2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bende yoruluyorum çok çabuk sıkılıyor Alp te kitap okuyorum oyun halısı çıngıraklar vs hepsini yapıyoruz ama yinede çok ilgi istiyor ve bende herşeye yetişirken yoruluyorum

Dogdu dogali 2 cocukla yanlizim. Dogum yaptim sadece 1 hafta yanimda kaldilar o kadar canim. Kendimden baska kimsenin faydasi yok bana
Ayni kaderi paylasiyoruz ama benim sadece 1 cocugum var tek fark o

Sen = Ben
Çocuk 1 tane bari kendimi avutayım
Aha haa benim digeri de kucukBir de illa ki onunla oyun oynuyorum.Onun oglen yemegi de.hazir olacak. Bu akam Yigit acikmis agliyor digeri acikmis yemek istiyor hangisine kosayim derken mutfagi alt ust ettim esim eve geldi ellerinde posetleri koyacak yer bulamadi

Bunların hepsi organik mi olmak zorunda. Ben neyi nasıl yapacam hala kafamda birşey yok ve daha hiçbirşey almadım, o gün geldiğinde iki ayağım bir papuça girer gibi bir his içerisindeyim
Canim organik olsa iyi olur en azindan 2 yasina kadar organik ver demisti doktorumuz. Artik ne kadar organikler bilmiyorum da organik olduguna dair umudumuz varekgida sayfalari var onlari takip et canim. Ben bir de gurmebebek vardi indirmistim ay ay yemek tarifleri vardi ya da hangi ay ne verilir ne verilmez incele kafanda.bir seyler.olusur canim

Korkutma kız beni yaşımız geçmeden seneye Allah verirse 2. Yi yapalım diyor eşim yaş farkı azken 2. Yi yapan arkadaşlarımda sakın 2. Yi yapma kendi ayağına sıkmış gibi oluyorsun diyor

Kiz baktim e bebekte ots organik diye bir marka var fiyati daha uygun ben onlardan alicam bir bak sende
Ya buyuk oglumda tarhanayi esim oradan aliyordu da bebek tarhanasini baya tatli bir sey ben aman aman sevmemsitim. Oglum yiyordu isteama baska neleri var bakarim. Daha once Rasayana.markasini aliyordum şuan fiyatlari nasil bilmiyorum

Valla ev işini yapmıyorum bende sürekli. Ne zaman işime gelirse o zaman yapıyorum yada haftasonu eşim yapıyor saolsun. Ama yemek her gün yapıyorum. Her gün ne yapsam diye düşünüyorum o bile yoruyor beni

Nee 40 dk mii bnde o kadar sabır yok ya bn uyurum ya onu uyutmam Yani yatağına koyuyosun emzikle şak diye kendi kendine uyuyo Allah im büyük kolaylık ya aldım senden cesareti umarım yaparım
Cnm bugün kucakta sallanmaya döndü yine bizimki de, umarım bugüne özeldir pış pış yapıyordum uyuyordu kaç gündür rüya gibiydi gerçekten sabır işi ben kendimi sabırlı zannediyordum bugün ben de bittim.
Cnm çok geçmiş olsun ishal devam ediyor mu düzelmiştir şimdiye umarım. Senin kızın minicikti doğduğunda şimdi nasıl bir ballı tosuncuk Ekinkuş tam savaşçı hemencecik iyileşir bence
Kaşık biberon kullanmayı deneyin meme reddi olmaması için ama yapamazsanız biberona macbur kalırsanız da comotomo tavsiye ederim.

Kızlar benim oğlum özel alerji maması kullanıyor ve tadı çok kötü, doktor da ilk verdiğinde bebeğin yer umarım demişti yiyince de şaşırmıştı hatta, ek gıdaya geçince mama reddi yapıyor mu bebekler? Korkuyorum ek gıdayı sever de mamasını yemez diye.

Korkutma kız beni yaşımız geçmeden seneye Allah verirse 2. Yi yapalım diyor eşim yaş farkı azken 2. Yi yapan arkadaşlarımda sakın 2. Yi yapma kendi ayağına sıkmış gibi oluyorsun diyor
Yap yap canim Benim buyuk oglum Allahtan zor bir cocuk degil yani ama kucuk.oldugu icin insan kiyamiyor ona da ayri zaman ayiriyorum.Ben pisman degilim canim iyi ki aralarinda yas farki az buyugu oyun oynarken Yigit.i haliya atiyorum onu seyrediyor cok guzel oluyor.

Canim sen de ekgida zamani icine pekmez falan koyarsin tadi guzel gelir yer bence bir sey olmaz.

Kızlar bakıcıya nasıl güveniyorsunuz yani bir testi var mı bunun? Güveninizi kazandıran nedir? Ben kafamda hep kötü senaryolar yazıyorum uyumuzsa öksürük şurubu falan içirir uyutur mu kolayına gelsin diye ya da ağlarsa çok sarsar mı çocuğa bağırır mı falan of hep kötü şeyler geliyor aklıma ama işe yavaştan başlamam gerek.

Ya buyuk oglumda tarhanayi esim oradan aliyordu da bebek tarhanasini baya tatli bir sey ben aman aman sevmemsitim. Oglum yiyordu isteama baska neleri var bakarim. Daha once Rasayana.markasini aliyordum şuan fiyatlari nasil bilmiyorum
Ben tarhana almayacagim icin babaannesi yapmış 1 poset dolusu tarhana verdi yulaf irmik keciboynuzu bugday unu alicam bir de şu dut üzüm özlerinden yeter ya. Tüm gün evdeyim digerlerini kendimiz yapariz taze taze hayaller hayatlar olmasin da

Hep yarın ilgilenecem bu konuyla diyorum, o yarın bir türlü gelmiyor inan kafamda bir sistem oturtmaya, neyi nasıl yaparım diye düşünmeye vakit yok ya, hiç bu kadar KENDİMSİZ bir hayat yaşamamıştım arkadaşım, özbakımlarım bile yarım yamalak, mesla bu sıcakta saçımı hergün yıkamak yerine 2 günde 1 yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…