- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Haha aynen ya ben hiç hazır değilim.Ya ek gıdaya biz hazır değiliz ki çocuklarımız hazır olsun
Bende yoruluyorum çok çabuk sıkılıyor Alp teKızlar bebislernizle bir gununuz nasıl geciyor? Tek misiniz? Yardım alıyor musunuz neler yapıyorsunuz? Ben bazen cok yoruluyorum oyle boyle degil gozlerm kararıyor hem ev isi hem yemek hem Ela, ela oglen uykusu asla uyumuyor koltuga max 5 dk oturtabiliyorum…
Kiz baktim e bebekte ots organik diye bir marka var fiyati daha uygun ben onlardan alicam bir bak sendeSebze corbalarini ben de kendim alirim da bugday unu, irmik, sehriye, kus kus, tarha alirim
Ahahahah kesinlikle canım yaYa ek gıdaya biz hazır değiliz ki çocuklarımız hazır olsun
Ayni kaderi paylasiyoruz ama benim sadece 1 cocugum var tek fark oDogdu dogali 2 cocukla yanlizim. Dogum yaptim sadece 1 hafta yanimda kaldilar o kadar canim. Kendimden baska kimsenin faydasi yok bana
Aha haa benim digeri de kucukSen = Ben
Çocuk 1 tane bari kendimi avutayım
Canim organik olsa iyi olur en azindan 2 yasina kadar organik ver demisti doktorumuz. Artik ne kadar organikler bilmiyorum da organik olduguna dair umudumuz varBunların hepsi organik mi olmak zorunda. Ben neyi nasıl yapacam hala kafamda birşey yok ve daha hiçbirşey almadım, o gün geldiğinde iki ayağım bir papuça girer gibi bir his içerisindeyim
Elbet bir gun senin de 2. OlacakAyni kaderi paylasiyoruz ama benim sadece 1 cocugum var tek fark o
Korkutma kız beni yaşımız geçmeden seneye Allah verirse 2. Yi yapalım diyor eşimAha haa benim digeri de kucukBir de illa ki onunla oyun oynuyorum.Onun oglen yemegi de.hazir olacak. Bu akam Yigit acikmis agliyor digeri acikmis yemek istiyor hangisine kosayim derken mutfagi alt ust ettim esim eve geldi ellerinde posetleri koyacak yer bulamadi
Ya buyuk oglumda tarhanayi esim oradan aliyordu da bebek tarhanasini baya tatli bir sey ben aman aman sevmemsitim. Oglum yiyordu isteKiz baktim e bebekte ots organik diye bir marka var fiyati daha uygun ben onlardan alicam bir bak sende
Valla ev işini yapmıyorum bende sürekli. Ne zaman işime gelirse o zaman yapıyorum yada haftasonu eşim yapıyor saolsun. Ama yemek her gün yapıyorum. Her gün ne yapsam diye düşünüyorum o bile yoruyor beniBn sürekli onu teselli etme oyun oynama uyutma modundayim yarım saatlik uykuda iş falan yapmıyorum kahve yapıp içiyorum yanına da tatlı bisiler hiç değilse modum yukseliyo.
Ev işini bı günde hallederim de psikolojimi bı günde düzeltemem zaten tek basinayim. Ev işi yemegi biraz sal gitsin canım robot değiliz nihayetinde
Cnm bugün kucakta sallanmaya döndü yine bizimki de, umarım bugüne özeldir pış pış yapıyordum uyuyordu kaç gündür rüya gibiydiNee 40 dk mii bnde o kadar sabır yok ya bn uyurum ya onu uyutmamYani yatağına koyuyosun emzikle şak diye kendi kendine uyuyo Allah im büyük kolaylık ya aldım senden cesareti umarım yaparım
Cnm çok geçmiş olsun ishal devam ediyor mu düzelmiştir şimdiye umarım. Senin kızın minicikti doğduğunda şimdi nasıl bir ballı tosuncuk Ekinkuş tam savaşçı hemencecik iyileşir benceKötü bir gece ve kötü bir gün geçirdik. Ekin daha yeni uyudu dün öğlen uyumuştu en son. Toplasan 3 saat uyumamistir o zamandan beri. Sürekli huzursuz, ağlamaklı bir haldeydi ne yaptıysak uyutamadik. Gece ateşi 38 e çıktı calpolle düşürdük ama etkisi geçince tekrar yükseldi. Doktor ile görüştüm yapılabilecek tek şey serum verilebilir ama mama su alimi iyi olduğu için çokta bir şey farketmez dedi. İlaç tedavisi vermiyorlar. Antibiyotikte vermiyor bu tarz durumlarda iyileşmesini geciktiriyormus antibiyotik. Saat 16.00 gibi ateş 38.8 olunca hemen fitil koyduk. Klimali odada çıplak tutuyoruz. Fitil hemen etki etti sakinledi. Şuan ateşi 37.2 ye düştü az önce kustu rahatladi ve uykuya daldı. Allah kimseye hastalık vermesin ilk ciddi hastalığımızı biraz zor geçiriyoruz ama önemli olan soğukkanlı olmakmiş annemler çok panik davranıyor herkesi sakinleştiren yine ben oldum bu da beni ekstra yordu. Geçmiş olsun diyenler için şimdiden teşekkürler
Kaşık biberon kullanmayı deneyin meme reddi olmaması için ama yapamazsanız biberona macbur kalırsanız da comotomo tavsiye ederim.Herkese merhaba,
Kizim 5 ay+ 1 haftalık olduktan sonra ise baslayacagim malesef ( 2 haftam kaldı). Şimdiye kadar sadece anne sütü ile beslendi. Yarım gün çalışacağım bir süre daha. Haliyle sütümü sağıp bırakmam lazım. Ancak nasıl vermeliyim sizce? Yani hangi biberonu kullanmalıyım ya da şırınga ile mi vermeliyim? Meme reddi yaşar mıyım? Tedirginim yardımcı olursanız cok sevinirim.
Yap yap canimKorkutma kız beni yaşımız geçmeden seneye Allah verirse 2. Yi yapalım diyor eşimyaş farkı azken 2. Yi yapan arkadaşlarımda sakın 2. Yi yapma kendi ayağına sıkmış gibi oluyorsun diyor
Canim sen de ekgida zamani icine pekmez falan koyarsin tadi guzel gelir yer bence bir sey olmaz.Kızlar benim oğlum özel alerji maması kullanıyor ve tadı çok kötü, doktor da ilk verdiğinde bebeğin yer umarım demişti yiyince de şaşırmıştı hatta, ek gıdaya geçince mama reddi yapıyor mu bebekler? Korkuyorum ek gıdayı sever de mamasını yemez diye.
Ben tarhana almayacagim icin babaannesi yapmış 1 poset dolusu tarhana verdiYa buyuk oglumda tarhanayi esim oradan aliyordu da bebek tarhanasini baya tatli bir sey ben aman aman sevmemsitim. Oglum yiyordu isteama baska neleri var bakarim. Daha once Rasayana.markasini aliyordum şuan fiyatlari nasil bilmiyorum
Hep yarın ilgilenecem bu konuyla diyorum, o yarın bir türlü gelmiyorCanim organik olsa iyi olur en azindan 2 yasina kadar organik ver demisti doktorumuz. Artik ne kadar organikler bilmiyorum da organik olduguna dair umudumuz varekgida sayfalari var onlari takip et canim. Ben bir de gurmebebek vardi indirmistim ay ay yemek tarifleri vardi ya da hangi ay ne verilir ne verilmez incele kafanda.bir seyler.olusur canim
Ben de aynı hisler içindeyimBunların hepsi organik mi olmak zorunda. Ben neyi nasıl yapacam hala kafamda birşey yok ve daha hiçbirşey almadım, o gün geldiğinde iki ayağım bir papuça girer gibi bir his içerisindeyim
Maşallah sanaDogdu dogali 2 cocukla yanlizim. Dogum yaptim sadece 1 hafta yanimda kaldilar o kadar canim. Kendimden baska kimsenin faydasi yok bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?