2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bagisiklik henuz olusuyor canim. Ne guzel savasmis iste, ates onu gosterir. Ek gidaya baslayip bagisikligi guclendiren seyler verebilirsin. Bir de Kan degerlerine bi baktir tedirgin olduysan.

Kızlar uzun süre giremedim herkesin keyfi yerindedir umarım of yine çok konuşmuşunuz koştur koştur geliyorum arkadan Bişey sorucam bebeklerinizin reflüsü devam ediyor mu? Bizimki özellikle tummy time yaparken içtiği tüm mamayı kusuyor neredeyse yaptırmadan da olmaz açken yaptırırsam da çok kızıyor, mamayı içiyor bir saat sonra yaptırıyorum yine kusuyor ne yapsam bilemedim.

Benimki kusmuyor artik canim

E bizim doktor hemen verebilirsin demisti hatta 4 saatte bi demistide ben 6 saatte bi verdim. Siz 39 atesle durabilirmisin bebegim aci cekercen sirf bagisikligi kuvvetlenrcek diye de duramam oyle yani herkesin kendi tercihi...
Benim bir de havale geçirecek korkum var çok. Ateşi kontrol edemeyeceğim birden yükselecek gibi geliyor veriyorum ben de genelde 37,5 görünce.

Burda kimse bilir kisi degil arkadaslar herkes fikrini soyluyor ok ama soyle olmali boyle olmali diye bisi yok. Doktorlar bile yeri geliyor birbiriyle celisiyor. Ben anlamiyorum bu dikte etmeyi.
herkes bebegi.icin en iyisini ister en iyi yonteminin kendisinin uyguladigi yontem oldugunu zannedebilir.
Buraya girmemin sebebi anne sagligi ve bebek bakimi konusunda destek olmak yeri geldiginde sorunlarimiza cozum bulmak.
Ama bazilarinda dusunculerini zorla kabul ettirme cabasi var. Buna dikkat edersek sevinirim.

Ben mesela asi olur olmaz veriyorum ya yinede yukseliyor ama 39 dereceye kadar gelmiyor. Enfazla 38.5 u gorduk simdiye kadar demekki atesinin yukselmesini bekleyip versem benimkide 39lari görecek
39 dan sonra çok korktum çünkü hava çok sıcak çocukta yanıyor resmen ıslak bez koyuyorum nasıl bağırıyor, yeni fobim aşı olacak benim

39 dan sonra çok korktum çünkü hava çok sıcak çocukta yanıyor resmen ıslak bez koyuyorum nasıl bağırıyor, yeni fobim aşı olacak benim
Evet benimkide agliyor osman gonulal bi videosunda islak bez sirkeli bez bi ise yaramiyor koymayin demisti bende artik sadece ilik dus aldiriyorum o iyi geliyor.

Bizde dün menenjit rota aşılarını olduk gece biraz sıcaktı kafası ateş yok çok şükür inşallah da olmaz. 1 ayda 250 Gr almış mama ver dedi Dr bana yine mama yolları göründü dün bı niye kilo almamış diye sorgu sual yaptım kendime de neyse sağlığı iyi olsun. Kilo aldırmak için önce emzirip sonra mama veririm diyorum bu şekilde kaç CC veriyosunuz siz önce bı 60 CC ile başlasam diyorum haftalık da kilosuna bakarım baktım hala almiyo arttiririm . Yine hipp aldım onu sevmişti riske atmadım zaten ek gıdaya alışana kadar mama verir sonra kilo iyi giderse bırakırım

4.ay aşılarında ateş olmuşmuydu canım

E bizim doktor hemen verebilirsin demisti hatta 4 saatte bi demistide ben 6 saatte bi verdim. Siz 39 atesle durabilirmisin bebegim aci cekercen sirf bagisikligi kuvvetlenrcek diye de duramam oyle yani herkesin kendi tercihi...
38.5 olunca veririm canim. O zamana kadar soguk kompleks yapiyoruz. Kizimi buyuturken gittigim doktorlar hep boyle dedi Bana... 39 da bende veriyorum. Ama atesu yokken yani oncesi sonrasinda vermiyorum.

"Olmali" seklinde mesaji ben yazdim. Tavsiye icerir, emir ya da dikta degil. Neden oyle anladin bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…