2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar sabah çiğlik.kiyamet aglama sesiyle uyandimYigit besikte yuz ustu donmus nasil bagiriyor nasil ben ne oluyor dedim o kadar ki nefret ediyor yuz ustundenSizinkiler oyle yataga gomulu nasil duruyorlar ya hele ki Alin var ya Alin o nasil.duruyor oyle

Ahahhahahaha ya alin sabaha kadar öyle uyuyor ve artık nefes alıyor mu diye bile kontrol etmeyi bıraktım

Sen hangi doktora gidiyorsun canim burda medifema mi yoksa

Canım Alin de benim kız da hep yüz üstü yatıyor zaten o yüzden onlar terse alışık benimki 2. Günden beri ters yatıyor, ilk 15 gün eşim göğsünde ters yatırdı resmen yatağı babasının göğsüydü sonra kocam işe başladı ve çocuğu düz uyutamamıştım

Kızlar kesinlikle size katılıyorum annelik içgüdüleriyle yaptığım hiçbişey de sıkıntı yaşamadım şuana kadar çok şükür. Ne acelemiz var ben anlamıyorum. Bu ara çok uyuz olmuyodum kendilerine ama dün yine beni delirtti. Artık bu doymaz yetmez anne sütü sen buna başl kahvatlıya sürekli bi tarif veriyor. Blender yap yesin diyemiyosun becerememişsin bana ders verme bari. Bayadır uyuz olmuyodum ben buna bi patladım konuştuk düzelttik herşeyi ama dün yine anladım ki samimi olmaya gelmiyot kendini kaybediyor akıl verme konusunda ve bu sadece bana değil herkese karşı aynı takmıyorum asla artık.
Teyzeler biz sünnet olmaya gidiyoruz
Oyyyy kıyamam güzelce bitsin geçsin inşallah

Bu kız da aynı uyurken en güzel etkinlikleri çarşaf çekiştrmek ve yüzüstü olmak

Buradan anladığım kadariyla 3 yaş bitmeden 2. Yi yapmıyoruz 4 yaş sanırım en mantıklı karar
2-4 yas arasi ben merkeziyetci donem,ergenlik donemiyle benzer bir surec, cogu psikolog 4 yasi en ideal yas farki olarak degerlendiriyor ama cevremde yas farki olup kiskanclik yasayan da cok.

Evet var canım, fiyatıda bayağı uygunmuş ya. Makineyle bunun fiyatını karşılaştırdığımda evet bunu almak çok daha mantıklı da bişey dicemmm ama gülme bunda nasıl pişiriliyor kız ilk defa görüyorum

Ahahhahahaha ya alin sabaha kadar öyle uyuyor ve artık nefes alıyor mu diye bile kontrol etmeyi bıraktım
Sabaha kadar miBak sen susluyr guzelligin sirri demek yuzunu oyle kapatip uyumaktan geliyorBundan sonra ben de.oyle uyuyacagim. Cocuklarimda bana cekmis ben de hic sevmem yuz ustu

Yaa 2. Gunden beri.miAslinda oyle gaz sancisina da iyi geliyor.

Sunnet yaptiran anneler size bi sorum olacak 20 gunden fazla oldu dikisleri duruyor hala birazi dustu ustte 2 tane kaldi acaba makasla kessem elimle ceksem nolurki esim kafayi takmis vaziyette:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…