falan içirir uyutur mu kolayına gelsin diye ya da ağlarsa çok sarsar mı çocuğa bağırır mı falan of hep kötü şeyler geliyor aklıma ama işe yavaştan başlamam gerek.
Tuz galibaCnm bizim tarhanalardan bir farkı yok değil mi biz de komşudan alıyoruz onu veririm diyordum, bebeğe verilenin içinde olmaması gereken bir şey var mı acaba?
Aa evet tuz da var tabiTuz galibatuzsuz bebek tarhanasi yaziyor hep üstlerinde. Ben de yarin eşimin annesine sorucam tuz var mi kendi yaptiginda diye. ona göre ben de tuzsuz alirim.
Merhaba cnm tayinimiz Eskişehir’e çıktı. Ev arıyoruz. Ev bulur bulmaz taşınıcaz hacettepeye gidicem. Kafasını da hafif hafif tutmaya başladı. Eskisine göre daha iyi tutuyor.zeynep hatice canim sonuclariniz cikti mi? Nasilsiniz?
Az önce o tuzağa bende düştümKizlar ben bunlari almayi düşünüyorum alan var mı? Baktim organik bugday unu falan migrosta 1 kg organik bugday unu 30 tl bu makarna lutfende 250 grami 30 tl şaka mısebzeli çorbalari da alacaktim ama sonra kendim yaparim dedim ne gerek yok makarnayi da kendimiz yapariz yiyecekleri zaten 1 avuç bile degil bazen bana da para tuzagi geliyor bu tarz şeyler
Bende tek bakıyorum ama annemler çok yakın oturuyor kardeşimle gelince temizliğe girişiyoruz onlar olmasa çok daha zor olurdu ama genelde bizimde karmakarışık geçiyor kucakta gezdirme oyun kitap oyalıyorum bi şekildeKızlar bebislernizle bir gununuz nasıl geciyor? Tek misiniz? Yardım alıyor musunuz neler yapıyorsunuz? Ben bazen cok yoruluyorum oyle boyle degil gozlerm kararıyor hem ev isi hem yemek hem Ela, ela oglen uykusu asla uyumuyor koltuga max 5 dk oturtabiliyorum…
Yaa iyi sevindim. Tutmaya basladi ise gerisi gelir. Sonuclar cikti mi peki? Yeni yeriniz de hayirli olsunMerhaba cnm tayinimiz Eskişehir’e çıktı. Ev arıyoruz. Ev bulur bulmaz taşınıcaz hacettepeye gidicem. Kafasını da hafif hafif tutmaya başladı. Eskisine göre daha iyi tutuyor.
Bnde öyle ne zamn istersem artıkValla ev işini yapmıyorum bende sürekli. Ne zaman işime gelirse o zaman yapıyorum yada haftasonu eşim yapıyor saolsun. Ama yemek her gün yapıyorum. Her gün ne yapsam diye düşünüyorum o bile yoruyor beni
Merhaba. Yüzüstü egzersizler yaptır bol bol. Boyun kasları güçlensin.Herkese merhaba, bu gruptan değilim umarım gruba birden dalıp rahatsız etmiş olmam ancak fikirlerinize ihtiyacım var
Oğlumun 4 aylık olmasına bir hafta kaldı. Kucağımda ve yüzüstü uzanırken kafa kontrolünü sağlayabiliyor ancak sırtüstü yatırıp kollarından kaldırınca başını kaldıramıyor doktor 4.5 aya kadar bekleyelim daha vakit var dedi. Bekliyorum şu an ama sizce beklerken başka doktora da danışmalı mıyım? Sizlerde durumlar nasıldı acaba?
İyi yapmışsın canımBnde öyle ne zamn istersem artıkbuzluğa sebzeleri doğrayıp koyuyorum tavuk falan da atıyorum öyle olunca yemkle çok uğraşmıyorum pilav makarna tarzı kolay hızlı şeyleri eşim gelince yapıyorum. Bazen bebitom un keyfi yerindeyse yemeği o ara çıkartıyorum
TeşekkürlerYaa iyi sevindim. Tutmaya basladi ise gerisi gelir. Sonuclar cikti mi peki? Yeni yeriniz de hayirli olsun
Anladim canim tedavi edilebilir.bir seydir umarim. O da mi kizinla ayni ay. Ama benim icimdeki his senin kizda bir sey yok. Hem tutmaya da baslamis bol bol egzersiz yap canim.Teşekkürlerçıktı sonuçlar. Referans dışı bişey yok. Ama yine de Dr görmesi lazım. Şu genetik sonucu da çıksaydı rahatlardım. Rabbim her sonucumuzu hayırlı eylesin inşşş. Kaynımın kızının oğlu da başını tutamıyordu gözleri de kaymıştı. Hacettepeye götürdüler amonyak oranı yüksek çıkmış onun için başını tutamıyormuş. Kilo alamıyormuş
Kızlar bakıcıya nasıl güveniyorsunuz yani bir testi var mı bunun? Güveninizi kazandıran nedir? Ben kafamda hep kötü senaryolar yazıyorum uyumuzsa öksürük şurubu falan içirir uyutur mu kolayına gelsin diye ya da ağlarsa çok sarsar mı çocuğa bağırır mı falan of hep kötü şeyler geliyor aklıma ama işe yavaştan başlamam gerek.
Cnm bugün kucakta sallanmaya döndü yine bizimki de, umarım bugüne özeldir pış pış yapıyordum uyuyordu kaç gündür rüya gibiydigerçekten sabır işi ben kendimi sabırlı zannediyordum bugün ben de bittim.
Neyi sordun canim, gecmisi okuyamadim
İlk kizimi bu sebeple bir yasina kadar bakiciya vermedim, belki az da olsa kendini ifade eder belli eder diye.Bakiciya referans olan kisi guvenilirse bir nebze icin rahat edebilir.Bir de ben kamera alip koymustum ama sonucta kamera tek odada oldugu icin ona da emin olamazsin.Allah dogru, merhametli kisilerle karsilastirsin.Kızlar bakıcıya nasıl güveniyorsunuz yani bir testi var mı bunun? Güveninizi kazandıran nedir? Ben kafamda hep kötü senaryolar yazıyorum uyumuzsa öksürük şurubu falan içirir uyutur mu kolayına gelsin diye ya da ağlarsa çok sarsar mı çocuğa bağırır mı falan of hep kötü şeyler geliyor aklıma ama işe yavaştan başlamam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?