Gecmisi okuyunca ne sordugunu anladim
Ahh canim ya gecmis olsun, kac gundur kuzucuk hasta, tez zamanda toparlar insallah.İshal vakkalarinda cok bir sey yapilamiyor probiyotik disinda. Rota asiniz da vardi sizin,korkulacak bir sey yok insallah.Kötü bir gece ve kötü bir gün geçirdik. Ekin daha yeni uyudu dün öğlen uyumuştu en son. Toplasan 3 saat uyumamistir o zamandan beri. Sürekli huzursuz, ağlamaklı bir haldeydi ne yaptıysak uyutamadik. Gece ateşi 38 e çıktı calpolle düşürdük ama etkisi geçince tekrar yükseldi. Doktor ile görüştüm yapılabilecek tek şey serum verilebilir ama mama su alimi iyi olduğu için çokta bir şey farketmez dedi. İlaç tedavisi vermiyorlar. Antibiyotikte vermiyor bu tarz durumlarda iyileşmesini geciktiriyormus antibiyotik. Saat 16.00 gibi ateş 38.8 olunca hemen fitil koyduk. Klimali odada çıplak tutuyoruz. Fitil hemen etki etti sakinledi. Şuan ateşi 37.2 ye düştü az önce kustu rahatladi ve uykuya daldı. Allah kimseye hastalık vermesin ilk ciddi hastalığımızı biraz zor geçiriyoruz ama önemli olan soğukkanlı olmakmiş annemler çok panik davranıyor herkesi sakinleştiren yine ben oldum bu da beni ekstra yordu. Geçmiş olsun diyenler için şimdiden teşekkürler
Yegenimin uc aylikken kapanmisti, doktor bazen olabiliyor ama her ihtimale karsi ultrason cekilsin demisti, beyinle alakali sıkıntili bir durum cikmamisti.Siz yine de doktorunuza sorunMerhabalar oglumun bingildagi hep 2 cm çıkıyordu muayenede bu ay sağlık ocağında 1 cm olacak erken kapanacak dediler. Erken kapanan bingildakla ilgili internette korkunç şeyler yaziyor. Korkmalı miyim gercektenbu arada gelişimi çok iyi kafa çapı da 44 cm
Teşekkürler öğretmenimGecmisi okuyunca ne sordugunu anladimUnlem sadece kizginlik icin degil, bir cok duygu icin de kullanilir aslinda, korku, heyecan, sevgi, uzuntu, saskinlik, kizginlik gibi. pcfl pozitif birine benziyor, yazisina dikkat cekmek icin kullanmistir bence unlemi ya da emoji koymak daha ugrastirici gelmistir, onu yerine unlem kullanmistir.
Bu arada sen de cok dikkatlisin yazilalanlarin noktasi virguline hatta unlemine kadar gozunden kacirmiyorsun
Sağol canım insallah bugün baya halsizdi hastalık sarstı inşallah hızlıca toparlar bebekler çocuklar hasta olmasınAhh canim ya gecmis olsun, kac gundur kuzucuk hasta, tez zamanda toparlar insallah.İshal vakkalarinda cok bir sey yapilamiyor probiyotik disinda. Rota asiniz da vardi sizin,korkulacak bir sey yok insallah.
Kakadan ziyade koku cok onemli,kaka her zamanki gibi degil farkli kokuyorsa ya rota ya da adenovirus cikiyor.Ekin kuşun kakasi kokuyor muydu?@Lavinyata bana Özel mesajla kakasini atsana merak ettim Ekinin kakasi ile ayni mi
Ay allah yardımıcınız olsunGecmisi oku oku anca bittiBiz bu aralar pek evde durmuyoruz, sicaklardan Uludag'a kaciyoruz.Minik kizim hamakta uyumaya bayiliyor hemen daliyor. Büyüğü de sabah uyanir uyanmaz parka gidelim modunda.Kizim seni okula gonderelim artik diyoruz, "Ben okula gitmeyecem,ben parka gidecem" diyor sapsik
Buyuk kizda uc yasinda,kucuguyle asla bas basa birakamiyorum,bugun sadece bir dk mutfaga gidip geldigimde buyuk kizimin elinde toplu igne, kucugun bacagina batirmaya calisirken yakaladimBir de bu aralar su icirmeye,yemek yedirmeye calisiyor, hala tekme tokat dovuyor kardesini Buyuyecekler elbet, eminim bugunleri de cok ozleyecegim surecin tadini cikarmaya calisiyorum baska tesellim yok cunku
Normal kaka kokuyor canim gaita testleri yapildi rota adeno negatif parazit amip vs. De çıkmadıKakadan ziyade koku cok onemli,kaka her zamanki gibi degil farkli kokuyorsa ya rota ya da adenovirus cikiyor.Ekin kuşun kakasi kokuyor muydu?
Sagol canim benimAy allah yardımıcınız olsun
İyi o zaman bir kac gune atlatacaktir insallah.Buyuk kiz adenovirus olmustu, kakasi inanilmaz kokuyordu, cok bariz anlasiliyordu bir gariplik oldugu.Normal kaka kokuyor canim gaita testleri yapildi rota adeno negatif parazit amip vs. De çıkmadı
Şu an tek bildiğim üç gün kuralı ve önce sebzelerle başlamakBende bu şekilim neyi nasıl yaparım kafamda bişey oturtamadım henüz. Herşey karıştı
Ahahaha aynen bende bunu biliyorum gerisi yok bendedeŞu an tek bildiğim üç gün kuralı ve önce sebzelerle başlamak
Ayy Allah yardımcın olsun canımGecmisi oku oku anca bittiBiz bu aralar pek evde durmuyoruz, sicaklardan Uludag'a kaciyoruz.Minik kizim hamakta uyumaya bayiliyor hemen daliyor. Büyüğü de sabah uyanir uyanmaz parka gidelim modunda.Kizim seni okula gonderelim artik diyoruz, "Ben okula gitmeyecem,ben parka gidecem" diyor sapsik
Buyuk kizda uc yasinda,kucuguyle asla bas basa birakamiyorum,bugun sadece bir dk mutfaga gidip geldigimde buyuk kizimin elinde toplu igne, kucugun bacagina batirmaya calisirken yakaladimBir de bu aralar su icirmeye,yemek yedirmeye calisiyor, hala tekme tokat dovuyor kardesini Buyuyecekler elbet, eminim bugunleri de cok ozleyecegim surecin tadini cikarmaya calisiyorum baska tesellim yok cunku
Ay bende aldım hemen
Ablana da Allah kolaylik versin.Zaten iki yas, uc yas ayrica cok zormus,bebeklik hic bir seymis valla. Evde tam bir ergen gibi dolasiyor, bir de sayamayacagim kadar cok aglama krizleri,Ayy Allah yardımcın olsun canımAblamın da 5 aylık ve 2 yaşında oğlu var asla rahat bırakmıyor bebeyi gözünü oyuyor elini ağzına sokmaya çalışıyor oyuncakları alıyor seviyor seviyor pat diye yapıştırıyor Çok zor bide şimdi 2 yaş atağında herşeye ağlıyor çıldırıyor. Ablam onlarla uğraşmaktan zayıfladı kızcağız Valla sabır diliyorum canım
Amin inşallah canım benim. Rabbim sağlık sıhhat versin büyüyorlar bir şekilde dediğin gibi.Ablana da Allah kolaylik versin.Zaten iki yas, uc yas ayrica cok zormus,bebeklik hic bir seymis valla. Evde tam bir ergen gibi dolasiyor, bir de sayamayacagim kadar cok aglama krizleri,Allah'im saglik versin bir sekilde buyuyecekler, sureci sabirla gecirmek en buyuk istegim.
Tamam cnm ben bazen kaçırıyorum beni de etiketler misin doktorun görüşlerini aldıktan sonraEvet canım doktor da şimdi bir ay sonra deneyelim dedi muhtemelen alıştıra alıştıra gideriz. Ayın onunda randevumuz var ayrıntılı sorucam yazarım buraya da
Maşallah şifa olsun kuzuma. Ben de tadımlık veririm bu aralar iştahı açıldı biraz ama o yüzden karıştırmak istemiyorum çok fazla bu arasa doktor bana püre ver çocuk pütürlü olduğu zaman da reddeder bu aylarında dedi 8.aydan sonra pütürlüye geç dedi. Bende çatalla eziyorum pütürlü oluyor bu sefer de midesi bulanıyor. Herkes çocuk püreye alışır pütürlü yemez ilerde blenderdan geçince vitamin ölür falan diyorlar dedimBen veriyorum bi sorun yaşamadık bı süre sonra beyazina da gecicem artik sarisi alerji yapmayınca beyazi için bekletmiyor dr lar
Buradan anladığım kadariyla 3 yaş bitmeden 2. Yi yapmıyoruzAblana da Allah kolaylik versin.Zaten iki yas, uc yas ayrica cok zormus,bebeklik hic bir seymis valla. Evde tam bir ergen gibi dolasiyor, bir de sayamayacagim kadar cok aglama krizleri,Allah'im saglik versin bir sekilde buyuyecekler, sureci sabirla gecirmek en buyuk istegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?