Yok canım olmadı. Her çocuğun bünyesi farklı burda bı kaç arkadaş söylemişti 4.ay ateş olmuştu onlarda da soğuk uygulama calpol le düştüyse sorun olduğunu sanmıyorum ama ateş takibini Dr a bı söyle bnce o daha iyi bilir çok geçmiş olsun canım4.ay aşılarında ateş olmuşmuydu canım
1-2 gün görmesem bnde böyle oluyorumKızlar uzun süre giremedim herkesin keyfi yerindedir umarım of yine çok konuşmuşunuz koştur koştur geliyorum arkadanBişey sorucam bebeklerinizin reflüsü devam ediyor mu? Bizimki özellikle tummy time yaparken içtiği tüm mamayı kusuyor neredeyse yaptırmadan da olmaz açken yaptırırsam da çok kızıyor, mamayı içiyor bir saat sonra yaptırıyorum yine kusuyor ne yapsam bilemedim.
Ya mutlaka gideceğim yoksa ben menenjiti yaptıramayacağım , size de geçmiş olsun canım ateşsiz kolaylıkla geçirmiş maşallah, doktor gerekli gördüyse sen hiç düşünme mamasına da başla canım zaten ek gıdaya ne kaldı şurda duruma göre zaten meme artı ek gıda devam edersin 6.aydaYok canım olmadı. Her çocuğun bünyesi farklı burda bı kaç arkadaş söylemişti 4.ay ateş olmuştu onlarda da soğuk uygulama calpol le düştüyse sorun olduğunu sanmıyorum ama ateş takibini Dr a bı söyle bnce o daha iyi bilir çok geçmiş olsun canım
Kusuryorsa yaptirma sonucta beslenme de önemli. Tabi doktoruna da sor. Kusma 1.5 2 saat sonra da mi oluyor.Buyuk oğlum nefrer ederdi yuz ustunden çiğlik çiğliga hic ben de pek yapmazdim bir sey de olmadi buyuyup gittiKızlar uzun süre giremedim herkesin keyfi yerindedir umarım of yine çok konuşmuşunuz koştur koştur geliyorum arkadanBişey sorucam bebeklerinizin reflüsü devam ediyor mu? Bizimki özellikle tummy time yaparken içtiği tüm mamayı kusuyor neredeyse yaptırmadan da olmaz açken yaptırırsam da çok kızıyor, mamayı içiyor bir saat sonra yaptırıyorum yine kusuyor ne yapsam bilemedim.
Ah çocum yat uyu bakinip napcan yaAcıkmış olsa uyaninca meme teklifi veriyorum uykuya geri dönsün diye yok anacım memeyi itip parmağımı tutup kendini kaldırıyorgezecek bakinacak beyefendi.
Genelde emerek uyuyor ama bazen kucağımda poposuna vurarak uyutuyorum belli olmuyor tabi
Ekin in çok yoğun olmamakla beraber devam ediyor canım o yüzden mama yedikten sonra yüzüstü tutmamaya çalışsam da kendi dönüyor engel olamıyorumKızlar uzun süre giremedim herkesin keyfi yerindedir umarım of yine çok konuşmuşunuz koştur koştur geliyorum arkadanBişey sorucam bebeklerinizin reflüsü devam ediyor mu? Bizimki özellikle tummy time yaparken içtiği tüm mamayı kusuyor neredeyse yaptırmadan da olmaz açken yaptırırsam da çok kızıyor, mamayı içiyor bir saat sonra yaptırıyorum yine kusuyor ne yapsam bilemedim.
Bu 4. ay aşısını berbat ya defne de çok ateşlendi sürekli bez ıslatıp koydum calpol verdim bana mısın demedi o gece hiç uyımamıştık ertesi güne geçti. Bide havalar sıcak oda etkiliyordur.Kızlar 4. Ay aşısından sonra çok fena ateşlendik akşamına 39.8 e kadar ateş yükseldi herşeyi denedim en son calpol verdim ona rağmen bi 4 saat daha ateşi yüksekti çok ağladı inledi çok zor bi gece geçirdi çocuğum, benim sorum şu bu kadar ateş normal mi aşıdan sonra bi doktorla görüşsem mi hani biraz yükselir ama 40 ı buldu ateşimiz , bağışıklığımız mı düşük neden böyle oluyor anlamadım, menenjit aşısını fln nasıl vurduracağım ben bu çocuğa
Evet ya 2 gün girmedim ama okumadan içim rahat etmiyor. Yok cnm destek vermiyorum zaten.1-2 gün görmesem bnde böyle oluyorumyüzüstü yatirirken alttan bı destek veriyo musun eğer veriyosan ve mideye geliyosa kusuyodur. Göğsünden destek vermeyi dene yada hiç destek verme istersen. Bn sorun yaşamıyorum ama aklıma bu geldi. Böyle de çözüm olmazsa belki geç sindiriyodur bebik
evet cnm 1.5 saat sonra da kusabiliyor, azaltayım o zaman çok seviyor çünkü pıt pıt dönüveriyor.Kusuryorsa yaptirma sonucta beslenme de önemli. Tabi doktoruna da sor. Kusma 1.5 2 saat sonra da mi oluyor.Buyuk oğlum nefrer ederdi yuz ustunden çiğlik çiğliga hic ben de pek yapmazdim bir sey de olmadi buyuyup gitti
Ben de engel olamıyorum cnm ben geri çeviriyorum o dönüyor iyice mide lıkır lıkır oluyorAh çocum yat uyu bakinip napcan ya
Ekin in çok yoğun olmamakla beraber devam ediyor canım o yüzden mama yedikten sonra yüzüstü tutmamaya çalışsam da kendi dönüyor engel olamıyorummama yedikten sonra mide gazini çıkar kusacaksa o an kusuyor zaten sonra tummy time yap canim
Normal canim benimki de öyleKızlar benim bebeğim 4 buçuk aylık kucağımda tutarken, tummy time yaparken yada destekli otuttururken kafasını dik tutabiliyor ama bazen başını sağa sola çevirken kafası yukarı aşağı titriyor gibi oluyor. Normal mi?
Sağol canımYa mutlaka gideceğim yoksa ben menenjiti yaptıramayacağım , size de geçmiş olsun canım ateşsiz kolaylıkla geçirmiş maşallah, doktor gerekli gördüyse sen hiç düşünme mamasına da başla canım zaten ek gıdaya ne kaldı şurda duruma göre zaten meme artı ek gıda devam edersin 6.ayda
Ay çok rahatladım canım teşekkür ederimNormal canim benimki de öyle
Kızlar 4. Ay aşısından sonra çok fena ateşlendik akşamına 39.8 e kadar ateş yükseldi herşeyi denedim en son calpol verdim ona rağmen bi 4 saat daha ateşi yüksekti çok ağladı inledi çok zor bi gece geçirdi çocuğum, benim sorum şu bu kadar ateş normal mi aşıdan sonra bi doktorla görüşsem mi hani biraz yükselir ama 40 ı buldu ateşimiz , bağışıklığımız mı düşük neden böyle oluyor anlamadım, menenjit aşısını fln nasıl vurduracağım ben bu çocuğa
Kızlar çok geçmiş olsun genelde aşı ateşi 38 i geçmez derler ama 2. Doz bize de ateş yapmıştı. 38.3 te calpol vermiştim ben de.Bu 4. ay aşısını berbat ya defne de çok ateşlendi sürekli bez ıslatıp koydum calpol verdim bana mısın demedi o gece hiç uyımamıştık ertesi güne geçti. Bide havalar sıcak oda etkiliyordur.
Normal canim zamanla kuvvetleniyor boyun kasları tummy time bu noktada çok faydalı bir egzersizKızlar benim bebeğim 4 buçuk aylık kucağımda tutarken, tummy time yaparken yada destekli otuttururken kafasını dik tutabiliyor ama bazen başını sağa sola çevirken kafası yukarı aşağı titriyor gibi oluyor. Normal mi?
Evet tatlım kucağına al iki kere vur direk cikariyorlar zatenBen de engel olamıyorum cnm ben geri çeviriyorum o dönüyor iyice mide lıkır lıkır oluyorsırta pat pat yapmaca mı cnm onu bırakmıştım bir aydır kendi çıkarıyor diye tekrar yapmaya başliyim o zaman
MasallahKizlar bugun kabak denemesi vardi catalla ezdim verdim esek sipasi nasil sevdi kabagimememi o kadar sevmedi Verseydim yerdi vermedim 1 cay cagindan fazla verdim ama.
6.aya kadar normalmiş canım doktorumuz öyle dediKızlar benim bebeğim 4 buçuk aylık kucağımda tutarken, tummy time yaparken yada destekli otuttururken kafasını dik tutabiliyor ama bazen başını sağa sola çevirken kafası yukarı aşağı titriyor gibi oluyor. Normal mi?
Yok canim ben tuz koymam 1 yasina kadar.Buharda hasladim direk verdim zeytinyagi eklemedim de havuca falan eklerim patatese onlar kabiz yapabilir diyeMasallahKabagi ben de yarin vericem. Tuz koydun mu?
Canım braun un iyi bir ateş ölçerini almıştım kulaktan , olmadı haklısın bi tane daha alayım, bana da çok yüksek geldi bi ara alev alev yandı varya çok kötüydü ya , 3. Doz böyle olmasın lütfenKızlar çok geçmiş olsun genelde aşı ateşi 38 i geçmez derler ama 2. Doz bize de ateş yapmıştı. 38.3 te calpol vermiştim ben de.
Ben 3 çocuk doktoruna gidiyorum 3 ü de calpol verebilirsin hiç bir sakıncası yok diyor. Sadece aşıdan önce verilmesini önermiyorlar antikor oluşması açısından. Ama aşıdan sonra ver ateş olmasa mızmızlık yapsa bile verebilirsin bi yeri agriyordur söyleyemez diyorlar. Ateş durumunda 4 saatte bir ağrı durumunda 6 saatte bir verilmesi gerekiyormuş. Bu hafta da karma aşının üçüncü dozu varPapatya0593 sizin baya yükselmiş vücut baya savaşmış demek ki farklı derece ile ölçtün mü? Bende iki derece var ikisi ile teyit ediyorum elektronik aletlere de çok güven olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?