Ohh maşallah dah ne olsun bezini bırakır yavaş yavaş konuşmaya bile başlar canım.Sanirim 2 yasina kadar bakabilecegim canim insallah
Artık değilim psikolojim bozuldu1,5 senedir evdeyim hamileliğim zaten yatarak geçti.şimdi arada çıkıyorum işte ama çok fazla durmuyorum bebeğe göre ayarlamaya çalışıyorum saatimiOo baya aktifmissin ya sen
Maşallah canım bende tattırmıştım ama yedirmedim alerji yaptığını görmedim ama tinerde sonra vereceğim en azından 2 hafta beklerim. Karışımlara geçtim ben çünküBen dun nohut kadar verdim cnm, sukur yapmadi
Ben daha blender hiç kullanmadim ama alıştı artık ilk başlarda boğazından geçerken tiksiniyor gibi yapıyordu diğer ay eline haşlanmış sebzeleri vericem isirmayi falan kesfetsin diye. Bizim dr da kesinlikle blender yok dedi her dr farkli işteMaşallah şifa olsun kuzuma. Ben de tadımlık veririm bu aralar iştahı açıldı biraz ama o yüzden karıştırmak istemiyorum çok fazla bu arasa doktor bana püre ver çocuk pütürlü olduğu zaman da reddeder bu aylarında dedi 8.aydan sonra pütürlüye geç dedi. Bende çatalla eziyorum pütürlü oluyor bu sefer de midesi bulanıyor. Herkes çocuk püreye alışır pütürlü yemez ilerde blenderdan geçince vitamin ölür falan diyorlar dedimo da bana sen herkesin dediğine bakarsan bu çocuğa hiç bişey yedirmezsin millete kalsa herşey zararlı. Ben kaç senelik doktorum blenderdan geçip yiyen çocukların bağışıklığının düştüğünü görmedim gayet iyi alıyor vitaminini. Püreye alıştıklarını da görmedim dedi. Sen bide sağlıklıçısın başkaları ne yapsın boşver ki şeyi umursama dedi. Gerekirse biberonla vereceksin çorbasını dedi. Bende yaptığım çorbaları hep blenderdan geçiriyorum o zamandan beri yiyor çocuk hepsini bitiriyor demekki iştahla alakası yoktı pütürlü diye yemiyordu. Bu da burda kalsın çocuk yemiyorsa püre şeklinde deneyin ezmek yerine kızlar
Ahahaha bilemem senden bekliyorum öyle bir performans ama yapacaksan düşünüyorsan aklımın ucunda 3.çocuk kırıntısı varsa bile ara vermeden yap. Büyüdükten sonra gerçekten daha çok zorlanıyor insanHahahah sözü ilk kez duydum ve sevdim yaza giren k.çını kışa geri sokuyorsunKız tam rahata ermişken 3.cu supriz yapmasa bari.
Canim cocuga gore degisir mesela ablam 2. Yi yaptiginda kizi 4.5 yasindaydi ama cok zarar veriyordu yorucu olmustu. Ama genel.bakildiginda en rahati 3 yasinda hamile kalmak zaten 4 e girmeye az kala bebek doguyor oyle rahat. Benim ki tam boyle olmustu.Buradan anladığım kadariyla 3 yaş bitmeden 2. Yi yapmıyoruz4 yaş sanırım en mantıklı karar
Bagirsak enfeksiyonu isal kusmaydi. Dun hastaneden.cikarilacakti ates yukseliyordu diye cikarmadilar. Cok tesekkur ederim canim
Senin fındık yemiş ama öyle böyle benimkisi ek gıdayı reddetti resmenBen daha blender hiç kullanmadim ama alıştı artık ilk başlarda boğazından geçerken tiksiniyor gibi yapıyordu diğer ay eline haşlanmış sebzeleri vericem isirmayi falan kesfetsin diye. Bizim dr da kesinlikle blender yok dedi her dr farkli işte
Gelip gecici surecler canim evde bu guzel gunlerin tadini cikar zor zamanlar da yasiyoruz ama en guzel zamanlari yanibasimizdalarArtık değilim psikolojim bozuldu1,5 senedir evdeyim hamileliğim zaten yatarak geçti.şimdi arada çıkıyorum işte ama çok fazla durmuyorum bebeğe göre ayarlamaya çalışıyorum saatimi
Ya bende blender yapmak istemiyorum bizimki de aynısını dedi. Ama dün sevgili kaynanam semizotu yapmış yağsız tuzsuz salçasız kendi çocuğu içinBen daha blender hiç kullanmadim ama alıştı artık ilk başlarda boğazından geçerken tiksiniyor gibi yapıyordu diğer ay eline haşlanmış sebzeleri vericem isirmayi falan kesfetsin diye. Bizim dr da kesinlikle blender yok dedi her dr farkli işte
Cok zor ki... Senin gibi aktif ve sosyal birinin, evde iletisimi kesip sadece konusamayan biri ile (bebekle) aksama kadar hatta 24 saatArtık değilim psikolojim bozuldu1,5 senedir evdeyim hamileliğim zaten yatarak geçti.şimdi arada çıkıyorum işte ama çok fazla durmuyorum bebeğe göre ayarlamaya çalışıyorum saatimi
Tabiki canimTamam cnm ben bazen kaçırıyorum beni de etiketler misin doktorun görüşlerini aldıktan sonra
Canım valla ben şu ana kadar kabak havuç patates denedim hepsini de buharda haşlayıp çatalla ezdim bir tatlı kaşığından daha az zeytinyağı ekledim ne öğürdü ne yemekte zorlandı bana da püre olarak verirsek sonradan zorluk yaşarız gibi geliyor çocuk nasil alışırsa öyle gidiyor. Ben çorbalara sonra geçicem iyice her şeyin tadını tek tek alsın damak tadı oluşsun istiyorum takip ettiğim doktorlar da hep böyle öneriyor açıkçasıYa bende blender yapmak istemiyorum bizimki de aynısını dedi. Ama dün sevgili kaynanam semizotu yapmış yağsız tuzsuz salçasız kendi çocuğu içinonu blenderdan çekti dedi ki baj kıvamı böyle olucak ya nasıl anlatiyim kıvamını size sıvı değil de mercimek çorbasının blendesiz hali gibi düşünün arkadaşlarım. Arya ya verdik bi kaşık merak ettm daha sıcımsı olunca yicek mi diye öyle bi yediki uyuz oldum ahahahshehjdjejdje. Bak diyo çocuğa böyle verirsen yer. Kendi çocuklarına böyle verdiği için çorba içerken mesela ağzına şehriye bile gelmicek mideleri bulanıyor ama arya da henüz sebzeleri haşlayıp çatalla ezmede çok başarılı değil bilemedim napiyim yaaa mesela bidahaki
Ay çorba vermeyi düşünüyorum. Blendersiz nasıl vericem ek gıda benim için bir bulmaca haline geldi gerçektenBllossom Fh2512 Ayseee1987 kurtarın bizi
En temizi ikinciyi yapmamakCanim cocuga gore degisir mesela ablam 2. Yi yaptiginda kizi 4.5 yasindaydi ama cok zarar veriyordu yorucu olmustu. Ama genel.bakildiginda en rahati 3 yasinda hamile kalmak zaten 4 e girmeye az kala bebek doguyor oyle rahat. Benim ki tam boyle olmustu.
İlkini kreşe verip ikinciyi düşünmeye başlayabiliriz benceBuradan anladığım kadariyla 3 yaş bitmeden 2. Yi yapmıyoruz4 yaş sanırım en mantıklı karar
Cevap basit çocuklar kolay olana meyilli püre verirsen pütürlü gida kabul ettiremeyeceksin bu yüzden 6-7 yaşına kadar kusan çocuklar var ben olsam vermem ama tercih senin şuan amaç doymasi değil ki 2 çay kaşığı yesin havuç yani ne olacak maksat gidalarla tanışsın yutmayi öğrensin bizim amacimiz şuan doyurmak değil yemek yemesini öğretmekYa bende blender yapmak istemiyorum bizimki de aynısını dedi. Ama dün sevgili kaynanam semizotu yapmış yağsız tuzsuz salçasız kendi çocuğu içinonu blenderdan çekti dedi ki baj kıvamı böyle olucak ya nasıl anlatiyim kıvamını size sıvı değil de mercimek çorbasının blendesiz hali gibi düşünün arkadaşlarım. Arya ya verdik bi kaşık merak ettm daha sıcımsı olunca yicek mi diye öyle bi yediki uyuz oldum ahahahshehjdjejdje. Bak diyo çocuğa böyle verirsen yer. Kendi çocuklarına böyle verdiği için çorba içerken mesela ağzına şehriye bile gelmicek mideleri bulanıyor ama arya da henüz sebzeleri haşlayıp çatalla ezmede çok başarılı değil bilemedim napiyim yaaa mesela bidahaki
Ay çorba vermeyi düşünüyorum. Blendersiz nasıl vericem ek gıda benim için bir bulmaca haline geldi gerçektenBllossom Fh2512 Ayseee1987 kurtarın bizi
Ay canim sehriye niye bogazina takilsin sakin oyle yapma sehriye yag gibi kayar gider . Ben corbanin turune gore yaptim ya mesela bazi corbalari ben de blendersiz sevmem kendime nasilsa ogluma da oyle yaptim. Yeri geldi blender kullandim yeri geldi taneli biraktim. Mesela ince bulgur corbasi yaptim tabi ki blendirsiz, sehriye corbasi vs Bebekler ilk ekgida surecinde baslangicta refleks olarak ögurme geliyor bu demek degil ki bogulacak. Bir sure sonra o ogurme gidiyor. Tamamen ne blender yap ne de illa puresiz verecegim diye.kendini zorla.Ya bende blender yapmak istemiyorum bizimki de aynısını dedi. Ama dün sevgili kaynanam semizotu yapmış yağsız tuzsuz salçasız kendi çocuğu içinonu blenderdan çekti dedi ki baj kıvamı böyle olucak ya nasıl anlatiyim kıvamını size sıvı değil de mercimek çorbasının blendesiz hali gibi düşünün arkadaşlarım. Arya ya verdik bi kaşık merak ettm daha sıcımsı olunca yicek mi diye öyle bi yediki uyuz oldum ahahahshehjdjejdje. Bak diyo çocuğa böyle verirsen yer. Kendi çocuklarına böyle verdiği için çorba içerken mesela ağzına şehriye bile gelmicek mideleri bulanıyor ama arya da henüz sebzeleri haşlayıp çatalla ezmede çok başarılı değil bilemedim napiyim yaaa mesela bidahaki
Kolayca geçsin gitsin insallahhhTeyzeler biz sünnet olmaya gidiyoruz
Aa bir kurbanlik koyun dahaTeyzeler biz sünnet olmaya gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?