2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Cnm bizim tarhanalardan bir farkı yok değil mi biz de komşudan alıyoruz onu veririm diyordum, bebeğe verilenin içinde olmaması gereken bir şey var mı acaba?

Kamera sistemini kursanda 7/24 izlesen bile bence çok zor, Hayat şartları çalışmak zorunda olan ve bebeğini bir yabancıya emanet eden annelere Allah yardım etsin. Mesala ben ablama bile güvenemedim geçen gün, şu an kızım çok hareketli ani sevinip gülerken kendini arkaya atabiliyor, kucağında tutarken bir an boşluğuna denk gelir de bebek belini bir anda arkaya yaparsa çocuğun kafasını tutmazsa diye. Acık açık söyledim ablama, bana gülüyor. Çünkü ben sürekli bebek bakıyorum aklım fikrim hep o, küçük detaylar istemsizce otomatik bir şekilde algımda bu yönde hep açık.

Cnm bizim tarhanalardan bir farkı yok değil mi biz de komşudan alıyoruz onu veririm diyordum, bebeğe verilenin içinde olmaması gereken bir şey var mı acaba?
Tuz galiba tuzsuz bebek tarhanasi yaziyor hep üstlerinde. Ben de yarin eşimin annesine sorucam tuz var mi kendi yaptiginda diye. ona göre ben de tuzsuz alirim.

Az önce o tuzağa bende düştüm hepsiburada da indirim vardı aldım bir şeyler bakalım gelince göreceğiz
Bende tek bakıyorum ama annemler çok yakın oturuyor kardeşimle gelince temizliğe girişiyoruz onlar olmasa çok daha zor olurdu ama genelde bizimde karmakarışık geçiyor kucakta gezdirme oyun kitap oyalıyorum bi şekilde
Bizimde öyle canım şu an üst dişler geliyor onun huysuzluğu var uykuları cok kısa ağlayarak uyanıyor oyalamak zor oluyor bugünlerde

Valla ev işini yapmıyorum bende sürekli. Ne zaman işime gelirse o zaman yapıyorum yada haftasonu eşim yapıyor saolsun. Ama yemek her gün yapıyorum. Her gün ne yapsam diye düşünüyorum o bile yoruyor beni
Bnde öyle ne zamn istersem artık buzluğa sebzeleri doğrayıp koyuyorum tavuk falan da atıyorum öyle olunca yemkle çok uğraşmıyorum pilav makarna tarzı kolay hızlı şeyleri eşim gelince yapıyorum. Bazen bebitom un keyfi yerindeyse yemeği o ara çıkartıyorum

Merhaba. Yüzüstü egzersizler yaptır bol bol. Boyun kasları güçlensin.

Reactions: En5
İyi yapmışsın canım Aynen bende o sakince durduğunda çorbayı falan aradan çıkarıyorum Hava sıcak yemek yenmiyor diyorlar valla biz gayet yiyoruz ahshshshs Bazen dışardan yiyoruz valla uğraşmak istemediğim zaman yada keyfim olmayınca

Yaa iyi sevindim. Tutmaya basladi ise gerisi gelir. Sonuclar cikti mi peki? Yeni yeriniz de hayirli olsun
Teşekkürler çıktı sonuçlar. Referans dışı bişey yok. Ama yine de Dr görmesi lazım. Şu genetik sonucu da çıksaydı rahatlardım. Rabbim her sonucumuzu hayırlı eylesin inşşş. Kaynımın kızının oğlu da başını tutamıyordu gözleri de kaymıştı. Hacettepeye götürdüler amonyak oranı yüksek çıkmış onun için başını tutamıyormuş. Kilo alamıyormuş

Anladim canim tedavi edilebilir.bir seydir umarim. O da mi kizinla ayni ay. Ama benim icimdeki his senin kizda bir sey yok. Hem tutmaya da baslamis bol bol egzersiz yap canim.

Canım benim 2 tane bakıcım oldu, 2 si de ilk kızımındı. Oğlumu ben 2,5 yaşına kadar büyütüp kreşe verdim. İlk bakıcımız bir teyzeydi; 14 aylıkken bakmaya başladı. Diğer bakıcımız genç bir kızdı 2 yaşından 2,5 yaşa kadar, oğlum doğana kadar baktı ( Buradan kendisi hamile olup küçük çocuğu olanlara asla bakıcılarını doğum sonrası işten çıkarmamalarını öneririm. Ben yaptım çok pişman oldum. Asıl doğum sonrası lazımmış)

Bakıcı da benim ilk dikkat ettiğim yüzü, ifadesi, gülüşü, kıyafeti, konuşması..benim ısınmam lazım, elektrik almam lazım. Beni manipüle etmemeli, kararlarımda beni şüpheye düşürmemeli. En başta sevdiğim bir arkadaşım bana kendi bakıcısını önerdi, süper biri mutlaka benim bakıcım baksın dedi. Kadını denemeye davet ettik, hiç ısınamadım. Çorbayı soğutmak için içine su koydu ( soğuk su dolu kabın içinde benmişti usulü soğutması lazımdı) inan bu hareketinden dolayı değil, bunu uyarırsın öğrenir ama yok ısınamadım. Bence gerekirse evine gidilmeli, eşi çocukları ile tanışılmalı. Çünkü zamanla onlarla da muhatap oluyor çocuk. Çok iddialı ifadeler de beni irite eder ayrıca, oradan da eliyorum genelde. Samimiyet hissetmek de önemli. Genç kız bakıcımız geldiğinde kaşının ortasında bir çukur vardı hani kaşını çok çatanlara has. Demiştim çok mu asık suratlısınız yok genetik demişti. Bebek biraz büyüyünce genç biri daha iyi oluyor, çocuğun enerjisine yetişiyor. Çocuk gelişimi mezunu olsa tadından yenmez. Ve son olarak, bebeği sevmesi.. ilk görüşte bebeğe ilgi göstermesi. Yine biri kızıma “bu” demişti. Bırak çocuğu bence kimseye denmemeli. Bebeği çok sevenler bazen kıskanılıyormuş anneler tarafından, bence çok sevsin ben daha mutlu olurum.

Bu bebeğimde de inşallah iyi birine denk geliriz; ben 1 yıl ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. Hem diğer çocuklara göz kulak olsun diye hem de bebeğime baksın diye şimdiden bakıyorum kendimce birilerine

Bugün öyle olmuştur o kadar desteksiz uyudu aman karamsar olma. Bugün snin desteğini istemiş belli ki bnce arada olur öyle. Bugün birden eskiye döndüğü için sabırsız gibi hissettin sanırım bnce gayet iyisin. Yani etkisi nedir bilmem ama bazı günler yada bazı uykularinda seni hissetmek isteyebilir snde ona izin verebilirsin diye düşünüyorum tabi bu düzeni bozar bozmaz bilemem.

İlk kizimi bu sebeple bir yasina kadar bakiciya vermedim, belki az da olsa kendini ifade eder belli eder diye.Bakiciya referans olan kisi guvenilirse bir nebze icin rahat edebilir.Bir de ben kamera alip koymustum ama sonucta kamera tek odada oldugu icin ona da emin olamazsin.Allah dogru, merhametli kisilerle karsilastirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…