Kolayca atlatirsiniz insallahTeyzeler biz sünnet olmaya gidiyoruz
Ağrısız sızısız olsun inşallah, şimdiden hayırlı olsun canım.Teyzeler biz sünnet olmaya gidiyoruz
Ahahhahahaha ya alin sabaha kadar öyle uyuyor ve artık nefes alıyor mu diye bile kontrol etmeyi bıraktımKizlar sabah çiğlik.kiyamet aglama sesiyle uyandimYigit besikte yuz ustu donmus nasil bagiriyor nasil ben ne oluyor dedim o kadar ki nefret ediyor yuz ustunden Sizinkiler oyle yataga gomulu nasil duruyorlar ya hele ki Alin var ya Alin o nasil.duruyor oyle
Ben ikeanın buharda pişirme aparatını kullanıyorum canım makine almadım ama çok memnunumKızlar buharlı pişiricim yok benim, önerebileceğiniz bir marka var mı?
Ay ahahahahahahaha ahahhahahaahaahaAhahah bebeğin dişi cikiyodur kız
Sen hangi doktora gidiyorsun canim burda medifema mi yoksaBen daha blender hiç kullanmadim ama alıştı artık ilk başlarda boğazından geçerken tiksiniyor gibi yapıyordu diğer ay eline haşlanmış sebzeleri vericem isirmayi falan kesfetsin diye. Bizim dr da kesinlikle blender yok dedi her dr farkli işte
Canım Alin de benim kız da hep yüz üstü yatıyor zaten o yüzden onlar terse alışıkKizlar sabah çiğlik.kiyamet aglama sesiyle uyandimYigit besikte yuz ustu donmus nasil bagiriyor nasil ben ne oluyor dedim o kadar ki nefret ediyor yuz ustunden Sizinkiler oyle yataga gomulu nasil duruyorlar ya hele ki Alin var ya Alin o nasil.duruyor oyle
Tabiki canim
Canım valla ben şu ana kadar kabak havuç patates denedim hepsini de buharda haşlayıp çatalla ezdim bir tatlı kaşığından daha az zeytinyağı ekledim ne öğürdü ne yemekte zorlandı bana da püre olarak verirsek sonradan zorluk yaşarız gibi geliyor çocuk nasil alışırsa öyle gidiyor. Ben çorbalara sonra geçicem iyice her şeyin tadını tek tek alsın damak tadı oluşsun istiyorum takip ettiğim doktorlar da hep böyle öneriyor açıkçası
Cevap basit çocuklar kolay olana meyilli püre verirsen pütürlü gida kabul ettiremeyeceksin bu yüzden 6-7 yaşına kadar kusan çocuklar var ben olsam vermem ama tercih senin şuan amaç doymasi değil ki 2 çay kaşığı yesin havuç yani ne olacak maksat gidalarla tanışsın yutmayi öğrensin bizim amacimiz şuan doyurmak değil yemek yemesini öğretmek
Kızlar kesinlikle size katılıyorum annelik içgüdüleriyle yaptığım hiçbişey de sıkıntı yaşamadım şuana kadar çok şükür. Ne acelemiz var ben anlamıyorum. Bu ara çok uyuz olmuyodum kendilerine ama dün yine beni delirtti. Artık bu doymaz yetmez anne sütü sen buna başl kahvatlıya sürekli bi tarif veriyor. Blender yap yesin diyemiyosun becerememişsin bana ders verme bari. Bayadır uyuz olmuyodum ben buna bi patladım konuştuk düzelttik herşeyi ama dün yine anladım ki samimi olmaya gelmiyot kendini kaybediyor akıl verme konusunda ve bu sadece bana değil herkese karşı aynı takmıyorum asla artık.Ay canim sehriye niye bogazina takilsin sakin oyle yapma sehriye yag gibi kayar gider . Ben corbanin turune gore yaptim ya mesela bazi corbalari ben de blendersiz sevmem kendime nasilsa ogluma da oyle yaptim. Yeri geldi blender kullandim yeri geldi taneli biraktim. Mesela ince bulgur corbasi yaptim tabi ki blendirsiz, sehriye corbasi vs Bebekler ilk ekgida surecinde baslangicta refleks olarak ögurme geliyor bu demek degil ki bogulacak. Bir sure sonra o ogurme gidiyor. Tamamen ne blender yap ne de illa puresiz verecegim diye.kendini zorla.
Oyyyy kıyamam güzelce bitsin geçsin inşallahTeyzeler biz sünnet olmaya gidiyoruz
Burada ikeanın bayisi yok malesef canım ya☹Ben ikeanın buharda pişirme aparatını kullanıyorum canım makine almadım ama çok memnunum
Bu kız da aynı uyurken en güzel etkinlikleri çarşaf çekiştrmek ve yüzüstü olmakCanım Alin de benim kız da hep yüz üstü yatıyor zaten o yüzden onlar terse alışıkbenimki 2. Günden beri ters yatıyor, ilk 15 gün eşim göğsünde ters yatırdı resmen yatağı babasının göğsüydü sonra kocam işe başladı ve çocuğu düz uyutamamıştım
Burada ikeanın bayisi yok malesef canım ya☹
Şu bacakların duruşuna aşığım ya penguen gibiBu kız da aynı uyurken en güzel etkinlikleri çarşaf çekiştrmek ve yüzüstü olmak
Eki Görüntüle 3283821
2-4 yas arasi ben merkeziyetci donem,ergenlik donemiyle benzer bir surec, cogu psikolog 4 yasi en ideal yas farki olarak degerlendiriyor ama cevremde yas farki olup kiskanclik yasayan da cok.Buradan anladığım kadariyla 3 yaş bitmeden 2. Yi yapmıyoruz4 yaş sanırım en mantıklı karar
Evet var canım, fiyatıda bayağı uygunmuş ya. Makineyle bunun fiyatını karşılaştırdığımda evet bunu almak çok daha mantıklı da bişey dicemmm ama gülme bunda nasıl pişiriliyor kız ilk defa görüyorumKaraca var mi orda bak varmış kuzuKaraca Aura Buharlı PiÅirici 18 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Karaca Aura Buharlı PiÅirici 18 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ahahha benimki de aynen bu şekilde uyuyor şu an. Ayaklarını ısırırım bunun bennBu kız da aynı uyurken en güzel etkinlikleri çarşaf çekiştrmek ve yüzüstü olmak
Eki Görüntüle 3283821
Sabaha kadar miAhahhahahaha ya alin sabaha kadar öyle uyuyor ve artık nefes alıyor mu diye bile kontrol etmeyi bıraktım
Yaa 2. Gunden beri.miCanım Alin de benim kız da hep yüz üstü yatıyor zaten o yüzden onlar terse alışıkbenimki 2. Günden beri ters yatıyor, ilk 15 gün eşim göğsünde ters yatırdı resmen yatağı babasının göğsüydü sonra kocam işe başladı ve çocuğu düz uyutamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?