Esim sakin kalmiyor ki ama karşı taraf serefsizlik yapiyor o da mahkeme yoluyla çözücem dedi şiddet uygulasa kendisine zarar görevinden alirlar sakin kalmak zorundaEurolari bozdur ananeeee
Paraya bak ya eşin nasıl sakin kalıyor? Yani mobilyalari bi nebze anlarim büyük darbe aldı vs. De tv ye de azicik özenirsin dikkat edersin üstüne eşya mı koydular naptilar. İnşallah kısa sürede hallolur peki yaptiracak misiniz mahkeme falan sonuçlanana kadar baya geçer çünkü inşallah uzlaşma yoluna giderler
İlk bebeğim kolik bi bebekti ve bende aynı senin gibi düşünüyordum. Kolik sancıları bitti gece uykusuzlukları ve kucak alışkanlığı ve ağlama bitmedi. Sadece büyütmek zorunda olduğum için büyütüyor gibiydim. Kendimi okudum sanki yazdıklarında. Hatta bazen neden anne oldum ki kaşıntım neydi bile diye çok isyan ettim. Ama o ağlamalar bitip yerine anne diye pıtı pıtı peşime koşan bi prenses gelince yavaş yavaş alıştım. İşin sonunda ikinci kez anne olunca o filmlerdeki gibi bi anne oldum. İçime sokasım geliyor. Ağladığı zaman bile sinirlenmiyorum. Daha sakin ve sevecen bi anneyim çünkü bu günlerin ne kadar hızlı geçtiğini biliyorum ve birdaha da geri gelmediğini. Anın tadını çıkarıyorum ve her fırsatta öpüp kokluyorum.Kızlar merhaba bir ara bende sizin topikteydim bebeğimi kaybetmiştim, sonrasında tekrar hamile kaldım şimdi bebeğim doğdu ve neredeyse 3 aylık oldu hamileliğim doğumum ve doğum sonrası sürecim çok sıkıntılıydı. İlk günler bebeğimi kucağıma bile almak istemiyordum bana annelik çok ağır gelmiş gibiydi. Şimdi daha iyiyim bebeğimi seviyorum da ama o filmlerde anlatılan büyük aşk yok gibi geliyo bana, yani nasıl desem anne olduktan sonra bana yüklenen ağır bir sorumlulukmuş gibi. Onunla vakit geçirirken mutlu oluyorum evet ama daha çok sorumluluk duygusu ağır basıyor. Bu süreçte annem başka şehirde olduğu için ara ara yanıma gelip yükümü hafifletiyor ama yetmiyor, o yanımdan giderken hüngür hüngür ağlıyorum ondan başka da yardım edenim yok. Benim derdim aslında bebeğin sorumluluğu ya da ev işleri değil nasıl desem bebeğimi kabullenememek gibi. Muhtemelen kendimi anlatamıyorum şu an ama demek istediğim bebeği görevmiş gibi görüyorum sanki, ne zaman içim içime sığmayarak sevicem bilmiyorum ve bu durum beni çok üzüyor. Lohusa depresyonundan çıkamıyorum sanırım. Bu durumda olan ya da yaşamış olan var mı?
Doktorlar oturmaya başlamadan ek gıdaya geçmeyin diyorlar. Benimki destekli bile yoruluyor oturamıyor. Aslında erken bizim için ama ben en azından neye alerjisi var onu öğrenmek istiyorum. Öğün olarak mama vermiyorum. sadece tadım yapıyorum. Bugün havucun içine biraz anne sütü koydum bi ufak hoşuma gitti gibi geldi bana ama bi kaşık havuç püresini yiyene kadar kafası gözü her yeri havuç olduAlerji olunca hemen kizariklik oluyor. Esim karpuz vermis, aninda yuzu kizardi kulaklarina kadar... Cok belli oluyor.
Daha cok kucukler dimi? Benimkinde diliyle cikardi hep...ama israr etmedim Ben, zamanla...
Diş geliyo o zamanEvet böyleyiz normalde böyle değildir belim koptu artık
Kendimi okudum resmen, ilk bebek ben küçüğüm, ailemden kimse yok, tanımadığım bilmediğim şehir, eş inanılmaz yoğun çalışıyor. Okuyunca bile ürperdim. O yüzden ilk çocukta çok şey kaçırmışım gibi geliyorİlk bebeğim kolik bi bebekti ve bende aynı senin gibi düşünüyordum. Kolik sancıları bitti gece uykusuzlukları ve kucak alışkanlığı ve ağlama bitmedi. Sadece büyütmek zorunda olduğum için büyütüyor gibiydim. Kendimi okudum sanki yazdıklarında. Hatta bazen neden anne oldum ki kaşıntım neydi bile diye çok isyan ettim. Ama o ağlamalar bitip yerine anne diye pıtı pıtı peşime koşan bi prenses gelince yavaş yavaş alıştım. İşin sonunda ikinci kez anne olunca o filmlerdeki gibi bi anne oldum. İçime sokasım geliyor. Ağladığı zaman bile sinirlenmiyorum. Daha sakin ve sevecen bi anneyim çünkü bu günlerin ne kadar hızlı geçtiğini biliyorum ve birdaha da geri gelmediğini. Anın tadını çıkarıyorum ve her fırsatta öpüp kokluyorum.
Canım ben de ikea mama sandalyesi var, bi de vakumlu mama sandalyesi oyuncağı aldım,.istese de düşünemiyor. Onunla oyalaniyor yemek yaparken, sıkılırsa bebek şarkısı açıyorumBebekle uğraşmaktan uzun zamandır giremiyordum. Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir.
Sabahları kızımı ana kucağına koyup kahvaltı yapıyordum ama artık kesinlikle istemiyor. Mamas Papas ın portatif Bud isimli mama sandalyesini gördüm ve ilgisini çekebilir diye düşündüm. Aranızda kullanan var mı? Sizler nasıl yapıyorsunuz? Normal mama sandalyem var ama kafasını tam tutamıyor. Koyamıyorum.
Bu aralar gene bi atak var 20. Hafta mı neydi, biri bitmeden biri başlıyor gerçi. Teker teker gelseler yaDiş geliyo o zamanŞimdi gece uykusuna da gecmiyo uyuyo yatağa koyuyorum gözler hiç uyumamış gibi bıraktım yatağa eşim aldı aşı da oldu calpol verdim ama yok banamisin demiyor. Sinirlerim altüst oldu ya ilk defa böyle bişey yaşıyorum 4.ay atağı falan hikayeymis yada onu unuttum
Canım ben de ikea mama sandalyesi var, bi de vakumlu mama sandalyesi oyuncağı aldım,.istese de düşünemiyor. Onunla oyalaniyor yemek yaparken, sıkılırsa bebek şarkısı açıyorum
Biz o ataktayiz şuan ama hastalik ve 4. Ay ayağından sonra vız gelip tırıs gidiyorBu aralar gene bi atak var 20. Hafta mı neydi, biri bitmeden biri başlıyor gerçi. Teker teker gelseler ya
Ay bulaşmasın zatem laftan anlayacak insanlar olsa en başta çözüm yoluna giderlerdi... inşallah kat kat çıkar onlardan bu zararlarınız şerefsizlik yaptıkları.Esim sakin kalmiyor ki ama karşı taraf serefsizlik yapiyor o da mahkeme yoluyla çözücem dedi şiddet uygulasa kendisine zarar görevinden alirlar sakin kalmak zorundayaptiricaz mecbur fiyatlar günden güne artiyor yaptirmazsak daha pahali olur ilerde ben de anlamadim ki cok sinirliydik bakma 10 gün falan gecti üstünden sürekli sinirli kalamam tvyi acmiyorum acinca sinirlerim bozuluyor ejdjej. Zaten anneannesinin tüm eurolari benim hesabimda kendimiz tamir ettirip philipsten de neden bozulduguna dair belge alicaz konustuk sikayetci olacagimizi söyledik onlar da form duzenleyeceklerini söylediler. Of yeni bilgisayar alacaktik bu serefsizler yuzunden nerelere gidiyor para işte.
Baktığımda güneşli günler diyo ya ne güneşi ne günü anam sabah ilk uykudan başlıyoruz kavgayaBu aralar gene bi atak var 20. Hafta mı neydi, biri bitmeden biri başlıyor gerçi. Teker teker gelseler ya
Of aynısıDiş geliyo o zamanŞimdi gece uykusuna da gecmiyo uyuyo yatağa koyuyorum gözler hiç uyumamış gibi bıraktım yatağa eşim aldı aşı da oldu calpol verdim ama yok banamisin demiyor. Sinirlerim altüst oldu ya ilk defa böyle bişey yaşıyorum 4.ay atağı falan hikayeymis yada onu unuttum
İlk bebeğim kolik bi bebekti ve bende aynı senin gibi düşünüyordum. Kolik sancıları bitti gece uykusuzlukları ve kucak alışkanlığı ve ağlama bitmedi. Sadece büyütmek zorunda olduğum için büyütüyor gibiydim. Kendimi okudum sanki yazdıklarında. Hatta bazen neden anne oldum ki kaşıntım neydi bile diye çok isyan ettim. Ama o ağlamalar bitip yerine anne diye pıtı pıtı peşime koşan bi prenses gelince yavaş yavaş alıştım. İşin sonunda ikinci kez anne olunca o filmlerdeki gibi bi anne oldum. İçime sokasım geliyor. Ağladığı zaman bile sinirlenmiyorum. Daha sakin ve sevecen bi anneyim çünkü bu günlerin ne kadar hızlı geçtiğini biliyorum ve birdaha da geri gelmediğini. Anın tadını çıkarıyorum ve her fırsatta öpüp kokluyorum.
Insallah dedigin gibi kat kat çıkarAy bulaşmasın zatem laftan anlayacak insanlar olsa en başta çözüm yoluna giderlerdi... inşallah kat kat çıkar onlardan bu zararlarınız şerefsizlik yaptıkları.
Acıkmış olsa uyaninca meme teklifi veriyorum uykuya geri dönsün diye yok anacım memeyi itip parmağımı tutup kendini kaldırıyorAciktigi için mi uyaniyor yoksa sadece emerek mi uykuya geçebiliyor canim. Çok zor ya allah yardimcin olsungündüz hadi neyse bi şekilde geçiyor da gece sık uyanma olunca insan mahvoluyor
Canım söyle, ben halen yazliktayim, buraya da bir karyola beşik aldımCanim gece yaninda oldugu icin sik uyanip istiyor. 2 gundur yataginda 2 defa uyandiama ben 2 ay daha yanimda yatircam. 6 aydan sonra emme refleksi kalkiyor. Uykuda emmeyi birakicak. Bosuna uykusunu bolmus olacagiz. 6 aydan sonra yatagina gecircem insallah...
İki çekiyorsa süt 10 çiğniyor memeyiBenimki de nerdeyse saat başı uyanıyor hayır uzun emse uyanınca içim yanmaz, emerken dalıp gidiyor
En son calpol verdim demissin ya cnm ben asi olur olmaz veriyorum. Atesinin yuksemesini beklemiyorum acikcasi sen nasil yaptin?Kızlar 4. Ay aşısından sonra çok fena ateşlendik akşamına 39.8 e kadar ateş yükseldi herşeyi denedim en son calpol verdim ona rağmen bi 4 saat daha ateşi yüksekti çok ağladı inledi çok zor bi gece geçirdi çocuğum, benim sorum şu bu kadar ateş normal mi aşıdan sonra bi doktorla görüşsem mi hani biraz yükselir ama 40 ı buldu ateşimiz , bağışıklığımız mı düşük neden böyle oluyor anlamadım, menenjit aşısını fln nasıl vurduracağım ben bu çocuğa
8,5 yaşında canım. Benim erkek kardeşim, erkek yeğenlerim de böyleydi zamanında. Insanin sevmediği ot misaliçok ağır başlı olmasını da beklemiyorum ama ne bileyim eskiden daha sakindi. Şımarık hareketler belki dikkat çekmek içindir bilemiyorum
Tesekkur ederimOo maşallah incilerebizimki de baya bikac gundur huysuz diş sanırım şu gibi akiyo ağzı uykuya gecisler işkence uyanık olduğu saatler ayakta kucakta hoplatilmak istiyo tek başına yerde taş çatlasın 5 dk sonra ağlama 2 gündür pestilim çıktı sizin de böyle mi ? Bllossom
Evet, doktorlara kalsa 6 ay ek gida veremeyiz ki. Hem 3.ay destekli oturtmayin diolar hem de oturmadan ek gida vermeyin diolar. Kusura bakmasinlar mama sandalyesine koyunca oturmaya baslamiyor bebek. Suan benimki oturuyor destekli ama Ben 3.aydan bu yana oturtuyorum. Insallah 6 aylik olunca oturmaya baslar. Eger oturtmadiysaniz normal oturamamasi...Doktorlar oturmaya başlamadan ek gıdaya geçmeyin diyorlar. Benimki destekli bile yoruluyor oturamıyor. Aslında erken bizim için ama ben en azından neye alerjisi var onu öğrenmek istiyorum. Öğün olarak mama vermiyorum. sadece tadım yapıyorum. Bugün havucun içine biraz anne sütü koydum bi ufak hoşuma gitti gibi geldi bana ama bi kaşık havuç püresini yiyene kadar kafası gözü her yeri havuç oldudiş yüzünden elleri hep ağzında tadım yaparken bile o bütün el ağızda
Sen iyi dayaniyorsun iki bebekle. Gelisim donemleri de farkli. Ikiye bolunmek kolay mi! Ne guzel cok tatli annesine doguyor isteAcıkmış olsa uyaninca meme teklifi veriyorum uykuya geri dönsün diye yok anacım memeyi itip parmağımı tutup kendini kaldırıyorgezecek bakinacak beyefendi.
Genelde emerek uyuyor ama bazen kucağımda poposuna vurarak uyutuyorum belli olmuyor tabi
Canım söyle, ben halen yazliktayim, buraya da bir karyola beşik aldımkızla birlikte uyuyoruz, oğlanı uyutup karyolayla benim yatağım bitişik zaten oraya yatiriyorum. Gece 2 kez kalkıp emzirip yerine yatirdigimi hatırlıyorum ama sonrası yok sabah bir kalkıyorum çocuk yanımda benim memeler disarda çocuğun ağız kenarı sütlü o çocuk oraya naisl geldi yok bulamıyorum hatırlamıyorum. Mesela gündüz uyutuyorum oğlanı yatakta yanımda, kendimden uzağa koyuyorum , dalsın diye beklerken bende sızıyorum bazen, bir uyanıyorum çocuk dibimde burnu koluma dayalı yada eli kolu ayağı benle temas halinde mutlaka ...
İki çekiyorsa süt 10 çiğniyor memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?