2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
4.ay aşılarında ateş olmuşmuydu canım
Yok canım olmadı. Her çocuğun bünyesi farklı burda bı kaç arkadaş söylemişti 4.ay ateş olmuştu onlarda da soğuk uygulama calpol le düştüyse sorun olduğunu sanmıyorum ama ateş takibini Dr a bı söyle bnce o daha iyi bilir çok geçmiş olsun canım

1-2 gün görmesem bnde böyle oluyorum yüzüstü yatirirken alttan bı destek veriyo musun eğer veriyosan ve mideye geliyosa kusuyodur. Göğsünden destek vermeyi dene yada hiç destek verme istersen. Bn sorun yaşamıyorum ama aklıma bu geldi. Böyle de çözüm olmazsa belki geç sindiriyodur bebik

Ya mutlaka gideceğim yoksa ben menenjiti yaptıramayacağım , size de geçmiş olsun canım ateşsiz kolaylıkla geçirmiş maşallah, doktor gerekli gördüyse sen hiç düşünme mamasına da başla canım zaten ek gıdaya ne kaldı şurda duruma göre zaten meme artı ek gıda devam edersin 6.ayda

Kusuryorsa yaptirma sonucta beslenme de önemli. Tabi doktoruna da sor. Kusma 1.5 2 saat sonra da mi oluyor.Buyuk oğlum nefrer ederdi yuz ustunden çiğlik çiğliga hic ben de pek yapmazdim bir sey de olmadi buyuyup gitti

Kızlar 1 hafta sonra buralardayım nasılsınız? Ben bitiğim. Aryanın dişler çıktı ama 1 haftadır gündüz uykusu diye bişey kalmadı bugün coşmuş durumda ağlıyor sürekli bırakınca uykusu var uyumuyor aç ama yemiyor yine çok yorgunum gerçekten tam oturdu diyorum bütün düzen sar başa dünya hep..

Ah çocum yat uyu bakinip napcan ya
Ekin in çok yoğun olmamakla beraber devam ediyor canım o yüzden mama yedikten sonra yüzüstü tutmamaya çalışsam da kendi dönüyor engel olamıyorum mama yedikten sonra mide gazini çıkar kusacaksa o an kusuyor zaten sonra tummy time yap canim

Bu 4. ay aşısını berbat ya defne de çok ateşlendi sürekli bez ıslatıp koydum calpol verdim bana mısın demedi o gece hiç uyımamıştık ertesi güne geçti. Bide havalar sıcak oda etkiliyordur.

Kızlar benim bebeğim 4 buçuk aylık kucağımda tutarken, tummy time yaparken yada destekli otuttururken kafasını dik tutabiliyor ama bazen başını sağa sola çevirken kafası yukarı aşağı titriyor gibi oluyor. Normal mi?

Evet ya 2 gün girmedim ama okumadan içim rahat etmiyor. Yok cnm destek vermiyorum zaten.
Kusuryorsa yaptirma sonucta beslenme de önemli. Tabi doktoruna da sor. Kusma 1.5 2 saat sonra da mi oluyor.Buyuk oğlum nefrer ederdi yuz ustunden çiğlik çiğliga hic ben de pek yapmazdim bir sey de olmadi buyuyup gitti
evet cnm 1.5 saat sonra da kusabiliyor, azaltayım o zaman çok seviyor çünkü pıt pıt dönüveriyor.
Ben de engel olamıyorum cnm ben geri çeviriyorum o dönüyor iyice mide lıkır lıkır oluyor sırta pat pat yapmaca mı cnm onu bırakmıştım bir aydır kendi çıkarıyor diye tekrar yapmaya başliyim o zaman.

Sağol canım bizde menenjit ilk doz 2-3 gün ateş yapmıştı. Ağır bı aşı deniliyor ama ateş olacak diye aşıyı aksatma bnce belki ateş olmaz bile çünkü iki aşı farklı zaten. 2.ayda yapılanların ikinci dozu 4.ayda oluyo ve 2.doz bazen yüksek ateş yapıyormuş.
Aynen öyle yapacağım canım kilosu yerine gelsin de mama içmiş meme emmiş çok onemsemem

Bu 4. ay aşısını berbat ya defne de çok ateşlendi sürekli bez ıslatıp koydum calpol verdim bana mısın demedi o gece hiç uyımamıştık ertesi güne geçti. Bide havalar sıcak oda etkiliyordur.
Kızlar çok geçmiş olsun genelde aşı ateşi 38 i geçmez derler ama 2. Doz bize de ateş yapmıştı. 38.3 te calpol vermiştim ben de.
Ben 3 çocuk doktoruna gidiyorum 3 ü de calpol verebilirsin hiç bir sakıncası yok diyor. Sadece aşıdan önce verilmesini önermiyorlar antikor oluşması açısından. Ama aşıdan sonra ver ateş olmasa mızmızlık yapsa bile verebilirsin bi yeri agriyordur söyleyemez diyorlar. Ateş durumunda 4 saatte bir ağrı durumunda 6 saatte bir verilmesi gerekiyormuş. Bu hafta da karma aşının üçüncü dozu var Papatya0593 sizin baya yükselmiş vücut baya savaşmış demek ki farklı derece ile ölçtün mü? Bende iki derece var ikisi ile teyit ediyorum elektronik aletlere de çok güven olmuyor.

Normal canim zamanla kuvvetleniyor boyun kasları tummy time bu noktada çok faydalı bir egzersiz

Evet tatlım kucağına al iki kere vur direk cikariyorlar zaten

6.aya kadar normalmiş canım doktorumuz öyle dedi

Canım braun un iyi bir ateş ölçerini almıştım kulaktan , olmadı haklısın bi tane daha alayım, bana da çok yüksek geldi bi ara alev alev yandı varya çok kötüydü ya , 3. Doz böyle olmasın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…