2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bakıcı konuşmuşsunuz bu konu beni çok tedirgin ediyor alini sadece babasına bırakabiliyorum başka kimsede içim rahat etmiyor nasil bırakıp gidicem işime konsantre olucam bilmiyorum keşke kreşe kadar kendim ilgilenebilsem ama şu durumda sadece bir yaşına kadar yanında olabilicem sonrasını düşünmek bile kalbimin sıkışmasına sebep oluyor. Allah hepimizin çocuklarını iyi,merhametli insanlarla karşılaştırsın

Aynen ben de işte sınıf öğretmeniydi soralım masal3487 neden böyle oluyor sence
Gecmisi okuyunca ne sordugunu anladim Unlem sadece kizginlik icin degil, bir cok duygu icin de kullanilir aslinda, korku, heyecan, sevgi, uzuntu, saskinlik, kizginlik gibi. pcfl pozitif birine benziyor, yazisina dikkat cekmek icin kullanmistir bence unlemi ya da emoji koymak daha ugrastirici gelmistir, onu yerine unlem kullanmistir.

Bu arada sen de cok dikkatlisin yazilalanlarin noktasi virguline hatta unlemine kadar gozunden kacirmiyorsun

Ahh canim ya gecmis olsun, kac gundur kuzucuk hasta, tez zamanda toparlar insallah.İshal vakkalarinda cok bir sey yapilamiyor probiyotik disinda. Rota asiniz da vardi sizin,korkulacak bir sey yok insallah.

Yegenimin uc aylikken kapanmisti, doktor bazen olabiliyor ama her ihtimale karsi ultrason cekilsin demisti, beyinle alakali sıkıntili bir durum cikmamisti.Siz yine de doktorunuza sorun

Teşekkürler öğretmenim
Ahh canim ya gecmis olsun, kac gundur kuzucuk hasta, tez zamanda toparlar insallah.İshal vakkalarinda cok bir sey yapilamiyor probiyotik disinda. Rota asiniz da vardi sizin,korkulacak bir sey yok insallah.
Sağol canım insallah bugün baya halsizdi hastalık sarstı inşallah hızlıca toparlar bebekler çocuklar hasta olmasın

Gecmisi oku oku anca bitti Biz bu aralar pek evde durmuyoruz, sicaklardan Uludag'a kaciyoruz.Minik kizim hamakta uyumaya bayiliyor hemen daliyor. Büyüğü de sabah uyanir uyanmaz parka gidelim modunda.Kizim seni okula gonderelim artik diyoruz, "Ben okula gitmeyecem,ben parka gidecem" diyor sapsik

Buyuk kizda uc yasinda,kucuguyle asla bas basa birakamiyorum,bugun sadece bir dk mutfaga gidip geldigimde buyuk kizimin elinde toplu igne, kucugun bacagina batirmaya calisirken yakaladim Bir de bu aralar su icirmeye,yemek yedirmeye calisiyor, hala tekme tokat dovuyor kardesini Buyuyecekler elbet, eminim bugunleri de cok ozleyecegim surecin tadini cikarmaya calisiyorum baska tesellim yok cunku

Ay allah yardımıcınız olsun

Ayy Allah yardımcın olsun canım Ablamın da 5 aylık ve 2 yaşında oğlu var asla rahat bırakmıyor bebeyi gözünü oyuyor elini ağzına sokmaya çalışıyor oyuncakları alıyor seviyor seviyor pat diye yapıştırıyor Çok zor bide şimdi 2 yaş atağında herşeye ağlıyor çıldırıyor. Ablam onlarla uğraşmaktan zayıfladı kızcağız Valla sabır diliyorum canım

Ablana da Allah kolaylik versin.Zaten iki yas, uc yas ayrica cok zormus,bebeklik hic bir seymis valla. Evde tam bir ergen gibi dolasiyor, bir de sayamayacagim kadar cok aglama krizleri, Allah'im saglik versin bir sekilde buyuyecekler, sureci sabirla gecirmek en buyuk istegim.

Amin inşallah canım benim. Rabbim sağlık sıhhat versin büyüyorlar bir şekilde dediğin gibi.

Evet canım doktor da şimdi bir ay sonra deneyelim dedi muhtemelen alıştıra alıştıra gideriz. Ayın onunda randevumuz var ayrıntılı sorucam yazarım buraya da
Tamam cnm ben bazen kaçırıyorum beni de etiketler misin doktorun görüşlerini aldıktan sonra

Ben veriyorum bi sorun yaşamadık bı süre sonra beyazina da gecicem artik sarisi alerji yapmayınca beyazi için bekletmiyor dr lar
Maşallah şifa olsun kuzuma. Ben de tadımlık veririm bu aralar iştahı açıldı biraz ama o yüzden karıştırmak istemiyorum çok fazla bu arasa doktor bana püre ver çocuk pütürlü olduğu zaman da reddeder bu aylarında dedi 8.aydan sonra pütürlüye geç dedi. Bende çatalla eziyorum pütürlü oluyor bu sefer de midesi bulanıyor. Herkes çocuk püreye alışır pütürlü yemez ilerde blenderdan geçince vitamin ölür falan diyorlar dedim o da bana sen herkesin dediğine bakarsan bu çocuğa hiç bişey yedirmezsin millete kalsa herşey zararlı. Ben kaç senelik doktorum blenderdan geçip yiyen çocukların bağışıklığının düştüğünü görmedim gayet iyi alıyor vitaminini. Püreye alıştıklarını da görmedim dedi. Sen bide sağlıklıçısın başkaları ne yapsın boşver ki şeyi umursama dedi. Gerekirse biberonla vereceksin çorbasını dedi. Bende yaptığım çorbaları hep blenderdan geçiriyorum o zamandan beri yiyor çocuk hepsini bitiriyor demekki iştahla alakası yoktı pütürlü diye yemiyordu. Bu da burda kalsın çocuk yemiyorsa püre şeklinde deneyin ezmek yerine kızlar

Buradan anladığım kadariyla 3 yaş bitmeden 2. Yi yapmıyoruz 4 yaş sanırım en mantıklı karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…